![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Wiem nie ma sensu uciekać przed Tobą.
Jesteś moim przeznaczeniem. Proszę daj mi znać. Usta milczą dusza śpiewa. Mój książę. Myślałam , że lubisz emocje. I nie długo znów zakwitną kasztany. Jedyne czego pragnę to z Tobą przez życie iść. My ne para.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zadomowienie
|
jesteś tylko bezwartościowym wspomnieniem.
ślad intrygi, tyle po sobie zostawiła. cel wypełnia życie sensem. wielki świat naszych serc.
#363 |
Rozeznanie
|
Love_HateYOU – no i znów xD
Ejvon – Taaaaakie wyróżnienie, ooo ![]() Mrs_Creative – Kolejne wyróżnienie z serii ‘ taaaaakie’ Dziękuję perełko ![]() ![]() Opisos: Echo, pipeszone echo… -Dzień dobry. Zastałem Pana Gabrysiewicza ? -Nie, męża nie ma w domu ![]() (Kumpel tak oto rozpoczął ze mna rozmowę ![]() Inne: ‘Jak każdy Ikar spadła na pysk. Pih – Brud ‘Nic nie pomoże, Gdy przeznaczenie w parszywym humorze Pih – Zawszę muszę coś spier***Ć
#364 |
Raczkowanie
|
__Fallen Angel__ ooo
![]() ![]() 'Znów los rozdał karty i pierwszy raz nie potrafię rozegrać takiej partii. Nie potrafię wykorzystać tych asów, które mam w rekawie.' 'Zorientowała się, że znajduje się w obcym świecie. W obcym mieszkaniu. Na obcej półce. W obcej książce. Na obcej kartce. Zorientowała się, że to nie jej miejsce. To nie była jej bajka.' 'Odgoniłeś wszystkie smutki, troski. Zostań i bądź. Badź obok mnie mnie, mój słodki...' 'Bo ja lubię patrzeć w gwiazdy, przypominają mi momenty spędzone z Tobą i Twoje oczy.' 'I jesteś jak kropla deszczu dla spragnionej rośliny, na pustyni piasku i gorąca.'
![]() |
#365 |
Przyczajenie
|
me9so3horny Jejuś [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]< 3 te 3 są boskie . idealnie pasują do mojej obecnej sytuacji . jak możesz to prooszę o więcej takich < 3[/COLOR] a tu coś MOJEGO : słowa puste niczym tania ,plastikowa barbie z kiosku . [COLOR="rgb(47, 79, 79)"]poszukując szczęścia można natrafic na dolinę smutku .[/COLOR] [COLOR="rgb(47, 79, 79)"]ej . zatrzymaj mi czas. [/COLOR] [COLOR="rgb(47, 79, 79)"]a na niebie mnostwo czekoladowych serduszek . Miłośc , to taki sznurek łączący dwa serca . Czasami rozrywalny , czasami nie. Jakośc takiego sznurka zależy tylko i wyłącznie od posiadaczy dwoch serc. gdy kolejny raz zaczynam życ, moje zycie znowu nabiera kolorow i już nawet zaczynam słyszec śpiew ptaków ,szum drzew Ty znowu mnie zabijasz. zabijasz jednym spojrzeniem. -co powiesz ? -nic -dlaczego ciągle nic nie mówisz?:| -bo prawdziwa miłośc nie potrzebuje słow. komis zranionych serc. uczucia zawinięte w srebrne pazłotka. jesteś naszywką mojego serca . takim nieezbędnym dodatkiem do niego. śniłam o nas. to był tak piekny sen. wszystko było takie jak na początku. ta magia , ten czar .[/COLOR] |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
BAN stały
|
Borowiczanka dreams_x33 Missi_16 marikab dziękuje.dziękuje.dziękuj e . ale chyba powariowałyście .![]() nie rozumiem Cię . .
przytul . pocałuj . pomilcz . i bądź . tyle mi wystarczy .... i poszedł sobie tak bez słowa . bez żadnych gestów . poszedł i chwycił ją za rękę wyrywając mi przy tym serce . skończył się kredyt mojej miłośc dla Ciebie . więc może teraz byś tak oddał to co pożyczyłeś ? fachowa miłość . wiesz taka z prawdziwym zakochaniem i z amatorskim zakończeniem ... nie zamierzam niszczyć sobie życia przez kolejnego frajera . więc jeśli zameirzasz grać nie czysto i bawić się w trójkąciki to lepiej sobie daj spokój . tak perfidnie kłamiesz . przekręcasz całą prawdę . krzywdzisz mnie tym, wiesz ? mam Cię głęboko w sercu i nie potrafię Cię stamtąd wyrzucić. . |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
I już nie myślę o Tobie 24 godziny na dobę. Teraz przesiadujesz w mojej głowie wyłącznie przez 23 godziny i 59 sekund. Moim zdaniem, poczyniłam duży krok na drodze zapomnienia. O Tobie, rzecz jasna.
