![]() |
#361 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Są
![]() Ja jestem wyczerpana po tym tygodniu i sobocie przy remoncie a tu od poniedziałku czeka mnie to samo dalej. ![]() Wczoraj rano też skoczyłam po Gosha za 5 zł i kupiłam nowego GW, fiolet nr 519 (518 też kusił ale ograniczyłam się do jednego). ![]() ![]() Prezentów jeszcze nie mam dla nikogo, co gorsza nie mam ani pomysłów ani czasu na zakupy. Ale mam nadzieję, że się wyrwę w tym tygodniu do jakiejś galerii pochodzić i pozwiedzać. ![]() Muszę w końcu też kupić tłusty krem. Chwilowo ratuję się olejkiem Nuxe, ale to nie jest rozwiązanie na długo. Zbieram się, u TŻa dzisiaj rodzinne spotkanie. Pewnie będzie ok, ale liczyłam na bardziej leniwą niedzielę w domowych pieleszach.
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Nie, tata cos mi wybierze, bo ja się nie znam, ale na pewno musi być "ładny", musi mi się wizualnie podobac.
#363 |
Zakorzenienie
|
Dostałam tę paletę L`Oreala Majirel i chyba znalazłam mój odcień - w palecie podstawowej nr 7. Jak się już odważę na farbowanie to wezmę ten kolor, najbardziej podobny do mojego naturalnego
![]() ![]()
#364 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nooo, pięknie, gratulacje! Cytat:
![]() Kursu się teraz boisz? To najlepszy moment, zachaczysz z jazdami o zimową pogodę i na starcie będziesz na plusie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka poka na pazurku tego fioleta ![]() Z Essence czekam na Fairytale i kupię chyba wszystkei lakiery stamtąd ![]() Mi się może uda dziś pomalować i wypróbować spraya Essence w końcu ![]() Cytat:
![]() Impreza super się udała ![]()
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Już jej nie mam, oddałam
![]()
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy kolejną przybłędę w domu. Tym razem psa. Wczoraj mama wynosiła jedzenie ptakom i zostawiła otwartą bramkę. Za chwilę patrzymy a po podwórku chodzi niewielki czarno-rudy kudłaty kundel. I nie chce odejść! Tata go płoszył a ten się nic nie boi, odchodzi na chwilę, ale zaraz wraca. Mama go nakarmiła i położyła szmatkę na schodach żeby sobie tam leżał, ale nie możemy tego psa zatrzymać, choć strasznie się łasi do człowieka i jest biedak przestraszony ![]() Mam nadzieję, że on się po prostu zgubił, bo suczka sąsiadki ma cieczkę i może ten pies wyczuł to i dlatego tu przyszedł, a teraz nie może trafić do domu. Oby się znalazł jakiś właściciel, bo my nie mamy warunków w domu do trzymania 2 psów i kota ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko jak następnym razem nim pomaluję - teraz raz że nie ma mnie w domu i nie mam aparatu, dwa że zasnęło mi się wczoraj z niedosuszonymi paznokciami i wyglądają koszmarnie.
![]() Jestem kompletnie chora ![]()
![]() |
#369 | ||
Zakorzenienie
|
809 petal shine
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas nie robimy sobie prezentów na święta, raczej jakieś drobne na Mikołaja ![]() kuruj się bidulko ![]() Mi też widzę angina zaatakowała gardło, ale nie daję się... Dziś robiłam porządki m.in. w kosmetykach. Jak widzę ile tego mam to odechciewa mi się dalszych zakupów...
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Kurujcie się dziewczyny
![]() Jeszcze 2 dni i mam wolne, nie mogę się doczekać ![]()
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio skusiłam się na paletkę z YR jakąś świąteczną, bo taka była fajna no i kolory moje ![]() Czyli może będzie już nas 3 straszące przechodniów ![]() Chciałam zawieszkę z białego złota, bo od rodziców i babci dostałam na urodziny nowy łańcuszek i mam z szafirem i diamencikami, cudna ![]() Na Mikołajki też dajemy sobie drobnostki- w tym roku po książce i czekoladowym Mikołaju ![]() Ojej angina?Kuruj się ![]() Zużyłam w tym m-cu 5 kosmetyków, ale do 10tki powinnam dobić do końca grudnia. Kupić też kilka kupiłam,ale oprócz ostatnio tej paletki w YR i kremu Mineral Flowers wszystko niezbędne lub prawie niezbędne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |||
Zakorzenienie
|
Moż ejutro się uda złapać dzienne światło
![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo, to bardzo niefajnie- wracaj szybko do formy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W mordkę jeża- znów chwilkę zabalowałam i jeszcze muszę tę prackę napisać na jutro a mam wstać o 6:30 ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-12-20 o 23:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Odetchnełam z ulgą - własnie dostałam paczkę z BU. Obawiałam się, że przed świętami nie dotrze, a zamawiałam część prezentów. To cała ja: wszystko na ostatnią chwilę bo "przecież tyle jeszcze czasu", a przy składaniu zamówienia w czwartek wieczorem przeczytałam, że od poneidziałku mają przerwę świateczną i wyślą paczki, które zostaną pobrane do reazliacji do piatku. Szybko wpłaciłam pieniądze i udało się
![]()
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tzn dla mamy wzięłam olejek arganowy, bo uzywa. Dla siebie hydrolat rumiankowy, dla siostry h. aloesowy i puder bambusowy i Hexxana chciała 2 mleczka jedwabne do włosów.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to kiedyś się zmobilizuj, koniecznie ![]() Cytat:
![]() wcale nie! trzeba obalać stereotyp "baby za kierownicą" z nosem przy szybie ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
![]() Widzę, że chyba wszystkie NK wpadły w wir przygotowań świątecznych, bo pustki w wątku od wczoraj ![]() Jutro zaczynam porządki świąteczne no i siebie też muszę doprowadzić do ładu ![]()
#378 |
Zakorzenienie
|
Się zmobilizuję, kiedyś
![]() Ja wpadłam w wir balowania- od piątku co wieczór coś się dzieje, dzis też, ale odpuszczam ![]() Muszę kupić jeszcze jeden prezent, ogarnąć pokój i łazienkę, a jutro koło południa już do babci. Na szczęście będzie internet ![]() Mam fotki włosów, ale tylko z lampą. O dziwo kolor nawet dobrze oddany (no, może są odrobinkę jaśniejsze) włącznie z megaplatynowymi pasemkami na najjaśniejszych włosach. Bardzo mi się podoba- nie jest ani za żółty ani za pomarańczowy i jak na razie pozostanę przy tej farbie ![]() ![]() ![]() Hmm, nie wiem czemu link nie jest aktywny :/
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-12-22 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Rzyraf jak ja Cię lubię w takim kolorze
![]() Korzystając z okazji chciałabym życzyć wszystkim NK wesołych i spokojnych świąt, wielu udanych zakupów kosmetycznych w dobrych cenach ![]() ![]()
![]() |
#380 |
Przyjaciółka KWC
|
Faktycznie coś tu cicho w okresie świątecznym
![]() ![]() Ja dalej jestem chora i nie mam czasu się wychorować. Od poniedziałku chodzę z gorączką do remontowanego mieszkania, dziś na szczęście czuję się nieco lepiej ale zdrowa jeszcze nie jestem. ![]() ![]() Prezentów nie mam jeszcze żadnych ale mam już pomysły, muszę tylko wyruszyć na łowy. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak odkładałam na ostatnią chwilę wszystko ale w tym roku naprawdę zmusiła mnie sytuacja. ![]() Chciałam się dzisiaj pochwalić, ze po Effaclarze Duo który odstawiłam w zeszłym tygodniu została mi piękna cera, ale choroba duszona w sobie się już na skórze odbiła i wyskoczyło mi brzydkie i bolesne coś na czole. ![]() ![]() Ja również życzę wszystkim wesołych i pogodnych Świąt. ![]()
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Ja chyba też się
![]() Cytat:
![]() Nie pamiętam czy pisałam, ale złożyłam też podanie o pracę, w zawodzie! i czekam z nadzieją na telefon. Niby złożyłam tak o, bo koleżanka dała cynk, że sie miejsce zwalnia. Od razu miałam rozmowę z kierowniczką na której zaliczyłam piękną wpadkę, ale wybrnęłam potem z usmiechem na twarzy i chyba jednak tak źle nie było ![]() Ja kupiłam ostatni prezent, mam już spokój. Moja cera się nie zmienia chyba wcale, pod wpływem żadnego z kosmetyków. W sensie że się nie poprawia bo czasem któryś ją zepsuje jednak. A brzydkie boląc e cosie to mi akurat na żuchwie całej powyskakiwały teraz ![]() TŻcik niech Cię porządnie dokarmi w Święta ![]() Ja również życzę spokoju i ciepła na Święta, rodziny tyle ile trzeba- nie więcej ![]()
![]() |
#382 | ||
Zakorzenienie
|
Pięknie wyglądają
![]() Zazdroszczę Ci takich ślicznych włosków, moje to takie miernoty są ![]() Cytat:
![]() Mam takie pytanko do Ciebie, czy ten Effaclar Duo jest lepszy niż Eff. K? Tzn. czy jest mocniejszy czy jak? U mnie się właśnie zaczyna wysyp, na policzkach i koło ust wyłażą mi małe gulki, ale mam nadzieję, że szybko znikną i będę się mogła cieszyć piekną cerą ![]() Cytat:
![]() ![]() ------------ Ja też od razu chciałam Wam wszystkim życzyć wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt oraz mnóstwa wspaniałych prezentów pod choinką ![]() ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, w takim razie trzymam kciuki!
![]() Ja również życzę wszystkich pięknych Świąt w przemiłej atmosferze i wymarzonych kosmetycznych prezentów jak przystało na NK ![]() Zużyłam dziś 1 smarowidło! Koncentrat do pośladków DAXa ![]()
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: trzymam kciuki
![]() ![]() Byłam rano na nartach - wyjazd o 7.20 ![]()
#385 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie odebrałam zamówienie, spray Naturals z jabłkiem i karmelem pachnie bosko
![]() Lakier z Ori Blue Metal z kolei wygląda inaczej niż w katalogu, na żywo przypomina odcień raczej jasnoszaro-niebiesko-metaliczny ![]()
#386 |
Zakorzenienie
|
Przy okazji: Hosenko, klikam Ci i proszę Was o kliki w wolnej chwili!
#387 |
Zakorzenienie
|
Kliknęłam
![]() Zapomniałam jeszcze napisać o nowym nabytku, krem na zimę FlosLek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wy.html&next=1 Trochę tłustawy i cera się po nim lekko świeci, ale fajnie ukoił mi twarz po tym jak mi trochę buźka zmarzła podczas mycia auta i spaceru z psami.
#388 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, głupi czasem ma szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wczoraj miałam strrrasznie zalatany dzień, kupiłam wszystkie prezenty, zrobiłam zakupy, zagniotłam ciasto na pierniki a wieczorem spotkałam się z Estellą, która mi przyniosła domek Lusha ![]() ![]() Za to dziś poszłam rano do pracy, wróciłam, dostałam iPoda ![]() ![]() ![]() (jak gdzieś nie wstawiłam "b" to przepraszam, zacina mi się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
kochanie, ja też nie mam prawka
![]() Ale masz wspaniały okres i ile niespodzianek! Taka radość bije z Twojego postu ![]() Udanych Świąt życzę!
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie upiekłam sernik, pachnie obłędnie ![]() również życzę Wam wspaniałych Świąt ![]() ![]() (bo ja dziś po spacerze się przeziębiłam.. mam przeogromny katar, kicham, boli gardło ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-12-23 o 20:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.