|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Jestem i ja.
No impreze miałysmy przednią. A ja niedawno wstalam. Poszlam spac o 2 to mnie po 7 sms zbudzil i tak przysypialam a co jakis czas dostawalam smska milego, odpisywałam i spałam dalej. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=c8EvH...eature=related i nutka ode mnie na rano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Hej dziewczyny
![]() coś mam dziś słabszy dzień, ale nie narzekam. Pochwalę się wam ile zrobiłam od ostatniego razu jak pokazywałam wam mój haft. Muszę powiedzieć nieskromnie, że jestem bardzo zadowolona z efektu ![]() Goś, nie ma się czym chwalić z tym forum. Tż interesuje się polską motoryzacją, więc założył forum, teraz nie ma zbyt czasu by pilnować tam porządku, zajmują go inne projekty, więc ja z racji tego, że i tak nie mam nic lepszego do roboty pilnuję tej dzieciarni. Z mojej wiedzy motoryzacyjnej to tylko tyle, że potrafię rozróżnić różne modele Poloneza: Caro, Caro Plusa, Atu, Atu Plusa, 1500, Trucka, Analoga, Przejściówkę itp. Tylko tyle ![]() A z tym urlopem to przekichane. Myślałam, że uda wam się jakoś tą sprawę rozwiązać. ![]() Justyna nie dziwię Ci się, że jesteś wściekła. Też bym była. Z tego co pisałaś tak mu zależało by pojechać, a teraz co? Kaś, ja nie mogę tak pisać smsów, bo jak jestem pół przytomna po przebudzeniu to zawsze jakieś głupoty piszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Nie no to ja teraz pierwsze co wstalam to zobaczylam co pisalam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- a haft.... tu nie trzeba slow, ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Ta malolata co o niej pisalam dzis mnie uraczyla taka wiadomoscia: "Ten chlopak co mi dal te czekoladki dzisiaj do mnie przyszedl o 8 obudzil mnie ale przyszedl z rozyczka i sie spytal o chodzenie bo mowil ze nie moze spac... Moja mama go wpuscila i mnie obudzila i powiedzial mi ze mu sie podobam i dal mi buzi jestem taka szczesliwa!" I co ja mam odpisac? Ze mu przejdzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
Ale się dziewczyna Ciebie uczepiła.
Nie niszcz jej szczęście Zołzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tego nie rozumiem...ma 24lata, stary chłop. powinien wziąść odpowiedzialność za swoje życie, podejmować SAM decyzję, o tym co chce robic, z kim zyc i gdzie mieszkac....a nie mama to, mama tamto...z mamą pomieszkam, pracy może poszukam, samochód sobie kupie...K***wa!!!!!! a gdzie odopowiedzialność????!!!! ! ale jak dziewcyzna prosi i rozmawia to k**** wydziwia, ma fanaberie.... jasna cholera!!! Justyś ja to tak w ogóle o męskiej populacji w tym i o moim P. więc nie tylko jade Twojego choć tez,bo mu się należy!!!! wiecly panowie i władcy, cholerne głowy rodziny co to k**** nie potrafią nawet zadbać o siebie!!!! szlag!!!! wybaczcie ale jestem nabuzowana i mam dość... co do mnie i moejgo urlopu to ja nie wiem...wczoraj rozdarłam się na Tż bo zrobił z siebie męczennika i jeszcze mi zażucił, że ja mma do niego pretencje że przez niego nigdzie nie jedziemy, a ja nawet slowa na tem temat nie powiedzlama!!! ale on nie rozumie,ze ja o to preztensji do neigo nie mam,bo jaka to jego wina,ze ma po***a kierownika? ja mam pretensje,ze o wakacjach co roku jest wiadomo,od kwietnia podpytywalam co moglibysmy wymyslec, a od 2tygodni jecze i blagam i gderam zeby pogadal-wiec ja mam do niego pretensje TYLKO o to ze nie zrobil tego wczesniej- uniknelibysmy planowania, nadzieji a urlop,a ja nieprzyjmniej romzowy z prezeska...ale nie!!! on tego nie rozumie! za trudne to dla niego!!!!! czy ja pojade sama? nie wiem. z jednej strony chcę,bo od dawna myśle o Odessie, chce odpocząc i urlop tak czy siak musze wziasc zeby zgarnac kase.jezeli nie poajde to mam perspektywe odbijania sie w domu od ścian. ale wiem tez ze bede sie zle bez niego bawic. a tez chcialabym uslyszec od nieg- kochanie no trudno,nie mozemy jechac, ale chcoiaz ty jedz, odpocznij, nalezy ci sie....a co uslyszalam? a ty pewnie chcesz jechac nie?no napewno i pewnei bedziesz sie duzo lepiej abwic beze mnie,bo ja jestem taki,smaki..... ![]() teoretycznie dzisiaj mamy kończyć rozmowę.... Cytat:
aaaa to takie buty. no ale co Ty tam musisz robić? wypowiadać się na jakiś wątkach czy pilnować tylko żeby...no wlasnie zeby co? widzę że szybciutko Ci to idzie ![]() ![]() ![]() Kaaaśśśśś pomóz mi technicznie co? ![]() bo sobie wymysliłam że chciałabym na wizażu mieć takie miejsce-skrytkę żeby zapisywac sobie jakieś rzeczy, wklejać linki, zapamiętywac podpisy itd. taki wiesz-notatnik z pogrupowanymi tematami. mozna cos takiego zrobic? bo widzialam ze jest opcja zapisane wydarzenia-ale nie wiem jak mozna je zapisac,bo nie mam odnośników.... ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Gosiu nie mam pojecia bo nigdy nie uzywałam.
Jestem zolza, wiem ale moze jak jej tak napsize to da mi spokoj. Ok laski ja was porzucam, jade na wies, dostalam pozwolenie bo obiecalam ze grzeczna bede ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Goś dziękuje ![]() ![]() ![]()
#368 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekna piosenka... ja słucham tej.. znacie?? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1viSfRzI8to Cytat:
![]() dziewczyno ty masz talent.. jak ja bym tak cchiała.. Cytat:
no i widzisz Gosik.... kuźwa ale jestem złaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
jestes jesteś ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
Gosia, zaglądam tam codziennie i sprawdzam czy poziom głupoty czasami nie jest zbyt wysoki. Jak uznam, że trzeba to coś napiszę, ale raczej mało się tam udzielam. Za to poprawiam im błędy ortograficzne, rozpatruję wszelkie skargi, zażalenia, pomysły, sprawdzam czy się stosują do regulaminu, jak trzeba to pokrzyczę na nich, nawiązuję współpracę z innymi serwisami i ogólnie użeram się z głupotą użytkowników. Od sprawdzania czy tematy i zdjęcia są w dobrych działach mam swoich ludzi
![]() Kaś! dzięki, że go ode mnie za uszkiem podrapiesz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może tu bys została moderatorką?? ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- obejrze sobie zmierzch.. książke skończyłam to moge teraz oglądac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
niestety musze uciekać...nadrobie Was póxniej tylko sie bardzo nie rozgadujcie bo mi popołudnia braknie
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A wybacz, że tak wypytuje, ale jak mama Twojego Tż mu powiedziała, że nie ma jechać to on tak po prostu przyjął to do wiadomości i ok? Zero jakiegokolwiek buntu? A jak się książka podobała? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarabista!! teraz czytam skięzyc w nowiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Rozeznanie
|
Kurde, no to faktycznie można się wściec. Prawdziwy synuś mamuni. Weź może z nim zrób porządek by się w końcu chłopak otrząsnął, że życie nie polega na siedzeniu na garnuszku u rodziców. Ja rozumiem, że pewnie jest tam mu wygodnie, jeśli nie musi się o nic martwić, ale to nawet dla jego własnego dobra, bo pewnego dnia się obudzi z, za przeproszeniem, ręką w nocniku.
Cieszę się, że książka się podobała. Taka lekka i przyjemna do poczytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja juz go ustawiam czy mu sie to pdoba czy nie. napisał, czemu nie odpisuje to tylko odpisalam,,a jak myslisz" i cisza. niech se przemysli a jesli nie to widocznie nie dane nam być razem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak nawiasem Ci powiem, że zazdroszczę Ci tego samozaparcia. Też kilka razy chciałam wziąć mojego TŻ na przetrzymanie jak mnie wkurzył, ale zawsze szybko wymiękałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() azrobi mi któras pyszną kawkę?? chociaz postanowiłam że dziś nie piję bo znów nie zasnę w nocy, ale chyba nie wytrzymam:/
#378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no baardzo dawno nie byłaś. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
i jak mam schudnąć jak wy mi tu tkie mniam dajecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Justyś no dawno ale to ne powód żeby z kijem na mnie wyskakiwać
![]() ![]() Asia dzięki ![]() ![]()
#383 |
Zakorzenienie
|
A może któraś chętna na domową pizzę?? Niedawno wyjęłam z piekarnika
![]()
#384 |
Zakorzenienie
|
jak nie ma na niej cebuli to ja poproszę
![]()
#385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I na imprezę też jestem chętna ![]() I zapomniałam powiedzieć: hej Agata ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o to chodzi. a on albo to zrozumie albo bye ![]() Cytat:
my tu tesknimy porpostu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Jest ale tylko troszeczkę
![]()
#388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na imprezę też jestem chętna ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
pizza ? domowa ? <mdleje> <mniam> nie pytaj kochana tylko podawaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Ależ proszę bardzo.
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.