|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
żeby nie było ciągle o wydawaniu to się pochwalę, że zarobiłam w avonie 40,90 euro i kilka kosmetyków wpadło gratis
![]() ale jak podliczyłam zeszły tydzień ile kasy wydaję to masakra, nie oszczędzam ostatnio w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |||
astro-loszka
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
http://sympatia.onet.pl/tursiopstruncatus,user.html ciekawa oferta pracy
![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Dobre
![]() ![]() ![]() Wróciłam do dom, a że kuchnia pusta to pojechałam do hipermarketu na A. I jak zwykle nie mogłam uwierzyć, ile kupiłam za stówkę ![]() Oczywiście przy okazji zaczepiłam o sklep odzieżowy na Q zatem przywlokłam też spódnicę i bluzkę. Ale 70 zł za te dwie rzeczy to uważam jak za darmo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Może jak by był bardziej przystojny
![]()
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Boże, co za oferta haha, leje ze śmiechu jacy ludzie są beznadziejni
![]() OD 2 tygodni nic nie wydałam, bo nie miałam czasu (prócz zakupów na imprezę). Jutro wybieram się na mały shopping, mam niedosyt. Gdyby nie zmęczenie, to dzisiaj bym poszła, ale jestem totalnie wykończona. Cały dzień dał mi strasznie w kość. Dzisiaj w dodatku mocno się pobrudziłam i ukurzyłam w pracy, zrobiłam kilkanaście kilometrów, przejrzałam setki dokumentów, zrobiłam paredziesiąt głupich obliczeń, tabelek, analiz, przetłumaczyłam stertę obcobrzmiących pism, pisemek i odebrałam masę telefonów. Mam dość. Ale jestem szczęśliwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Rozeznanie
|
A po ogórki i banany do lidla podwoziłby rolls roycem
![]() Linaya - ja też lubię atmosferę Jarmarku Dominikańskiego, pełno klamotów, budek ![]() ![]() Zamierzam się przez weekend rozłożyć plackiem i nic nie robić ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie nie w budynku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grrrrrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
A co w tym jest beznadziejnego
![]()
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Jak to co, ogłasza się jakiś ogór na portalu randkowym. Chociażby to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
a ja jednego nie kumam, ogłasza się taki koleś i pisze:
"W związku z licznymi pytaniami o kwestie wynagrodzenia informuję, iż nie jest przewidziane wynagrodzenie za pracę w jakiejkolwiek formie (również podczas stażu)." (stażu ![]() To to jakiś żart czy co? ![]() A jeszcze te wymagania: prasowanie metodą parową, analiza cen ogórków w poszczególnych dyskontach albo fachowe sortowanie śmieci lol ![]() I rozwalił mnie "atrakcyjny system szkoleń" i możliwość awansu... ciekawe, na jakie stanowisko ![]() a za co zip znów została zablokowana, ktoś wie? ![]() ja dziś w ramach oszczędzania poszlam do kosmetyczki i się wywoskowałam, co by nad morzem nie straszyć ludzi nieogolonymi kończynami ![]() Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2011-07-15 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję że to jednak żart, ta oferta
![]() God's gift for women się znalazł, pffffy. Pumas, podoba mi się określenie "ogór". Będę obrażać nim mężczyzn w otoczeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
To żart, chociaż taki średnio śmieszny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
jutro idę w końcu do fryzjera i mam zamiar leniuchować cały weekend
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
Ogłaszam dzisiejszy i jutrzejszy dzień Dniami Lenia!
![]() Pogoda ładna, może jakiś wypad w celu dotlenienia organizmu. Zamierzam beztrosko, bez wyrzutów sumienia nic nie robić przez ten weekend. Przygotowałam sobie zaległe gazetki do poczytania ![]() Agusiownik - będzie grzywka czy jednak nie?
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Akurat. Do mnie dzisiaj przyjeżdżają teściowie
![]() Na siłownię rano zdążę wyskoczyć i chodzi mi po głowie wybrać się do Sołonki nawdychać jodu (si, si, mamy morskie powietrze tu koło Rzeszowa ![]() Ale co do reszty to wicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
astro-loszka
|
Jak na podany wiek ciut starawo wygląda ten gość
![]() ![]() Co do Jarmarku Dominikańskiego, ja też lubię stoiska ze starociami, głównie ze starymi książkami ![]() Posprzątałam, poprasowałam, zrobiłam pranie, czas na odpoczynek i byczenie się ![]()
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że większość się byczy
![]() Byłam dziś na zakupach, uzupełniłam kilka braków ciuchowych, nawet poszłam do brafitterki po 2 staniki. Wieczorem imprezka, tym razem "singlowa" ;-) Anka, ogór powszechne, przynajmniej w moim słowniku ![]() Grzywki są super! Idę moją uciachać po weekendzie, bo zarastam. Neuilly, byczenie to jest to, szkoda ze nie nakupiłam gazet tak jak Ty. Linaya, książki lubie, ale tylko nowe, pachnące. Starych nie, wole nie wiedzieć ile brudnych łap je dotykało... ![]() Edytowane przez pumas Czas edycji: 2011-07-16 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś owocnie, siłownia, pranie, teraz czekam na teściów którzy są tuż tuż ;-)
Galet z nimi przyjedzie!!!! ![]() Żeby dzień nie minął na próżno to a jakże mi się wzięło i klikło tusz Hypnose i przy okazji YSL Touche Brillance (zawsze ciekawa byłam tego błyszczyka) ![]() No i w ogóle lekka rujnacja bo mąż z kolei zamówił TV strasznie, jak na mój gust, drogi (3D). Ale to filmomaniak, od pół roku o nim marzył + dokłada z własnej kasy więc nawet nie pisnęłam, choć mnie osobiście herce, ledy i wygaszanie miejscowe zgrzewa ![]() Jutro uderzam do Q, widziałam fajne koszulowe, ale ładne bluzki (len + jedwab) przecenione na 50 zł, może jeszcze rabat wpadnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Anka, a teściowie to na długo?
![]() Koniecznie pokaż swoje cudeńko jak już do Ciebie dotrze ![]() Będziecie mieli przynajmniej wypasiony telewizor, zazdroszcze, choć akurat kinomaniaczką nie jestem i obejrzę film na byle gracie, no ale 3D to 3D ![]() Dobrze, że mi przypomniałaś o Q, jako poważna pani powinnam zmienić trochę garderobę na bardziej biurową, przyda mi się pare bluzek i koszul ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Na 3 dni tylko
![]() Obfocę Galeta jak będę miała trochę czasu i wrzucę, choć po prawdzie to w necie widać to samo ![]() Wiesz co Pumas ja filmy lubię ale na czym je oglądam....wsio jedno. Zwłaszcza, że mam lekką krótkowzroczność ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
BAN stały
|
a ja byłam dziś na zakupach i nic nie kupiłam. Nie ma u nas biodrówek spódnic. U mnie w sklepach wszystko to samo w każdym. Same spódnice z wysokim stanem. Ja mam w pasie 34 rozmiar a w biodrach 36/ 38 i spódnice m w biodrach dobra a w pasie luźna bardzo, a s w biodrach małe a w pasie prawie nie odstająca. Ze spodniami jest to samo 38 w biodrach dobre w pasie duże. U nas nie ma nic z biodrówek jak na mnie i powiedźcie mi jak ja mam kupować ciuchy. Nie lubię zakupów, bo na mnie nie dobierze ciuchów, i u nas nie ma wyboru. Na całe miasto jeden fason spódnicy ołówkowej z bardzo wysokim stanem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja dziś się wkurzyłam na siebie i też na zakupy, ale z innego, nieskromnego powodu. Co bym nie wziela do przymierzalni, to lezało jak ulał. I trzeba było zrobić selekcje.... Prawda też jest taka: ja dosc dobrze siebie znam i wiem, jakie fasony są dla mnie ok, a jakie mniej, moze stad takie trafianie prawie 100 na 100
![]() Miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Pumas, uchchch, zazdroszczę
![]() Tajkuna, to wybierz się do rzeszowa - wybór całkiem spoko, są duże wyprzedaże, w Reserved i Q, i faktycznie są, a nie tylko na ogłoszeniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Ja nie chodzę po wyprzedażach, bo nic znalezc nie umiem w moim rozmiarze, a poza tym denerwują mnie te wszechobecne porozwalane szmaty.
Tak apropo tego trafiania - nie w kazdym sklepie tak mam, np. w Bershka wczoraj wzielam az 10 rzeczy, z czego kupiłam tylko 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
W Bershce to udało mi się kiedyś złapać skórzaną kurtkę i tę mam do dziś. A nie,czekaj, jakieś golfy jeszcze. Ale to dla mnie za dżezi sklep
![]() ![]() A no i dziś się wybrałam z gości na zakupy. Oni nic, a ja 4 bluzki ![]() ![]() ![]() (innych nie biorę nawet za free ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-17 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
anka, no to owocne zakupy miałaś
![]() Aczkolwiek musze się wybrać (tylko nie mam kiedy), bo jeszcze nie mialam okazji w tym sezonie, może akurat uda mi się coś upolować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Selene, ja zazwyczaj unikam wyprzedaży zw względów jaki opisujecie Ty + Pumas, ale specyfika Quiosque jest taka, że wszystki wisi normalnie w pełnej rozmiarówce, tylko że jest w mniejszym lub większym stopniu przecenione. Około 60 % asortymentu jest po redukcjach. Za te 3 rzeczy stamtąd dałam 119 zł, więc trudno mówić o rujnacji
![]() ![]() Tylko, że mi się miejsce w szafach zaczyna kończyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
astro-loszka
|
Fajnie macie z tymi zakupami. Ja ostatnio skusiłam się tylko na dwie sukienki z Cameieau. I straciłam wenę do łażenie po wyprzedażach, nic mi się nie podoba, szkoda mi czasu. Może za tydzień w Trójmiescie trochę pobuszuję.
Za to na buszowanie p wyprzedażach książkowych - ani trochę mi nie szkoda czasu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.