Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-04, 10:39   #361
morenica
Zakorzenienie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

A ja jeszcze nie napełniam :P w sumie to jestem po kawce i czekamy na rodzinkę aż zejdzie do Nas na śniadanie
W ogóle nie mogłam wczoraj zasnąć...nie dość, że moja mama się źle czuła to jeszcze jacyś idioci się pod moją klatką wydzierali...więc ledwo ledwo wstałam o 9 :P

Będę musiała pogadać na żywo z moim Skarbem, że ja to tak te oświadczyny to na serio :P skoro tak do odebrał to ja nie mam nic przeciwko. Ktoś musi być w związku mężczyzną, a że padło na mnie...to trudno

No Kochane to życzę dobrego rodzinnego dnia...smacznego jajka i koniecznie po obżarstwa na spacer się trzeba wybrać a wiecie co? czasem to żałuję, że jesteście tak daleko ode mnie...bo chciałabym wyjść z Wami na spacer, pogadać przy piwie...idt...
Miłego dnia

Aaa i witam nową Wizażankę Ja jestem takiego samego zdania jak Besio. Miłość jest albo nie ma...różnie to się w życiu z tym układa, a wykształcenia nikt Ci nigdy nie zabierze
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 11:50   #362
MorireAmore
Rozeznanie

Besio
" Jemu jest o tyle łatwiej, że on to wszystko ma, Ty jeszcze jesteś na początku drogi. Zobaczysz jak wiele zmienią studia w Twoim życiu, a jeśli związek jest prawdziwy to przetrwa."
-dokładnie taak

biała lila
pomyśl dobrze nad tym , bo facet raz jest ,aa zaraz go może nie być , a wykształcenie Cię nie opuści

Besio to musiala być niełatwa decyzja dla Ciebie ? I wrócił już z tej Szwecji ?Macie kontakt ?

Tyle jest związków na odległości i dają radę , sama przechodziłam przez taki związek i również mój partner był w Szwecji wiec kochanaa wiadomo , że Cię do niego ciągnie , ale warto to dobrze przemyśleć .

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 12:17   #363
babdziarara007
Przyczajenie

Cytat:
Nie życzymy Ci źle..wręcz przeciwnie
A ja nie mam do Was pretensji za te ostre słowa...
babdziarara007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 12:24   #364
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babdziarara007 Pokaż wiadomość
A ja nie mam do Was pretensji za te ostre słowa...

Jak tam u Was z obżarstwem świątecznym? U mnie nawet z umiarem,nie mam apetytu jakoś Jestem po kościele, po śniadaniu, po spacerze..i teraz idę się przespać, także dobranoc
Stary 2010-04-04, 13:10   #365
besio
Wtajemniczenie

Morire- wrócił już ze Szwecji. To był T. o którym wcześniej wspominałam na wątku, co przez jego mamę się rozstaliśmy.

Behind
- że też Ci się chciało tak rano wstawać. Ja ogólnie zjadłam tyle że nie daję rady się ruszać. I jeszcze jem, nie ma to jak słodycze na poprawę humoru.
Morenica- eh niezły ten tekst o oświadczynach
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 14:38   #366
babdziarara007
Przyczajenie

Wiem, że mi się dziwicie... że spotykam się z takim gościem....
ale on mi tak strasznie imponuje, myślę o nim ciągle i chciałabym, żeby zaczął mnie traktować jako osobę a nie ciało... Tak. Zależy mi na tym. I na nim też.

Wesołych Świąt!
Stary 2010-04-04, 14:41   #367
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Morire- wrócił już ze Szwecji. To był T. o którym wcześniej wspominałam na wątku, co przez jego mamę się rozstaliśmy.
Pamiętam go i jego słynną mamusię. Macie jakiś kontakt?
Cytat:
Napisane przez besio
Behind- że też Ci się chciało tak rano wstawać. Ja ogólnie zjadłam tyle że nie daję rady się ruszać. I jeszcze jem, nie ma to jak słodycze na poprawę humoru.
Niebardzo mi się chciało,ale jakoś tak jestem nauczona,że zawsze w Wielkanoc z rodzinką na 6 lecimy na mszę

Za to teraz czuję się fatalnie Muszę się ogarnąć,bo wieczorem mam gości a potem impreza. Na chwile obecną nie mam na nią ochoty, ale pewnie to się zmieni

Ciekawe jak tam Aivilo i jej górskie wojaże No i nataluska z tym swoim Lbn

babdziarara007 - wiem, że łatwo się komuś doradza..sama byłam w różnych sytuacjach i podobali mi się różni faceci...więc nic mnie już nie zdziwi Najważniejsze żebyś tylko przez niego nie cierpiała

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-04-04 o 14:43
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 15:11   #368
malgoskagc
Raczkowanie

witaj biala lila

ja tez mialam dzis isc na impreze - bo brat ma urodziny dzis, ale kurcze boje sie i chyba nie pojde, ze wzgledu na chorobe :/ nie chce robic szopki jesli zle sie poczuje, a objawy nasilaja sie na wieczor. Takze musze zrezygnowac, zeby nie psuc zabawy innym. A myslalam ze ta choroba nie bedzie mnie tak ograniczac
ja narazie zwijam z rodzina do rodziny... bede wieczorem. Buziaki dziewczyny!
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 15:16   #369
besio
Wtajemniczenie

Behind- niestety nie, choć może tak i lepiej. Wtedy kiedy go zobaczyłam w sklepie to po prostu potem nie mogłam sobie poradzić z tym co się ze mną działo. I właśnie z tego powodu boję się, żeby z M. to nie było tylko po to, żeby o nim zapomnieć.......
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Stary 2010-04-04, 15:51   #370
babdziarara007
Przyczajenie

Cytat:
behindblueeyes
wiem, że łatwo się komuś doradza..sama byłam w różnych sytuacjach i podobali mi się różni faceci...więc nic mnie już nie zdziwi Najważniejsze żebyś tylko przez niego nie cierpiała
Dzięki
Stary 2010-04-04, 16:19   #371
nataluska175
Zadomowienie

Witam kochane,

Jestem u Rodzinki, dorwalam sie do kompa,ale nie mam czasu zeby Was doglebnie poczytac, nowych Dziewczyn wogole nie czytalam,ale wszystko nadrobie. Potrzebuje skupienia,a tu mi gromadka dzieciakow lata..
Przeczytalam posty dotyczace mnie i M i tak czulam,ze bedziecie zszokowane tym smsem w sklepie. Nie wiem dlaczego to znosze. Nie wiem. Jeszcze wczoraj z Nim rozmawialam i mowi,ze strasznie jest przygnebiony, bo naszla Go taka reflaksja o swoim szczesciu.. Powiedzial,ze nie jest szczesliwy i mi wymienia dlaczego. Do wszystkiego sie odnioslam,ale to punktu a-czyli "nie wizalem slubu z milosci"-powiedzialm,ze do tego nie potrafie sie odniesc. Nigdy na Niego nie naciskalam, nigdy nie prosilam o powazna rozmowe jak z Nami bedzie. Po prostu zyje w przeswiadczeniu,ze to kiedys sie skonczy, pogodzilam sie z tym i chyba jestem za malo odwazna aby sie z Nim zwiazac. Macie racje Dziewczyny, ze wszystkim macie racje... jest egoista,ale On chcialby zebym znalazla kogos bardziej odpowiedniego, kogos kto mi da szczescie. Nie trzyma mnie, nie prosi zebym z Nim "byla"... A ja? Chyba dostarcza mi minimalna dawke szczescia i sie na nia godze... Jednak z czasem jest coraz gorzej i wiem,ze moje uczucia sa ignorowane w pewnym stopniu-bo nie odejdzie od zony, nie zostawi rodziny, nie ma dla mnie czasu. A na zwiazek z Nim nie jestem gotowa..zreszta jak mam byc gotowa skoro On jest zonaty? Skoro nie jest szczesliwy to po kiego jest z Nia? Musze mu to wszystko powiedzieć, natchnęłyście mnie.. Nie rozwiodlby sie dla mnie, tylko dla siebie i szczesliwszy by byl sam niz z nia.. Zona mu nie prasuje, nie pierze, On sprząta cześć domu, Ona czesc... Tylko druga sprawa-jak mu to wzystko powiem, to On bedzie chcial zebysmy to skonczyli, bo On jest przeszkoda dla mnie do osiagniecia szczescia, a ja jeszcze nie jestem gotowa na koniec. Nie mniej jednak, musze z Nim powaznie porozmawiac... np we Wroclawiu. Bedzie mnostwo czasu.

