Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-12, 20:04   #361
Coldplay
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ech a mnie nadal glowa boli W ogole mam wrazenie ze odwodniona jestem, zaraz pojde po szklanke wody.

Nowy punkt dbania o siebie - codziennie MINIMUM 6 szklanek.
Wody, nie kawy

W ogole wiecie co - ja jestem pracoholiczka Siedze w domu hmmm 2 dni i jak wczoraj bylam zachwycona luzem i dzis rano jak wstalam tez to teraz juz sobie pomyslalam ze poszlabym sobie jutro do pracy
Boże jak ja bym tak chciała , jak dla mnie to wakacje mogłyby nie mieć końca, po prostu całoroczne lenistwo
Ja też za mało piję, po prostu nigdy mi się nie chce i czasem bywa tak że nagle wieczorem uświadamiam sobie że w ciągu całego dnia wypiłam może szklankę herbaty . Normalnie powinnam być już na maksa odwodniona, nie wiem jak to jest, prawie nie odczuwam potrzeby picia (chyba że jest gorąco), przeważnie wystarczy mi 1-2 szklanki a resztę muszę w siebie na siłę wlewać

caate - i dobrze zrobiłaś ze się nie dałaś , niech sobie nie myśli że najpierw Cię zawiedzie a potem wystarczy że przyjdzie i zrobi maślane oczy i po sprawie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

A ja najbardziej lubię robić zakupy sama
Po prostu nie lubię jak ktoś mi marudzi - 'chodźmy już stąd, a może pójdziemy tam, a tam to mi się nie chce', itp. Ja muszę sama, na spokojniem, bo lubię wszystko dokładnie obejrzeć, dosłownie każdy wieszak, każdy sklep
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 20:12   #362
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mnie tez boli

co do wody pilnuj tego!
nie wiem czy czytalas, ale ja tu pisalam jak sie odwodnilam to 4dni z rzedu mialam wielki bol,placz i wymioty. Pij,pij jak najwiecej. Jak ja sie pozniej dowiedzialam, ze to odwodnienie to pilam 4-5l dziennie i jak reka odjal

ja tez wole z TZ, bo on mnie namowi do kupna czego, a ja marudze, ze tu odstaje,tu cos zle, a sama to nigdy sobie nie kupie nic, nie lubie. Ja musze znac czyjes zdanie, z kolezankami tez ciuchow nie lubie tak kupowac, tylko bluzki i buty ale spodnie, to zawsze z Tztem
Ojej, moze to przez cisnienie? ogolnie taka dziwna pogoda
Dziekuje za troske, tez sie kuruj

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Boże jak ja bym tak chciała , jak dla mnie to wakacje mogłyby nie mieć końca, po prostu całoroczne lenistwo
Ja też za mało piję, po prostu nigdy mi się nie chce i czasem bywa tak że nagle wieczorem uświadamiam sobie że w ciągu całego dnia wypiłam może szklankę herbaty . Normalnie powinnam być już na maksa odwodniona, nie wiem jak to jest, prawie nie odczuwam potrzeby picia (chyba że jest gorąco), przeważnie wystarczy mi 1-2 szklanki a resztę muszę w siebie na siłę wlewać

caate - i dobrze zrobiłaś ze się nie dałaś , niech sobie nie myśli że najpierw Cię zawiedzie a potem wystarczy że przyjdzie i zrobi maślane oczy i po sprawie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Po prostu nie lubię jak ktoś mi marudzi - 'chodźmy już stąd, a może pójdziemy tam, a tam to mi się nie chce', itp. Ja muszę sama, na spokojniem, bo lubię wszystko dokładnie obejrzeć, dosłownie każdy wieszak, każdy sklep
Ooooo wlasnie, mam tak samo - tylko ja pod koniec dnia uswiadamiam sobie ze wypilam kawe a raczej kilka kaw. Masakra

I jestem odwodniona, widze to po sobie, ech musze pilnowac tej wody

A ja mam z kolei na odwrot z zakupami
Jakbym miala obejrzec kazdy sklep i kazdy wieszak to bym sfiksowala, zwykle wchodze do 3-4 sklepow w calej galerii, przejde sie po nim zerkajac tu i tam, jak mi wpadnie w oko kolor to podchodze do wieszaka, sprawdzam kroj a to wszystko trwa doslownie chwile, te 4 sklepy lacznie z mierzeniem i zaplata jak mi cos wpadnie w oko to max 1 godzina, wiecej nie wyrabiam
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 20:17   #363
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

no nie ma tak latwo jak ja to mowie, ruchaniem nie zatuszujesz problemow. Krotka pilka, zawiodl mnie, jestem zla na niego=mamy problem=spadek libido, zapomnij facet

ja tez sama chetnie, tylko ze po 3-4sklepach rezygnuje, bo juz mi sie nie chce chodzic a jak pojde z kolezankami, to ta chce cos zobaczyc, ta cos, a tu wejdziemy i ten czas inaczej mija i dopiero jak cala galerie zwiedzimy to odzuwam bol nog

tez zapominam o piciu, dlatego z enie chce mi sie, nie suszy mnie,nie mam pragnienia i czesto pije bo wiem,ze musze

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ojej, moze to przez cisnienie? ogolnie taka dziwna pogoda
Dziekuje za troske, tez sie kuruj

Ooooo wlasnie, mam tak samo - tylko ja pod koniec dnia uswiadamiam sobie ze wypilam kawe a raczej kilka kaw. Masakra

I jestem odwodniona, widze to po sobie, ech musze pilnowac tej wody

A ja mam z kolei na odwrot z zakupami
Jakbym miala obejrzec kazdy sklep i kazdy wieszak to bym sfiksowala, zwykle wchodze do 3-4 sklepow w calej galerii, przejde sie po nim zerkajac tu i tam, jak mi wpadnie w oko kolor to podchodze do wieszaka, sprawdzam kroj a to wszystko trwa doslownie chwile, te 4 sklepy lacznie z mierzeniem i zaplata jak mi cos wpadnie w oko to max 1 godzina, wiecej nie wyrabiam
co do mojego bolu, to ze mna cos jest nie tak. Musze zrobic badania, wybrac sie do lekarza,ale srednio mi sie chce i nie wiem gdzie i badania tez kosztuja troche, ale zrobie to jak juz z bolu nie wytryzmam, bo mozliwe ze ostatnio duzo stresu mialam i jak glowa mnie bolala w czasie okresu w zeszlym tyg, tak codziennie az do dzisiaj mnie boli, no moze z przerwa na 1-2dni bylo, ale to tez ten bol mam tylko wieczorem lub rano i przechodzi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 20:24   #364
Coldplay
Wtajemniczenie

Ja mogłabym spędzić cały dzień w jakiejś galerii handlowej (a może nawet i noc ), oczywiście gdyby do tego doszedł jeszcze nieograniczony zasób portfela

Od jutra zaczynam akcję picie! (wody rzecz jasna ). Jeśli szklanka ma mniej więcej 250ml to 6-8 dziennie około. I nie ma że boli
Tylko że co chwilę będę musiała do wc biegać

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-10-12 o 20:25
Stary 2010-10-12, 20:28   #365
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah wiesz nie wiem, czy to za sprawką Alpecinu, pokrzywy, czy czegoś innego, ale zauważyłam, że mam grubsze włosy tzn. jest ich więcej. Zawsze miałam tak ich malutko. Nawet moja mam się ze mną zgodziła, jak jej pokazałam. Motywuje mnie to do dalszej ich pielęgnacji.

Caate widać, że mu zależy i się stara. Dobrze, że od razu nie zaczęłaś traktować, jak by było wszystko ok. Ja pewnie szybko bym nie wytrzymała, choć w takiej sytuacji, jak ty to pewnie nie tak szybko. Życzę Wam i Tobie, żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli.

Coldplay ja też najbardziej lubię sama chodzić na zakupy. Przynajmniej idę tam gdzie chcę i nie mam wrażenia, że muszę się spieszyć, bo ktoś czeka i się niecierpliwi. Choć ostatnio Tż. lubi ze mną chodzić na zakupy.

A ja dzisiaj zrobiłam wielkie spamowanie. Z 40 min., jak nigdy siedziałam w łazience.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 20:36   #366
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Talullah wiesz nie wiem, czy to za sprawką Alpecinu, pokrzywy, czy czegoś innego, ale zauważyłam, że mam grubsze włosy tzn. jest ich więcej. Zawsze miałam tak ich malutko. Nawet moja mam się ze mną zgodziła, jak jej pokazałam. Motywuje mnie to do dalszej ich pielęgnacji.

Caate widać, że mu zależy i się stara. Dobrze, że od razu nie zaczęłaś traktować, jak by było wszystko ok. Ja pewnie szybko bym nie wytrzymała, choć w takiej sytuacji, jak ty to pewnie nie tak szybko. Życzę Wam i Tobie, żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli.

Coldplay ja też najbardziej lubię sama chodzić na zakupy. Przynajmniej idę tam gdzie chcę i nie mam wrażenia, że muszę się spieszyć, bo ktoś czeka i się niecierpliwi. Choć ostatnio Tż. lubi ze mną chodzić na zakupy.

A ja dzisiaj zrobiłam wielkie spamowanie. Z 40 min., jak nigdy siedziałam w łazience.
jestes humanistka?
masz ladna skladnie zdan, czuje sie jakbym czytala kogos wyzszego tzn.madrzejszego.

podziwima za pobyt w lazience, ja chyba pojde wczesnie spac bo nie mam co juz ze soba robic
Stary 2010-10-12, 20:37   #367
atilav
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Od dawna Was podczytuje, a udzielałam się tylko kilka razy w III wątku i zamierzam to nadrobić
Przed wczoraj skręciłam kostkę i przez te dwa dni była tylko podstawa pielęgnacji, jednak dzisiaj noga boli mnie mniej i doszłam mniej więcej do ładu

Dzisiaj:
*peeling do ciała Naturia
*żel Oriflame Tea Tree
*szampon Garnier wzmacniający
*odżywka bez spłukiwania Ziaja Pszenica
*balsam Ziaja kozie mleko
*obcinanie i piłowanie baznokci
* pomalowanie paznokci na bezbarwny kolor
*krem do rąk Ziaja kozie mleko
*wazelina Ziaja na usta

Aha i jaki polecacie krem do stóp?
Bo mój właśnie się skończył (z Avonu) i byłam nim rozczarowana.

Edytowane przez atilav
Czas edycji: 2010-10-12 o 20:40
atilav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 20:38   #368
Annika92
Raczkowanie

Caate to kwestia czasu kiedy wszystko się ułoży,bo tak jak dziewczyny już tu pisały widać,że się bardzo kochacie Najważniejsze,żeby Twój TZ zrozumiał swój błąd i już go nie popełnił po raz drugi,bo bez tego daleko się ujechać nie da
Stary 2010-10-12, 20:44   #369
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

Kusisz tym alpecinem
A mogłabyś wymienić wszystkie produkty (te na zewnątrz i te do wewnątrz ) jakie stosujesz na włosy? Bo też by mi się przydało wzmocnienie, niby mam ich sporo ale są dość cienkie..

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

atilav - witaj
Stary 2010-10-12, 20:49   #370
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja mam teraz pytania i ladnie prosze o odpowiedz

Jak dlugo stosujesz Alpecin?
Czy myjesz codziennie?
Czy trzymasz 2 minuty czy dluzej?

