|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Czy w tym związku może istnieć coś takiego jak miłość ... ? Niestety, ja uważam, że nie. Ktoś kto kocha chce szczęścia drugiej osoby, a on tylko tobie dogryza i sprawia przykrość.
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
A ja się obawiam, że Mandy będzie się jeszcze z nim trochę męczyła, podobnie jak z exem..
#363 |
Zakorzenienie
|
oczko kolejne kliki ode mnie
![]() nic się nie pouczyłam ![]() ja też jak wiele z Was tutaj uczę się 1-2 dni przed egzaminem z tym, że uczę się popołudniu, nigdy po nocach, jakoś wtedy wolę oglądać filmy czy po prostu położyć się spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa- napisze Ci coś a propos seksu. Jeśli sie z kims wiazesz to staraj sie przewidywac pewne sprawy. Co by było np gdybyscie wpadli? Pomysl jak wygladałoby twoje zycie. Czy ty dziewczyno racjonalnie czasem rozumujesz>? Uwierz.chocbys nie wiem jak wtedy tu szlochała do Wizazanek, to w konsekwencji i tak zostałabys z tym dzieckiem sama, bez naszego realnego wsparcia. Zrozum w koncu, ze wizaz to nie jest wyrocznia. Po to nam te latka lecą, żebysmy wyciagały wnioski z doswiadczen. Możemy sie nakierunkowac na dobrą drigę, ale to wszystko... Nikt cie codziennie za raczke trzymał nie bedzie. Skoro ty zwiazek aczynasz od seksu-ok później dziwisz sie, ze facet jakby cie mniej szanował. Za dwa dni dajmy na to dostajesz kwiatka i juz wierzysz, ze on jednak kocha cie bezgranicznie. Później on sie z ciebie nabija, na kazdym kroku robi sobie zarty, w koncu oswiadcza ci sie, a ty, choc w sumie nie pałasz do niego wielka miloscia oswiadczyny przyjmujesz, a co w tradycyjnym rozumieniu tego czynu zgadzasz sie na ewentualne zycie z nim az po grób. No i co>? i mija tydzien, dwa, a tu siew okazuje, ze to człowiek jednak nie z tej bajki, której scenariusz ty znasz i potrafisz przewidziec. Powiedz, gdzie tu logika? bo ja sie pogubiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw było wybieranie czajnika czy garnków do domu, który kiedyś będzie z dupkiem nie chłopakiem, teraz jest już krok dalej, bo zaręczyny z chłopakiem idiotą z którym nic Cię nie łączy zamiast od OBUSTRONNEJ MIŁOŚCI. Nie ma związków idealnie idealnych, wiecznie sypiących cukrem z kieszeni, ale nawet związek nieidealny może być cudowny, wywoływac uśmiech, szczęście. Ale przecież nie tylko o to chodzi. Zaręczając sie z kimś patrzymy na drugą osobę i powinnyśmy widzieć w nim ojca naszych dzieci, osobę z którą do usranej śmierci będziemy żyły, mieszkały i spały. Masz mieć poczucie bezpieczeństwa. Wkurza mnie kiedy faceci dla podwyższenia swojego ego pokazują dziewczynom jakie to są pospolite i jak wiele innych ładniejszych, mądrzejszych ahów i ohów się koło nich kręci. Jak Ty masz się w tym normalnie czuć?
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Ten jej TZ zachowuje sie tak, bo nie ma do niej szacunku. Taką mam teorie na ten temat od poczatku, odkad Mandy opowiada nam o swoich zwiazkach-zarówno z jej pierwszym afcetem, jak i z tym aktualnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Hon tez tak mysle niestety...
a co wiecej to tak jak pisalam, mandy ciagnie do takich kretynow, daje im sie wykorzystywac... Mandy abrdzo naiwna jestes, a to przykre... Mandy jak w ogole moglas przyjac zareczyny skoro jak piszesz "nie miałam z nim żadnych planów"... ja chyba sie juz wypowiadac nie bede w tym temacie bo az mnie nerwy tluka, ze Mnady taka fajana, ladna dziewczyna a robi znowu te same glupoty... niczego sie nie nauczyla po przejsciach z exem... my tu piszemy konkretene rzeczy a ona sie zastanawia "ciekawe, czy on by był zacwhycony jakbym mu mówiła ciągle o innych, przystojnych facetach", plany - przeprowadzka w pazdzierniku itd.. to nie na moje nerwy... Mandy tak czy inaczej zycze Ci zeczyb w koncu byla szczesliwa ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-12-12 o 21:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale podskoczyłam w rankingu
![]() Moze zakończę swój dzień na miejscu 1 ![]() Mandy zgadzam się z tym co powiedziała Sweet. Za szybko wpakowałaś się w nowy związek i obawiam się dlatego, że po prostu potrzebowałaś partnera, a teraz i tak będzie Ci trudno się z nim rozstać bo boisz się , że będziesz sama.. Jesteś naprawdę wartościową dziewczyną i zasługujesz na kogoś kto Cię będzie na rękach nosił. Ile jesteście razem , pół roku? Ja w tym czasie to chodziłam rozanielona, pełna życia, nie mówię, że teraz jest inaczej bo wiadomo, po 4latach już jest inny etap.. A Ty tylko od początku narzekasz..
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Mandy dziewczyny Ci tu dobrze piszą, koleżanki dobrze mówią, pomyśl o tym, żebyś nie straciła tyle czasu na smutne życie ile straciłaś przez exa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za ostre słowa. Decyzja podjęta, i tym razem nie będę tyle zwlekać, co z exem i czekać, "Bo szkoda, bo moze się zmieni", nie będę się męczyć i wysłuchiwać o różnych dziewczynach.
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mandy myślę, że po sytuacji z exem doskonale wiesz, że ludzie nigdy się nie zmieniają..
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2010-12-12 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Pomyślałam jeszcze o jednej sprawie.
Teoretycznie zrywasz z nim teraz zaręczyny. Wchodzisz za jakiś czas w nowy związek, dojrzalszy, kochasz go, on Ciebie. On się oświadcza i dowiaduje się , że nie był pierwszy. Gdyby mój TŻ miał już narzeczoną czułabym się bardzo dziwnie... Podobnie jest w sumie po rozwodzie, ale Ty jesteś młoda, będziesz pewnie młoda zakładając z kimś rodzinę i co powiesz kolejnemu, że tamtego nie kochałaś a zaręczyny były dla picu? Czy po czymś takim nie mozna mieć wrażenia , że przyjęcie pierścionka mało dla Ciebie znaczy? Nikt nie chce tu dla Ciebie źle, a ostre słowa są dla Twojego dobra ![]() edit:Oczywiście co było to będzie nie zmienisz tego, ale mozesz analizować swoje następne kroki dokładniej i nie wpadać znów w tarapaty zwiazane z zaręczynami, idiotami itd
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-12-12 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
tak zmieniajac temet dziewczyny to mam pytanie...
czy uzywa ktoras z was lokowki do wlsow? jesli tak to jaka polecacie? chcialabym sobie na swieta loczki zrobic, TZ mnie meczy o nie od momentu kiedy mnie pierwszy raz w nich zobaczyl... skwitowal to stwierdzeniem: "normalnie po raz drugi sie zakochalem ![]() ![]() ![]() do tej pory robilam loki prostownica, wychodza swietne ale teraz chcialabym sprobowac z lokowka... ale niestety nie wiem jaka?
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-12-12 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() |
#378 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Dorośnij, proszę Cię...mam wrażenie, że jesteś tak zdesperowana żeby być w związku, że skaczesz od jednego do drugiego, i to jest jedyna Twoja motywacja, żeby zerwać poprzedni. Jak małpka, od drzewa do drzewa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Caro ja nie używam lokówki.. Popytaj na wizażu na fryzjerskim
![]() No to ten jestem 1 ![]() Tylko teraz nie możecie pozwolić mi spać ![]() ![]() A tak w ogóle to wiecie co Wam powiem? Jesteście suuuper ![]()
#381 | |
Zakorzenienie
|
Mandy.
Zrobiłaś głupią minkę, jakbys nie zrozumiała, co miałąm na mysli.Ja po prostu nie bede ci pisac , ze jestes wartosciowa, mądrą dziewczyną, bo jak narazie tego nie widzę. Udowodnij w koncu (nie mi, tylko samej sobie), że stać Cie na wiecej niz jakiś gówniarz w łozku i masa problemów na głowie. Zwiazek to nie jest noszenie na rękach, a jesli już to niestety dość rzadko. Takie niestety jest zycie i kto jest lub był w dłuzszym, poważniejszym zwiazku doskonale o tym wie. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Hoppi ja mam jakąś zwykłą zelmera..
Służy mi już dwa lata, miałam jeszcze z MPM product ale po tygodniu się spaliła ![]()
#383 |
Zakorzenienie
|
Oczko, super! klikamy dalej na prezent dla Twojego TŻta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Sweet no wiesz co , nie jestem lizusem no !
Jakbyście nie były fajnie to bym z Wami nie siedziała i nie pisała ![]()
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze wygrasz i TZ bedzie zadowolony z prezentu ![]()
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używam jej już od bardzo dawna i jest niezawodna. Znalezione w sieci: Rewelacyjna suszarka do układania stylizacji fryzur sygnowana logiem znanej firmy TCM. Dwie siły nadmuchu oraz trzy poziomy ciepła pozwalają dostosować moc urządzenia do kondycji włosów, naszych potrzeb i rodzaju włosów. Suszarka posiada termostat zabezpieczający oraz wymienny filtr. - osobny przycisk zimnego nawiewu - dwustopniowa regulacja siły nawiewu - trzystopniowa regulacja stopnia ciepła nawiewanego powietrza - rączka umożliwiająca zawieszenie suszarki - termostat zapobiegajacy przegrzaniu - dwie wymienne końcówki do stylizacji fryzury Moc: 1800 Watt Kolor: Srebrny Z tego, co widzę kosztuje tylko 69 zł, wiec warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mów co chcesz, ale nigdy tak sie nie przymilałas, jak dzisiaj ![]() ale żeby nie było- mi to wcale nie przeszkadza. Obyś wygrała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje bardzo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pozwole sobie nie zgodzic sie z tym, co piszesz. Moim zdaniem seks nie jest tu wcale glownym powodem problemow, tylko hmm powiedzialabym, ze naiwnosc Mandy (bez obrazy). Tak samo bylo z exem: poszli ogladac garnki, Mandy uwierzyla w dozgonna milosc; ex rzucil tekstem o dziecku - Mandy myslala, ze to ten az po grob. Bardzo szybko uwierzyla w niestety puste slowa. Podobnie jest teraz - Mandy, wiele razy przed zareczynami narzekalas na swojego obecnego TZ. Bach, doszlo do zareczyn i nagle zaczal byc wspanialym, kochajacym chlopakiem. Szkoda tylko, ze do czasu... Calkowicie zapomnialas o swoich wczesniejszych obawach, bo przeciez skoro sie oswiadczyl, to musi Cie strasznie koooochac. Mandy, mam wrazenie, ze brakuje Ci wlasnego zdania. Jestes bardzo zmienna i niestety naiwna; jak choragiewka zawieje, tak sie zachowujesz. Wystarczy kilka milych slow/obietnic i przestajesz sie racjonalnie zachowywac... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-12-12 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.