Dobrze, ide dalej jesc... tesknie za Wami i chcialabym miec tu Internet!!!

Edytowane przez nataluska175
Czas edycji: 2010-04-04 o 16:23
nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 18:32   #372
foremka001
Rozeznanie

Nataluska szkoda, ze On sam nie potrafi sprawic bys byla szczesliwa. Tobie na pewno nie bedzie latwo nagle odejsc od niego, a on jest na takim wygodnym miejscu, bo Ciebie niby nie trzyma zony tez nie i w ten sposob ma dwie kobiety ale przeciez on zadnej nie trzyma...bez sensu.

Moj TZ wreszcie sam dzis do mnie zadzwonil wczoraj tez gadalismy, ale to ja wydzwanialam, bo juz nie moglam wytrzymac. Jak dzis zobaczylam, ze to on dzwoni to od razu banan na twarzy i w sumie juz chyba jest prawie dobrze

Aaaaa jade do TZ

Edytowane przez foremka001
Czas edycji: 2010-04-04 o 19:49
foremka001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 19:33   #373
besio
Wtajemniczenie

Foremka to dobrze że już się odzywacie.
Nataluska- ciezka ta wasza sytuacja i raczej nie ma z niej dobrego wyjścia tak by obie strony były zadowolone. Ale co by nie było jesteśmy z Tobą
Stary 2010-04-04, 21:33   #374
morenica
Zakorzenienie

I po rodzinnym obiedzie. O Matko jak ja się namęczyłam. Chyba nie jestem typem rodzinnym i nie lubię siedzieć przy stole. więc tak się ucieszyłam kiedy udało mi się wyrwać i poleciałam na spotkanie z Kochaniem. On miał dzisiaj zły humor, bo mówi, że poczuł się taki samotny, że Jego syn gdzieś poszedł, a On sam. Może to w końcu jeszcze bardziej przybliży Go do mnie i w końcu się zdecyduje na wyprowadzkę, na zamieszkanie ze mną...ale pożyjemy zobaczymy...

W ogóle to mam jeszcze ochotę na zupkę chińską :P i nie wiem czy zabrać się za licencjat czy jakiś film sobie obejrzeć...
Stary 2010-04-04, 21:46   #375
babdziarara007
Przyczajenie

Cytat:
Morenica : tak się ucieszyłam kiedy udało mi się wyrwać i poleciałam na spotkanie z Kochaniem.
A on ma żonę? Czy samotny jest?
Stary 2010-04-04, 22:50   #376
morenica
Zakorzenienie

Po rozwodzie...
Stary 2010-04-05, 04:26   #377
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foremka001 Pokaż wiadomość
Moj TZ wreszcie sam dzis do mnie zadzwonil wczoraj tez gadalismy, ale to ja wydzwanialam, bo juz nie moglam wytrzymac. Jak dzis zobaczylam, ze to on dzwoni to od razu banan na twarzy i w sumie juz chyba jest prawie dobrze

Aaaaa jade do TZ
Noooo w końcu jest ok

nataluska - jeżeli Tobie odpowiada taka sytuacja..chociaż on faktycznie myśli tylko o sobie..;/

Właśnie wróciłam z impr. M .prowadził,to sobie troszkę na niego popatrzyłam Spotkalam R. i mu szepnęłam do ucha,że mnie olal..i to tak nieźle..on coś tam,że było minęło etc...pfff;/oczywiście tańczyliśmy kilka wolnych Z nim się zawsze fajnie tańczyło,achh No i K. napisał smsa stojąc w długiej kolejce przed klubem,że nie wie czy wejdzie..W końcu po 40min. oczekiwania udało mu się wejść. Zatańczyliśmy 1 wolny kawałek, po czym stwierdził,że zabiera mnie do klubu obok(jeśli chcę)-gdzie jest luźniej i są jego znajomi,poznam ich etc. I poszliśmy..Calkiem fajni ludzie, już oczywiście nas ze sobą swatali Gdzies tam w lokalu chodziła taka dziewczyna i sprzedawała róże..i K. kupił mi jedną Achhh Troszkę potańczylismy, sam ciągnął mnie na parkiet Jedna z dziewczyn-laska jego kumpa-stwierdziła,że ma nadzieję,ze się jeszcze zobaczymy Potem K. odprowadził mnie na taxi, ja grzecznie podziekowałam za miły wieczór i dostał buziaka w policzek To było coś na zasadzie ja jemu-on mi,heh
Idę spać,bo padam
Stary 2010-04-05, 08:55   #378
babdziarara007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Po rozwodzie...
No to masz komfortową sytuację
Stary 2010-04-05, 09:03   #379
besio
Wtajemniczenie

Behind - tak się cieszę. Super się zachował Trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji.
Stary 2010-04-05, 10:21   #380
morenica
Zakorzenienie

Behind no to może może coś się rozwinie...

Ja niestety mam dosyć zły humor. Przez mojego ojca. Pijany jest, zaczął gadać, coś o wnukach idt. potem o mojej siostrze ciotecznej, że ona zmienia facetów jak rękawiczki. ale najbardziej to o mnie o tych wnukach zabolało. Ja nie chcę mieć jeszcze dzieci, nie wiem czy w ogóle będę chciała mieć kiedykolwiek. I w ogóle zrobiło mi się bardzo przykro...
Stary 2010-04-05, 10:58   #381
besio
Wtajemniczenie

Morenica- kochana najbardziej bolą nas słowa najbliższych. Ale jak sama stwierdziłaś był po alkoholu. Najważniejsze, że żyjesz w zgodzie ze sobą. Nie przejmuj się< wiem że łatwo się mówi> będzie lepiej, zobaczysz.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Ja dziewczynki biegnę się pakować, bo niedługo wyjeżdżam do Wawy. Święta masakryczne, wszyscy się pytali kiedy poznają mojego faceta i wypytywali o szczegóły. Po prostu jak przesłuchanie w CSI. Dlatego z jednej strony cieszę się, że wyjeżdżam, a z drugiej strasznie mi smutno, bo tu wreszcie czuję się jak u siebie, a nie jak obcy w wielkim mieście.
Ten przyjaciel napisał mi wczoraj czy jestem pewna swojej decyzji. A ja mu odpisałam, że to trudne ale jednak tak. Dziewczyny tak mi smutno......eh idę pakować walizkę....
Stary 2010-04-05, 11:05   #382
behindblueeyes
Zakorzenienie

Bardzo miło było, ma świetnych znajomych. I te aluzje wszechobecne,hihi Szczegolnie do K.,jak go podpuszczali.. Pytania typu 'no to jak to było, kto kogo wyrwał' A najlepsze,że K. wszystko im klepał..jak to było jak byliśmy na 'randkach' etc., no myślałam że go zabiję Kazałam mu siedzieć cicho,a ten swoje..co te % robią z człowiekiem

besio - tak mi przykro z powodu przyjaciela..kurcze no beznadziejna sytuacja..a ta jego dziewczyna,to jakaś dziwna..co ona mu będzie znajomych wybierać? Przykre jest to,że musisz rezygnować z przyjaźni przez jej zachciankę
Stary 2010-04-05, 11:34   #383
agaafurm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Bardzo miło było, ma świetnych znajomych. I te aluzje wszechobecne,hihi Szczegolnie do K.,jak go podpuszczali.. Pytania typu 'no to jak to było, kto kogo wyrwał' A najlepsze,że K. wszystko im klepał..jak to było jak byliśmy na 'randkach' etc., no myślałam że go zabiję Kazałam mu siedzieć cicho,a ten swoje..co te % robią z człowiekiem
takie sytuacje są słodkie ja tam bardzo lubię, jeżeli tak chętnie o Tobie mówi tzn. że jest dumny i się nie wstydzi SŁODZIASZNIE
ja już tęsknie za swoim wczoraj przy świątecznym stole non stop rzucano w moim kierunku aluzjami o ożenku ... i już widziałam siebie za rok przy tym samym stole z moim tż jak pomaga mi odpierać te zarzuty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 12:00   #384
morenica
Zakorzenienie

Ja właśnie pogadałam ze swoją mamą. O związkach itd. i powiedziała coś co mnie tak troszkę zaszokowało. Że ona by z czasem zaakceptowała Nasz związek. Mój z tż. Że owszem łatwo by nie było, ale że chodziło Jej głównie o mnie, o to, że musiałabym być matką dla 15 latka, że to nie jest i nie będzie łatwe, że może była żona wchodziłaby z butami w moje życie...ale jednak by to zaakceptowała. Nie powiem...ucieszyło mnie to...