Oraz tak jak Coldplay prosze wymien co innego jeszcze (oprocz wspomnianej pokrzywy naturalnie) stosujesz
Stary 2010-10-12, 21:06   #371
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Caate to kwestia czasu kiedy wszystko się ułoży,bo tak jak dziewczyny już tu pisały widać,że się bardzo kochacie Najważniejsze,żeby Twój TZ zrozumiał swój błąd i już go nie popełnił po raz drugi,bo bez tego daleko się ujechać nie da

mam nadzieje ze zrozumial moj problem, tylko jego meskie ego nie pozwala sie przyznac tak w pelni do bledu. wszystko wyjdzie w praniu, zobaczymy jak nam dalej sie ulozy

atilav :hej:

ide spac z nudow, raz odpoczne i sie wyspie jutro mam nadzieje. Dobranoc
Stary 2010-10-12, 21:12   #372
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
jestes humanistka?
masz ladna skladnie zdan, czuje sie jakbym czytala kogos wyzszego tzn.madrzejszego.

podziwima za pobyt w lazience, ja chyba pojde wczesnie spac bo nie mam co juz ze soba robic
Dziękuje tak mi miło się zrobiło, jak to przeczytałam. W sumie to nie wiem, czy jestem humanistką, bo ze ścisłych nie byłam zła. Od dziecka lubiłam bardzo czytać książki i do dzisiaj mi to zostało. W liceum też bardzo pracowałam nad stylistyką, bo zawsze mi zaniżali za to pkt. Nawet nie wiesz, jak się ciesze, że ktoś to widzi moje postępy.

Coldplay hmm... moje produkty to:
1. Szampon Alpecin C1 co 2 dni.
2. Maseczka Waxa co 4 dni do włosów suchych i zniszczonych.
3. Odżywka z Dove wygładzająca co 4 dni (na przemian z Waxem).
4. Jedwab na włosy z Lotonu. Na KWC ma średnie opinie, ale to mój pierwszy, więc nie narzekam.
5. Odżywka z Loreal'a bez spłukiwania na końcówki zniszczone. Stosuje ją, bo mi kiedyś została.
6. Pokrzywa do picia od pon. do pt.
7. Owoce., najczęsciej banany (uwielbiam!).
8. Od czasu do czasu olejek rycynowy.
I w sumie to na razie wszystko. Może nie jest tego dużo, ale zauważyłam poprawę. Zawsze włosy mi rosły do łopatek i nigdy dalej nie chciały rosnąć. Teraz mam nadzieje, że przekroczą magiczną granice.

Talullah wyżej masz resztę kosmetyków. Włosy myje co dwa dni. Czasem, ale to bardzo rzadko zdarza mi się co 3 dni (nie przetłuszczają mi się). Alpecinu trzymam przepisowe 2 dni chyba, że się zagapię, ale nie dłużej, niż 3 min. i stosuje go chyba tak od miesiąca.

A i nigdy nie myje włosów na noc i zawsze je daje w ręcznik, a potem jedwab, odżywka na końce i rozczesuje. Jak nie rozczesze, albo pójdę z mokrymi (nawet, jak je zaplotę) to istne sianko na głowie i każdy włos w inną stronę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-12, 21:19   #373
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
jestes humanistka?

Hehehe caate, ktos stawia kropki na koncu zdania, stawia wszystkie przecinki i juz sprawia wrazenie ze jest profesor doktor magister filologii XD takie czasy

Ja sie zastanawiam czy ja za duzo nie pije ;/ pije tak nawet do 3 litrow dziennie, kilka kaw, morze herbaty, butelka wody, to tez nie zdrowo bo wyplukuje mineraly czy cos takiego
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 21:21   #374
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Hehehe caate, ktos stawia kropki na koncu zdania, stawia wszystkie przecinki i juz sprawia wrazenie ze jest profesor doktor magister filologii XD takie czasy

Ja sie zastanawiam czy ja za duzo nie pije ;/ pije tak nawet do 3 litrow dziennie, kilka kaw, morze herbaty, butelka wody, to tez nie zdrowo bo wyplukuje mineraly czy cos takiego
Do magistra mi daleko, a co do doktora. Powiem Ci, że ja znaki interpunkcyjne i polskie znaki zaczęłam używać od kilku miesięcy i jakoś świetnie się z tym czuje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-12, 21:24   #375
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
caate ciesze sie,ze twoj wujek jest juz w domku i czuje sie juz lepieja co do tz to nie podzielam zdania wiekszosci,wszyscy popelniamy bledy i jak dla mnie nie jest to powod by konczyc zwiazek Owszem twoj facet zachowal sie okropnie,ale teraz zaluje i chce to naprawic Widac,ze bardzo go kochasz,wiec daj wam szanse Niezaleznie od tego co postanowisz trzymam za was kciuki

buahhot wedlug mnie cudownie wygladalas w ciemnych wlosach,ale w blond tez jest super,sama kiedys bylam blondynka i kiedy za namowa tz przefarbowalam wlosy na ciemno wszyscy przekonywali mnie,ze w jasnych wlosach wygladam lepiej,ale ja najlepiej czuje sie w ciemnych wloskach i zadna opinia mnie nie przekona,tym bardziej,ze tz kocha czarnulki

Alessandra gratuluje postanowienia,ja chyba nigdy nie zrezygnuje z prostownicyale na usprawiedliwienie dodam,ze prosuje tylko co trzy dni,po umuciu wlosow

Kitka ja znowu nie moge zurzyc euphorii ck,dostalam ja na 21 urodziny od tz i mam do dzis,a niedawno obchodzilam 24 urodziny

Wczorajsza wieczorna pielegnacja;
*solarium
*farbowanie wlosow
*mix olejowy na wlosy(kokos,rycyna,migdal y i odrobina balsamu z apteczki babuni)na cala noc
*krem poprawiajacy koloryt na buzke
*balsam czekoladowy do ciala
Dzis rano:
*prysznic
*piling do stop
*szampon do wlosow farbowanych
*odzywka nawilzajaca
*balsam do wl z apteczki babuni na koncowki
*krem nawilzajacy na twarz
*balsam nawilz. do ciala
dziękuję Ci ja też się czułam w ciemnych dobrze, ale dużo osób mówiło że mnie postarza, podobałam im się w jasnych włosach, poza tym zatęskniłam za blondem lubię siebie i w jasnych i ciemnych

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Nie, kopytka są w TopShopie

Mniam, uwielbiam Nesvitę

To pokaż !

Kilka godzin temu wróciłam z zakupów, cała padnięta Ale na reszcie kupiłam sobie buty, w których mogę się publicznie pokazać Zrobiłabym zdjęcia, ale mój aparat w komórce zniekształca kolor, a nie mam baterii do cyfrówki Nigdy nie mam czasu kupić
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ciesze sie ze z wujkiem lepiej

Buahhot no wlasnie, pokaz blyszczyki

Ojej dziewczyny ja dopiero odpoczywam, o 18 wrocilam z pracy, musialam pojsc wybiegac psa i cos zjesc i dopiero mam chwilke dla siebie

Dzis bedzie baaardzo minimalistycznie, bo padam na twarz, prysznic, balsam brazujacy, krem na dlonie i stopy, manikur z bezowym lakierem, nivea na buzke i wazelina na usta. A teraz siedze i popijam pokrzywe
dziewczyny jutro wkleję zdjęcie błyszczyków, jestem w nich zakochana to są błyszczyki Nyxa Mega Shine Lip Gloss

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 21:30   #376
samaraNW
Zakorzenienie

ja się właśnie skończyłam uczyć i zaraz będę oglądała wojewódzkiego teraz to chyba do końca tygodnia będzie tylko podstawa u mnie.

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-10-12 o 21:32
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 21:34   #377
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Do magistra mi daleko, a co do doktora. Powiem Ci, że ja znaki interpunkcyjne i polskie znaki zaczęłam używać od kilku miesięcy i jakoś świetnie się z tym czuje.
No domyslam sie, jak takie wrazenie robisz na ludziach
Stary 2010-10-12, 21:38   #378
tillavanilla
Raczkowanie

Kupilam dzis amle mam nadzieje,ze da fajne efekty i przyciemni wloski

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 21:39   #379
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Kupilam dzis amle mam nadzieje,ze da fajne efekty i przyciemni wloski
amla świetna sprawa a ile u Ciebie kosztuje?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-12, 21:40   #380
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

Coldplay hmm... moje produkty to:
1. Szampon Alpecin C1 co 2 dni.
2. Maseczka Waxa co 4 dni do włosów suchych i zniszczonych.
3. Odżywka z Dove wygładzająca co 4 dni (na przemian z Waxem).
4. Jedwab na włosy z Lotonu. Na KWC ma średnie opinie, ale to mój pierwszy, więc nie narzekam.
5. Odżywka z Loreal'a bez spłukiwania na końcówki zniszczone. Stosuje ją, bo mi kiedyś została.
6. Pokrzywa do picia od pon. do pt.
7. Owoce., najczęsciej banany (uwielbiam!).
8. Od czasu do czasu olejek rycynowy.
I w sumie to na razie wszystko. Może nie jest tego dużo, ale zauważyłam poprawę. Zawsze włosy mi rosły do łopatek i nigdy dalej nie chciały rosnąć. Teraz mam nadzieje, że przekroczą magiczną granice.
Too jest mało? Aż wstyd mi się przyznawać czego ja używam (szamponu i odżywki ). Dziękuję bardzo za listę , będę musiała wypróbować tą odżywkę Loreala i Dove, na Waxa i Alpecine to już się czaję od jakiegoś czasu .

Cytat:
Nie, wydaje mi się że woda minerałów nie wypłukuje, organizm sam wie co trzeba odfiltrować a co się przyda . Ale kawa owszem, szczególnie jeśli pijesz kilka, chociaż wydaje mi się że przy takich ilościach wody to i tak Ci się to wyrównuje . Chciałabym pić "za dużo" jak Ty to robisz ??
Stary 2010-10-12, 21:43   #381
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Nie, wydaje mi się że woda minerałów nie wypłukuje, organizm sam wie co trzeba odfiltrować a co się przyda . Ale kawa owszem, szczególnie jeśli pijesz kilka, chociaż wydaje mi się że przy takich ilościach wody to i tak Ci się to wyrównuje . Chciałabym pić "za dużo" jak Ty to robisz ??
Oj tak, jak sie pije tak po 5 litrow to sie umiera ;/ bo sie wszystkie elektrolity wyplukuje, byla historia ze ludzie umierali po konkursach picia wody
dlatego trzeba pic mineralki bo dostarczaja tego co wyplukuja troche
siedze caly dzien z butelka pod reka, jak mi sie chce spac to kawusia, w miedzyczasie ciepla herbata o boskim smaku i zapachu
Stary 2010-10-12, 21:44   #382
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
amla świetna sprawa a ile u Ciebie kosztuje?
2,5 funta

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 21:46   #383
buahhot
Marcelover ♥♥♥

no to ładnie można sie obkupic w oleje

Stary 2010-10-12, 21:46   #384
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
No domyslam sie, jak takie wrazenie robisz na ludziach
W sumie to pierwszy raz mi ktoś tak napisał. Ale ogólnie uważam, że trzeba dbać o ojczysty język.

Coldplay odżywkę z Dove używam od tyg., ale ślicznie pachnie. A Loreal'a to przez przypadek, ale jestem zadowolona. Tylko trzeba uważać by nie za dużo jej nakładać, więc ja daje kropkę (dosłownie) na końcówki. Wiesz wydaje mi się, że jest to mało, bo jak czytam wątki włosomaniaczek to one dopiero mają tego dużo.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-12, 21:52   #385
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tak, jak sie pije tak po 5 litrow to sie umiera ;/ bo sie wszystkie elektrolity wyplukuje, byla historia ze ludzie umierali po konkursach picia wody
dlatego trzeba pic mineralki bo dostarczaja tego co wyplukuja troche
siedze caly dzien z butelka pod reka, jak mi sie chce spac to kawusia, w miedzyczasie ciepla herbata o boskim smaku i zapachu
Oo nie wiedziałam
Ale fakt, chodziło mi o wodę mineralna, jak już piję to tylko taką bo jak i tak nie chce mi się pić to lepiej wypić coś co da mi jakieś korzyści

Eh, ja kawę to maksymalnie jedną dziennie i to słaba bo jak wypiję jakąś mocniejszą albo co gorsza dwie to mam takie jazdy że . Niezbyt jestem odporna na kofeinę że tak powiem . Herbaty nie lubię (chyba że zieloną) więc najczęściej piję własnie wodę.. ale, od jura to się zmieni

