|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |||
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy do września! ;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() xRaissa, cherry91, niunia_ona, ewa12364, Andainn - dopisane. witam serdecznie i życzę szybciutkiego zgubienia wagi. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to tak, żeby nie było, ja schudłam uwaga, uwaga..... [fanfary] 0,5kg. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- PS. Sprawdźcie czy wszystko na 1 stronie się zgadza i proszę o podrzucenie mi infa co do tego gdzie są znaki zapytania. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Ach, a wzrost 164
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
trochę odpuściłam wątek ze względu na wyjazd, mam nadzieję, że nie przybyło mi kg. Wagę podam w czwartek bo obecnie nie mam możliwości zważenia się.
U mnie trochę zastój z ćwiczeniami a i dieta taka średnia, za dużo węglowodanów niestety i nieregularne posiłki. Zbieram motywację na dietę po powrocie do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
BAN stały
|
Wzrost dopisałam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Mam w lodówce ciasto. Pyszne!
![]() Nie zjem, nie zjem, nie zjem!!! ![]() Cherry My nie pozwolimy, żeby ta motywacja zniknęła ![]() Windbag ![]() Am 164 cm i 47 kg? ![]()
![]() ![]() ![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-08-02 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Nick:mmadzik
Wzrost:175 Waga:57 Ubylo:3 Cel:52 ![]()
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
ja dzis sie nie ważyłam nie mam wagi w domu xd jak sie do kogoś wagi dostane, dopisze
![]()
![]() |
#369 | |
Raczkowanie
|
Ahh, a ja właśnie wróciłam z wyprawy rowerowej. Co prawda tylko godzinka to była, ale tempo niezłe, więc jestem wykończona i mega z siebie zadwolona, że jednak się trochę ruszyłam
![]() Cytat:
![]() ![]() agusia814, nie daj się ciastu! ![]()
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=agusia814;21093982]Mam w lodówce ciasto. Pyszne!
![]() Nie zjem, nie zjem, nie zjem!!! ![]() agusia nie daj się temu ciastu, chwila przyjemności a jakie wyrzuty sumienia. U mnie dzień ok, chociaż też kusiły mnie (świeże chrusty) ale się nie dałam chociaż myślałam, że się złamie. Niedawno skończyłam chodzić na steperku i jestem mega zmęczona ale samopoczucie lepsze po aktywności fizycznej ![]() agrr gratuluję spadku wagi ![]() ![]() Edytowane przez moniaczek21 Czas edycji: 2010-08-02 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
BAN stały
|
mmadzik - dopisana.
![]() OK, czekam na resztę wag dziewczyny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
hmm nie wazyłam sie jestem na 3 dniu diety moje miłe więc nie ma to sensu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
agusia814 nie wiem, jeszcze na wiosną tyle ważyłam i naprawdę nie byłam chuda. miałam dość zgrabne ciało i trochę masywne(to moja zmora) uda i łydki, ale poza tym było w porządku. Niestety okropnie mi się przytyło. ZERO ruchu (zwolnienie z wf i z basenu + moje lenistwo) i złe nawyki żywieniowe zrobiły swoje. Może aż 47 nie będzie koniecznie. Zależy mi po protu na szczupłej, ładnej sylwetce.
Andainn dzięki za rady, chyba z nich skorzystam, ale za jakiś czas. Myślę, że i tak nie dam rady się obejść zbyt długo bez ciepłej, świeżutkiej (i pełnoziarnistej!) bułeczki, ale postaram się wytrzymać ile się da, szczególnie, że dzisiaj trochę nagrzeszyłam... I też popedałowałam godzinkę na rowerku, ale zbyt późno i teraz nie mam siły na wieczorny zestaw ćwiczeń, ale odpuszczę go sobie dzisiaj (wiem, systematyczność), bo boli mnie głowa i wolę tę godzinkę przeznaczyć na długą kąpiel odprężającą, a potem wetrzeć kremiki wyszczuplające i ujędrniające. Jutro o 7 rano jogging. Trzymajcie kciuki, żebym dała radę wstać ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Przyczajenie
|
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. .....moje kochaniutkie
![]() ![]() 62 katastrofa....ale odchudzamy się..jakiś miesiac juz jem ciemne pieczywo... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki! Też bym się chciała dołączyć gdyż potrzebuje motywacji do działania
![]() ![]() ![]() Jestem Magda, mam 176 cm, myśle że ważę teraz ok 68 kg a chciała bym 60 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
ja sie zwaze w pon dopiero
![]()
![]() |
#377 |
BAN stały
|
Dziewczyny, chyba wszystko zapisałam na 1 str.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadki sie zdarzaja xd nie martw sie !!! najgorsze wlasnie sa wyjscia! mam tak samo! np wyjscie z przyjaciolka lody itp. ale to sie zdarza!! w koncu jestesmy ludzmi!!! a nie mozna sie za bardzo ograniczac tym gorzej z motywacja..a tak troche grzeszkow moim zdaniem dobrze nam robi na psychike, a nie ze ciagle odmawiac!!! WIec POWODZENIA!!! ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
CHCIALam bym miec 62 ahhh ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Niunia Masz jakieś zaburzenia osobowości, że używasz tyle wykrzykników?
![]() Ana Miłych wczasów bez grzeszków! ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
no i jak tam ? zwazylam sie i dalej 57 , wiec dobrze ze nie przytylam
![]() Dziewczyny chciaalbym was wszystkie przestrzec przed Dieta Dukana - poza ogolnym oslabieniem , alergia , zaczerwienieniem oczu i wypadajacymi wlosami to nic dobrego-i chyba nie jest to warte tych paru kg mniej....
![]() |
#381 |
Przyczajenie
|
no więc może się przedstawię
![]() jestem Justyna, mam 168 cm wzrostu a wczoraj ważyłam 62,3kg - mój cel 58kg (mój pierwszy cel później będzie więcej ![]() odchudzałam się już miesiąc wyeliminowałam pieczywo, słodycze, żywiłam się głównie białkiem, ćwiczyłam cardio i siłowo ale niestety nic mi nie ubyło. Teraz rozpoczęłam dietę oczyszczającą i same ćwiczenia cardio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agusia814;21119633]Niunia Masz jakieś zaburzenia osobowości, że używasz tyle wykrzykników?
![]() Wiesz co.? pisze jak pisze ;p nie podoba sie to nie zwracaj uwagii na to co pisze i w jakim stylu pisze! ze o takich szczegolach<bzdurach> mozna zawracac glowe hehehe
![]() |
#383 |
Zadomowienie
|
Niunia Tak tylko sobie wspomniałam, bo mi się rzuciło w oczy
![]() ![]() ![]() Tylko jeszcze mała uwaga co do Twojego podpisu : na pewno ![]()
![]() ![]() ![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-08-03 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki ; DDD
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na dolne partie brzucha? Ja robiłam a6w, ale to bardziej pomogło na górne partie, a pod pępkiem jest mała oponka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
Hej. Mam na imię Monika mam 17 lat, 160 cm wzrostu i 75 kg wagi. W tamtym roku na wakacjach odchudzałam się i za nim zaczęłam się odchudzać ważyłam koło 70 potem waga spadła do 65 a teraz waże 75. 2 kilo zleciało, bo zaczęłam się odchudzać. Wkońcu jakoś w miarę się zmotywowałam. Na początku szło wszystko pięknie ładnie zaczęłam chodzić na aerobik i siłownie. Sprawiało mi to przyjemność. 2 tyg wcześniej oglądałam taki program " Obsesja odchudzania " i jedna babka opowiadała, że było ciężko na początku dopóki nie przyzwyczaiła się do głodu. Po 2, 3 tyg. myślała mniej o jedzeniu i wg. I to mnie zmotywowało, ale jakoś od soboty nie mam sił już... odechciewa mi się chodzenia na siłownie i wg.. podjadam jakieś słodycze... właśnie nie dawno skończyłam jeść paczkę chipsów wmawiając sobie, że raz nic nie zaszkodzi i że jutro już ostro się zabieram... A już nie daję rady. Miałam taki cel, że jak wrócę do szkoły to chłopak ktoru interesował się mną w roku szkolnym a na wakacjach olał będzie jeszcze bardziej zainteresowany. Nawet trochę pomagało. Byłam nieźle zmotywowana. Potrafiłam wrocic z aerobiku i pójsc pół godziny biegać. Przez te 2 tyg schudłam z 3, 4 kilo. A teraz masakra. Już nie daje rady, nie wiem co robić. A słyszałam, że w miesiąc można schudnać około 9 kilo. i Kogo bym się nie zapytała co bym nie oglądała, to mówią : ' ja schudłam 9 kilo, a ja 8 , a ja 10 i tak ciągle. I sie tak zastanawiam czy jest to możliwe żebym schudła 9 kilo w miesiąc, do września. I dodam jeszcze, że mam mamę która mi pomaga nawet. Jak widzi, że jem więcej to odrazu na mnie krzyczy a ja się wkurzam obrażam i idę do pokoju, bo nawet 1 kromki zjeść nie mogę. Ale na drugi dzień jak czuje się lżejsza o pare gramów jest bardzo fajnie. Tylko, że teraz jest porażka. Jeśli mógłby z Was ktoś mi pomóc i dodać trochę otuchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja spieprzyłam zjadłam 12 malych wafelków kakaowych i wypiłam 250 ml coli ;< jestem beznadziejna całe życie bd grubą świnią
nadal 57 Edytowane przez xRaissa Czas edycji: 2010-08-03 o 23:52 Powód: zapomniałam coś dopisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam twistera ; D pol godziny dziennie ;D
![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
To może i ja coś powiem o sobie
![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia i duuuużo motywacji wewnętrznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.