Aczkolwiek teraz jest taki mały problem Dziewczyny. Bo Ona nie wie, że my dalej od roku się spotykamy i myślę, że powiedzenie Jej o tym to nie jest dobry pomysł, bo straciłaby do mnie całkiem zaufanie, że jednak Ją oszukiwałam cały czas. I myślę jak to teraz rozegrać, kiedy w końcu już zamieszkam z Nim i powiem Jej o tym.
Mówię tylko o mamie, bo niestety, ale ja mojego ojca nie za bardzo uznaję i w sumie dla mnie nie ma większej różnicy czy On jest czy Go nie ma...

No nic...wracam dziobać licencjat...
Stary 2010-04-05, 12:46   #385
biala lila
Zadomowienie

jestem i ja przejedzona , wróciłam z chrzstu , moje pierwsze dziecko, byłam matką chrzestną

no właśnie tak mi się wydaje , że potem bedę mieć do niego pretensje , że to przez niego nie mogłam iść na studia.
czasem sobie myśle , że los jest przewrotny.
bo jeśli naprawde to ten, to czemu poznałam go w takich okolicznościach i w takim miejscu

kochane a tak z ciekawości , jak Wasi rodzice zareagowali na różnice wieku? moja mama poznala go i powiedziła , że będzie co ma być , ale jakos specjalnie przeciwna nie jest.

biala lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 13:19   #386
foremka001
Rozeznanie

Behind to kiedy bedzie mozna mowic o K, ze to Twoj "TZ"?
Morenica kiedys bedziesz musiala powiedziec prawde i mysle, ze zrozumie. Przeciez to Twoja Mama i na pewno chce, zebys byla szczesliwa
Biala lilia moi rodzice nie byli zadowoleni, ale wszystko sie dobrze ulozylo

Wrocilam od TZ. Wczoraj jak lezelismy sobie wieczorem i ogladalismy jakis film to czulam taki spokoj i radosc, ze on jest moj Dzis bylam jeszcze u rodzicow i mama po jednym spojrzeniu od razu wiedziala, ze bylam u niego hihi
Stary 2010-04-05, 13:31   #387
morenica
Zakorzenienie

Kiedyś na pewno będę musiała. Ale kurcze nie chcę mówić o tym roku spotykania się potajemnie, ale z drugiej strony ten rok jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu, że Go kocham i że chcę z Nim być. A teraz Im powiedzieć? Pewnie znowu będzie jakaś gadka - szmatka mimo wszystko, a ja nie mam siły na słuchanie tego i na robienie złej atmosfery w domu, która swoją drogą i tak nie jest dobra i taka jaka być powinna.

Dziewczynki Jak dobrze, że mogę się wygadać i poradzić Was Mam nadzieję, że jakoś mi doradzicie co i jak.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 15:22   #388
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaafurm Pokaż wiadomość
takie sytuacje są słodkie ja tam bardzo lubię, jeżeli tak chętnie o Tobie mówi tzn. że jest dumny i się nie wstydzi SŁODZIASZNIE
taaaa...klepał wszystko Jak poszedł do wc,to dziewczyna kumpla śmiała się,że on taki biedny przejęty i w ogóle..a jak go zachwalali...że to taki fajny chłopak,hehe
Cytat:
Napisane przez agaafurm
ja już tęsknie za swoim wczoraj przy świątecznym stole non stop rzucano w moim kierunku aluzjami o ożenku ... i już widziałam siebie za rok przy tym samym stole z moim tż jak pomaga mi odpierać te zarzuty
No no..a jak długo jesteście razem?

morenica - podzielam zdanie foremki Mama na pewno Cię bardzo kocha i zrozumiałaby wszystko, nawet jesli przez ten cały czas nie wiedziała o Waszych spotkaniach
Cytat:
Napisane przez biala lila
no właśnie tak mi się wydaje , że potem bedę mieć do niego pretensje , że to przez niego nie mogłam iść na studia.
czasem sobie myśle , że los jest przewrotny.
bo jeśli naprawde to ten, to czemu poznałam go w takich okolicznościach i w takim miejscu
W życiu różnie się układa, także wiesz.. A studiów szkoda moim zdaniem
Cytat:
Napisane przez foremka001
Behind to kiedy bedzie mozna mowic o K, ze to Twoj "TZ"?
Tego nie wie nikt
Cytat:
Napisane przez foremka001
Wrocilam od TZ. Wczoraj jak lezelismy sobie wieczorem i ogladalismy jakis film to czulam taki spokoj i radosc, ze on jest moj Dzis bylam jeszcze u rodzicow i mama po jednym spojrzeniu od razu wiedziala, ze bylam u niego hihi
Achh no nie ma to jak bliskośc ukochanej osoby Cieszę się,że już wszystko ok

K. już od rana pisał jak tam samopoczucie,heh
Stary 2010-04-05, 15:31   #389
Serpentine
Raczkowanie

Morenica nieźle z tymi oświadczynami A rozmowa z mamą chyba Cię odrobinę uspokoiła? Rodzice, szczególnie matki, chcą dla nas jak najlepiej, chcą byśmy były szczęśliwe. Jeśli będziesz szczęśliwa z Twoim Kochaniem, to mama nie będzie przeciwko Wam Wierzę w to

Malgoskagc trzymaj się…

nataluska175 ja nie jestem zszokowana, przechodziłam to samo… W ogóle czytałam Twój post jakby to były moje słowa, moje myśli… Jak ja Cię rozumiem! A. zawsze powtarzał, byśmy żyli chwilą, cieszyli się z tego co jest, bo w naszym przypadku nic nie da się zaplanować. Miał rację...

foremka001 super, że już wszystko wróciło do normy I tak podziwiam Twój spokój i cierpliwość…

behind Tak się ciesze!

besio Ty miałaś już przesłuchanie… Ja się boję co będzie w moim przypadku!
Na razie bardzo uważnie słucham wszelakich uwag, jakie rodzinka wypowiada na temat „takich” związków i zauważyłam, że opinie są różne. Boję się co powiedzą gdy dowiedzą się o mnie i o M. Szczególnie, że zbliża się wesele mojej kuzynki, na które najprawdopodobniej pójdę z M. Dziś nas zaprosiła i na dodatek ja mam być świadkową

biala lila nie rezygnuj z własnych planów, marzeń, ambicji dla mężczyzny, jakkolwiek by nie było. Kiedyś będziesz tego baaardzo żałowała, a jeśli On Cię naprawdę kocha to zrozumie Twoje potrzeby.

Zaraz chyba pękne z przejedzenia

Edytowane przez Serpentine
Czas edycji: 2010-04-05 o 15:33
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:51   #390
mag_a
Raczkowanie

Najpierw komentarze

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
I napisałam mu teraz eska, że chcę, żeby był już mój na zawsze i czy się zgadza? A On, że jeśli to są oświadczyny to On mówi tak. i tak zupełnie nieświadomie oświadczyłam się dla swojego Kochania
Brawo!

A Mamie może nie mów na razie, że spotykaliście sie przez ten cały rok, tylko pomiń ten aspekt i powiedz, że spotykacie się, chcecie spróbować być razem. Jeżeli powiesz o wszystkim od razu, może ją zaboleć, a gdy pogodzi się już z sytuacją, będzie Jej to łatwiej znieść... Wiem, że Mama kocha i zniesie wszystko, ale wydaje mi się, że czasami warto wiadomości rozłożyć na raty
Cieszę się, że wszystko zmierza ku lepszemu

Cytat:
Napisane przez biala lila Pokaż wiadomość
witajcie , jestem tu nowa chociaz z moim ''problemem" borykam sie juz od 1,5 roku.
lat mam 19 , on 31. Ja jestem w Polsce on w Irlandi, bywam tam co jakies 3 miesiace , i właśnie dzięki temu on nie pozwala mi o sobie zapomnieć. może to się wyda dziwne, ale ja czuję , że jesteśmy z tej samej bajki.facet jest oczytany, inteligentny,zabawny i co tu kryć cholernie przystojny jednym słowem, ma to coś. coś co być może ja szukam.

od kilku dni zastanawiam się co by było gdyby , gdbym rzuciła studia , wyjechała , była wkońcu z nim , na poważnie, na stałe. filrt sam w sobie jest ciekawy , wciąga i fascynuje, oczy mi się śmieją jak przypomne sobie jego gierki słowne. komplementy są inne , nie proste, a jednak cieszą bardziej.