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Coldplay odżywkę z Dove używam od tyg., ale ślicznie pachnie. A Loreal'a to przez przypadek, ale jestem zadowolona. Tylko trzeba uważać by nie za dużo jej nakładać, więc ja daje kropkę (dosłownie) na końcówki. Wiesz wydaje mi się, że jest to mało, bo jak czytam wątki włosomaniaczek to one dopiero mają tego dużo.
Hehe, ja mam na prawdę minimalne minimum
A na wątki z końcówką "-maniaczki" nie wchodzę bo jestem bardzo podatna na uzależnienia . Już ten wątek mocno nadszarpnął mi budżet a co dopiero tamte..
Stary 2010-10-12, 21:56   #386
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, ja mam na prawdę minimalne minimum
A na wątki z końcówką "-maniaczki" nie wchodzę bo jestem bardzo podatna na uzależnienia . Już ten wątek mocno nadszarpnął mi budżet a co dopiero tamte..
Oj, znam ten ból. U mnie też tyle pieniędzy na to wszystko poszło, że to szok, ale myślę, że niektóre rzeczy warto było wypróbować.

Ja idę poczytać i spać, bo jutro do małej trzeba iść.
Dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-12, 21:58   #387
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, znam ten ból. U mnie też tyle pieniędzy na to wszystko poszło, że to szok, ale myślę, że niektóre rzeczy warto było wypróbować.

Ja idę poczytać i spać, bo jutro do małej trzeba iść.
Dobranoc.

Tak tak, a lista nie ma końca..

Ja też już lecę, jutro co prawda na 9 ale lubię sobie wcześniej wstać i się nie spieszyć .

Dobranoc wszystkim
Stary 2010-10-12, 22:12   #388
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - i dobrze zrobiłaś Niestety, ale jak sobie pościelił tak się teraz będzie wysypiał - musi naprawić to co nabroił i zrozumieć swój błąd i starać się o Ciebie, Twoje zaufanie, wybaczenie itd.itp.Nie można mu tak od razu pobłażać, tylko właśnie 'przetrzymać', bo jak się tak popuści raz i to w dość poważnej sprawie , to potem będzie to zlewał, no bo przecież jak raz dała mi spokój to czemu nie miałaby dać i drugi Więc dobrze robisz I najważniejsze, to słuchać swojego serducha - dobrze, że się stara, ale trzeba obserwować jak ten jego zapał będzie dalej się zachowywał

Talullah - ja również nie lubię chodzić na zakupy sama - no chyba, że są to zakupy kosmetyczne, to wtedy wolę sama połazić i nikt mi nad głową nie marudzi, ale na takie ciuchowe to najbardziej lubię z moją mamuśką, bo mamy praktycznie identyczny gust i wiem, że ona zawsze coś znajdzie dla mnie świetnego i powie szczerze jak wyglądam - czyli jak będę wyglądać jak idź i nie wracaj to powie 'wyglądasz okropnie, idziemy dalej' a nie będzie cukrować,zmyślać itd.
To pozazdrościć Tż'a, bo mój nienawidzi zakupów Znaczy dla niego wyglądają one tak - wejść - kupić - wyjść i tyle Ale fakt, faktem przed wyjazdem na wakacje ze mną, to poszliśmy razem i doradzał się mnie w wyborze ciuchów,butów i nawet żelu pod prysznic I w sumie wygląda to tak - jak mamy iść razem na zakupy, to mają być to zakupy robione dla niego, bo trwają minimum , a nie pół dnia A zresztą, jak idę z Tż'em po jakiś ciuch, albo buty to dla niego we wszystkim pięknie wyglądam, chociaż wiem, że tak nie jest, więc nie lubię tego, a na kosmetyczne, to zapomnij - po 10min. on jest wieelce zmęczony i mnie pośpiesza, czego nienawidzę

angelinmyheart - oj kuusisz tym Alpacinem, kuusisz, a u mnie krucho z kasą, a tak się już , że tak wyrażę napaliłam na niego, że szok
A i ja również dziękuję za cały spis - przyda się

Coldplay - ja jutro również na 9 ale też wcześniej mam zamiar wstać i się nie śpieszyć i jeszcze może nawet się chwilę pouczyć

Dobranoc Kochane!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 22:16   #389
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a mi alpecin nie pomógł

Stary 2010-10-12, 22:24   #390
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
caate - i dobrze zrobiłaś Niestety, ale jak sobie pościelił tak się teraz będzie wysypiał - musi naprawić to co nabroił i zrozumieć swój błąd i starać się o Ciebie, Twoje zaufanie, wybaczenie itd.itp.Nie można mu tak od razu pobłażać, tylko właśnie 'przetrzymać', bo jak się tak popuści raz i to w dość poważnej sprawie , to potem będzie to zlewał, no bo przecież jak raz dała mi spokój to czemu nie miałaby dać i drugi Więc dobrze robisz I najważniejsze, to słuchać swojego serducha - dobrze, że się stara, ale trzeba obserwować jak ten jego zapał będzie dalej się zachowywał

Talullah - ja również nie lubię chodzić na zakupy sama - no chyba, że są to zakupy kosmetyczne, to wtedy wolę sama połazić i nikt mi nad głową nie marudzi, ale na takie ciuchowe to najbardziej lubię z moją mamuśką, bo mamy praktycznie identyczny gust i wiem, że ona zawsze coś znajdzie dla mnie świetnego i powie szczerze jak wyglądam - czyli jak będę wyglądać jak idź i nie wracaj to powie 'wyglądasz okropnie, idziemy dalej' a nie będzie cukrować,zmyślać itd.
To pozazdrościć Tż'a, bo mój nienawidzi zakupów Znaczy dla niego wyglądają one tak - wejść - kupić - wyjść i tyle Ale fakt, faktem przed wyjazdem na wakacje ze mną, to poszliśmy razem i doradzał się mnie w wyborze ciuchów,butów i nawet żelu pod prysznic I w sumie wygląda to tak - jak mamy iść razem na zakupy, to mają być to zakupy robione dla niego, bo trwają minimum , a nie pół dnia A zresztą, jak idę z Tż'em po jakiś ciuch, albo buty to dla niego we wszystkim pięknie wyglądam, chociaż wiem, że tak nie jest, więc nie lubię tego, a na kosmetyczne, to zapomnij - po 10min. on jest wieelce zmęczony i mnie pośpiesza, czego nienawidzę

angelinmyheart - oj kuusisz tym Alpacinem, kuusisz, a u mnie krucho z kasą, a tak się już , że tak wyrażę napaliłam na niego, że szok
A i ja również dziękuję za cały spis - przyda się

Coldplay - ja jutro również na 9 ale też wcześniej mam zamiar wstać i się nie śpieszyć i jeszcze może nawet się chwilę pouczyć

Dobranoc Kochane!
Juz sie nie moge doczekac kiedy dojdzie moj alpecin, pewnie w czwartek lub piatek

Ja lubilam z mama ale aktualnie mam mame 400 km dalej wiec...

A co do TZ - jest szczery az do bolu. I to lubie. Wiem ze on mi najlepiej doradzi, bez zazdrosci i zawisci.
Bo wiem ze sa takie "kolezaneczki" ktore doradzaja w stylu "och jak uroczo, swietnie lezy itd, koniecznie bierz" a dana dziewczyna wyglada gorzej niz strach na wroble.

Co prawda mam fajne kolezanki ale raczej gadamy sobie przy kawie a na zakupy z TZ bo bardzo lubi ze mna chodzic a ja z nim wiec czemu pozbawiac nas tej przyjemnosci?

TZ zawsze mi szczerze mowi co mu sie podoba a co nie, co na mnie wyglada fantastycznie a co tak ze lepiej zebym to zdjela

Co do kosmetykow - tu akurat lubie chodzic sama bo lubie spokojnie poczytac etykiety

Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości