|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Ja też za mało piję, po prostu nigdy mi się nie chce i czasem bywa tak że nagle wieczorem uświadamiam sobie że w ciągu całego dnia wypiłam może szklankę herbaty ![]() ![]() ![]() caate - i dobrze zrobiłaś ze się nie dałaś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A ja najbardziej lubię robić zakupy sama ![]() Po prostu nie lubię jak ktoś mi marudzi - 'chodźmy już stąd, a może pójdziemy tam, a tam to mi się nie chce', itp. Ja muszę sama, na spokojniem, bo lubię wszystko dokładnie obejrzeć, dosłownie każdy wieszak, każdy sklep ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za troske, tez sie kuruj ![]() Cytat:
![]() I jestem odwodniona, widze to po sobie, ech musze pilnowac tej wody ![]() A ja mam z kolei na odwrot z zakupami ![]() Jakbym miala obejrzec kazdy sklep i kazdy wieszak to bym sfiksowala, zwykle wchodze do 3-4 sklepow w calej galerii, przejde sie po nim zerkajac tu i tam, jak mi wpadnie w oko kolor to podchodze do wieszaka, sprawdzam kroj a to wszystko trwa doslownie chwile, te 4 sklepy lacznie z mierzeniem i zaplata jak mi cos wpadnie w oko to max 1 godzina, wiecej nie wyrabiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez sama chetnie, tylko ze po 3-4sklepach rezygnuje, bo juz mi sie nie chce chodzic ![]() ![]() tez zapominam o piciu, dlatego z enie chce mi sie, nie suszy mnie,nie mam pragnienia i czesto pije bo wiem,ze musze ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
Ja mogłabym spędzić cały dzień w jakiejś galerii handlowej (a może nawet i noc
![]() ![]() Od jutra zaczynam akcję picie! (wody rzecz jasna ![]() ![]() Tylko że co chwilę będę musiała do wc biegać ![]() ![]() Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-10-12 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Talullah wiesz nie wiem, czy to za sprawką Alpecinu, pokrzywy, czy czegoś innego, ale zauważyłam, że mam grubsze włosy tzn. jest ich więcej.
![]() ![]() Caate widać, że mu zależy i się stara. Dobrze, że od razu nie zaczęłaś traktować, jak by było wszystko ok. Ja pewnie szybko bym nie wytrzymała, choć w takiej sytuacji, jak ty to pewnie nie tak szybko. ![]() Coldplay ja też najbardziej lubię sama chodzić na zakupy. Przynajmniej idę tam gdzie chcę i nie mam wrażenia, że muszę się spieszyć, bo ktoś czeka i się niecierpliwi. Choć ostatnio Tż. lubi ze mną chodzić na zakupy. ![]() A ja dzisiaj zrobiłam wielkie spamowanie. ![]() ![]()
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz ladna skladnie zdan, czuje sie jakbym czytala kogos wyzszego tzn.madrzejszego. podziwima za pobyt w lazience, ja chyba pojde wczesnie spac bo nie mam co juz ze soba robic ![]()
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Od dawna Was podczytuje, a udzielałam się tylko kilka razy w III wątku i zamierzam to nadrobić ![]() Przed wczoraj skręciłam kostkę i przez te dwa dni była tylko podstawa pielęgnacji, jednak dzisiaj noga boli mnie mniej i doszłam mniej więcej do ładu ![]() Dzisiaj: *peeling do ciała Naturia *żel Oriflame Tea Tree *szampon Garnier wzmacniający *odżywka bez spłukiwania Ziaja Pszenica *balsam Ziaja kozie mleko *obcinanie i piłowanie baznokci * pomalowanie paznokci na bezbarwny kolor *krem do rąk Ziaja kozie mleko *wazelina Ziaja na usta Aha i jaki polecacie krem do stóp? Bo mój właśnie się skończył (z Avonu) i byłam nim rozczarowana.
John Frusciante ![]() Edytowane przez atilav Czas edycji: 2010-10-12 o 20:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Caate to kwestia czasu kiedy wszystko się ułoży,bo tak jak dziewczyny już tu pisały widać,że się bardzo kochacie
![]() ![]()
#369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kusisz tym alpecinem ![]() A mogłabyś wymienić wszystkie produkty (te na zewnątrz i te do wewnątrz ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- atilav - witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak dlugo stosujesz Alpecin? Czy myjesz codziennie? Czy trzymasz 2 minuty czy dluzej? Oraz tak jak Coldplay prosze wymien co innego jeszcze (oprocz wspomnianej pokrzywy naturalnie) stosujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze zrozumial moj problem, tylko jego meskie ego nie pozwala sie przyznac tak w pelni do bledu. wszystko wyjdzie w praniu, zobaczymy jak nam dalej sie ulozy atilav :hej: ide spac z nudow, raz odpoczne i sie wyspie jutro mam nadzieje. Dobranoc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coldplay hmm... moje produkty to: 1. Szampon Alpecin C1 co 2 dni. 2. Maseczka Waxa co 4 dni do włosów suchych i zniszczonych. 3. Odżywka z Dove wygładzająca co 4 dni (na przemian z Waxem). 4. Jedwab na włosy z Lotonu. Na KWC ma średnie opinie, ale to mój pierwszy, więc nie narzekam. ![]() 5. Odżywka z Loreal'a bez spłukiwania na końcówki zniszczone. Stosuje ją, bo mi kiedyś została. 6. Pokrzywa do picia od pon. do pt. 7. Owoce., najczęsciej banany (uwielbiam!). ![]() 8. Od czasu do czasu olejek rycynowy. I w sumie to na razie wszystko. Może nie jest tego dużo, ale zauważyłam poprawę. Zawsze włosy mi rosły do łopatek i nigdy dalej nie chciały rosnąć. Teraz mam nadzieje, że przekroczą magiczną granice. ![]() Talullah wyżej masz resztę kosmetyków. ![]() A i nigdy nie myje włosów na noc i zawsze je daje w ręcznik, a potem jedwab, odżywka na końce i rozczesuje. Jak nie rozczesze, albo pójdę z mokrymi (nawet, jak je zaplotę) to istne sianko na głowie i każdy włos w inną stronę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja sie zastanawiam czy ja za duzo nie pije ;/ pije tak nawet do 3 litrow dziennie, kilka kaw, morze herbaty, butelka wody, to tez nie zdrowo bo wyplukuje mineraly czy cos takiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
ja się właśnie skończyłam uczyć i zaraz będę oglądała wojewódzkiego
![]() Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-10-12 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
Kupilam dzis amle mam nadzieje,ze da fajne efekty i przyciemni wloski
#379 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dlatego trzeba pic mineralki bo dostarczaja tego co wyplukuja troche siedze caly dzien z butelka pod reka, jak mi sie chce spac to kawusia, w miedzyczasie ciepla herbata o boskim smaku i zapachu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
#384 |
Zakorzenienie
|
W sumie to pierwszy raz mi ktoś tak napisał.
![]() Coldplay odżywkę z Dove używam od tyg., ale ślicznie pachnie. ![]() ![]()
![]() |
#385 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale fakt, chodziło mi o wodę mineralna, jak już piję to tylko taką bo jak i tak nie chce mi się pić to lepiej wypić coś co da mi jakieś korzyści ![]() Eh, ja kawę to maksymalnie jedną dziennie i to słaba bo jak wypiję jakąś mocniejszą albo co gorsza dwie to mam takie jazdy że ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() A na wątki z końcówką "-maniaczki" nie wchodzę bo jestem bardzo podatna na uzależnienia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę poczytać i spać, bo jutro do małej trzeba iść. Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak tak, a lista nie ma końca.. ![]() ![]() Ja też już lecę, jutro co prawda na 9 ale lubię sobie wcześniej wstać i się nie spieszyć ![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
caate - i dobrze zrobiłaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Talullah - ja również nie lubię chodzić na zakupy sama - no chyba, że są to zakupy kosmetyczne, to wtedy wolę sama połazić i nikt mi nad głową nie marudzi, ale na takie ciuchowe to najbardziej lubię z moją mamuśką, bo mamy praktycznie identyczny gust i wiem, że ona zawsze coś znajdzie dla mnie świetnego i powie szczerze jak wyglądam - czyli jak będę wyglądać jak idź i nie wracaj to powie 'wyglądasz okropnie, idziemy dalej' a nie będzie cukrować,zmyślać itd. ![]() To pozazdrościć Tż'a, bo mój nienawidzi zakupów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - oj kuusisz tym Alpacinem, kuusisz, a u mnie krucho z kasą, a tak się już , że tak wyrażę napaliłam na niego, że szok ![]() A i ja również dziękuję za cały spis - przyda się ![]() Coldplay - ja jutro również na 9 ale też wcześniej mam zamiar wstać i się nie śpieszyć i jeszcze może nawet się chwilę pouczyć ![]() Dobranoc Kochane! ![]() ![]()
![]() |
#390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja lubilam z mama ale aktualnie mam mame 400 km dalej wiec... ![]() A co do TZ - jest szczery az do bolu. I to lubie. Wiem ze on mi najlepiej doradzi, bez zazdrosci i zawisci. Bo wiem ze sa takie "kolezaneczki" ktore doradzaja w stylu "och jak uroczo, swietnie lezy itd, koniecznie bierz" a dana dziewczyna wyglada gorzej niz strach na wroble. Co prawda mam fajne kolezanki ale raczej gadamy sobie przy kawie a na zakupy z TZ bo bardzo lubi ze mna chodzic a ja z nim wiec czemu pozbawiac nas tej przyjemnosci? TZ zawsze mi szczerze mowi co mu sie podoba a co nie, co na mnie wyglada fantastycznie a co tak ze lepiej zebym to zdjela ![]() Co do kosmetykow - tu akurat lubie chodzic sama bo lubie spokojnie poczytac etykiety ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.