Kiedy moje serce zaczyna niespodziewanie bić szybciej i mocniej, wtedy ja zaczynam rozglądać się dokoła, bo wiem, że ono wyczuło Twoją obecność szybciej niż wszystkie moje zmysły.
Edytowane przez matematyczka00 Czas edycji: 2010-04-07 o 21:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
BAN stały
|
Witam w nowym wątku! Bo ja zacofana jestem.
![]() ![]() Chciałabym móc zanurzyć głowę w
strumieniu twojej świadomości. Bezpowrotnie. Tracę tożsamość jak głodna towaru, inna dziewczyna obok niego sprawia że dostaje szału. Wiecie co? Kocham Was. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
` A dumna księżniczka płacze samotnie w poduszkę . ` Trudny do udźwignięcia balast idealności . ` Chwilowy zanik uczuć . ` Miłość chwilowo niedostępna .
` Bujając się na huśtawce uczuć, powoli zatracała się w niepewności . misjaaaa- kradnij do woli Słońce < 3 ;* .
Edytowane przez Mariettax3 Czas edycji: 2010-04-07 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
` przecież byłam najważniejsza.. czy to norma, że się zjawa jakaś lepsza?.. ![]()
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się to! bardzo.
![]() ale ja już nie muszę zapomniec... <3. ![]() * Nigdy nie wątp w moją miłość. Jak chcesz napiszę Ci na wielkiej kartce " Kocha i zawsze będzie kochać i pamiętać - Nie zapomnieć o tym, nie wątpić. " * Moja miłość do Ciebie, jak w tych 6 miliardach ! * Jak gówniara zawstydzona unikam twojego wzorku ![]() * Nie wierzysz, że już zawszę Cię będę kochała i nigdy o tobie nie zapomnę? Kochanie! Ja wiem jak będą wyglądać nasze dzieci, gdzie weźmiemy ślub, jak będziemy mieszkać, i gdzie jeździć na wakacje ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
trafiłaś... ___
bo ona mi powiedziała, że on jej powiedział, że kolega kolegi powiedział (...) że już nie chcesz ze mną być... |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
cześć, chciałabym cię wziąć i kochać.
ale przecież nikt nie mówił, że będę cierpieć. pójdziesz ze mną do mojej krainy ? |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
; ************************* ******
Mój pierwszy post w XVIII części.
![]() ![]() ![]()
; ******
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2010-04-07 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie mów osobie,która przeżywa głęboki ból -"wiem co czujesz".
Nie wiesz..! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
chcesz wierzyć we wszystko, tylko nie w prawdę. nigdy nie bałam się aż tak, nigdy nie sądziłam że to dotknie mnie. prędzej czy później zostajesz sam, nie ma znajomych poklepujących Cię po ramieniu, nie ma przed kim udowadniać jaki jesteś silny. zostajesz sam z bolesną prawdą. oczy zaszły łzami, ale widziałam to wyraźnie. bez mrugnięcia wpatrywałam się przed siebie przez pryzmat bólu. nagle nie mam nawet siły wierzyć. chyba i tak wierzyć nie ma w co. nieszczęście ciurkiem wydostaje się spod powiek. już nie ma sensu ukrywać nic. przypominaj mi jaka jestem silna, żebym przypadkiem o tym nie zapomniała w ten przepłakany dzień.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2010-04-08 o 02:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
JednaNaMilion - w końcu jesteś
![]() ![]() Tryska - okradłam na podpis ![]() chcialam byc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze ![]() _________________________ 'Siła to coś, czym nie zaprzątamy sobie głowy, dopóki jej nie zabraknie. Nieważne, czy jest to siła polityczna mas, czy wpływ miłości na jednostkę. Wszyscy potrzebujemy jakiejś siły w życiu, choćby po to, by dokonywać wyborów. Tak. Brak możliwości wyboru. Uczucie całkowitej bezsilności jest jak samotność pośród mroku' 'Rodzina - nie ma nic ważniejszego. To ci, którzy zjawiają się, gdy mamy kłopoty. Ci, którzy dają nam bodźce do odnoszenia sukcesów. Ci, którzy pomagają nam ukryć nasze sekrety, a co z tymi, którzy nie mają rodziny, na której mogą polegać? Co się dzieje z tymi biedakami, którzy nie mają u boku nikogo, kto by im pomógł w potrzebie? Cóż, większość uczy się, jak iść samemu przez życie, ale niestety, niektórzy z nas, po prostu przestają próbować' 'Jest na świecie wiele rzeczy, których się boimy, ale nasz strach nie ma nic wspólnego z makabrycznymi maskami, plastikowymi pająkami czy realistycznymi potworami. Nie, to myśli w naszych głowach przerażają nas najbardziej. Co jeśli ona zacznie żałować swej decyzji? Co jeśli on jest naprawdę nieszczęśliwy? Co jeśli szansa na miłość odeszła na zawsze? Jak sobie radzimy z tymi strasznymi myślami? Zaczynamy sobie powtarzać "Co nas nie zabije, to nas wzmocni"'
#378 |
BAN stały
|
![]() Delikatna tajemnica, której nikt nigdy nie odkrył. tak po prostu, po wielu naszych zmaganiach o szczęśliwy związek powiedziałeś "nie". szkoda mi tego wszystkiego, a najbardziej swojej naiwności. już nie szaleję za Twoim uśmiechem. i kto by pomyślał, że jeszcze kilka lat temu była niewinną dziewczynką, której paluszki nie sięgały do ziemi gdy siedziała na krześle. Dziś jest dziewczyną która prawie sięgnęła nieba. |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
Mam słoik pełen słonych wspomnień o Tobie.
. me9so3horny Ty wiesz że jesteś niesamowita.
![]()
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2010-04-08 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Ty to możesz kraść, ile wlezie! ![]() Fałszywy alarm, niedługo wrócę.
To tylko Ty, idealny, lub… nie chcę nikogo innego. Słowa zaplątują się we włosy i nie chcą się ruszyć. Bez Ciebie nie jestem bezpieczna. Nie mam już miejsca bezpiecznego od wszystkich potworów, gdzie mogę schować głowę i wszystko przeczekać.
#381 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie dwa dni... Wchodzę na wizaz i bach! Nowa część... I już 13 stron!
Nie no dziewczynki szacun! ![]() ![]() ![]() Od 5 rano siedzę, czytam i kradnę ! ![]() ************************* **************** degustator pocałunków... ![]() Mój anioł stróż strzelił focha.... Przestał nade mną czuwać....
![]()
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
patrysiowa_
![]() marikab ![]() ![]() witaam w nowej części ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ im dłużej bez seksu tym wiekszą jędzą się stajesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
`Ile obejrzeć można łez w milczeniu…?` `Za późno by cofnąć się, za nami nie ma nic. Ostatni runął już most.` `Zaufaj mi. Może być tak wspaniale.` `To nie mój sen, nie wierzę, że iść można tylko za Tobą.` `Nie wiem jaki masz plan. Nie wiem czy w nim i ja mam być pionkiem w tej grze.` `Nie wierzę już teraz chyba w nic. Nie wierzę nawet sobie.` `Nie mów już, lepiej idź. Tak lepiej dla Ciebie.` `Patrz jak w szaleństwie chowa się cały kraj.` `Tak mało słyszę słów, które mają sens.` `Ciągle walczę i wciąż przegrywam ja, w walce z samym sobą nie mam przecież żadnych szans.` `Coraz więcej łez ginie pośród mgły...` (Cytaty z najnowszej płyty zespołu Carrion. Polecam!)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
BAN stały
|
nie muszę się upić żeby stanąć na krawężniku balkonu i krzyczeć do nieba, że cię kocham.
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
haha wierna fanka ?
![]() _________________________ _ ile jestem Ci winna? ile policzyłeś mi za swą miłość? |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
BAN stały
|
-Co to jest?
-Pudełko do wyrzucenia - Puste? - Nie, pełne… pełne wspomnień. Wyrzuć je, spal, zgnieć, zrób z nim co chcesz… zrób cokolwiek, chcę tylko żeby zniknęło wraz z zawartością ‘Powiedz czym jest miłość, czy jest w każdym z nas, naucz mnie szanować wszystko co dziś mam’ Szafirowy zmierzch |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Głupia iluzja że jeszcze mnie kochasz ... -dlaczego sama do Niego nie zadzwonisz .? -bo pomyśli, że mi zależy. Jara mnie twoje wewnętrzne piękno <3333333 Dlaczego mój i twój świat się zderzył ? . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
grise - dziekuje
![]() dreams_x33 - już jestem już ![]() ` tak tro szeecz k e jesteś mój.
` Może t a k .. Może n i e .. ` za każdym razem kiedy dostaję nowego smsa przed sprawdzeniem treści i nadawcy modlę się żeby ten sms był od ciebie. <3 Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-08 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
;************
Położę koc na trawniku, rozłożę ramiona i wchłonę te wszystkie piękne scenerie rodzące się w mojej głowie,
uchwycę się nadziei - "a może kiedyś"? z napięciem biegniesz do mojej skóry, krzycząc "słońce na amazonii!" k o c h a j mnie; możesz poczuć to w swoim umyśle och, możesz robić to cały czas dusza odeszła, serce się stopiło, zostawiając ślad czerwonego markera, tylko tyle ze mnie zostało
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.