jeśli chodzi o mnie, lat mam 19, chociaż czuję ,że dusza moja jest trochę starsza. jakoś nigdy nie umiem związać się z facetem w moim wieku. czasem myśle , że powinnam się urodzić trochę wcześniej.

lubię te jego gierki słowne, np. wczoraj rozmawiamy na gadu:
-Kasiu daj mi chwilkę , kolega dzwoni. poczekaj a będe cały Twoj.
a wiesz , że jestem wolny.

wiem , wiem, głupie. a jednak siedzę i ciesze

przepraszam,że Was zanudzam , ale musiałam się wygadać,czytam ten wątek od jakiegoś czasu i dzięki Wam zaczynam zdawać sobie sprawe ,że warto zaryzykować,żeby być szczęsliwą.
Pozdrawiam
Witaj
Poprę wszystko, co napisały Dziewczyny, dotyczące wykształcenia - nie rezygnuj. Z miłością bywa różnie, tego, czego sie nauczysz, nikt Ci nie odbierze. A jeżeli to jest prawdziwa miłość, to i tak przetrwa, bo On zrozumie Twoje potrzeby

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Kochane pokłóciłam się wczoraj ze swoim najlepszym kumplem i chyba tak już na dobre. Jego dziewczyna nie akceptuje mnie i nie pozwala mu się ze mną widywać, a on oczywiście sam nie wie czego chce. Eh tak więc postanowiłam zakończyć tę przyjaźń, bo robiła się dla mnie co raz bardziej chora.
Byłam kiedyś w chorym związku, w którym ja byłam na miejscu Twojego przyjaciela. Ucięłam kontakty ze znajomymi, przyjaciółmi, ba! z Rodziną To było straszne. I wiesz? Oni wszyscy, nie zrezygnowali ze mnie. I gdy byłam o krok od końca, to pomogli mi uwolnić się od drania, chociaż na jakiś czas musiałam 'zniknąć' (prawdziwe ekstremum, ale to za mną; nie chcę wchodzić w szczegóły). I nadal są przy mnie - dzięki temu nauczyłam się, że Rodzina, Przyjaciele, oni ZAWSZE będą przy Tobie, a facet - nie wiadomo?
Może Twój przyjaciel potrzebuje podobnej lekcji?
Jeżeli poprosi o pomoc, nie odmawiaj mu jej

Cytat:
Napisane przez babdziarara007 Pokaż wiadomość
Wiem, że mi się dziwicie... że spotykam się z takim gościem....
ale on mi tak strasznie imponuje, myślę o nim ciągle i chciałabym, żeby zaczął mnie traktować jako osobę a nie ciało... Tak. Zależy mi na tym. I na nim też.

Wesołych Świąt!
Oj, czym on Ci tak imponuje?
Obawiam się, że przy jego dotychczasowym podejściu, nie uda Ci się go 'odczarować'?

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Witam kochane,

Jestem u Rodzinki, dorwalam sie do kompa,ale nie mam czasu zeby Was doglebnie poczytac, nowych Dziewczyn wogole nie czytalam,ale wszystko nadrobie. Potrzebuje skupienia,a tu mi gromadka dzieciakow lata..
Przeczytalam posty dotyczace mnie i M i tak czulam,ze bedziecie zszokowane tym smsem w sklepie. Nie wiem dlaczego to znosze. Nie wiem. Jeszcze wczoraj z Nim rozmawialam i mowi,ze strasznie jest przygnebiony, bo naszla Go taka reflaksja o swoim szczesciu.. Powiedzial,ze nie jest szczesliwy i mi wymienia dlaczego. Do wszystkiego sie odnioslam,ale to punktu a-czyli "nie wizalem slubu z milosci"-powiedzialm,ze do tego nie potrafie sie odniesc. Nigdy na Niego nie naciskalam, nigdy nie prosilam o powazna rozmowe jak z Nami bedzie. Po prostu zyje w przeswiadczeniu,ze to kiedys sie skonczy, pogodzilam sie z tym i chyba jestem za malo odwazna aby sie z Nim zwiazac. Macie racje Dziewczyny, ze wszystkim macie racje... jest egoista,ale On chcialby zebym znalazla kogos bardziej odpowiedniego, kogos kto mi da szczescie. Nie trzyma mnie, nie prosi zebym z Nim "byla"... A ja? Chyba dostarcza mi minimalna dawke szczescia i sie na nia godze... Jednak z czasem jest coraz gorzej i wiem,ze moje uczucia sa ignorowane w pewnym stopniu-bo nie odejdzie od zony, nie zostawi rodziny, nie ma dla mnie czasu. A na zwiazek z Nim nie jestem gotowa..zreszta jak mam byc gotowa skoro On jest zonaty? Skoro nie jest szczesliwy to po kiego jest z Nia? Musze mu to wszystko powiedzieć, natchnęłyście mnie.. Nie rozwiodlby sie dla mnie, tylko dla siebie i szczesliwszy by byl sam niz z nia.. Zona mu nie prasuje, nie pierze, On sprząta cześć domu, Ona czesc... Tylko druga sprawa-jak mu to wzystko powiem, to On bedzie chcial zebysmy to skonczyli, bo On jest przeszkoda dla mnie do osiagniecia szczescia, a ja jeszcze nie jestem gotowa na koniec. Nie mniej jednak, musze z Nim powaznie porozmawiac... np we Wroclawiu. Bedzie mnostwo czasu.

Dobrze, ide dalej jesc... tesknie za Wami i chcialabym miec tu Internet!!!
nataluska, Kochana. To co wytłuszczone - bardzo teatralny tekst. Uwielbiam facetów, którzy mówią - bądź z innym, który da Ci szczęście
Cholera, to niech ma tę cywilną odwagę i przyzna, że nie ogarnie, nie da Ci szczęścia, że wykorzystuje Twoje uczucia, Twój czas, bo tak mu wygodnie
Wiem, że trudno podjąć jakąś konstruktywną decyzję, że nie wspomnę o jakichś radykalnych, ale rozmowa jest wskazana. Uświadom Go może, że rozstawałby się z żoną dla siebie. Oboje przecież nie wiecie, bo nie mieliście nawet szansy spróbować, czy będziecie razem. Ale ciągnąć to dalej w takiej formie...
A to z tym prasowaniem/praniem/kolacją, to wiesz... nie chodziło nawet dosłownie

Trzymaj sie Słońce i wracaj na Wizaż szybciutko

Cytat:
Napisane przez foremka001 Pokaż wiadomość
Moj TZ wreszcie sam dzis do mnie zadzwonil. wczoraj tez gadalismy, ale to ja wydzwanialam, bo juz nie moglam wytrzymac. Jak dzis zobaczylam, ze to on dzwoni to od razu banan na twarzy i w sumie juz chyba jest prawie dobrze

Cytat:
Noooo w końcu jest ok

Właśnie wróciłam z impr. M .prowadził,to sobie troszkę na niego popatrzyłam. Spotkalam R. i mu szepnęłam do ucha,że mnie olal..i to tak nieźle..on coś tam,że było minęło etc...pfff;/oczywiście tańczyliśmy kilka wolnych Z nim się zawsze fajnie tańczyło,achh. No i K. napisał smsa stojąc w długiej kolejce przed klubem,że nie wie czy wejdzie..W końcu po 40min. oczekiwania udało mu się wejść. Zatańczyliśmy 1 wolny kawałek, po czym stwierdził,że zabiera mnie do klubu obok(jeśli chcę)-gdzie jest luźniej i są jego znajomi,poznam ich etc. I poszliśmy..Calkiem fajni ludzie, już oczywiście nas ze sobą swatali Gdzies tam w lokalu chodziła taka dziewczyna i sprzedawała róże..i K. kupił mi jedną Achhh! Troszkę potańczylismy, sam ciągnął mnie na parkiet Jedna z dziewczyn-laska jego kumpa-stwierdziła,że ma nadzieję,ze się jeszcze zobaczymy Potem K. odprowadził mnie na taxi, ja grzecznie podziekowałam za miły wieczór i dostał buziaka w policzek To było coś na zasadzie ja jemu-on mi,heh
Sweet

Cytat:
taaaa...klepał wszystko Jak poszedł do wc,to dziewczyna kumpla śmiała się,że on taki biedny przejęty i w ogóle..a jak go zachwalali...że to taki fajny chłopak,hehe

K. już od rana pisał jak tam samopoczucie,heh
Uuu, wyrobił się chłopak Pięknie

morire, Słońce moje, gdzie się podziałaś?

Edytowane przez mag_a
Czas edycji: 2010-04-06 o 07:43 Powód: literówka
mag_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości