start 29 sierpnia :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 10:07   #361
StworzonaOdNowa
Raczkowanie

Dot.: start 29 sierpnia :)

Wczoraj biegałam a dzisiaj będę kręcić hula hopem ze zdrowym odżywianiem różnie
StworzonaOdNowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 16:21   #362
kociczka
Zakorzenienie

widzę ze wątek nam umiera
a szkoda jak tak dalej pojdzie to sie przenosic trzeba bedzie :P
co z dziewczynami z poczatku? z zalozycielką wątku?

u mnie dzis cięzko...jak sie zabralam za cwiczenia Jillian tak po 13 min przestalam, probowalam zrobic BBL pare razy nogami pomachalam i przestalam polozylam sie i rozmyslalam...az w koncu stwredzilam ze pol godziny mnie nie zabije a jak nie zaczne to tak sie znowu bedzie odkladac a 3 dni przerwy to juz za duzo! i zrobilam w koncu level 2 ale ile sie musialam nadenerwowac i z sama soba pogadac

z kcal 1500 na koncie a w piekarniku ciasto..... echhh moze sie nie skusze :P
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 16:36   #363
lily0
Raczkowanie

a u mnie muzyka na full i kręcę
lily0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 10:31   #364
kokieta
Raczkowanie

ehh ja niestety nie mam czasu i siły nawet na pol godziny cwiczen :/ Pije póki co ten ocet (domowej roboty z jabłek - zupełnie inny smak niż sklepowy) i herbatkę czerwoną i na tym kończy się moje odchudzanie. Jeśli po weekendzie bede miec mniej do roboty to zabieram sie za Shreda od nowa
kokieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 15:12   #365
lily0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokieta Pokaż wiadomość
ehh ja niestety nie mam czasu i siły nawet na pol godziny cwiczen :/ Pije póki co ten ocet (domowej roboty z jabłek - zupełnie inny smak niż sklepowy) i herbatkę czerwoną i na tym kończy się moje odchudzanie. Jeśli po weekendzie bede miec mniej do roboty to zabieram sie za Shreda od nowa
a jak go robisz?
Stary 2011-09-14, 15:39   #366
kociczka
Zakorzenienie

ja sie pomierzylam, porobilam foty i cóż...efektów praktycznie brak po 2,5 tygodnia
masakra.....w ogole dopiero teraz widze jaka jestem obtluszczona a przeciez zawsze cos tam cwicze
po wakacjach na fitness pojde bo nie da rady inaczej.
ogolnie na niektorych fotach nie jest najgorzej moze cell sie MINIMALNIE zmniejszyl? nie wiem a na niektorych jaka mam wielka dupe o boze a uda to od dziś moj największy kompeleks, zawsze uwazalam ze wygladm ok bo w sumie w ubraniach nie jest zle ale jak sie rozbiore ;| nie moge na to patrzec ;| juz nie wspomne ze wymiary ani o cm nie drgnęły.

dobra koniec uzalania bo to nic nie da i tak.
ale od TERAZ koniec z ustępstwami w diecie

dzis:
H&T
Jillian 2 level shred

a jak u Was po tych 2,5 tyg?? mam nadzieje ze lepiej
Stary 2011-09-15, 09:46   #367
kokieta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily0 Pokaż wiadomość
a jak go robisz?
moja mama go robi, korzysta z książki Tombaka:
"Odrzucić zgniłe lub robaczywe części jabłek (nie obierać ze skórki). Jabłka wraz z gniazdami nasiennymi zmielić. Otrzymaną masę włożyć do emaliowanego lub szklanego naczynia z szeroką szyjką, dodać ciepłej przegotowanej wody (l litr wody na 800 g jabłek). Na każdy litr wody dodać 100 g miodu, 10 g drożdży piekarskich i 20 g czarnego, suszonego razowego chleba. Zakryć naczynie i odstawić do sfermentowania w temperaturze 20-30°C w ciemnym miejscu W ciągu pierwszych 10 dni zawartość naczynia należy 2-3 razy dziennie mieszać drewnianą łyżką. Po 10 dniach przełożyć do worka z gazy i odcisnąć. Otrzymany sok jeszcze raz przefiltrować i przelać do naczynia z szeroką szyjką. Na 1 litr otrzymanego soku dodać 60 g miodu i wymieszać drewnianą łyżką do całkowitego rozpuszczenia. Naczynie przykryć gazą i postawić w ciepłym miejscu (temperatura 25-30°C). Ocet jest gotowy w momencie, gdy płyn zjaśnieje. W zależności od rodzaju jabłek, miodu i ilości wody trwa to zwykle 40-60 dni. Gdy płyn zjaśnieje, filtruje się go, przelewa przy pomocy lejka do półlitrowych butelek. Butelki należy szczelnie zamknąć (korek można zalać woskiem) i przechowywać w chłodnym miejscu."
kokieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 16:34   #368
lily0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokieta Pokaż wiadomość
moja mama go robi, korzysta z książki Tombaka:
"Odrzucić zgniłe lub robaczywe części jabłek (nie obierać ze skórki). Jabłka wraz z gniazdami nasiennymi zmielić. Otrzymaną masę włożyć do emaliowanego lub szklanego naczynia z szeroką szyjką, dodać ciepłej przegotowanej wody (l litr wody na 800 g jabłek). Na każdy litr wody dodać 100 g miodu, 10 g drożdży piekarskich i 20 g czarnego, suszonego razowego chleba. Zakryć naczynie i odstawić do sfermentowania w temperaturze 20-30°C w ciemnym miejscu W ciągu pierwszych 10 dni zawartość naczynia należy 2-3 razy dziennie mieszać drewnianą łyżką. Po 10 dniach przełożyć do worka z gazy i odcisnąć. Otrzymany sok jeszcze raz przefiltrować i przelać do naczynia z szeroką szyjką. Na 1 litr otrzymanego soku dodać 60 g miodu i wymieszać drewnianą łyżką do całkowitego rozpuszczenia. Naczynie przykryć gazą i postawić w ciepłym miejscu (temperatura 25-30°C). Ocet jest gotowy w momencie, gdy płyn zjaśnieje. W zależności od rodzaju jabłek, miodu i ilości wody trwa to zwykle 40-60 dni. Gdy płyn zjaśnieje, filtruje się go, przelewa przy pomocy lejka do półlitrowych butelek. Butelki należy szczelnie zamknąć (korek można zalać woskiem) i przechowywać w chłodnym miejscu."
hmm spróbuje a co! dzięki
Stary 2011-09-16, 14:34   #369
kociczka
Zakorzenienie

co u Was dziewczyny? wątek padnie niedlugo, nic nie piszecie co slychac, chyba zostalam tylko ja, kokieta i lily0.

a założycielka wątku zaczyna od nowa znowu gdzie indziej

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3885 no cóż
Stary 2011-09-19, 19:33   #370
lily0
Raczkowanie

dokładnie, pustki tu

ja nie wiem ale moja waga ani drgnie staram się systematycznie ćwiczyć i nie objadam się,
Stary 2011-09-19, 22:25   #371
kociczka
Zakorzenienie

a ja się rozchorowałam wyjazd dalej stoi pod znakiem zapytania ale juz planowalam ostry trening na wypadek gdyby wypalil codziennie po min godzinie a tu ledwo ledwo 25 min zrobilam i to byle jak ;/ czuję się strasznie gardlo tak mnie boli ze rozwazam antybiotyk na wlasna reke...bo tu nie mam jak do lekarza isc (jestem za granica) echhhhh ciezkoo ogolnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 10:20   #372
lily0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
a ja się rozchorowałam wyjazd dalej stoi pod znakiem zapytania ale juz planowalam ostry trening na wypadek gdyby wypalil codziennie po min godzinie a tu ledwo ledwo 25 min zrobilam i to byle jak ;/ czuję się strasznie gardlo tak mnie boli ze rozwazam antybiotyk na wlasna reke...bo tu nie mam jak do lekarza isc (jestem za granica) echhhhh ciezkoo ogolnie
a co Ci dokładnie dolega?
Stary 2011-09-20, 16:09   #373
Anonimka1992
Wtajemniczenie

a ja od paru dni krece hula hop
troche nudne ale ponoc po tym jest talia osy
zobaczymy

ale ostatnimi dniami nie czuje sie najlepiej wiec odchudzanie poszlo w odstawke
Anonimka1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 09:13   #374
lily0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anonimka1992 Pokaż wiadomość
a ja od paru dni krece hula hop
troche nudne ale ponoc po tym jest talia osy
zobaczymy

ale ostatnimi dniami nie czuje sie najlepiej wiec odchudzanie poszlo w odstawke
Hallo! jest tu kto?
Stary 2011-09-24, 11:52   #375
kociczka
Zakorzenienie

ja jestem na forum ale tu juz sie nie udzielam bo nie ma sensu
przenioslam sie na Schudnij w 30 dni z Jillian Michaels, zapraszam lily0
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości