Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-05, 17:19   #361
muron
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
mnie mlody tak w zebra kopie ze nawet jak leze to czuje baaaaaaardzo i az sie budze. siln chlop

mi sie strasznie czas dluzy meza nie ma, sama jstem z corka... chyba jej nie wykapie dzis, no bo jAK
czyli Dzień Dziecka;-)
Jutro na przegląd uzębienia, a coś czuję po jednej stronie i to mi się bbb nie podoba;-( Może tylko nadwrażliwość, potem po nowe okulary. Czyli walka z ułomnościami.

Zrobiłam na jutro tradycyjny żur z kiełbachą i ziemniorami, taki na gęsto. Jeszcze jajo i wystarczy jedno danie.

Moje żebro. Też boli bo chyba tam pupsko dziecięce;-)

Jak macie Lidla, to nadal w większości sklepów Pampy za 39,90zł 94 szt. jak na razie najlepsza cena. Mam 2 paki, chyba dokupię jeszcze jedną, będzie na pierwszy miesiąc, prawie;-) Albo spróbuję te z Tesco, ale nie Tesco Tesco tylko Gaga czy jakoś tak.

http://www.tesco.pl/dyskontowe-ceny/...hemia-gaga.php

Bo one w tych Tesco Express chyba też są? Bo takie mam nie tak daleko.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:19   #362
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

muron śliczna kurteczka , a mogę się zapytać z ciekawości ile kosztowało to cudo? Jak ja chciałabym poznać płeć dziecka. Zgadzam się absolutnie z wypowiedzią o dodatkowych kilogramach, jak można i nie ma przeciwwskazań to warto wyjść na świeże powietrze, dotlenić się, rozprostować nogi.

make_up_istka pewnie dziecko uciska Ci na jakiś nerw, bidulko

gosiaczek071 a ja mam chyba bardziej leniwe dziecko, bo tylko odzywa się wtedy, jak potrzeba, a resztę przesypia.
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:22   #363
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
muron śliczna kurteczka , a mogę się zapytać z ciekawości ile kosztowało to cudo? Jak ja chciałabym poznać płeć dziecka. Zgadzam się absolutnie z wypowiedzią o dodatkowych kilogramach, jak można i nie ma przeciwwskazań to warto wyjść na świeże powietrze, dotlenić się, rozprostować nogi.

make_up_istka pewnie dziecko uciska Ci na jakiś nerw, bidulko

gosiaczek071 a ja mam chyba bardziej leniwe dziecko, bo tylko odzywa się wtedy, jak potrzeba, a resztę przesypia.
całe 15 zł+ przesyłka 6 zł Nie widzę sensu kupowania drogich na 2 miesiące. A napisane stan idealny, jak nowa, raz założona

Zaczynam schizować- jak się młoda poruszy, nie zawsze, w jakimś tam ułożeniu, to tak od 2 dni, w tym momencie czuję takie ukłucie jakby w pochwie, w każdym razie niiisko. Czy to nie coś z szyjką??

Edytowane przez muron
Czas edycji: 2010-12-05 o 17:23
Stary 2010-12-05, 17:27   #364
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
całe 15 zł+ przesyłka 6 zł Nie widzę sensu kupowania drogich na 2 miesiące. A napisane stan idealny, jak nowa, raz założona

Zaczynam schizować- jak się młoda poruszy, nie zawsze, w jakimś tam ułożeniu, to tak od 2 dni, w tym momencie czuję takie ukłucie jakby w pochwie, w każdym razie niiisko. Czy to nie coś z szyjką??
też mam czasem kłucie tak nisko i nie miałam nic stwierdzone z szyjką, zobaczę teraz we wtorek, to dam Ci znać od razu
a ja miałam przegląd ząbków i wszystko ok, a na nadwrażliwość to stosuję elmex lub sensodyne
Stary 2010-12-05, 17:29   #365
mysiopez
Zadomowienie

ponawam prośbe o przepis na casto...

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:36   #366
muron
Zakorzenienie

ja mogę na muffinki, które można w jedną formę też:
250 g mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
3/4, lub 1/2, jak ktoś woli mniej słodko cukru
2 jajka
100 g rozpuszczonego masła (może byc mix)
250 ml jogurtu nat (niezbyt gęsty) lub maślanki

mieszamy. Koniec;-)

Ja dodaję żurawinę i orzechy

aha 25 min w 180 st.

Stary 2010-12-05, 17:36   #367
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

http://www.wielkiezarcie.com/recipe64526.html ja bym takie wtrząchnęła...
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:37   #368
weraa11
Zadomowienie

Witam sie w nowym watku
Nie mialam neta przez kilka dni i stad moja nieobecnosc. Ale poswiecilam ten czas na jakies 'naprawianie' mojego zycia...wzielam sie za studia, bo w koncu sie tam pojawilam wszyscy mnie milo przyjeli, martwili sie, wykladowcy zagaduja, kiedy nam sie maluszek urodzi i jest tak jakos milo na pewno na razie nie robia mi pod gorke... Tylko troche moja promotorka mnie wkurzyla, bo okazalo sie ze dopiero teraz sie dowiedziala o mojej ciazy i mowi do mnie "Czy Ty jestes pewna ze chcesz w terminie skonczyc ta szkole?? A moze licencjat kiedy indziej bedziesz zdawac? Wiesz ze dziecko strasznie Ci to utrudni?!?! Nie wiem czy sobie poradzisz..." normalnie myslalam ze ja pobije...;/ ae ona taka troche jest wiec w pewnym stopniu spodziewalam sie, ze mnie tak potraktuje :P

No i powiem Wam ze jestem w szoku co sie z moim TŻem dzieje...jest dla mnie taki kochany ze ja wciaz przecieram oczy ze zdziwienia... Czuje, ze mnie kocha...i nasze dziecko tez... Przeciez jeszcze niedawno ja sie w ogole nie liczylam dla niego...a dziecko to w ogole dla niego nie istanialo i zrobilby wszystko, zeby nas sie pozbyc... A teraz?? Jak tylko wspomne ze chcialabym juz urodzic, to on mi mowi, ze mam nawet tak nie myslec, bo musze donosic do konca, zeby bylo zdrowe i z nami od razu w domku... Do tego rozmawialam z nim o slubie...i przemyslalam, ze chce dopiero w 2012 :P to on sie az przestraszyl, ze ja moze w ogole nie chce z nim brac slubu, zaczal mowic, ze on chce, ze mozemy przeciez w przyszlym roku wziac...ze damy rade finansowo itd.itp.
No i jeszcze kwestia mieszkania.... Przeciez byl prawie ze warunek, ze jesli chce mieszkac z nim, to tylko u niego i to kilka lat i nie ma innej opcji... Teraz ustalilismy ze do konca mojej szkoly mieszkamy u mnie, a potem idziemy do 'naszego chwilowego' mieszkanka... Bo mieszkanie, w ktorym byla moja ś.p. babcia, bylo przepisane na moja mame, wiec ona chce nam "pozyczyc" to mieszakanie dopoki nie bedzie nas stac na jakies swoje. I TŻ powiedzial, ze moglibysmy tam zamieszkac...gdzie wczesniej jak o tym mu wspominalam, to on w ogole nie chcial tego sluchac...

Marika fajnie ze sie udzielasz. bo balalam sie, ze nam znikniesz na dlugo a tak to zawsze sie czuje jakas taka spokojniejsza, ze jestes wsrod nas
A Sarunia taka sliczna

Wstawiam Wam moj brzuszek, pierwsze zdjecie robione jakies 5tyg. temu, a drugie z dzisiaj-widac moj wystajacy pepek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 059.jpg (39,0 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 068.jpg (65,3 KB, 97 załadowań)

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 17:44   #369
muron
Zakorzenienie

wygrywasz w kat. najmniejszy brzuch;-) Tylko się znowu nie martw;-)n Taka Twoja uroda

Stary 2010-12-05, 17:49   #370
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
Mi chodziło o to, że jeśli musisz brać też magnez, to przy Tardyferonie raczej nie zaleca się asparginu, tylko np. magne b6. Nie zawsze przecież osoba, która ma np. anemię ma też skurcze (na które jest magnez). Pewnie dlatego wcześniej brałaś sam Tardyferon, bez żadnego magnezu.
heh, no tak

Cytat:
Napisane przez weraa11 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku
Nie mialam neta przez kilka dni i stad moja nieobecnosc. Ale poswiecilam ten czas na jakies 'naprawianie' mojego zycia...wzielam sie za studia, bo w koncu sie tam pojawilam wszyscy mnie milo przyjeli, martwili sie, wykladowcy zagaduja, kiedy nam sie maluszek urodzi i jest tak jakos milo na pewno na razie nie robia mi pod gorke... Tylko troche moja promotorka mnie wkurzyla, bo okazalo sie ze dopiero teraz sie dowiedziala o mojej ciazy i mowi do mnie "Czy Ty jestes pewna ze chcesz w terminie skonczyc ta szkole?? A moze licencjat kiedy indziej bedziesz zdawac? Wiesz ze dziecko strasznie Ci to utrudni?!?! Nie wiem czy sobie poradzisz..." normalnie myslalam ze ja pobije...;/ ae ona taka troche jest wiec w pewnym stopniu spodziewalam sie, ze mnie tak potraktuje :P

No i powiem Wam ze jestem w szoku co sie z moim TŻem dzieje...jest dla mnie taki kochany ze ja wciaz przecieram oczy ze zdziwienia... Czuje, ze mnie kocha...i nasze dziecko tez... Przeciez jeszcze niedawno ja sie w ogole nie liczylam dla niego...a dziecko to w ogole dla niego nie istanialo i zrobilby wszystko, zeby nas sie pozbyc... A teraz?? Jak tylko wspomne ze chcialabym juz urodzic, to on mi mowi, ze mam nawet tak nie myslec, bo musze donosic do konca, zeby bylo zdrowe i z nami od razu w domku... Do tego rozmawialam z nim o slubie...i przemyslalam, ze chce dopiero w 2012 :P to on sie az przestraszyl, ze ja moze w ogole nie chce z nim brac slubu, zaczal mowic, ze on chce, ze mozemy przeciez w przyszlym roku wziac...ze damy rade finansowo itd.itp.
No i jeszcze kwestia mieszkania.... Przeciez byl prawie ze warunek, ze jesli chce mieszkac z nim, to tylko u niego i to kilka lat i nie ma innej opcji... Teraz ustalilismy ze do konca mojej szkoly mieszkamy u mnie, a potem idziemy do 'naszego chwilowego' mieszkanka... Bo mieszkanie, w ktorym byla moja ś.p. babcia, bylo przepisane na moja mame, wiec ona chce nam "pozyczyc" to mieszakanie dopoki nie bedzie nas stac na jakies swoje. I TŻ powiedzial, ze moglibysmy tam zamieszkac...gdzie wczesniej jak o tym mu wspominalam, to on w ogole nie chcial tego sluchac...

Marika fajnie ze sie udzielasz. bo balalam sie, ze nam znikniesz na dlugo a tak to zawsze sie czuje jakas taka spokojniejsza, ze jestes wsrod nas
A Sarunia taka sliczna

Wstawiam Wam moj brzuszek, pierwsze zdjecie robione jakies 5tyg. temu, a drugie z dzisiaj-widac moj wystajacy pepek
hej wera jaka ty chudziutka jestes az zazdroszcze
no i jestem pełna podziwu dla przemiany Twojego faceta oby tak dalej

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:04   #371
weraa11
Zadomowienie

Ja Wam wlasnie chcialam pokazac jak mi brzuch wystrzelil bo ja nie wiem czy to pierwsze zdjecie bylo robione 5tyg temu czy 4tyg. ale ogolnie teraz rosnie dosc szybko
Poza tym chyba wychodzi na to ze ja mam najmlodsza ciaze...bo wg lekarzy ja mam 28tc a wg miesiaczki 30 ;/ i badz tu czlowieku madry wiec ja nie wiem w ktorym jestem...mam termin na 11-25 luty i juz

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Moja mama mowi, ze miala taki sam brzuch jak ja, tzn.wielkosc wiec moze to jakos tam genetycznie jest uwarunkowane...ale mowila ze takich piersi to nie miala ale ja sobie i tak nosze staniki z push-up'em

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 18:14   #372
muron
Zakorzenienie

to nie chodzi o to, że ma się taki brzuch jak mama. Ma się taki sam brzuch kiedy ma się taką samą figurę- babcia moja się śmieje, że patrząc na mnie widzi mamę. Ale właśnie figury-kopia.

Kurcze ten ząb czuję....pierwszy raz, nic wcześniej, buuuuuuuuuuuuuuuu. Ja mam takie koszmarne problemy z zębami, ze już się boję:-( Tym bardziej, że bez znieczulenia nie dam sobie nic zrobić bo zaraz z bólu zemdleję, a moja miała niemiłe historie z ciężarówkami mdlejącymi przy znieczuleniu, że się boi. Ale ja na żywca na na kilkanaście razy miałam może 2;-)

Stary 2010-12-05, 18:44   #373
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
wygrywasz w kat. najmniejszy brzuch;-) Tylko się znowu nie martw;-)n Taka Twoja uroda
zgadzam się rzeczywiście malutki się wydaje

Cytat:
Ja Wam wlasnie chcialam pokazac jak mi brzuch wystrzelil bo ja nie wiem czy to pierwsze zdjecie bylo robione 5tyg temu czy 4tyg. ale ogolnie teraz rosnie dosc szybko
Poza tym chyba wychodzi na to ze ja mam najmlodsza ciaze...bo wg lekarzy ja mam 28tc a wg miesiaczki 30 ;/ i badz tu czlowieku madry wiec ja nie wiem w ktorym jestem...mam termin na 11-25 luty i juz

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Moja mama mowi, ze miala taki sam brzuch jak ja, tzn.wielkosc wiec moze to jakos tam genetycznie jest uwarunkowane...ale mowila ze takich piersi to nie miala ale ja sobie i tak nosze staniki z push-up'em
tzn że jesteśmy gdzieś na równi jeśli chodzi o wiek ciąży, ja ostatnią @ miałam 9 maja a Ty ?
U mnie wg OM dzisiaj 30t ciąży i chyba nie chcesz zobaczyć mojego brzuszka a wydawało mi się że mam mały

Właśnie spojrzałam na zdjęcie z 5tygodnia ciąży echh i ja miałam kompleksy jak nie byłam w ciąży nawet że mam odstający brzuszek jak porównać z dzisiejszym to byłam wklęsła

Któras pisałą o Misiaku z Fundacji TVN chyba Marika? Ja własnie też zakupiłam Taki prezencik dla małej będzie na Mikołaja Fajny misio i dobry uczynek w jednym :P
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2010-12-05 o 18:47
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:51   #374
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
ponawam prośbe o przepis na casto...
mysiopez, wysłałam Ci 3 przepisy na priwa

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość

tzn że jesteśmy gdzieś na równi jeśli chodzi o wiek ciąży, ja ostatnią @ miałam 9 maja a Ty ?
U mnie wg OM dzisiaj 30t ciąży i chyba nie chcesz zobaczyć mojego brzuszka a wydawało mi się że mam mały
to mamy ciążę w prawie tym samym 'wieku' ja miałam OM 10 maja
PS> co to jest miesiączka?

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:56   #375
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

a ja miałam ostatni@ 12 maja
Stary 2010-12-05, 19:02   #376
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość
mysiopez, wysłałam Ci 3 przepisy na priwa

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

to mamy ciążę w prawie tym samym 'wieku' ja miałam OM 10 maja
PS> co to jest miesiączka?
Ostatania Miesiączka _ OM dokładnie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
a ja miałam ostatni@ 12 maja
to tez prawie na równi
09.09.2009
Stary 2010-12-05, 19:05   #377
weraa11
Zadomowienie

no a ja mialam ostatnia miesiaczke 4 maja...wiec niby wczesniej niz Wy a mam pozniejszy termin porodu

Stary 2010-12-05, 19:10   #378
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

Cytat:
no a ja mialam ostatnia miesiaczke 4 maja...wiec niby wczesniej niz Wy a mam pozniejszy termin porodu
Werka, Ty naprawdę jesteś jedyna i niepowtarzalna

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 19:20   #379
mysiopez
Zadomowienie

dziewczyny, obiecany artykuł z "mam dziecko" czytać zdjęcia po kolei niestety nie umiałam inaczej zrobić fotek

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 19:38   #380
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
dziewczyny, obiecany artykuł z "mam dziecko" czytać zdjęcia po kolei niestety nie umiałam inaczej zrobić fotek
Dziękujemy za poświęcenie i wrzucenie tych info
Przeczytałam całość
teraz życzę kolorowych snów gdyż uciekam do wanny i spaciu bo przed 6 pobudka
Dobrej nocki
09.09.2009
Stary 2010-12-05, 19:40   #381
weraa11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość
Werka, Ty naprawdę jesteś jedyna i niepowtarzalna
No tak tez sie pocieszam

Chcialam Wam wstawic zdjecie mojej Oliwki ale nie moge

Stary 2010-12-05, 19:58   #382
muron
Zakorzenienie

http://allegro.pl/carters-carter-s-b...355444222.html

polecam, Carter'sa są świetne, a te znam "osobiście";-)

Stary 2010-12-05, 20:06   #383
marleen32
Rozeznanie

Marika ale piekna dziewuszka z Saruni, widac ze rosnie.
Wera sliczny zgrabny brzuszek, ja myslalam, ze moj maly, ale przy Tobie, to ja jak slon wygladam, a ciaze mamy chyba tak samo wiekowo, bo u mnie ostatnia @ byla 3 maja, tyle ze ja termin na 7 luty mam.
Muron oby z zabkami wszystko ok bylo, ja ide pojutrze na przeglad i tez cykora mam, bo tez czasem cos tam czuje, ale nie wiem gdzie dokladnie, raz z jednej raz z drugiej strony, wiec ludze sie, ze to zapalenie dziasel (mialam tez w czerwcu, a bol byl tak okropny, ze polecialam do dentystki przekonujac ja, ze mnie zab boli, wiec przeswietlila do spokoju), no i okazalo sie, zapalenie dziasel, ale ja wiem, ze jak rentgen cos wykaze, to jak juz zle jest, wiec niewiadomo tak naprawde, no a przeswietlenie w 7 miesiacu mimo fartucha ochronnego, nie wiem niewskazane chyba ??
Ogolnie nastawiam sie, ze na bank cos z zebiskami nie tak, i na sama mysl, ja do kontroli chodze co pol roku regularnie, ale mam scisla diete, nie moge jesc nabialu, plus ciaza, to na bank jakies szkody moga byc .
No, ale poki co odczekam, zobacze co mi we wtorek powie, oby okazalo sie jak ostatnio, ze wyolbrzymiam, oby.
Tylko jak mowie, moja dieta duzo do zyczenia zostawia, a ja przyznaje nie uzupelniam wapna tabletkami jedynie owocami (tak mi ginka kazala), a miesiwa tez nie jadam, wiec odzywianie spartanskie..
No i zastanawiam sie, czy moge na czyszczenie profilaktyczne sie zgodzic, bo tu robia co pol roku (ostatnie mialam w maju), ale chyba tak, bo to w sumie nic wielkiego, teraz tez czyszcze szczoteczka elektryczna (tak mi polecila, bo czysci dokladniej i masuje dziasla), plus nitkami, no i plukanie, ale z tym ostatnio roznie, bo mi niedobrze po nim bylo.
Nic zmykam spac, bo jutro wczesna pobudka, trzeba dzieciaki do szkoly zaprowadzic
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:11   #384
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
Marika ale piekna dziewuszka z Saruni, widac ze rosnie.
Wera sliczny zgrabny brzuszek, ja myslalam, ze moj maly, ale przy Tobie, to ja jak slon wygladam, a ciaze mamy chyba tak samo wiekowo, bo u mnie ostatnia @ byla 3 maja, tyle ze ja termin na 7 luty mam.
Muron oby z zabkami wszystko ok bylo, ja ide pojutrze na przeglad i tez cykora mam, bo tez czasem cos tam czuje, ale nie wiem gdzie dokladnie, raz z jednej raz z drugiej strony, wiec ludze sie, ze to zapalenie dziasel (mialam tez w czerwcu, a bol byl tak okropny, ze polecialam do dentystki przekonujac ja, ze mnie zab boli, wiec przeswietlila do spokoju), no i okazalo sie, zapalenie dziasel, ale ja wiem, ze jak rentgen cos wykaze, to jak juz zle jest, wiec niewiadomo tak naprawde, no a przeswietlenie w 7 miesiacu mimo fartucha ochronnego, nie wiem niewskazane chyba ??
Ogolnie nastawiam sie, ze na bank cos z zebiskami nie tak, i na sama mysl, ja do kontroli chodze co pol roku regularnie, ale mam scisla diete, nie moge jesc nabialu, plus ciaza, to na bank jakies szkody moga byc .
No, ale poki co odczekam, zobacze co mi we wtorek powie, oby okazalo sie jak ostatnio, ze wyolbrzymiam, oby.
Tylko jak mowie, moja dieta duzo do zyczenia zostawia, a ja przyznaje nie uzupelniam wapna tabletkami jedynie owocami (tak mi ginka kazala), a miesiwa tez nie jadam, wiec odzywianie spartanskie..
No i zastanawiam sie, czy moge na czyszczenie profilaktyczne sie zgodzic, bo tu robia co pol roku (ostatnie mialam w maju), ale chyba tak, bo to w sumie nic wielkiego, teraz tez czyszcze szczoteczka elektryczna (tak mi polecila, bo czysci dokladniej i masuje dziasla), plus nitkami, no i plukanie, ale z tym ostatnio roznie, bo mi niedobrze po nim bylo.
Nic zmykam spac, bo jutro wczesna pobudka, trzeba dzieciaki do szkoly zaprowadzic
no właśnie nie wiem czy to nie dziąsła, choć nie zauważyłam rozpulchnienia, ale jak myłam zęby i spojrzałam w lustri- kreeeeeeeew....więc mam nadzieję, że to to;-)

Stary 2010-12-05, 20:31   #385
make_up_istka
BAN stały

Właśnie popełniłam zbrodnię i zamówiłam tę sukienkę chyba się nie przyznam

Wera, ja myślałam że to ja jestem chudziutka, ale w ciąży przy tobie odpadam Moja mama mówi że miala mniejszy brzuch ode mnie, ale nic dziwnego - ma zupełnie inną figurę i zapewne tyle słodyczy nie pochłaniała Bardzo ładnie

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2010-12-05 o 20:33
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:32   #386
s_a_j
Rozeznanie

Efekt wypróbowywania nowego aparatu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30 tydz.jpg (87,4 KB, 104 załadowań)
Stary 2010-12-05, 20:35   #387
s_a_j
Rozeznanie

Wera bardzo miło czytać, że się zaczyna układać

Cytat:
http://allegro.pl/carters-carter-s-b...355444222.html

polecam, Carter'sa są świetne, a te znam "osobiście";-)

Ja mogę polecić jeszcze okrycia kąpielowe cartersa, bardzo dobre jakościowo
Stary 2010-12-05, 20:38   #388
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
Ale ślicznie wyglądasz w ciąży!
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:40   #389
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
idę zamknąć portfel na kłódkę by nie wtrząchać tyle słodkiego... taa dobijajcie mnie i wklejajcie fotki idealnych figurek
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:44   #390
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
idę zamknąć portfel na kłódkę by nie wtrząchać tyle słodkiego... taa dobijajcie mnie i wklejajcie fotki idealnych figurek
Mnie nie ma jak nie zjem czegoś słodkiego, muszę i koniec. Codziennie. A ta "idealna figurka" to już jakieś 12 kg na plusie

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Ale ślicznie wyglądasz w ciąży!
Do wstydliwych nie należę, ale aż się zaczerwieniłam, tak mi się miło zrobiło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości