Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 10:28   #361
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Czy w TBS są posezonowe wyprzedaże świątecznych zapachów?

Ja jestem wyczerpana po tym tygodniu i sobocie przy remoncie a tu od poniedziałku czeka mnie to samo dalej. Ale przynajmniej powoli widać efekty pracy, więc jakiś postęp jest.

Wczoraj rano też skoczyłam po Gosha za 5 zł i kupiłam nowego GW, fiolet nr 519 (518 też kusił ale ograniczyłam się do jednego). A jako że w piątek kupiłam dwa kolejne lakiery - czerwono-wiśniowy Eveline Colour Instant i Essence z serii Metallics kolor Copper Rulez - to teraz nie wiem którym dziś pomalować paznokcie. W końcu mam na to czas, po raz pierwszy w tym tygodniu.

Prezentów jeszcze nie mam dla nikogo, co gorsza nie mam ani pomysłów ani czasu na zakupy. Ale mam nadzieję, że się wyrwę w tym tygodniu do jakiejś galerii pochodzić i pozwiedzać.

Muszę w końcu też kupić tłusty krem. Chwilowo ratuję się olejkiem Nuxe, ale to nie jest rozwiązanie na długo.

Zbieram się, u TŻa dzisiaj rodzinne spotkanie. Pewnie będzie ok, ale liczyłam na bardziej leniwą niedzielę w domowych pieleszach.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 10:38   #362
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Masz już jakiś upatrzony?
Nie, tata cos mi wybierze, bo ja się nie znam, ale na pewno musi być "ładny", musi mi się wizualnie podobac.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 10:47   #363
isa666
Zakorzenienie

Dostałam tę paletę L`Oreala Majirel i chyba znalazłam mój odcień - w palecie podstawowej nr 7. Jak się już odważę na farbowanie to wezmę ten kolor, najbardziej podobny do mojego naturalnego Choć pewnie i tak na głowie wyjdzie inaczej zwłaszcza, że końcówki mam jasne, środek włosów w kolorze ciemnego blondu a przy samej głowie szatyn
Stary 2010-12-19, 13:09   #364
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie jutro kuzynka ma podrzucić w końcu tę paletę L`Oreal. Tylko ja się wciąż waham czy farbować czy nie Nie chcę sobie spieprzyć włosów, bo mam już dość długie i jak mi wyjdzie jakiś brzydki kolor albo się zacznie wypłukiwać na rudo to się załamię.
NAjbezpieczniej celować w jasne odcienie Za 2-3 godzinki będę bardziejszą blondynką
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
o, ja tylko 6.01 mam wolny, ale że przez niego wypada za mało czwartków w semestrze, to w któryś wtorek będę mieć plan czwartkowy beznadziejnie, ludzie tak walczyli o to święto, a i tak kto miał iść w ten dzień do kościoła to znalazł czas, a kto nie, to i teraz nie pójdzie

..i muszę się pochwalić! zdałam dziś egzamin na prawo jazdy! tak się cieszę!
bez sensu to święto ustawowe, zgadzam się.

Nooo, pięknie, gratulacje!
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A wiesz, że mam ochotę jechać, ale w tym roku na pewno nie dam rady:/ No ale pewnie w styczniu, ew. w lutym, przyjadę. Muszę sobie kupić jakieś ubrania, a w Białym zawsze jest większy wybór niż w Warszawie
A może Ty masz ochotę przyjechać do nas?

Gratulacje Ja będę musiała na wiosnę się zapisać na kurs, teraz się boję (choć na wiosnę też będę się bać)
Ja chcem do Białego! Tak jak i do Warszawy, Wrocławia, Łodzi i w ogóle wszędzie

Kursu się teraz boisz? To najlepszy moment, zachaczysz z jazdami o zimową pogodę i na starcie będziesz na plusie
Cytat:
nie ma co odkładać ja też się na początku trochę bałam, bo nigdy w życiu nie jechałam samochodem, ani nikt nie uczył mnie wcześniej nawet podstaw (choć mówią, że lepiej jest iść takim "zielonym" - nie będzie się miało złych nawyków )
ale w sumie co mogło się stać jak zawsze instruktor czuwał.. później nawet nie myślałam o strachu, czasem się stresowałam, że nie ruszę w porę, ale tak naprawdę nie warto sobie tym zaprzątać głowy podczas nauki, najwyżej inni poczekają - kiedyś też się uczyli
Mnie uczył tata starym polonezem jeszcze, więc w sumie nie wiem jak to jest zaczynać od zera. Na pewno mi ot pomogło- nie bałam się lewarków, pedałów itp
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja mam już na szczęście prawie wszystkie prezenty, tylko dla brata mi jeszcze brakuje, ale pomysł już mam, więc z górki
Z TŻtem w tym roku pisaliśmy listy do Świętego Mikołaja, więc w ogóle z górki
Wczoraj zresztą te prezenty sobie kupowaliśmy Wprawdzie niespodzianki nie będzie, ale za to mam to co chciałam i jestem zachwycona
Ooo, przypomniało mi sie jak w dzieciństwie pisało się listy do M. i zostawiało za szybą
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wczoraj rano też skoczyłam po Gosha za 5 zł i kupiłam nowego GW, fiolet nr 519 (518 też kusił ale ograniczyłam się do jednego). A jako że w piątek kupiłam dwa kolejne lakiery - czerwono-wiśniowy Eveline Colour Instant i Essence z serii Metallics kolor Copper Rulez - to teraz nie wiem którym dziś pomalować paznokcie. W końcu mam na to czas, po raz pierwszy w tym tygodniu.
Po Gosha przed galerią byłam na Długiej, bo się bałam że tam braknie, ale babka sobie zażyczyła że trzeba kupić cokolwiek żeby dokonac tej płatnej wymiany, a że nas było 3 to podziękowałyśmy. Jeszcze tam leżała gazetka z regulaminem tej promocji, przeczytałam jej, że nic takiego nie jest tu napisane a ona dalej swoje. To niech się wypcha, nie będę nic na siłę kupować
Poka poka na pazurku tego fioleta
Z Essence czekam na Fairytale i kupię chyba wszystkei lakiery stamtąd
Mi się może uda dziś pomalować i wypróbować spraya Essence w końcu
Cytat:
Dostałam tę paletę L`Oreala Majirel i chyba znalazłam mój odcień - w palecie podstawowej nr 7. Jak się już odważę na farbowanie to wezmę ten kolor, najbardziej podobny do mojego naturalnego Choć pewnie i tak na głowie wyjdzie inaczej zwłaszcza, że końcówki mam jasne, środek włosów w kolorze ciemnego blondu a przy samej głowie szatyn
oo cyknij fotki palecie

Impreza super się udała
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 14:11   #365
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
oo cyknij fotki palecie
Już jej nie mam, oddałam Ale i tak nie wiem czy by mi się udało te odcienie uchwycić, niektóre są bardzo podobne do siebie i różnią się delikatnie tonem np. srebrne i fioletowe platynowe blondy jak dla mnie wyglądały identycznie a są na innych kartach odcieni.

Stary 2010-12-19, 15:01   #366
rzyrafka
Zakorzenienie

Spłukałam farbkę, zaraz zrobię coś co robię 3 razy na rok czyli wysuszę włosy suszarką
Stary 2010-12-20, 07:02   #367
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Spłukałam farbkę, zaraz zrobię coś co robię 3 razy na rok czyli wysuszę włosy suszarką
Pokaż fotkę jak wyszedł kolor

Mamy kolejną przybłędę w domu. Tym razem psa. Wczoraj mama wynosiła jedzenie ptakom i zostawiła otwartą bramkę. Za chwilę patrzymy a po podwórku chodzi niewielki czarno-rudy kudłaty kundel. I nie chce odejść! Tata go płoszył a ten się nic nie boi, odchodzi na chwilę, ale zaraz wraca. Mama go nakarmiła i położyła szmatkę na schodach żeby sobie tam leżał, ale nie możemy tego psa zatrzymać, choć strasznie się łasi do człowieka i jest biedak przestraszony
Mam nadzieję, że on się po prostu zgubił, bo suczka sąsiadki ma cieczkę i może ten pies wyczuł to i dlatego tu przyszedł, a teraz nie może trafić do domu. Oby się znalazł jakiś właściciel, bo my nie mamy warunków w domu do trzymania 2 psów i kota
Stary 2010-12-20, 14:33   #368
iceflower
Przyjaciółka KWC

Rzyrafko jak następnym razem nim pomaluję - teraz raz że nie ma mnie w domu i nie mam aparatu, dwa że zasnęło mi się wczoraj z niedosuszonymi paznokciami i wyglądają koszmarnie. Ale kolor piękny - taki grafitowo-fioletowy na paznokciach, świetny.

Jestem kompletnie chora
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-20, 14:51   #369
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
a jakie cienie kupiłaś?
809 petal shine
Cytat:
..i muszę się pochwalić! zdałam dziś egzamin na prawo jazdy! tak się cieszę!
Wielkie gratulacje! Ja też muszę się w końcu zebrać, bo teraz jak nie mieszkam w centrum miasta zaczyna mi doskwierać jego brak!
Cytat:
Wczoraj zresztą te prezenty sobie kupowaliśmy Wprawdzie niespodzianki nie będzie, ale za to mam to co chciałam i jestem zachwycona
A co chciałaś?
U nas nie robimy sobie prezentów na święta, raczej jakieś drobne na Mikołaja
Cytat:
Jestem kompletnie chora
kuruj się bidulko
Mi też widzę angina zaatakowała gardło, ale nie daję się...

Dziś robiłam porządki m.in. w kosmetykach. Jak widzę ile tego mam to odechciewa mi się dalszych zakupów...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 15:23   #370
isa666
Zakorzenienie

Kurujcie się dziewczyny Wiem co to znaczy być chorą w okresie świątecznym, bo często mi sie to zdarzało. W tym roku odpukać jestem zdrowa.

Jeszcze 2 dni i mam wolne, nie mogę się doczekać
Stary 2010-12-20, 18:02   #371
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
809 petal shine

Wielkie gratulacje! Ja też muszę się w końcu zebrać, bo teraz jak nie mieszkam w centrum miasta zaczyna mi doskwierać jego brak!

A co chciałaś?
U nas nie robimy sobie prezentów na święta, raczej jakieś drobne na Mikołaja

kuruj się bidulko
Mi też widzę angina zaatakowała gardło, ale nie daję się...

Dziś robiłam porządki m.in. w kosmetykach. Jak widzę ile tego mam to odechciewa mi się dalszych zakupów...
Świetny wybór! Też kiedyś nad nimi dumałam
A ostatnio skusiłam się na paletkę z YR jakąś świąteczną, bo taka była fajna no i kolory moje

Czyli może będzie już nas 3 straszące przechodniów

Chciałam zawieszkę z białego złota, bo od rodziców i babci dostałam na urodziny nowy łańcuszek i mam z szafirem i diamencikami, cudna
Na Mikołajki też dajemy sobie drobnostki- w tym roku po książce i czekoladowym Mikołaju

Ojej angina?Kuruj się

Zużyłam w tym m-cu 5 kosmetyków, ale do 10tki powinnam dobić do końca grudnia.
Kupić też kilka kupiłam,ale oprócz ostatnio tej paletki w YR i kremu Mineral Flowers wszystko niezbędne lub prawie niezbędne

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 23:21   #372
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż fotkę jak wyszedł kolor
Moż ejutro się uda złapać dzienne światło
Cytat:
Rzyrafko jak następnym razem nim pomaluję - teraz raz że nie ma mnie w domu i nie mam aparatu, dwa że zasnęło mi się wczoraj z niedosuszonymi paznokciami i wyglądają koszmarnie. Ale kolor piękny - taki grafitowo-fioletowy na paznokciach, świetny.

Jestem kompletnie chora
Ok kuuusisz

Ooo, to bardzo niefajnie- wracaj szybko do formy
Cytat:
Mi jakoś od dłuższego czasu odechciewa się szaleństw w kolorówce- prócz lakierów oczywiście W pielegnacji uważam, że jest bardzo ok
Cytat:
Zużyłam w tym m-cu 5 kosmetyków, ale do 10tki powinnam dobić do końca grudnia.
Kupić też kilka kupiłam,ale oprócz ostatnio tej paletki w YR i kremu Mineral Flowers wszystko niezbędne lub prawie niezbędne
A ja kupiłam maskę seaweed tbs i za 1 zł mogłam sobie wybrac miniaturkę- padło na mleczko moringa

W mordkę jeża- znów chwilkę zabalowałam i jeszcze muszę tę prackę napisać na jutro a mam wstać o 6:30

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2010-12-20 o 23:23
Stary 2010-12-21, 09:28   #373
Hosenka*
Zakorzenienie

Odetchnełam z ulgą - własnie dostałam paczkę z BU. Obawiałam się, że przed świętami nie dotrze, a zamawiałam część prezentów. To cała ja: wszystko na ostatnią chwilę bo "przecież tyle jeszcze czasu", a przy składaniu zamówienia w czwartek wieczorem przeczytałam, że od poneidziałku mają przerwę świateczną i wyślą paczki, które zostaną pobrane do reazliacji do piatku. Szybko wpłaciłam pieniądze i udało się

Instagram

Stary 2010-12-21, 10:28   #374
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Odetchnełam z ulgą - własnie dostałam paczkę z BU. Obawiałam się, że przed świętami nie dotrze, a zamawiałam część prezentów. To cała ja: wszystko na ostatnią chwilę bo "przecież tyle jeszcze czasu", a przy składaniu zamówienia w czwartek wieczorem przeczytałam, że od poneidziałku mają przerwę świateczną i wyślą paczki, które zostaną pobrane do reazliacji do piatku. Szybko wpłaciłam pieniądze i udało się
A co zamawiałaś? Ja dawno nie kupowałam w BU...ale jakoś chwilowo oleje, masła i żele mnie przestały kręcić
Stary 2010-12-21, 10:39   #375
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A co zamawiałaś? Ja dawno nie kupowałam w BU...ale jakoś chwilowo oleje, masła i żele mnie przestały kręcić
No własnie niz tych rzeczy, bo też już nie używam Wolę się wymaziac gotowymi kremami
Tzn dla mamy wzięłam olejek arganowy, bo uzywa.

Dla siebie hydrolat rumiankowy, dla siostry h. aloesowy i puder bambusowy i Hexxana chciała 2 mleczka jedwabne do włosów.

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 14:25   #376
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie, tata cos mi wybierze, bo ja się nie znam, ale na pewno musi być "ładny", musi mi się wizualnie podobac.
mi się strasznie podoba Toyota RAV4 ale jeszcze długo będzie poza moim zasięgiem
Cytat:
Nooo, pięknie, gratulacje!

Ja chcem do Białego! Tak jak i do Warszawy, Wrocławia, Łodzi i w ogóle wszędzie
dzięki

to kiedyś się zmobilizuj, koniecznie
Cytat:

Cytat:
Czyli może będzie już nas 3 straszące przechodniów
wcale nie! trzeba obalać stereotyp "baby za kierownicą" z nosem przy szybie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 15:29   #377
isa666
Zakorzenienie

Widzę, że chyba wszystkie NK wpadły w wir przygotowań świątecznych, bo pustki w wątku od wczoraj Ja dziś zaczęłam 5-dniowy urlop, do pracy dopiero idę we wtorek a potem może będę mieć też wolne w Sylwestra, więc spoko.
Jutro zaczynam porządki świąteczne no i siebie też muszę doprowadzić do ładu
Stary 2010-12-22, 16:44   #378
rzyrafka
Zakorzenienie

Się zmobilizuję, kiedyś

Ja wpadłam w wir balowania- od piątku co wieczór coś się dzieje, dzis też, ale odpuszczam
Muszę kupić jeszcze jeden prezent, ogarnąć pokój i łazienkę, a jutro koło południa już do babci. Na szczęście będzie internet

Mam fotki włosów, ale tylko z lampą. O dziwo kolor nawet dobrze oddany (no, może są odrobinkę jaśniejsze) włącznie z megaplatynowymi pasemkami na najjaśniejszych włosach. Bardzo mi się podoba- nie jest ani za żółty ani za pomarańczowy i jak na razie pozostanę przy tej farbie jeszcze tylko fryzjer konieczny do podcięcia a farba to ta: www.garnier.pl/_pl/_pl/our_product/shadeshaircolor.aspx?tpco de=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRC OLOR^100_COLOR^100_COLOR_ DISCOVER&prdcode=P51001&v arcode=3600540506993&back =1 XL1

Hmm, nie wiem czemu link nie jest aktywny :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0322.jpg (53,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0323.jpg (117,1 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2010-12-22 o 16:53
Stary 2010-12-22, 19:40   #379
Estella
Zakorzenienie

Rzyraf jak ja Cię lubię w takim kolorze

Korzystając z okazji chciałabym życzyć wszystkim NK wesołych i spokojnych świąt, wielu udanych zakupów kosmetycznych w dobrych cenach i zadowolenia w życiu osobistym

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 21:30   #380
iceflower
Przyjaciółka KWC

Faktycznie coś tu cicho w okresie świątecznym a pamiętam jak jeszcze nie tak dawno w grudniu nie dało się za wątkiem nadążyć tak wszystkie ulegałyśmy szałowi zakupów.

Ja dalej jestem chora i nie mam czasu się wychorować. Od poniedziałku chodzę z gorączką do remontowanego mieszkania, dziś na szczęście czuję się nieco lepiej ale zdrowa jeszcze nie jestem. Wczoraj wieczorem miałam fatalne samopoczucie, ale musiałam się ogarnąć i resztkami sił umyć włosy i pomalować paznokcie (mam chyba nowy ulubiony lakier - cielaczka Eveline z serii Colour Instant ), bo dziś rano miałam rozmowę kwalifikacyjną. Wypadła tak sobie, ale praca też nie wydawała się rewelacyjna i w dodatku na pół etatu.

Prezentów nie mam jeszcze żadnych ale mam już pomysły, muszę tylko wyruszyć na łowy. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak odkładałam na ostatnią chwilę wszystko ale w tym roku naprawdę zmusiła mnie sytuacja.

Chciałam się dzisiaj pochwalić, ze po Effaclarze Duo który odstawiłam w zeszłym tygodniu została mi piękna cera, ale choroba duszona w sobie się już na skórze odbiła i wyskoczyło mi brzydkie i bolesne coś na czole. W ogóle wyglądam jak potwór - blada chuda chora i zmęczona.

Ja również życzę wszystkim wesołych i pogodnych Świąt.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-22, 21:42   #381
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Rzyraf jak ja Cię lubię w takim kolorze
Ja chyba też się
Cytat:
Ja dalej jestem chora i nie mam czasu się wychorować. Od poniedziałku chodzę z gorączką do remontowanego mieszkania, dziś na szczęście czuję się nieco lepiej ale zdrowa jeszcze nie jestem. Wczoraj wieczorem miałam fatalne samopoczucie, ale musiałam się ogarnąć i resztkami sił umyć włosy i pomalować paznokcie (mam chyba nowy ulubiony lakier - cielaczka Eveline z serii Colour Instant ), bo dziś rano miałam rozmowę kwalifikacyjną. Wypadła tak sobie, ale praca też nie wydawała się rewelacyjna i w dodatku na pół etatu.

Prezentów nie mam jeszcze żadnych ale mam już pomysły, muszę tylko wyruszyć na łowy. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak odkładałam na ostatnią chwilę wszystko ale w tym roku naprawdę zmusiła mnie sytuacja.

Chciałam się dzisiaj pochwalić, ze po Effaclarze Duo który odstawiłam w zeszłym tygodniu została mi piękna cera, ale choroba duszona w sobie się już na skórze odbiła i wyskoczyło mi brzydkie i bolesne coś na czole. W ogóle wyglądam jak potwór - blada chuda chora i zmęczona.
Pechowo, że Cię teraz choróbsko dopadło kiedy tyle spraw do załatwienia masz. Ale może w same Święta się wygrzejesz i odpoczniesz

Nie pamiętam czy pisałam, ale złożyłam też podanie o pracę, w zawodzie! i czekam z nadzieją na telefon. Niby złożyłam tak o, bo koleżanka dała cynk, że sie miejsce zwalnia. Od razu miałam rozmowę z kierowniczką na której zaliczyłam piękną wpadkę, ale wybrnęłam potem z usmiechem na twarzy i chyba jednak tak źle nie było No w każdym razie im dłużej czekam tym bardziej sie napalam na robotę tam i chcę żeby oddzwonili. Trzymajcie kciuki.

Ja kupiłam ostatni prezent, mam już spokój.

Moja cera się nie zmienia chyba wcale, pod wpływem żadnego z kosmetyków. W sensie że się nie poprawia bo czasem któryś ją zepsuje jednak. A brzydkie boląc e cosie to mi akurat na żuchwie całej powyskakiwały teraz

TŻcik niech Cię porządnie dokarmi w Święta

Ja również życzę spokoju i ciepła na Święta, rodziny tyle ile trzeba- nie więcej
Stary 2010-12-23, 07:39   #382
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mam fotki włosów, ale tylko z lampą.
Pięknie wyglądają
Zazdroszczę Ci takich ślicznych włosków, moje to takie miernoty są

Cytat:
Ja dalej jestem chora i nie mam czasu się wychorować. Od poniedziałku chodzę z gorączką do remontowanego mieszkania, dziś na szczęście czuję się nieco lepiej ale zdrowa jeszcze nie jestem.
Kuruj się
Mam takie pytanko do Ciebie, czy ten Effaclar Duo jest lepszy niż Eff. K? Tzn. czy jest mocniejszy czy jak?
U mnie się właśnie zaczyna wysyp, na policzkach i koło ust wyłażą mi małe gulki, ale mam nadzieję, że szybko znikną i będę się mogła cieszyć piekną cerą

Cytat:
Nie pamiętam czy pisałam, ale złożyłam też podanie o pracę, w zawodzie! i czekam z nadzieją na telefon. Niby złożyłam tak o, bo koleżanka dała cynk, że sie miejsce zwalnia. Od razu miałam rozmowę z kierowniczką na której zaliczyłam piękną wpadkę, ale wybrnęłam potem z usmiechem na twarzy i chyba jednak tak źle nie było No w każdym razie im dłużej czekam tym bardziej sie napalam na robotę tam i chcę żeby oddzwonili. Trzymajcie kciuki.
Trzymamy

------------

Ja też od razu chciałam Wam wszystkim życzyć wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt oraz mnóstwa wspaniałych prezentów pod choinką

Stary 2010-12-23, 12:07   #383
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Rzyrafko, w takim razie trzymam kciuki! Mam nadzieję, ze Ci się uda, to byłby piękny prezent na święta!

Ja również życzę wszystkich pięknych Świąt w przemiłej atmosferze i wymarzonych kosmetycznych prezentów jak przystało na NK

Zużyłam dziś 1 smarowidło! Koncentrat do pośladków DAXa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 14:42   #384
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: trzymam kciuki

Byłam rano na nartach - wyjazd o 7.20 Pierwszy raz bolą mnie uda i kolana, no ale stok długi (prawie 1 km) i stromy miejscami jak dla mnie i mój staż narciarski.

Instagram

Stary 2010-12-23, 15:05   #385
isa666
Zakorzenienie

Ja właśnie odebrałam zamówienie, spray Naturals z jabłkiem i karmelem pachnie bosko Wieczorem się umyję żelem i nasmaruję balsamem.
Lakier z Ori Blue Metal z kolei wygląda inaczej niż w katalogu, na żywo przypomina odcień raczej jasnoszaro-niebiesko-metaliczny
Stary 2010-12-23, 15:20   #386
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Przy okazji: Hosenko, klikam Ci i proszę Was o kliki w wolnej chwili!
Stary 2010-12-23, 15:23   #387
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Przy okazji: Hosenko, klikam Ci i proszę Was o kliki w wolnej chwili!
Kliknęłam

Zapomniałam jeszcze napisać o nowym nabytku, krem na zimę FlosLek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wy.html&next=1
Trochę tłustawy i cera się po nim lekko świeci, ale fajnie ukoił mi twarz po tym jak mi trochę buźka zmarzła podczas mycia auta i spaceru z psami.
Stary 2010-12-23, 16:49   #388
kochanie
Wtajemniczenie

Hej!

Cytat:
Kochanie to będziemy się wspierać i dodawać odwagi, bo ja też na wiosnę planuję kurs
O, myślałam, że jestem ostatnią osobą w wątku bez prawka
Cytat:
Kursu się teraz boisz? To najlepszy moment, zachaczysz z jazdami o zimową pogodę i na starcie będziesz na plusie
Tylko wiesz, ja w ogóle nie umiem jeździć, nawet nie umiem ruszyć samochodem Strasznie się boję jeździć. teraz na pewno mi by trudniej szło a nie chcę się zniechęcić całkowicie (jej, to już 8 lat, jak mogłabym zrobić prawko!)
Cytat:

Zapomniałam jeszcze napisać o nowym nabytku, krem na zimę FlosLek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wy.html&next=1
Trochę tłustawy i cera się po nim lekko świeci, ale fajnie ukoił mi twarz po tym jak mi trochę buźka zmarzła podczas mycia auta i spaceru z psami.
A ja niezmiennie jestem wierna kremowi YR na zimę

Wiecie, głupi czasem ma szczęście Dziś przyszedł do mnie kurier i przyniósł list od jednego z moich banków i malusieńkie pudełeczko... Najpierw przeczytałam list: gratulowali mi wygranej w konkursie (btw nie wiedziałam, że biorę w nim udział). A w pudełeczku... iPod shuffle Jest śliczny, srebrny i taki malutki Jak sobie o tym przypominam, to od razu się uśmiecham, ale fajny prezent na Święta

A wczoraj miałam strrrasznie zalatany dzień, kupiłam wszystkie prezenty, zrobiłam zakupy, zagniotłam ciasto na pierniki a wieczorem spotkałam się z Estellą, która mi przyniosła domek Lusha() Jest uroczy, zrobię mu zdjęcie jak znajdę aparat.
Za to dziś poszłam rano do pracy, wróciłam, dostałam iPoda i napiekłam furę pierników i ciasto. I teraz zostaje mi tylko upiec jeszcze dwa razy tyle pierników, posprzątać i jadę do koleżanki Ufff, nie mogę się doczekać Świąt

(jak gdzieś nie wstawiłam "b" to przepraszam, zacina mi się)
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:24   #389
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

kochanie, ja też nie mam prawka

Ale masz wspaniały okres i ile niespodzianek! Taka radość bije z Twojego postu
Udanych Świąt życzę!
Stary 2010-12-23, 20:41   #390
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko wiesz, ja w ogóle nie umiem jeździć, nawet nie umiem ruszyć samochodem Strasznie się boję jeździć. teraz na pewno mi by trudniej szło a nie chcę się zniechęcić całkowicie (jej, to już 8 lat, jak mogłabym zrobić prawko!)
A ja niezmiennie jestem wierna kremowi YR na zimę
ja też nic nie umiałam jak już się opanuje podstawy, to jest lżej, bez obaw
Cytat:
Wiecie, głupi czasem ma szczęście Dziś przyszedł do mnie kurier i przyniósł list od jednego z moich banków i malusieńkie pudełeczko... Najpierw przeczytałam list: gratulowali mi wygranej w konkursie (btw nie wiedziałam, że biorę w nim udział). A w pudełeczku... iPod shuffle Jest śliczny, srebrny i taki malutki Jak sobie o tym przypominam, to od razu się uśmiecham, ale fajny prezent na Święta
super nagroda! ogromnie gratuluję

właśnie upiekłam sernik, pachnie obłędnie jutro czas na ciasto czekoladowe, rybę po grecku i sałatkę

również życzę Wam wspaniałych Świąt dużo ciepła, radości, cudownych prezentów i zdrowia
(bo ja dziś po spacerze się przeziębiłam.. mam przeogromny katar, kicham, boli gardło mam nadzieję, że się nie rozłożę na święta.. )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2010-12-23 o 20:43
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości