Slimex 15 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 18:35   #361
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

oj , to ja z wyższej półki startowałam, a wzrostu ile masz?
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:24   #362
Mortha
Raczkowanie

173 cm
hmmm, tak sie właśnie zastanawiałam nad tym ile dziewczyn kupujących ten specyfik jest rzeczywiście otyła/ma dużą nadwagę, a ile jest takich, które ważą 50 ale chcą np. 45. Ten lek jednak ma poważne skutki uboczne. Kiedy brałam Meridie byłam pod opieka lekarza. Teraz też jestem, ale nie mówię co biorę. A jednak mam trochę stracha

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Marika
a jakiej wagi startowałaś i ile teraz ważysz?
Jaki masz stan skóry?

Wieś - to nie miejsce zamieszkania, to stan umysłu...

Mortha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:49   #363
Adriana74
Rozeznanie

GG do Adriana74 Send a message via Skype™ to Adriana74

Problem w tym,że ja nie umiem pić wody kawa do śniadania ok 400ml po obiadku Anatol ten sam kubek i dla mnie jest ok a do tego nawet jak piję więcej to się nie pocę ( nigdy nie miałam wilgotnej koszulki tak po całości bo pod pachami się zdarzało(!!!) to zaś prowadzi do problemów z wypróżnianiem i kółko się zamyka. Ehhh (

100kg... 95kg... 92kg.Wstępny cel: 89 kg
Adriana74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:21   #364
Mortha
Raczkowanie

Po sibutraminie chce sie strasznie pić. Pijesz, pijesz i pijesz. nie chce Ci sie jeść ale pic taaaaaaaaaaaak

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Mortha Pokaż wiadomość

tylko kurcze, powinnam trzymac diete. Poki co nie chce mi sie jesc, ale jednak trzeba cos tam. 5 malych posilkow. Bo co z tego, ze schudne skoro potem moge miec jojo :|
heh. Az sama siebie zacytuję. Pani profesor uświadomiła mi coś z czego sobie zawsze zdawałam sprawę, ale nigdy o tym nie myślałam tak poważnie. Że jestem, że tak powiem, skazana na dożywocie. Już nigdy nie będzie tak jak kiedyś. Pierogi z okrasą na kolacje, chipsy, hamburgery. Tylko każdy taki grzech będę musiała odpracować
I powiedziała inacej niż inni. Że mam sie ważyć jak najczęściej. nie żeby popadać w obsesję czy się dołować, ale żeby pewne rzeczy kontrolować. Bo jak się, waże raz w tygodniu to mogę nie zauważyć momentu "niebezpiecznego". I mam dokładnie zapisywać wszystko co jem i to kontrolować.

Stary 2012-04-04, 20:30   #365
marika39
BAN stały

173 cm
hmmm, tak sie właśnie zastanawiałam nad tym ile dziewczyn kupujących ten specyfik jest rzeczywiście otyła/ma dużą nadwagę, a ile jest takich, które ważą 50 ale chcą np. 45. Ten lek jednak ma poważne skutki uboczne. Kiedy brałam Meridie byłam pod opieka lekarza. Teraz też jestem, ale nie mówię co biorę. A jednak mam trochę stracha

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Marika
a jakiej wagi startowałaś i ile teraz ważysz?
Jaki masz stan skóry?

u mnie troszke inny powód jest nadwagi , mam wzr 173 cm tak jak Ty , a waga az sie strach przyznać ???? ( ukryje - bo wstydbyła a teraz jest ????, schudłam od połowy października 16 kg. Moja waga do wzrostu 2 lata temu była 68-69 kg, w 2010 roku , przestałam palić, , , i tak się podziało , że waga z dnia na dzień zaczeła się podnosić. Patrzyłam w lustro z przerażeniem , ale waga szła jak oszalała, minęło 1,5 roku i waga stanęła, i od tamtej pory zaczęłam brac tabl. i waga spada, także nie miałam z otyłościa wcześniej nic wspólnego ,. I jak czytam , że dziewczyny błagalnie proszą o namiary na spraw. sprzedawce bo chca sie odchudzić, a 65 kg , przy wzr. 173 na 58 kg to mnie cholera bierze i zastanawiam sie kiedy trafią do....szok

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

a stan skóry ok, troszke chyba mi zostanie skóry na brzuchu , ale ćwicze i mam nadzieję ze nie zostanie, dodam , że mimo , że waga przerażająca była, to przy takim wzroście nie było widać aż tak bardzo tych kg, wszystko rozłożyło się po całości , więc chodząca kulką nie byłam

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-06-14 o 22:26
Stary 2012-04-04, 20:43   #366
Mortha
Raczkowanie

hehe.
mam podobnie. Tzn, miałam epizod z nadwagą, ale to również z powodu choroby. Wróciłam do stanu sprzed, potem ciąża, waga nie spada
No właśnie mnie to z jednej strony dołuje, że wycofano jedyny lek który mi pomagał, a z drugiej strony te rzesze wiecznie się odchudzających, które w zasadzie nie mają z czego chudnąć, a biorą pomimo konsekwencji

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

ale jakby nie było. Wagę czuję. jest mi ciężej, szybciej się męczę. nie chodzę na wysokich obcasach etc niby wyniki mam dobre, ale sama widzę, ze jest inaczej niż było gdy ważylam te 65

Stary 2012-04-04, 20:43   #367
marika39
BAN stały

właśnie, ale konsekwencje będą miały, nie można przy braku nadwagi brac tego leku, odbije sie , mam nadzieję ze nam sie uda , ja wierze , zastanawiam sie ile jeszcze mi zejdzie , mam nadzieje ze 9 te które chce to będzie więcej już nie wymagam więc powodzenia i pisz co i jak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 20:45   #368
eden18
Przyczajenie

Dziewczyny czy słyszałyście coś o Reduce ?
eden18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:47   #369
marika39
BAN stały

to znaczy co?, że jest to wiem , ale jakie wyniki nikt nie wie, chyba nie ma osoby która to stosoawała , ale ja za miesiąc mam zamiar spróbować, jak skoncze 2 op. sibumaxu
Stary 2012-04-04, 20:48   #370
Mortha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
właśnie, ale konsekwencje będą miały, nie można przy braku nadwagi brac tego leku, odbije sie , mam nadzieję ze nam sie uda , ja wierze , zastanawiam sie ile jeszcze mi zejdzie , mam nadzieje ze 9 te które chce to będzie więcej już nie wymagam więc powodzenia i pisz co i jak
Dziekuję i również powodzenia życzę
ja tez juz nie mam duzych wymagan. co ma być to będzie
Bardziej mi zależy by znowu móc chodzić w szpilkach i nie czuć kolan, by nie być taka "ociężała" ;( dla mnie to jest największa masakra mojej wagi ;(

Stary 2012-04-04, 20:51   #371
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mortha Pokaż wiadomość
Dziekuję i również powodzenia życzę
ja tez juz nie mam duzych wymagan. co ma być to będzie
Bardziej mi zależy by znowu móc chodzić w szpilkach i nie czuć kolan, by nie być taka "ociężała" ;( dla mnie to jest największa masakra mojej wagi ;(

masz racje , żeby nie czuć się ociężała , , ja też ubolewam nad tym , ale damy rade powodzonka i pisz co i jak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 20:56   #372
Mortha
Raczkowanie

Będę, będe
Kurcze, poza tym poczuciem ociężenia jest jeszcze jedna kwestia. Czasem az wstydzę się wychodzić, widze ludzkie spojrzenia pt "jak można sie doprowadzić do takiego stanu" na serio się wstydzę ;( nawet zwykłego obiadu na mieście nie można zjeśc, bo czuje się te spojrzenia ;( przez tę otyłośc/nadwagę zaczynam unikać ludzi ;(

Stary 2012-04-04, 21:00   #373
Adriana74
Rozeznanie

GG do Adriana74 Send a message via Skype™ to Adriana74

A co powiecie na Clenbuterol?

100kg... 95kg... 92kg.Wstępny cel: 89 kg
Adriana74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 05:37   #374
marika39
BAN stały

Będę, będe
Kurcze, poza tym poczuciem ociężenia jest jeszcze jedna kwestia. Czasem az wstydzę się wychodzić, widze ludzkie spojrzenia pt "jak można sie doprowadzić do takiego stanu" na serio się wstydzę ;( nawet zwykłego obiadu na mieście nie można zjeśc, bo czuje się te spojrzenia ;( przez tę otyłośc/nadwagę zaczynam unikać ludzi ;(

ja też tak miałam teraz już mi to minęło, chodze już w obcisłych dżinsach i jestem coraz bardziej zadowolona , tylko brzuszek a raczej mały nadmiar skóry ale i to zredukuje

---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

A co powiecie na Clenbuterol?

hmmmm, no nie wiem , stosują to na zwierzętach..ja raczej odpadam, ale w kulturystyce i dopingu w sporcie są odważni
Stary 2012-04-05, 07:10   #375
Mortha
Raczkowanie

Heh, mam nadzieję ze i mi to minie
Nie śpię od 4 rano. Nie wiem czy głodnam czy chce mi się pic. Od 4 wypiłam 1,5 litra wody :| co za masakra

Stary 2012-04-05, 09:19   #376
marika39
BAN stały

Heh, mam nadzieję ze i mi to minie
Nie śpię od 4 rano. Nie wiem czy głodnam czy chce mi się pic. Od 4 wypiłam 1,5 litra wody :| co za masakra

witaj w klubie sibumaxu, ja też tak mam , pić pić pić .suszy jak na pustyni , w tych pierwszych dniach tak jest i jeśli chodzi o jedzenie to nie wiesz czy ci sie chce czy nie . Myslisz tylko zeby coś zjeść a jak co do czego to masz wstręt.
Stary 2012-04-05, 09:51   #377
Mortha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość

witaj w klubie sibumaxu, ja też tak mam , pić pić pić .suszy jak na pustyni , w tych pierwszych dniach tak jest i jeśli chodzi o jedzenie to nie wiesz czy ci sie chce czy nie . Myslisz tylko zeby coś zjeść a jak co do czego to masz wstręt.
dokladnie
Ja w siebie wmuszam posilki tzn mam rozpisana diete i jem co powinnam jesc. nie chce miec jojo po odchudzaniu, a poza tym nie bede przeciez jadla sibumaxu do smierci :|

Stary 2012-04-05, 10:17   #378
marika39
BAN stały

jestem ciekawa ile schudniesz przez miesiąc, pisz o wadze co tydzień ile spada , jestem ciekawa czy tak samo podziała na Ciebie, ja od wtorku zaczynam 2 op. i zobaczymy czy coś da , czy na 1 miesiącu się skończy spadek wagi tak jak przy innych tabl. spadała i STOP

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

ja w sobote bede się ważyć , więc się pochwale mam nadzieję , że od początku tyg. cos poszło w dół

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

ja w sobote bede się ważyć , więc się pochwale mam nadzieję , że od początku tyg. cos poszło w dół
Stary 2012-04-05, 11:06   #379
Mortha
Raczkowanie

ok bede pisac
Ile Ty schudłaś na sibumaxie? Robiłaś jakieś przerwy pomiędzy opakowaniami?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 11:32   #380
marika39
BAN stały

nie robiłam przerw na sibumaxie , ponieważ biore go pierwszy miesiąc i schudłam 6 kg a teraz będe zaczynala 2 op. a co dalej nie wiem, okaże sie
Stary 2012-04-05, 11:50   #381
wariateczka
Przyczajenie

GG do wariateczka

własnie dostałam przesyłkę i zaczynam. zobaczymy co z tego wyjdzie
wariateczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:35   #382
dehoney
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
sibumax można kupić u zbroi, mogę podać kontakt na priv
Znalazłam jego ofertę w internecie, rozumiem, że możesz go zarekomendować, że nie przyśle witaminy C czy waty ?
dehoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:38   #383
marika39
BAN stały

hej , jestem ciekawa jakie rezultaty będą u Ciebie , pisz , bo jesteśmy ciekawe jak działa na ciebie
Stary 2012-04-06, 09:30   #384
Mortha
Raczkowanie

znowu pobudka o 3 ale jestem wyspana. Jes mi sie troche chce, suszy mnie. hmmm, ciekawe ile schudne ;]

Stary 2012-04-06, 09:42   #385
meggy82
Przyczajenie

Wink Dot.: Slimex 15

Witam dziewczyny,

Ja też dostałam przesyłkę z rana i wzięłam pierwszego tabsa sibumaxu.
Moja waga to, również "większe" kilogramy po ciąży z synem.
Nie mogę jakoś tego ogarnąć.
Dużo siedzę w pracy a dupa rośnie, razem z d... reszta
Poza tym jestem w trakcie rozwodu z orzeczeniem winy męża, co męczy mnie psychicznie przez co nic mi się nie chce.
W tych tabsach moja nadzieja, może dodadzą mi pary i może zacznę ćwiczyć na orbitreku.
Będę pisać, zaraz idę się zwarzyć, żeby wiedzieć dokładnie od czego zaczynam.
meggy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 09:57   #386
marika39
BAN stały

mortha hej , masz 100% objawy? - efekty stosowania sibutraminy i o to chyba chodziło, trzymam kciuki. pisz co i jak

m

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

meegi82, skoro sie stresujesz rozwodem i nie chce Ci sie ćwiczyć , to moim zdaniem , ujmę to dziwnie ----stres powinnień prowadzić do zrzucenia wagi, przynajmniej u mnie tak działa, w takim stresie nic nie jem i waga spad pisz jakie rezultaty i z jakiej wagi startujesz , jestem ciekawa czy na wszystkie nasze kg . ten lek bedzie działał
Stary 2012-04-06, 11:48   #387
Mortha
Raczkowanie

no właśnie mam
Tylko teraz nie wiem czy kupic jeszcze jeden sibumax i co zrobic z tym sibuslimem :|

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-06, 12:52   #388
marika39
BAN stały

właśnie nie wiem dlaczego sibuslim kupowałaś? trzeba było zamówic 2 op. sibumax, no ale nic straconego , może komuś odsprzedaż . narazie poczekaj i zobaczysz jakie efekty bedą , bo może nie będzie działał tak jak chcesz;(, ja zamówiłam tydzień przed skończeniem 1 op.
Stary 2012-04-06, 14:48   #389
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dehoney Pokaż wiadomość
Znalazłam jego ofertę w internecie, rozumiem, że możesz go zarekomendować, że nie przyśle witaminy C czy waty ?

na pewno nie dostaniesz waty, witaminy C czy mydła.
już dostałam 3 paczkę od niego.

co do objawów doszły mi poty oraz suchość
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 15:11   #390
Mortha
Raczkowanie

heh. No wlasnie. W razie czego odsprzedam Albo zostawie gdyby mi np. sibumax przestal pomagac.
ta suchość i potliwość jest straszna do tego cieplo mi strasznie. Rano sie kapalam, nic nie zrobilam, a jestem spocona jak nie przymierzajac swiniak :|

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości