|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
oj , to ja z wyższej półki startowałam
, a wzrostu ile masz?
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
173 cm
![]() hmmm, tak sie właśnie zastanawiałam nad tym ile dziewczyn kupujących ten specyfik jest rzeczywiście otyła/ma dużą nadwagę, a ile jest takich, które ważą 50 ale chcą np. 45. Ten lek jednak ma poważne skutki uboczne. Kiedy brałam Meridie byłam pod opieka lekarza. Teraz też jestem, ale nie mówię co biorę. A jednak mam trochę stracha ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Marika a jakiej wagi startowałaś i ile teraz ważysz? Jaki masz stan skóry?
|
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
Problem w tym,że ja nie umiem pić wody
kawa do śniadania ok 400ml po obiadku Anatol ten sam kubek i dla mnie jest ok a do tego nawet jak piję więcej to się nie pocę ( nigdy nie miałam wilgotnej koszulki tak po całości bo pod pachami się zdarzało(!!!) to zaś prowadzi do problemów z wypróżnianiem i kółko się zamyka. Ehhh (
|
|
#364 | |
|
Raczkowanie
|
Po sibutraminie chce sie strasznie pić. Pijesz, pijesz i pijesz. nie chce Ci sie jeść ale pic taaaaaaaaaaaak
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() I powiedziała inacej niż inni. Że mam sie ważyć jak najczęściej. nie żeby popadać w obsesję czy się dołować, ale żeby pewne rzeczy kontrolować. Bo jak się, waże raz w tygodniu to mogę nie zauważyć momentu "niebezpiecznego". I mam dokładnie zapisywać wszystko co jem i to kontrolować.
|
|
|
#365 |
|
BAN stały
|
173 cm
![]() hmmm, tak sie właśnie zastanawiałam nad tym ile dziewczyn kupujących ten specyfik jest rzeczywiście otyła/ma dużą nadwagę, a ile jest takich, które ważą 50 ale chcą np. 45. Ten lek jednak ma poważne skutki uboczne. Kiedy brałam Meridie byłam pod opieka lekarza. Teraz też jestem, ale nie mówię co biorę. A jednak mam trochę stracha ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Marika a jakiej wagi startowałaś i ile teraz ważysz? Jaki masz stan skóry? __________________ u mnie troszke inny powód jest nadwagi , mam wzr 173 cm tak jak Ty , a waga az sie strach przyznać była a teraz jest ????, schudłam od połowy października 16 kg. Moja waga do wzrostu 2 lata temu była 68-69 kg, w 2010 roku , przestałam palić, , , i tak się podziało , że waga z dnia na dzień zaczeła się podnosić. Patrzyłam w lustro z przerażeniem , ale waga szła jak oszalała , minęło 1,5 roku i waga stanęła, i od tamtej pory zaczęłam brac tabl. i waga spada, także nie miałam z otyłościa wcześniej nic wspólnego ,. I jak czytam , że dziewczyny błagalnie proszą o namiary na spraw. sprzedawce bo chca sie odchudzić, a 65 kg , przy wzr. 173 na 58 kg to mnie cholera bierze i zastanawiam sie kiedy trafią do.... szok---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- a stan skóry ok, troszke chyba mi zostanie skóry na brzuchu , ale ćwicze i mam nadzieję ze nie zostanie , dodam , że mimo , że waga przerażająca była, to przy takim wzroście nie było widać aż tak bardzo tych kg, wszystko rozłożyło się po całości , więc chodząca kulką nie byłam
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-14 o 22:26 |
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
hehe.
mam podobnie. Tzn, miałam epizod z nadwagą, ale to również z powodu choroby. Wróciłam do stanu sprzed, potem ciąża, waga nie spada No właśnie mnie to z jednej strony dołuje, że wycofano jedyny lek który mi pomagał, a z drugiej strony te rzesze wiecznie się odchudzających, które w zasadzie nie mają z czego chudnąć, a biorą pomimo konsekwencji ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- ale jakby nie było. Wagę czuję. jest mi ciężej, szybciej się męczę. nie chodzę na wysokich obcasach etc niby wyniki mam dobre, ale sama widzę, ze jest inaczej niż było gdy ważylam te 65
|
|
#367 |
|
BAN stały
|
właśnie, ale konsekwencje będą miały, nie można przy braku nadwagi brac tego leku, odbije sie , mam nadzieję ze nam sie uda
, ja wierze , zastanawiam sie ile jeszcze mi zejdzie , mam nadzieje ze 9 te które chce to będzie więc powodzenia i pisz co i jak
|
|
|
|
#368 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy słyszałyście coś o Reduce ?
|
|
|
|
#369 |
|
BAN stały
|
to znaczy co?, że jest to wiem , ale jakie wyniki nikt nie wie, chyba nie ma osoby która to stosoawała
|
|
|
|
#370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez juz nie mam duzych wymagan. co ma być to będzie Bardziej mi zależy by znowu móc chodzić w szpilkach i nie czuć kolan, by nie być taka "ociężała" ;( dla mnie to jest największa masakra mojej wagi ;(
|
|
|
#371 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
masz racje , żeby nie czuć się ociężała , , ja też ubolewam nad tym , ale damy rade powodzonka i pisz co i jak
|
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Będę, będe
![]() Kurcze, poza tym poczuciem ociężenia jest jeszcze jedna kwestia. Czasem az wstydzę się wychodzić, widze ludzkie spojrzenia pt "jak można sie doprowadzić do takiego stanu" na serio się wstydzę ;( nawet zwykłego obiadu na mieście nie można zjeśc, bo czuje się te spojrzenia ;( przez tę otyłośc/nadwagę zaczynam unikać ludzi ;(
|
|
#373 |
|
Rozeznanie
|
A co powiecie na Clenbuterol?
|
|
#374 |
|
BAN stały
|
Będę, będe
![]() Kurcze, poza tym poczuciem ociężenia jest jeszcze jedna kwestia. Czasem az wstydzę się wychodzić, widze ludzkie spojrzenia pt "jak można sie doprowadzić do takiego stanu" na serio się wstydzę ;( nawet zwykłego obiadu na mieście nie można zjeśc, bo czuje się te spojrzenia ;( przez tę otyłośc/nadwagę zaczynam unikać ludzi ;( __________________ ja też tak miałam teraz już mi to minęło, chodze już w obcisłych dżinsach i jestem coraz bardziej zadowolona , tylko brzuszek a raczej mały nadmiar skóry---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- A co powiecie na Clenbuterol? hmmmm, no nie wiem , ale w kulturystyce i dopingu w sporcie są odważni
|
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
Heh, mam nadzieję ze i mi to minie
![]() Nie śpię od 4 rano. Nie wiem czy głodnam czy chce mi się pic. Od 4 wypiłam 1,5 litra wody :| co za masakra
|
|
#376 |
|
BAN stały
|
Heh, mam nadzieję ze i mi to minie
![]() Nie śpię od 4 rano. Nie wiem czy głodnam czy chce mi się pic. Od 4 wypiłam 1,5 litra wody :| co za masakra __________________ witaj w klubie sibumaxu .
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w siebie wmuszam posilki tzn mam rozpisana diete i jem co powinnam jesc. nie chce miec jojo po odchudzaniu, a poza tym nie bede przeciez jadla sibumaxu do smierci :|
|
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
jestem ciekawa ile schudniesz przez miesiąc
, pisz o wadze co tydzień ile spada , jestem ciekawa czy tak samo podziała na Ciebie , ja od wtorku zaczynam 2 op. i zobaczymy czy coś da , czy na 1 miesiącu się skończy spadek wagi tak jak przy innych tabl. spadała i STOP ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- ja w sobote bede się ważyć , więc się pochwale ![]() mam nadzieję , że od początku tyg. cos poszło w dół![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ja w sobote bede się ważyć , więc się pochwale ![]() mam nadzieję , że od początku tyg. cos poszło w dół![]() |
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
ok
bede pisac ![]() Ile Ty schudłaś na sibumaxie? Robiłaś jakieś przerwy pomiędzy opakowaniami?
|
|
#380 |
|
BAN stały
|
nie robiłam przerw na sibumaxie , ponieważ biore go pierwszy miesiąc
i schudłam 6 kg a teraz będe zaczynala 2 op. a co dalej nie wiem, okaże sie
|
|
|
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
własnie dostałam przesyłkę i zaczynam. zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#382 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#383 |
|
BAN stały
|
hej , jestem ciekawa jakie rezultaty będą u Ciebie , pisz , bo jesteśmy ciekawe jak działa na ciebie
|
|
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
znowu pobudka o 3 ale jestem wyspana. Jes mi sie troche chce, suszy mnie. hmmm, ciekawe ile schudne ;]
|
|
#385 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny,
Ja też dostałam przesyłkę z rana i wzięłam pierwszego tabsa sibumaxu. Moja waga to, również "większe" kilogramy po ciąży z synem. Nie mogę jakoś tego ogarnąć. Dużo siedzę w pracy a dupa rośnie, razem z d... reszta Poza tym jestem w trakcie rozwodu z orzeczeniem winy męża, co męczy mnie psychicznie przez co nic mi się nie chce. W tych tabsach moja nadzieja, może dodadzą mi pary i może zacznę ćwiczyć na orbitreku. Będę pisać, zaraz idę się zwarzyć, żeby wiedzieć dokładnie od czego zaczynam. |
|
|
|
#386 |
|
BAN stały
|
mortha
hej , masz 100% objawy? - efekty stosowania sibutraminy i o to chyba chodziło, trzymam kciuki. pisz co i jak ![]() ![]() m ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- meegi82, skoro sie stresujesz rozwodem i nie chce Ci sie ćwiczyć , to moim zdaniem , ujmę to dziwnie ----stres powinnień prowadzić do zrzucenia wagi , przynajmniej u mnie tak działa, w takim stresie nic nie jem i waga spad pisz jakie rezultaty i z jakiej wagi startujesz , jestem ciekawa czy na wszystkie nasze kg . ten lek bedzie działał
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie mam
Tylko teraz nie wiem czy kupic jeszcze jeden sibumax i co zrobic z tym sibuslimem :|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 |
|
BAN stały
|
właśnie nie wiem dlaczego sibuslim kupowałaś? trzeba było zamówic 2 op. sibumax, no ale nic straconego , może komuś odsprzedaż
. narazie poczekaj i zobaczysz jakie efekty bedą , bo może nie będzie działał tak jak chcesz;(, ja zamówiłam tydzień przed skończeniem 1 op.
|
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
heh. No wlasnie. W razie czego odsprzedam
Albo zostawie gdyby mi np. sibumax przestal pomagac.ta suchość i potliwość jest straszna do tego cieplo mi strasznie. Rano sie kapalam, nic nie zrobilam, a jestem spocona jak nie przymierzajac swiniak :|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

, a wzrostu ile masz?

, a waga az sie strach przyznać
a teraz jest ????, schudłam od połowy października 16 kg. Moja waga do wzrostu 2 lata temu była 68-69 kg, w 2010 roku , przestałam palić, , , i tak się podziało , że waga z dnia na dzień zaczeła się podnosić. Patrzyłam w lustro z przerażeniem , ale waga szła jak oszalała
, minęło 1,5 roku i waga stanęła, i od tamtej pory zaczęłam brac tabl. i waga spada, także nie miałam z otyłościa wcześniej nic wspólnego ,. I jak czytam , że dziewczyny błagalnie proszą o namiary na spraw. sprzedawce bo chca sie odchudzić, a 65 kg , przy wzr. 173 na 58 kg to mnie cholera bierze i zastanawiam sie kiedy trafią do....
szok

, ja od wtorku zaczynam 2 op. i zobaczymy czy coś da , czy na 1 miesiącu się skończy spadek wagi