Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 11:01   #361
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Jestem i ja.
No impreze miałysmy przednią.
A ja niedawno wstalam. Poszlam spac o 2 to mnie po 7 sms zbudzil i tak przysypialam a co jakis czas dostawalam smska milego, odpisywałam i spałam dalej.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=c8EvH...eature=related i nutka ode mnie na rano Wczoraj mi towarzyszyła jak zasypiałam

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 11:07   #362
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Hej dziewczyny
coś mam dziś słabszy dzień, ale nie narzekam.
Pochwalę się wam ile zrobiłam od ostatniego razu jak pokazywałam wam mój haft. Muszę powiedzieć nieskromnie, że jestem bardzo zadowolona z efektu

Goś, nie ma się czym chwalić z tym forum. Tż interesuje się polską motoryzacją, więc założył forum, teraz nie ma zbyt czasu by pilnować tam porządku, zajmują go inne projekty, więc ja z racji tego, że i tak nie mam nic lepszego do roboty pilnuję tej dzieciarni. Z mojej wiedzy motoryzacyjnej to tylko tyle, że potrafię rozróżnić różne modele Poloneza: Caro, Caro Plusa, Atu, Atu Plusa, 1500, Trucka, Analoga, Przejściówkę itp. Tylko tyle
A z tym urlopem to przekichane. Myślałam, że uda wam się jakoś tą sprawę rozwiązać.

Justyna nie dziwię Ci się, że jesteś wściekła. Też bym była. Z tego co pisałaś tak mu zależało by pojechać, a teraz co?

Kaś, ja nie mogę tak pisać smsów, bo jak jestem pół przytomna po przebudzeniu to zawsze jakieś głupoty piszę a najgorsze, że potem nie wiem co pisałam
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 11:19   #363
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nie no to ja teraz pierwsze co wstalam to zobaczylam co pisalam Nie było źle

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

a haft.... tu nie trzeba slow, wyraza wszystko

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Ta malolata co o niej pisalam dzis mnie uraczyla taka wiadomoscia:
"Ten chlopak co mi dal te czekoladki dzisiaj do mnie przyszedl o 8 obudzil mnie ale przyszedl z rozyczka i sie spytal o chodzenie bo mowil ze nie moze spac... Moja mama go wpuscila i mnie obudzila i powiedzial mi ze mu sie podobam i dal mi buzi jestem taka szczesliwa!"
I co ja mam odpisac? Ze mu przejdzie?

Stary 2010-07-21, 11:24   #364
myszowata s
Rozeznanie

Ale się dziewczyna Ciebie uczepiła.
Nie niszcz jej szczęście Zołzo
Stary 2010-07-21, 11:25   #365
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
ja wole koło Ciebie, co bys nie myślała, że się dobieram do twojego TZ

kochana i tak mu własnie napisałam. Że zaje*** to wyszło, że moje marzenia, zyczenia skreslił i pier***i , że dla naszego dobra, że sobie kupi samochód terefere bla bla a najlepsze, że jego super mamusia sama go namawiała a 3 dni jej sie usrało, że nie to nie jedzie. nie jestem zła na matke tylko na NIEGO!! bo do jasnej cholery w tym roku kończy 4 lata i co?? jak mu mama powie , tak zrobi?? mama powiedziała, żeby sie w tym roku wyprowadził do wrocławia to powiedziałam, żeby sie nie ważył, bo wtedy był by koniec bo by przyjeżdzał tylko na week a ja wtedy mam studia od rana do nocy. i zrobił zbolała mine. dziś do mnie pisze sms jak gdyby nic sie nie stało i wielce zadowolony a teraz on tez tym spsoobem jest bez pracy w wieku 24 lat z tekstem: powoli zaczne czegoś szukac

a co do twojej sytuacji tez zaje**** wyszło. To co nie mógł się wcześniej spytac czy mu przysługuje jakiś urlop?? to jeszcze zje*** ty dostałaś od twojej szefowej.. przepraszam was za słownictwo ale jestem taka zła... ej Misia co ty teraz zrobisz w takim razie z tym urlopem?? spędzisz sama czy jak??

odzywa się. ja doniego nie. a widzisz ja tu czekałam od samego rana na ciebie;(
no bez jaj...ja to nie wiem..ci wszyscy faceci to są jakieś dupki nieogarnięte!!!! przysięgam Wam uroczyście że jeżeli kiedykolwiek się dorobie syna to będzie chodził jak w zegarku i żadna dziewczyna nie bedzie miała z nim tak jak my mamy z naszymi. Natali- Ciebie tez sięto tyczy!!!!
ja tego nie rozumiem...ma 24lata, stary chłop. powinien wziąść odpowiedzialność za swoje życie, podejmować SAM decyzję, o tym co chce robic, z kim zyc i gdzie mieszkac....a nie mama to, mama tamto...z mamą pomieszkam, pracy może poszukam, samochód sobie kupie...K***wa!!!!!! a gdzie odopowiedzialność????!!!! ! ale jak dziewcyzna prosi i rozmawia to k**** wydziwia, ma fanaberie.... jasna cholera!!!
Justyś ja to tak w ogóle o męskiej populacji w tym i o moim P. więc nie tylko jade Twojego choć tez,bo mu się należy!!!!
wiecly panowie i władcy, cholerne głowy rodziny co to k**** nie potrafią nawet zadbać o siebie!!!! szlag!!!!

wybaczcie ale jestem nabuzowana i mam dość...

co do mnie i moejgo urlopu to ja nie wiem...wczoraj rozdarłam się na Tż bo zrobił z siebie męczennika i jeszcze mi zażucił, że ja mma do niego pretencje że przez niego nigdzie nie jedziemy, a ja nawet slowa na tem temat nie powiedzlama!!! ale on nie rozumie,ze ja o to preztensji do neigo nie mam,bo jaka to jego wina,ze ma po***a kierownika? ja mam pretensje,ze o wakacjach co roku jest wiadomo,od kwietnia podpytywalam co moglibysmy wymyslec, a od 2tygodni jecze i blagam i gderam zeby pogadal-wiec ja mam do niego pretensje TYLKO o to ze nie zrobil tego wczesniej- uniknelibysmy planowania, nadzieji a urlop,a ja nieprzyjmniej romzowy z prezeska...ale nie!!! on tego nie rozumie! za trudne to dla niego!!!!!
czy ja pojade sama? nie wiem. z jednej strony chcę,bo od dawna myśle o Odessie, chce odpocząc i urlop tak czy siak musze wziasc zeby zgarnac kase.jezeli nie poajde to mam perspektywe odbijania sie w domu od ścian. ale wiem tez ze bede sie zle bez niego bawic. a tez chcialabym uslyszec od nieg- kochanie no trudno,nie mozemy jechac, ale chcoiaz ty jedz, odpocznij, nalezy ci sie....a co uslyszalam? a ty pewnie chcesz jechac nie?no napewno i pewnei bedziesz sie duzo lepiej abwic beze mnie,bo ja jestem taki,smaki.....
teoretycznie dzisiaj mamy kończyć rozmowę....

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Pochwalę się wam ile zrobiłam od ostatniego razu jak pokazywałam wam mój haft. Muszę powiedzieć nieskromnie, że jestem bardzo zadowolona z efektu

Goś, nie ma się czym chwalić z tym forum. Tż interesuje się polską motoryzacją, więc założył forum, teraz nie ma zbyt czasu by pilnować tam porządku, zajmują go inne projekty, więc ja z racji tego, że i tak nie mam nic lepszego do roboty pilnuję tej dzieciarni. Z mojej wiedzy motoryzacyjnej to tylko tyle, że potrafię rozróżnić różne modele Poloneza: Caro, Caro Plusa, Atu, Atu Plusa, 1500, Trucka, Analoga, Przejściówkę itp. Tylko tyle
A z tym urlopem to przekichane. Myślałam, że uda wam się jakoś tą sprawę rozwiązać.

Justyna nie dziwię Ci się, że jesteś wściekła. Też bym była. Z tego co pisałaś tak mu zależało by pojechać, a teraz co?

Kaś, ja nie mogę tak pisać smsów, bo jak jestem pół przytomna po przebudzeniu to zawsze jakieś głupoty piszę a najgorsze, że potem nie wiem co pisałam

aaaa to takie buty. no ale co Ty tam musisz robić? wypowiadać się na jakiś wątkach czy pilnować tylko żeby...no wlasnie zeby co?

widzę że szybciutko Ci to idzie fajnie czekam na efekt końcowy

Kaaaśśśśś pomóz mi technicznie co?
bo sobie wymysliłam że chciałabym na wizażu mieć takie miejsce-skrytkę żeby zapisywac sobie jakieś rzeczy, wklejać linki, zapamiętywac podpisy itd. taki wiesz-notatnik z pogrupowanymi tematami. mozna cos takiego zrobic?
bo widzialam ze jest opcja zapisane wydarzenia-ale nie wiem jak mozna je zapisac,bo nie mam odnośników....
Krysia ze mnie....
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 11:37   #366
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Gosiu nie mam pojecia bo nigdy nie uzywałam.

Jestem zolza, wiem ale moze jak jej tak napsize to da mi spokoj.
Ok laski ja was porzucam, jade na wies, dostalam pozwolenie bo obiecalam ze grzeczna bede (). Wezme aparat i wypłoszowi zdjęc narobię, może jakis filmik I znow go od Myszki podrapie za uchem

Stary 2010-07-21, 11:38   #367
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Witam
Goś dziękuje Ja nie uważam żeby była ze mnie taka ślicznotka. Uważam że jest mnie w nadmiarze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 11:46   #368
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Jestem i ja.
No impreze miałysmy przednią.
A ja niedawno wstalam. Poszlam spac o 2 to mnie po 7 sms zbudzil i tak przysypialam a co jakis czas dostawalam smska milego, odpisywałam i spałam dalej.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=c8EvH...eature=related i nutka ode mnie na rano Wczoraj mi towarzyszyła jak zasypiałam

piekna piosenka...

ja słucham tej.. znacie??

http://www.youtube.com/watch?v=1viSfRzI8to

Cytat:
Hej dziewczyny

no własnie o to chodzi, ze on najwyraźniej nie wie o co chodzi!! najlepsze, ze ja mam pretensje do niego a nie mamy bo wiecie jakie mamy sa. Moi rodzice też o mnie dbają ale mówią, że mam juz swoje lata(20) 4 lata mniej od niego a sama musze podjemowac dużo decyzji pomimo, że dostaje po dupie od losu ale ja sama decyduje a ten?? nie odpisuje dalej nic.

dziewczyno ty masz talent.. jak ja bym tak cchiała..
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
no bez jaj...ja to nie wiem..ci wszyscy faceci to są jakieś dupki nieogarnięte!!!! przysięgam Wam uroczyście że jeżeli kiedykolwiek się dorobie syna to będzie chodził jak w zegarku i żadna dziewczyna nie bedzie miała z nim tak jak my mamy z naszymi. Natali- Ciebie tez sięto tyczy!!!!
ja tego nie rozumiem...ma 24lata, stary chłop. powinien wziąść odpowiedzialność za swoje życie, podejmować SAM decyzję, o tym co chce robic, z kim zyc i gdzie mieszkac....a nie mama to, mama tamto...z mamą pomieszkam, pracy może poszukam, samochód sobie kupie...K***wa!!!!!! a gdzie odopowiedzialność????!!!! ! ale jak dziewcyzna prosi i rozmawia to k**** wydziwia, ma fanaberie.... jasna cholera!!!
Justyś ja to tak w ogóle o męskiej populacji w tym i o moim P. więc nie tylko jade Twojego choć tez,bo mu się należy!!!!
wiecly panowie i władcy, cholerne głowy rodziny co to k**** nie potrafią nawet zadbać o siebie!!!! szlag!!!!

wybaczcie ale jestem nabuzowana i mam dość...

co do mnie i moejgo urlopu to ja nie wiem...wczoraj rozdarłam się na Tż bo zrobił z siebie męczennika i jeszcze mi zażucił, że ja mma do niego pretencje że przez niego nigdzie nie jedziemy, a ja nawet slowa na tem temat nie powiedzlama!!! ale on nie rozumie,ze ja o to preztensji do neigo nie mam,bo jaka to jego wina,ze ma po***a kierownika? ja mam pretensje,ze o wakacjach co roku jest wiadomo,od kwietnia podpytywalam co moglibysmy wymyslec, a od 2tygodni jecze i blagam i gderam zeby pogadal-wiec ja mam do niego pretensje TYLKO o to ze nie zrobil tego wczesniej- uniknelibysmy planowania, nadzieji a urlop,a ja nieprzyjmniej romzowy z prezeska...ale nie!!! on tego nie rozumie! za trudne to dla niego!!!!!
czy ja pojade sama? nie wiem. z jednej strony chcę,bo od dawna myśle o Odessie, chce odpocząc i urlop tak czy siak musze wziasc zeby zgarnac kase.jezeli nie poajde to mam perspektywe odbijania sie w domu od ścian. ale wiem tez ze bede sie zle bez niego bawic. a tez chcialabym uslyszec od nieg- kochanie no trudno,nie mozemy jechac, ale chcoiaz ty jedz, odpocznij, nalezy ci sie....a co uslyszalam? a ty pewnie chcesz jechac nie?no napewno i pewnei bedziesz sie duzo lepiej abwic beze mnie,bo ja jestem taki,smaki.....
teoretycznie dzisiaj mamy kończyć rozmowę....

aaaa to takie buty. no ale co Ty tam musisz robić? wypowiadać się na jakiś wątkach czy pilnować tylko żeby...no wlasnie zeby co?

widzę że szybciutko Ci to idzie fajnie czekam na efekt końcowy

Kaaaśśśśś pomóz mi technicznie co?
bo sobie wymysliłam że chciałabym na wizażu mieć takie miejsce-skrytkę żeby zapisywac sobie jakieś rzeczy, wklejać linki, zapamiętywac podpisy itd. taki wiesz-notatnik z pogrupowanymi tematami. mozna cos takiego zrobic?
bo widzialam ze jest opcja zapisane wydarzenia-ale nie wiem jak mozna je zapisac,bo nie mam odnośników....
Krysia ze mnie....

no i widzisz Gosik.... kuźwa ale jestem złaaaaaaa normalnie zmieniam się jak ta emotka bo taka nabuzowana jestem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Mało tego mój K. robi dokładnie jak twój jak mu coś zarzuce rabnie mina cierpiętnika i ja zaczynam mięc wyrzuty sumienia;/;/ ale koniec z tym. Życze sobie faceta z jajami a nie z pielucha u dupy

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Witam
Goś dziękuje Ja nie uważam żeby była ze mnie taka ślicznotka. Uważam że jest mnie w nadmiarze

jestes jesteś ech jak mi smutno

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 11:48   #369
myszowata s
Rozeznanie

Gosia, zaglądam tam codziennie i sprawdzam czy poziom głupoty czasami nie jest zbyt wysoki. Jak uznam, że trzeba to coś napiszę, ale raczej mało się tam udzielam. Za to poprawiam im błędy ortograficzne, rozpatruję wszelkie skargi, zażalenia, pomysły, sprawdzam czy się stosują do regulaminu, jak trzeba to pokrzyczę na nich, nawiązuję współpracę z innymi serwisami i ogólnie użeram się z głupotą użytkowników. Od sprawdzania czy tematy i zdjęcia są w dobrych działach mam swoich ludzi

Kaś! dzięki, że go ode mnie za uszkiem podrapiesz!
Stary 2010-07-21, 11:58   #370
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia, zaglądam tam codziennie i sprawdzam czy poziom głupoty czasami nie jest zbyt wysoki. Jak uznam, że trzeba to coś napiszę, ale raczej mało się tam udzielam. Za to poprawiam im błędy ortograficzne, rozpatruję wszelkie skargi, zażalenia, pomysły, sprawdzam czy się stosują do regulaminu, jak trzeba to pokrzyczę na nich, nawiązuję współpracę z innymi serwisami i ogólnie użeram się z głupotą użytkowników. Od sprawdzania czy tematy i zdjęcia są w dobrych działach mam swoich ludzi

Kaś! dzięki, że go ode mnie za uszkiem podrapiesz!

to może tu bys została moderatorką??

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

obejrze sobie zmierzch.. książke skończyłam to moge teraz oglądac

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-21, 11:59   #371
gg22
Zakorzenienie

niestety musze uciekać...nadrobie Was póxniej tylko sie bardzo nie rozgadujcie bo mi popołudnia braknie
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 12:00   #372
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
to może tu bys została moderatorką??

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

obejrze sobie zmierzch.. książke skończyłam to moge teraz oglądac
Nie, nie, aż tyle cierpliwości to ja nie mam
A wybacz, że tak wypytuje, ale jak mama Twojego Tż mu powiedziała, że nie ma jechać to on tak po prostu przyjął to do wiadomości i ok? Zero jakiegokolwiek buntu?

A jak się książka podobała?
Stary 2010-07-21, 12:13   #373
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie, aż tyle cierpliwości to ja nie mam
A wybacz, że tak wypytuje, ale jak mama Twojego Tż mu powiedziała, że nie ma jechać to on tak po prostu przyjął to do wiadomości i ok? Zero jakiegokolwiek buntu?

A jak się książka podobała?

zarabista!! teraz czytam skięzyc w nowiu najczęściej czytam wieczorajmi sama w pokoju. on własnie żadnego buntu. zero . null. nic. i to mnie tak wkurzyło bo jak ja mówiłam, że będzie mi ciezko to wręcz sie wydzierał;/;/

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-21, 12:30   #374
myszowata s
Rozeznanie

Kurde, no to faktycznie można się wściec. Prawdziwy synuś mamuni. Weź może z nim zrób porządek by się w końcu chłopak otrząsnął, że życie nie polega na siedzeniu na garnuszku u rodziców. Ja rozumiem, że pewnie jest tam mu wygodnie, jeśli nie musi się o nic martwić, ale to nawet dla jego własnego dobra, bo pewnego dnia się obudzi z, za przeproszeniem, ręką w nocniku.

Cieszę się, że książka się podobała. Taka lekka i przyjemna do poczytania
Stary 2010-07-21, 12:34   #375
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, no to faktycznie można się wściec. Prawdziwy synuś mamuni. Weź może z nim zrób porządek by się w końcu chłopak otrząsnął, że życie nie polega na siedzeniu na garnuszku u rodziców. Ja rozumiem, że pewnie jest tam mu wygodnie, jeśli nie musi się o nic martwić, ale to nawet dla jego własnego dobra, bo pewnego dnia się obudzi z, za przeproszeniem, ręką w nocniku.

Cieszę się, że książka się podobała. Taka lekka i przyjemna do poczytania

dlatego ja juz go ustawiam czy mu sie to pdoba czy nie. napisał, czemu nie odpisuje to tylko odpisalam,,a jak myslisz" i cisza. niech se przemysli a jesli nie to widocznie nie dane nam być razem kocham go;( ale z mamin cycem nie będe!! bo ju ż widze, jak nam ustwiają zycie.;/

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 12:56   #376
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
dlatego ja juz go ustawiam czy mu sie to pdoba czy nie. napisał, czemu nie odpisuje to tylko odpisalam,,a jak myslisz" i cisza. niech se przemysli a jesli nie to widocznie nie dane nam być razem kocham go;( ale z mamin cycem nie będe!! bo ju ż widze, jak nam ustwiają zycie.;/
Justynka, miejmy nadzieję, że Twoje słowa w końcu do niego trafią i zrozumie co robi nie tak. Bo masz 100% racji, jeśli teraz rodzice mają na niego aż taki wpływ, to potem ciągle będzie się na nich oglądał.
Tak nawiasem Ci powiem, że zazdroszczę Ci tego samozaparcia. Też kilka razy chciałam wziąć mojego TŻ na przetrzymanie jak mnie wkurzył, ale zawsze szybko wymiękałam
Stary 2010-07-21, 13:04   #377
ygerna
Zakorzenienie

hej dzień dobry w drugiej części kuuuuurde dawno mnie z Wami nie było....

azrobi mi któras pyszną kawkę?? chociaz postanowiłam że dziś nie piję bo znów nie zasnę w nocy, ale chyba nie wytrzymam:/

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:15   #378
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Justynka, miejmy nadzieję, że Twoje słowa w końcu do niego trafią i zrozumie co robi nie tak. Bo masz 100% racji, jeśli teraz rodzice mają na niego aż taki wpływ, to potem ciągle będzie się na nich oglądał.
Tak nawiasem Ci powiem, że zazdroszczę Ci tego samozaparcia. Też kilka razy chciałam wziąć mojego TŻ na przetrzymanie jak mnie wkurzył, ale zawsze szybko wymiękałam
musze.. bo oni juz zaczęli snuc plany gdzie bedziemy mieszkać ale zarabiscie ich gasze:P i w dupie to mam. to moje zycie nie ich. teraz robi z siebie ofiare ale mam to ...w
Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość

azrobi mi któras pyszną kawkę?? chociaz postanowiłam że dziś nie piję bo znów nie zasnę w nocy, ale chyba nie wytrzymam:/

no baardzo dawno nie byłaś.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-21, 13:22   #379
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:

