![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() a o Mikołaju moja teściowa to w ogóle zapomniałam, dziś zdziwiona co to za prezenty, to jej powiedzialam, ze przeciez Mikołaj wczoraj był ![]() Minę miała bezcenną ![]() aaa ANiu uściskaj ode mnie Mikiego ![]()
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Maluśna nic ciekawego, to nie wklejałam. sama zobacz.
zaraz do albumu coś wstrzelę ![]() edit: wrzuciłam aktualną Zośkę ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-12-07 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
no. powinna pozwać lekarza
![]() edit. dzięki ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-07 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
witam, ale jestem nie w temacie, zaraz lece nadrabiac
![]() przed niecałą godzinką dopiero Wiki zasnęła bo dzis robiła z moją maą pierniczki i ciastka na święta. Potem byla kąpiel i jak wróciłam z pracy po 20 to jeszcze nie spała bo przeciez trzeba dekorowac te cuda ![]() ![]() Wersta ładny kolor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Wersta prostowałaś? ![]() ![]() Mała kombinezon i buty z Decathlonu super!!!!!!!!!!! nie miałam pojęcia ze takie super ciuchy dle dzieci tam są. Jak Wiki wyrosnie ze spodni bo są na styk to chyba sie tam przejadę. Na szczescie mam niedaleko ![]() Cestia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! trzymam kciuki za spa ![]() ![]() Anka masakra z tym kotkiem ![]() ![]() ja tez witaminki łykałam, chyba do 7-8 miesiąca ![]()
#368 |
Zakorzenienie
|
oo właśnie nikt nie pamiętał o naszym Mikołaju
Ja też nie ![]() Sto lat Mikołaju ![]() ![]() jowiszku i czym umyłaś Igusi włosy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Wtajemniczenie
|
O ludu ! Nowy watek !
![]() Jestem. ![]() Zgadnijcie skad do was pisze.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
hello
Poulette jak tam na nowych włościach ![]() zdrówka dla chłopaków pociągających ![]() widziałam reklamę Wojewódzkiego, boższe Górniak to masakra z taką paszcza jak dla mnie ![]() zawsze mi się jej typ urody bardzo podobał, taka cyganicha, ale wczoraj , to taka oczy wyblakłe, i reszta napuszona, koszmar, lustra chyba nie ma, ewentualnie może to opuchlizna pozabiegowa ![]() ![]() Wersta , to Ty masz jakieś niesforne włosy, że je musisz mocniej zdyscyplinować ? , myślałam że masz własnie takie proste jak drutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Heloł
Poulette, skad piszesz?? Wersta fajną masz fryzurkę ![]() A mnie łeb napitala 3 dzień ![]()
#372 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Werstunia padłam ![]() ![]() ![]() ![]() Poulette skąd piszesz? ![]() Mikołajku 100 lat ![]() ![]() U nas dziś już wreszcie nie pada, chwała Bogu ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Co do połysku na włosach zainwestowałam w takie coś ![]() ![]() http://allegro.pl/schwarzkopf-spray-...324360655.html
#373 |
Zakorzenienie
|
Hmm moze Poulette w Polsce jest?
![]()
#374 |
Zakorzenienie
|
dzięki Dziewczyny
![]() tak Anka mam falowane i puszące dlatego to prostowanie. mam po nim ok. 2,5-3 mies. proste druciki ![]() Kasiulo oleo relax zamówiłaś to nada blasku wystarczająco ![]() obejrzałam prawie cały program wczoraj i rzeczywiście jak opuchlizna pozabiegowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
ledwo żyję. zawiozłam ją wózkiem i to był błąd chyba. choć z drugiej strony gdzieniegdzie jest tak czarno,że sankami nie lepiej - ciągle by musiała złazić.
normalnie opadłam z sił ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Kristi szamponem umyłam jej głowę po raz kolejny, już jest dużo lepiej. jutro nie będzie śladu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jowiszowa, to miałaś gimnastykę z rana.. A moja Amelka złapała od Piotrka jakiegos wirusa i doslownie mam przeziebionego kota! ![]() W poniedzialek miala 40.5 stopnia goraczki, lecz wyniki krwi dobre. 4 dzien juz nie je, tylko pije i sika, no i glownie lezy caly dzien w jednym miejscu - jakby jej ktos wtyczke wyjął. Dzis lekarz podłaczył jej kroplowke, by wzmocnic organizm co by miał sily walczyc z wirusem. Normalnie jak nie urok to s.raka ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Sosno, Takuśna, dzięki
![]() ![]() ![]() Wersta, ależ masz włoski ![]() ![]() ![]() Co ze mnie za teściowa ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu, współczuję straty kotka. Biedaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
Pisz z mojego pieknego, nowego lokum !
![]() W Polsce niestety nie jestem, ktos musi pracowac, nie ? ! ![]() Wreszcie na swoim, jestem happy ! ![]() ![]() ![]() Gino mi jeczy.... ludzie.... mam dosyc jak taki jest jeczacy. Wiele bym oddala, zeby mi sie nim teraz ktos zajal na jakies 3 godzinki chociaz ..... no ale niestety. Jimmy spi ma lekka goraczake. Niestety nie nadrobie tego wszytskiego co tu sie dzialo, bo mi zycia nie starczy..... ale teraz juz powinnam zagladac czesciej, choc kazda wolna ("wolna".... ![]() chwile spedzam na ukladaniu i sprzataniu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Werstunia dziękuję za info to cieszę się że Oleo wystarczy
![]() ![]() Aniś ![]() Właśnie zażeramy się z Olgierdzianą śledziami ze śliwkami ![]() Poza tym dziś nie pada, to może się wybiorę do rossmanna po tusz... kupiłam Milion Lashes czy jak się to pisze ale za delikatny efekt jak dla mnie, zupełnie nie taki "reklamowy" i muszę zmienić tusz. O wiele lepsze efekty dawał mi rimmel ![]()
#381 |
Zakorzenienie
|
No ba kochana
![]() ![]() ![]() Już wiem co dostanę za prezenty ![]() ![]() ![]() Poulette, pochwaliłabyś się wystrojem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Aaaaa właśnie... skleroza... ZDRÓWKA DLA AMELKI ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Cestusia ma grube, to ryzyko, że nie wyjdzie zabieg. moje jak widać cienizny i to własnie dobry typ do keratynowego prostowania.
Anisiu my obie mamy się z tymi swoimi zwierzami ![]() Poulette foty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
Zaraz ofoce wam kuchnie, bo to na razie jedyne pomieszczenie nadajace sie do pokazywania....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Robione 3 minuty temu....z moim malym mazgajem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, Amelka ma dopiero 5 lat, nigdy mi nie chorowała i jakoś teraz zaniemogła. Mam nadzieje, że kroplówka postawi ją na nogi. Bo ona niby chodzi, ale glownie idzie sie napic i wraca na miejsce. Osłuchowo niby z nia wsjo OK, krew tak samo. Nie miala robionej biochemii, bo nei ma takiej potrzeby.
Cestusia, zamienmy sie, ja ci oddam moje proste druty i bedziesz wygladac jak Matka Boska - ktora czasem przypominam ![]() ![]() Poulette, gratulacje wlasnego lokum! ![]() ![]() Werstusia, żebyś wiedziała. Nie wyobrazam sobie domu bez kociaków, ale tak mnie serce boli, jak widze, ze choruja.. zwlaszcza, ze w tym roku stracilam juz jednego kota ![]() A ten mlody kociak ktorego przygarnelam, ma przetrąconą koncowke ogona ![]() Nie wiem czy to sie stalo jeszcze nim go wzielismy, bo kiedys TZ nadepnął malemu na ogon, moze mu go wtedy zlamał ![]() W kazdym razie smyk rosnie i ma takie boskie oczy, jakby wpieprzał grzybki halucylogenne ![]() Zreszta ufoce go wam, to pokaze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- skisłam Poulette! ![]() ![]() ![]() ![]()
#386 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Anisiu, mi tez sie podoba. Wreszcie mam kuchnie, ktora jest praktyczna i ladna przy okazji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- http://www.wydawnictwo-debit.pl/offe...alfabecie.html a to wczoraj kupilam Piotrkowi i doslownie kwiczy ze szczescia jak to uzywa ![]() ![]() Dzis rano odwozilam go do babci i byl ryk, bo ksiazke mial zostawic w domu.. w rezultacie powedrowala do torby i pojechala z Piterem ![]()
![]() |
#388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tu maly James. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Wtajemniczenie
|
Gino jest za to wielkim fanem Boba Budowniczego. Ciagle chce czytac i ogladac z nim bajki,.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poulette, czyzby bunt dwulatka?? Kiedys spytałam znajomych, co maja syna 1,5 roku starszego niz moj, ile trwal u nich bunt dwulatka, a oni haslo Zaczęło się tuż po jego urodzinach i trwalo 11 miesiecy ![]() Musze przyznac, ze Piter jakos rzadko miewa napady histerii no i nie przejawia wzgledem osob i zwierzat zadnej agresji. Podejrzewam, ze szybko łapnie, jak zobaczy na placu zabaw dzieciaki jak sie leją ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Moj zas lubi Mańka złotą rączkę ![]() no i tradycyjnie Klub Przyjaciół Myszki Miki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.