|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cześć żonki
Wczoraj już nie pisałam bo zrobiliśmy sobie seans filmowy.W sumie to jeden film sobie obejrzeliśmy w łóżeczku-polski film pt: Randka w ciemno.Fajny film I dzisiaj też sobie coś obejrzymy,tylko nie wiem co przyszykować??Może jakiś fajny film Wy mi polecicie??? Dzisiaj następny dzień kurczakowy,bo na obiad robie potrawke. |
|
|
|
#362 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio oglądaliśmy" Knowing" i "The book of Eli", polecam oba |
|
|
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23045939]Ostatnio oglądaliśmy" Knowing" i "The book of Eli", polecam oba[/QUOTE]
Mówisz ,że fajne filmy Zaraz sobie wygoogluje o czym są te oba filmy. ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23045415]ja dziś mam nadal żeberka bo było ich kg. ale przypomniałyście mi ,że trzeba zamrażarnik przejrzeć a tam mam mięska trcochę do zrobienia. a dziś wstałam z takim bólem głowy, że masakra...leje i ciężko się myśli..[/QUOTE] Co do żeberek to Zjadlabym sobie,oj zjadłabym A do bólu głowy,to współczuje ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23045939]Ostatnio oglądaliśmy" Knowing" i "The book of Eli", polecam oba[/QUOTE] Wygooglowałam sobie oba filmy,przeczytałam co w nich piszczy iiiiii no ciekawe ciekawe
|
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki gatunek filmów lubisz ?
|
#365 |
|
BAN stały
|
Lubicie
Tż lubi o samochodach,wyścigach ale takich filmów na wieczór dzisiejszy nie przewiduje Patrze właśnie jakie były w tym roku,jak i poprzednim fajne filmy. ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Właśnie obejrzałam sobie kawałek polskiego filmu->Fenomen i moja reakcja jest taka ->
Edytowane przez Titonia Czas edycji: 2010-11-04 o 15:07 |
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
poprawiam LUBICIE
![]() ![]() ![]() fajna komedia ale troszkę starsza to "50 pierwszych randek" bardzo lubimy na to patrzeć ![]() ale przyznam wam się szczerze choć z TZ jesteśmy dorosłymi ludźmi lubimy czasem wieczorem popatrzeć na serial Hannah Montana na Disney Chanel
|
#367 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do filmu,to już go oglądaliśmy.A co do szarego to ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Jak zawsze są w tv reklamy jakiś nowych filmów,które maja być w kinach.To mówie,ooo może byc fajny.A potem tytułów zapominam
Edytowane przez Titonia Czas edycji: 2010-11-04 o 15:24 |
|
|
|
|
#368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#369 |
|
BAN stały
|
Omg zobaczcie sobie to-> http://www.kciuk.pl/Krowa-urodzila-k...ocencie-a29954
![]() Napisałam też posta do dziewczynki i zniknął
Edytowane przez Titonia Czas edycji: 2010-11-04 o 18:49 |
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o komedie to ostatnio oglądaliśmy "Duże dzieci" z Adamem Sandlerem - super, a film Knowing też dobry, za to the book of eli umarłam z nudów chociaż uwielbiam Denzela
a dzisiaj idziemy na piłę 3D do kina wieczorkiem
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
W końcu dotarłam do domku po pracy
metka, ale cudna niespodziewanka z rana ![]() u mnie dziś nie padało ale cąły dzień było pochmurno i bardzo wietrznie, od razu było widac na zajęciach które dzieciaki reagują na zmiane pogody - wszystkie :P strasznie rozbrykane dzisiaj były i rozleniwione :rooleyes: Cytat:
![]() to może jednak kupcie jakieś kwiaty ja niekiedy kupuje np dla dziadka na urodziny tylko mówie że to dla mężczyzny i wtedy robią je bardziej "po męsku" innego pomysłu niemam, chyba że coś mi wpadnie do głowy to napisze ![]() titonia, też lubimy takie wieczorki teraz nie przyhcodzi mi do głowy żaden filmik ale moze mnie później olśni ![]() zmykam pichcić obiadek
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a kto był na slubach panieńskich?. Moim zdaniem przegieli z tymi kmórkami i samochodami...i spaprali ten film |
|
|
|
|
#373 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dla niego A pochwalę przy tej okazji tez swojego mężusia, odkąd ja tez pracuję to TŻ robi nam śniadania, zawsze pyta na co mam ochotę i fajnie jest tak razem zjeść śniadanie No fakt, że ja w tym czasie jednocześnie też robię make up Dzisiaj miałam cięzki dzień....Strasznie mnie kręgosłup bolał i w pracy mega kocioł. Dziewczyny, 3majcie w sobotę po 11 kciuki za mojego TŻta
|
|
#374 |
|
BAN stały
|
Ja tylko na chwile,później Wam podopisuje.Mam nadzieje,że znajde czas
A propo filmów to ten może być fajny.I jak najbardziej na czasie.Nasze wielkie rodzinne wesele-Komedia o dwóch skłóconych ojcach, którzy zmuszeni są zorganizować wesele dla swych ukochanych dzieci, działając w myśl zasady: ”ich małżeństwo, nasze wesele”, co – jak się szybko okazuje – oznacza w praktyce: ”wszystkie chwyty dozwolone”. W rolach głównych: nagrodzony Oscarem za ”Ostatniego króla Szkocji” Forest Whitaker, bohaterka serialu TV ”Brzydula Betty” America Ferrera, Carlos Mencia (”Dziewczyna moich koszmarów”), Regina King (”Wróg publiczny”) i Lupe Ontiveros (”Lepiej być nie może”). Reżyseria: Rick Famuyiwa (”Uciekający pan młody”)
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobilam salatke z pora zaraz bedziemy jesc i ogladac hausa
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć !
|
#377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też niewiele zarabiam, ale zawsze coś no i jakieś doświadczenie się zdobywa pewnie jak dostaniesz umowe na stałe i będziesz sie czuła pewniej to instynkt powróci ![]() Twój tż też kochany że tak śniadanka robi to taka zwyczajna rzecz a jak cieszy My tylko w niedziele razem jemy śniadanko, albo jakieś dni wolne, ale za to robi je tż i przynosi mi do łóżka a w tygodniu to on nawet nie je śniadania przed wyjściem, dopiero w pracy je kanapeczki które mu kochana żonka robi ![]() Będe trzymać kciuki za Twojego tż'ta
|
||
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Asilek a co ma Twój TŻ w sobotę po 11?
nie idzcie do kina na piłę 3D, masakra bardzo mało efektów 3D, o reszcie filmu nie napiszę bo szkoda słów...metka masz mega romantycznego męża ![]() a ja dzisiaj idę na wykłady a wieczorkiem zaproszę chyba koleżanki do domu bo mój tż też idzie do szwagra na męski wieczór, więc i ja muszę cosś wykombinować, żeby się nie nudzić sama w domu
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zrób, zaproś koleżanki, co będziesz sama w domku siedziała ja też zawsze jak tż gdzieś idzie z kumplami to zapraszam koleżanki i sobie plotkujemy ![]() zmykam do pracy a potem prosto do szkoły ![]() buziaki kochane
|
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaś jesteś i się nie odzywasz... co u Ciebie?
|
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
matko jaki dzisiaj senny dzień
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
nawet nie tyle senny co wkurzający
nie mam humoru bleee
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Czy mogę dołączyć do Waszego zacnego grona?? Jestem tegoroczną Pmką, ślub był 4 września czyli jestem już dwa miesiące po ślubie także zawsze piątki są moim ulubionym dniem tyg bo przyjeżdża
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |
|
Konto usunięte
|
o rany jak ciemno w domu...masakra ta pogoda!
muszę wysmyslić obiad ale jakoś brak pomysłu...może wyjmę miąsko mielone i spagetti? przynjamniej szybko tylko pomidorki w puszce kupię. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
a bo nic ciekawego u mnie
sporo pracy w pracy ale szykuje się coś ciekawego i może nareszcie ją zmienię...no i kicha okrutna wczoraj się zadziała bo mieli przyjść faceci od kuchni dokończyć nam jakieś drobiazgi i się nie pojawili nawet nie zadzwonili i nie odbierają telefonów... no kicha okrutna...
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
Hej Magolina
Nie jestem jeszcze specjalistka,ale obiecalam Tztowi,ze po slubie naucze sie wszystkich najwazniejszych wloskich dan typu:lasagne,pasta al forno,parmigiana,tiramisu itd. ale to moze od jutra ,bo dzis za godzinke znajomi zabieraja nas na obiadek do restauracji,wiec sobie od gotowania odpoczne do kolacji![]() a potem bardzo bym chciala,zebysmy znalezli czas na ktores nasze wspolne hobby,albo lyzwy,albo puzzle Dostalismy z okazji slubu rewelacyjny prezent:PUZZLE 1500 czesci!!!z 2 naszymi zdjeciami,obraczkami,data slubu i napisem:"Milosc jest jak wiecznosc -bez przedtem i potem"
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
Guska nie rob smaka na spaghetti
mój tz jest dla mnie mistrzem w robieniu spaghetti i na sama myśl cieknie mi ślinka może jutro poproszę go o te pyszne danie ![]() magolina witaj silvyetta zazdroszczę puzzli bo ja tez uwielbiam układać ![]() i najlepiej jak jest duzooooooo części
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z chęcią przyjmiemy Cię do siebie, a jak ![]() Może się podzielisz z nami jakimiś fotkami ślubnymi, co? ![]() Cytat:
ja w życiu bym nie pomyślała o takim prezencie, a to takie urocze tym bardziej, że lubicie układać hehhe dobre te "od jutra" ![]() łyżwy też lubimy ale właściwie tylko w zime jest okazja pojeździć u nas w mieście. a ja jestem niegrzeczna, bo nie pojechałam na wykłady za to ide na miastko do bratowej poplotkować i chce kupić kuzynce jakiś drobiazg na urodziny, bo ma w niedziele, a że akurat będziemy na imprezce u dziadków to pomyślałam, że miło będzie jej coś dać skromnego Mam ochote dziś na coś smacznego na obiadek ... może zapiekanke zrobie więcej to tż będzie miał na jutro jak będe na uczelni
|
||
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
oczywiscie dołaczam sie do tego ze pogoda jest okropna, bylam rano na badaniach i 2 razy wykrecilo mi parasol tak ze w koncu musialam ja zlozyc, do przychodni doszlam z lekka zmoczona magolina witam, asiulek1705 ja tez nie zarabiam najlepiej i niestety nie mam szans na podwyzke ale i tak sie ciesze ze wogole mam prace i robie to co lubie, silvyetta super takie puzzle
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda że u Was taka pogoda paskudna
![]() u mnie jest okej nawet ciepło, tylko pochmurnie ale nie pada więc jest dość przyjemnie na podwórku, jedyny minus to taki, że jest sennie troszke. Nic zmykam na miasto Mam nadzieję, ze się nie rozpada
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

Wczoraj już nie pisałam bo zrobiliśmy sobie seans filmowy.W sumie to jeden film sobie obejrzeliśmy w łóżeczku-polski film pt: Randka w ciemno.Fajny film
I dzisiaj też sobie coś obejrzymy,tylko nie wiem co przyszykować??Może jakiś fajny film Wy mi polecicie???
Dzisiaj następny dzień kurczakowy,bo na obiad robie potrawke. 

Zjadlabym sobie,oj zjadłabym
A do bólu głowy,to współczuje 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cieszę się bardzo że w pracy jest super
dla niego

bardzo mało efektów 3D, o reszcie filmu nie napiszę bo szkoda słów...

także zawsze piątki są moim ulubionym dniem tyg bo przyjeżdża
nawet nie zadzwonili i nie odbierają telefonów... no kicha okrutna...