Kawka gotowa

przeszło mi 100 postów impreza dla wszystkich
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:28   #380
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Kawka gotowa

przeszło mi 100 postów impreza dla wszystkich

i jak mam schudnąć jak wy mi tu tkie mniam dajecie ale z piw to tylko Reds

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-21, 13:30   #381
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
musze.. bo oni juz zaczęli snuc plany gdzie bedziemy mieszkać ale zarabiscie ich gasze:P i w dupie to mam. to moje zycie nie ich. teraz robi z siebie ofiare ale mam to ...w
Dokładnie tak. Ja nie wiem jak tak można się komuś wtrącać i planować życie Ok, rozumiem, że rodzice się martwią, chcą pomóc i ciężko im wypuścić spod skrzydeł swoje dzieci, ale wszystko ma swoje granice. Musimy w końcu dorosnąć i nauczyć się samodzielności, bo przez całe życie nie będą za nas wszystkiego załatwiać. Takie trzymanie pod kloszem robi z nas kaleki, które potem załamują się przy pierwszym lepszym problemie. Czasami życie musi dać trochę w tyłek.
Stary 2010-07-21, 13:30   #382
ygerna
Zakorzenienie

Justyś no dawno ale to ne powód żeby z kijem na mnie wyskakiwać poza tym starałam się czytać wszystkie mądrości, ale i tak nic nie pamiętam
Asia dzięki najbardziej mi odpowiada ta czekoladka

Stary 2010-07-21, 13:31   #383
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

A może któraś chętna na domową pizzę?? Niedawno wyjęłam z piekarnika
Stary 2010-07-21, 13:33   #384
ygerna
Zakorzenienie

jak nie ma na niej cebuli to ja poproszę

Stary 2010-07-21, 13:34   #385
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
A może któraś chętna na domową pizzę?? Niedawno wyjęłam z piekarnika
Ja jestem!
I na imprezę też jestem chętna

I zapomniałam powiedzieć: hej Agata

Stary 2010-07-21, 13:35   #386
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak. Ja nie wiem jak tak można się komuś wtrącać i planować życie Ok, rozumiem, że rodzice się martwią, chcą pomóc i ciężko im wypuścić spod skrzydeł swoje dzieci, ale wszystko ma swoje granice. Musimy w końcu dorosnąć i nauczyć się samodzielności, bo przez całe życie nie będą za nas wszystkiego załatwiać. Takie trzymanie pod kloszem robi z nas kaleki, które potem załamują się przy pierwszym lepszym problemie. Czasami życie musi dać trochę w tyłek.

i o to chodzi. a on albo to zrozumie albo bye chociaż wiem, że ryczałabym jak bóbr.
Cytat:
Justyś no dawno ale to ne powód żeby z kijem na mnie wyskakiwać poza tym starałam się czytać wszystkie mądrości, ale i tak nic nie pamiętam
Asia dzięki najbardziej mi odpowiada ta czekoladka

my tu tesknimy porpostu

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-21, 13:36   #387
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Jest ale tylko troszeczkę
Stary 2010-07-21, 13:38   #388
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem!
I na imprezę też jestem chętna

I zapomniałam powiedzieć: hej Agata

cześć
ja na imprezę też jestem chętna i już planuję swoją z okazji 1000 postu
Cytat:
i o to chodzi. a on albo to zrozumie albo bye chociaż wiem, że ryczałabym jak bóbr.

my tu tesknimy porpostu
tęsknicie??:P dobra dobra wy zołzy

Stary 2010-07-21, 13:39   #389
Babcia Jaga
Zakorzenienie

pizza ? domowa ? <mdleje> <mniam> nie pytaj kochana tylko podawaj
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 13:42   #390
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Ależ proszę bardzo. <podaje_kawałek_pizzy>

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości