|
|
#361 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
cześć laseczki
![]() U nas weekend zapowiada się deszczowo wrrrr Ale na małych zakupkach byłam co by przewietrzyc umysł Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#362 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze, że apetyt wrócił frytunie co heheh e tam gruba dzieciaczki rosną też musisz troche przybrać mam nadzieję, że kłucie przeszło?!Cytat:
Cytat:
mmm jestem na tak uwielbiam takie kolorki ![]() ale pogoda...
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia i Mezaga dziękuję za odpowiedź w sprawie strzykawki
mezaga oczywiście jeżeli mam ochotę na seks w 25 dc, to się nie powstrzymuję Napisałam tylko tak orientacyjnie. Ale szczerze mówiąc to około 25 dc rzadko mam ochotę, bo zwykle wtedy mam już PMS i raczej jest wtedy "bez kija nie podchodź" niż ochota na seks niestety
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno gdzieś koło muzeum jest jakaś bardzo dobra fryzjerka ale nic ci bliżej na ten temat nie powiem bo ja zawsze wszystko robię sama z włosami.
Iza mi się smarka i kaszle ale na szczęście oskrzela czyste - dostała ten Euphorbium co już mi niektóre z was polecały, flegaminkę, calcium i jakieś czopki - mam nadzieję, ze nie rozwinie się z tego żadna większa infekcja
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej no w końcu mogę zajrzeć po kąpieli synek padł ciekawe na jak długo
![]() Cytat:
![]() z tego co czytałam to już początki wiosny mają być w marcu,oby im się ta pogoda spełniła Cytat:
wiesz niektóre dzieci szybciej to robią-wszystko zależy od dzieciaczkaA mój Rafałek umie się z plecków na brzuszek przewrócić,ale na odwrót jeszcze nie,a z pozycji plecków przecież trudniej,ale on woli trudniejsze od łatwiejszego ![]() zdróweczka dla Izuni,teraz najgorsza pogoda mróz puścił i zarazków zaraz pełno,oby szybciutko jej przeszło i dalej się nie rozwijało
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, serce mi zaraz pęknie. z wielkim bólem muszę napisać, że tymczasowo muszę "zniknąć" z wątku ;(
zostałam poinformowana przez męża, że on teraz nie chce dziecka, że mu to nie w głowie. na jakiekolwiek moje pytanie, zamknął się w sobie. i tyle się dowiedziałam. i po jasną cholerę ja się staram cokolwiek w tym kierunku robić. jest mi ogromnie, ogromnie przykro... czego TŻ nawet nie potrafi zauważyć.
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-01-16 o 00:54 |
|
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wagi to powiedział, że za mało przytyłam jak na bliźniaki, a ze wzglęgu na moją wątrobę, muszę za 2-3 tygodnie powtórzyć badania i ograniczyć sól, za to mogę jeść słodkie rzeczy, bo ponoć wątroba w pierwszej kolejności trawi glukozę. Także póki co u nas jest dobrze ![]() A Ty robisz testy owulacyjne? Kotku życzymy zdrówka dla Izuni Irmusia dobrze, że Aga napisała konkretnie, bo ja raczej nie pomogłam ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
witam was niedzielnie
z kawką oczywiście (mężus zrobił )Karolca przykro mi, że TZ nie chce współpracować...może tak tylko palnął bo miał kiepski humor? a może potrzebuje jeszcze czasu żeby dojrzeć do dziecka... Nie opuszczaj nas w każdym razie przeciez prędzej czy pozniej wrocicie do staranekkotek biedna Izunia, niech wraca szybko do zdrówka, pogoda faktycznie jest ochydna, nietrudno o jakiegos wirusa my mielismy dzis skoczyc do krakowa do IKEI, ale ja sie jeszcze zle czuje a poza tym taka brzydka pogoda jest, a my lubimy w krakowie zawsze polazic nad wisłą i po centrum wspominam sobie studenckie czasy takze wyjazd przelozony---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Nadiawidze ze pisalysmy równoczenie hehe
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#371 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Izuni zdróweczka dużo Cytat:
Ja też Wexmiemy za to psiaka i pojedziemy do lasku, co prawda Wisły tam nie ma ale świeże powietrze dobrze mi zrobi no i spacerek co by mała w końcu sie obróciła
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A próbowałaś spojrzeć na to z innej strony? Może Ty za bardzo się nakręcasz i on przez to czuje się naciskany. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. Ja wiem po sobie, że miałam takie cykle że non stop gadałam tylko o ciąży, o dziecku i mój mąż się na mnie wtedy wściekał, bo bał się, że to przerodzi się w obsesję. Może u Twojego jest tak samo. Może nie chce, żeby to było wszystkie takie na siłę? Ja w Krakowie mieszkałam przez 7 lat i cieszę się, że się z tego miasta wyprowadziłam. Tam jest fajnie studiować, ale mieszkać to bym w życiu nie chciała. Za duże miasto, za duże korki, za dużo ludzi.
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym nie chciala mieszkać w krakowie na stałe, ale na studia to jest super miejsce pod koniec studiów juz byłam zmęczona, zwłaszcza, że musiałam podrózować na uczelnie przez remontowaną wtedy 29-listopada i to byla maskara, ale teraz lubie wracać
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałabym
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no to ja mieszkalam troche blizej, na dobrego pasterza
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- oj Cora faktycznie to twój wielki dzień ![]() Naj naj najlepsze życzenia niech to co was łączy staje się coraz silniejsze
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
No to do Ciebie jeszcze dojeżdżały miejskie autobusy
![]() Ja tylko dwusetkami musiałam jeździć. A na której uczelni studiowałaś?
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Tyle że większość zajęć mieliśmy w Mydlnikach. Geodezja.
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz Mezaga
to my obie rolniczki :P ja skonczylam biotechnologie
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dwie znajome na biotechnologii. Jedna na pewno zrobiła doktorat - ona była na biotechnologii roślin a druga na biotechnologii zwierząt.
|
|
#382 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek wszystkim!Zbyt czesto tutaj nie zgaldambo znowu nam sie laptop zrypał
w tym cyklu raczej nic nie bedzie ze staranke bo zadko były przytulanki,aletoz naszej winy i ze zmeczenia wiec licze sie z tym.Cytat:
za wyniki!! Cytat:
zakolejny cykl.Cytat:
i dla Ciebie.witaj i za fasolke.Cytat:
Cytat:
Cytat:
przesyłamCytat:
|
|||||||
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca niestety faceci tak podchodzą,oni się zwyczajnie boją,a moze za dużo mówisz o ciąży i go tym bardziej przeraziło.Mam nadzieje,że dojdziecie do porozumienia.
Cora Wiara, nadzieja, miłość: trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży, niech szczęśliwości promyczek złoty przyświeca Młodej Parze najdłużej!
|
#384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najgorsze jest to, że zaczyna mi się owu a mąż nie chce się do mnie zbliżyć bo przecież mogę nic nie mówić
|
|||
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelciu w dniu ślubu życzę:
Wspólnej radości i zrozumienia Gromadki dzieci i dużego mienia Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI Niech nie zabraknie i nutki zazdrości A oprócz tego udanego życia Słodkości, czułości i razem bycia Siły na co dzień, męstwa i bliskości I tak na koniec: jeszcze raz miłości! karolca nie wiem skąd u Twojego męża taki strach Może po prostu się Wam przydarzy i będzie szczęśliwy |
|
|
|
#386 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
możesz sobie pozwalać na zachcianki ![]() tak robię dziś zrobiłam 1 kreseczka a druga minimalna bardzo bardzo blada nie wiem czy jutro też zrobić? Cytat:
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :pr osi:---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cora! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! |
||||
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cora - wszystkiego najlepszego w dniu ślubu Nie odzywałam się przez kilka dni bo spędziliśmy je w Białymstoku a że nie wzięliśmy ze sobą laptopa mieliśmy bardzo ograniczony dostęp do neta. Jestem już po stymulacji - dzisiaj rano miałam punkcję ale nie wszystko niestety poszło tak jak trzeba. Przedwczoraj zaczął mi spadać poziom LH i zamiast około 8-miu oczekiwanych jajeczek udało się uzyskać tylko 3 W środę teoretycznie mamy mieć transfer ale nie wiem czy dojdzie do skutku. Ogarnia mnie coraz większe zniechęcenie - nie rozumiem dlaczego mimo większej dawki hormonów mam o tyle gorszy wynik niż przy ostatniej stymulacji. Nie wiem, może po prostu walczymy z wiatrakami i, tak naprawdę, nikt nie jest nam w stanie pomóc. Chyba nigdy w życiu nie czułam się aż tak bezsilna...
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane!
Jestem taka szczęśliwa! Po wizycie okazało się, że jestem całkowicie zdrowa! No oprócz niewielkiej nadżerki ale lekarz nie kazał się nią przejmować. Troche mnie skasowali bo dałam się namówić także na usg jajników bo nigdy nie miałam. A że mam nieregularne cykle to warto to sprawdzić. Kiedyś miałam podejrzenie PCO ale okazało się, ze moje jajniki są w jak najlepszym porządku A w prawym jajniku pęcherzyk 18 mm Czekam jesczze na wyniki posiewu ale lekarz powiedział, ze nie widzi żadnego stanu zapalnego więc być może ta nadżerka zmienia minimalnie pH i stąd te upławy no ale zobaczymy. Mam nadzieję, ze faktycznie jestem zdrowa. Ciesze się, ze dałam sie namówić na to usg.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Mam nadzieję, że rozumiecie 

A Rafcio to już poważny mężczyzna
normalnie w szoku jestem - teoretycznie powinna się tego dopiero za miesiąc nauczyć 
klask i:

Dzisiaj 18 dc. Śluzik już białawy, choć ciągnący...
Cóż jeszcze popróbujemy do 22 dc.

za wyniki!!