![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: start 29 sierpnia :)
Wczoraj biegałam a dzisiaj będę kręcić hula hopem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
widzę ze wątek nam umiera
![]() a szkoda ![]() co z dziewczynami z poczatku? z zalozycielką wątku? ![]() u mnie dzis cięzko...jak sie zabralam za cwiczenia Jillian tak po 13 min przestalam, probowalam zrobic BBL pare razy nogami pomachalam i przestalam ![]() ![]() ![]() z kcal 1500 na koncie a w piekarniku ciasto..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
a u mnie muzyka na full i kręcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
ehh ja niestety nie mam czasu i siły nawet na pol godziny cwiczen :/ Pije póki co ten ocet (domowej roboty z jabłek - zupełnie inny smak niż sklepowy) i herbatkę czerwoną i na tym kończy się moje odchudzanie. Jeśli po weekendzie bede miec mniej do roboty to zabieram sie za Shreda od nowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
ja sie pomierzylam, porobilam foty i cóż...efektów praktycznie brak po 2,5 tygodnia
![]() masakra.....w ogole dopiero teraz widze jaka jestem obtluszczona a przeciez zawsze cos tam cwicze ![]() po wakacjach na fitness pojde bo nie da rady inaczej. ogolnie na niektorych fotach nie jest najgorzej moze cell sie MINIMALNIE zmniejszyl? nie wiem a na niektorych jaka mam wielka dupe o boze ![]() dobra koniec uzalania bo to nic nie da i tak. ale od TERAZ koniec z ustępstwami w diecie ![]() dzis: H&T Jillian 2 level shred a jak u Was po tych 2,5 tyg?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
moja mama go robi, korzysta z książki Tombaka:
"Odrzucić zgniłe lub robaczywe części jabłek (nie obierać ze skórki). Jabłka wraz z gniazdami nasiennymi zmielić. Otrzymaną masę włożyć do emaliowanego lub szklanego naczynia z szeroką szyjką, dodać ciepłej przegotowanej wody (l litr wody na 800 g jabłek). Na każdy litr wody dodać 100 g miodu, 10 g drożdży piekarskich i 20 g czarnego, suszonego razowego chleba. Zakryć naczynie i odstawić do sfermentowania w temperaturze 20-30°C w ciemnym miejscu W ciągu pierwszych 10 dni zawartość naczynia należy 2-3 razy dziennie mieszać drewnianą łyżką. Po 10 dniach przełożyć do worka z gazy i odcisnąć. Otrzymany sok jeszcze raz przefiltrować i przelać do naczynia z szeroką szyjką. Na 1 litr otrzymanego soku dodać 60 g miodu i wymieszać drewnianą łyżką do całkowitego rozpuszczenia. Naczynie przykryć gazą i postawić w ciepłym miejscu (temperatura 25-30°C). Ocet jest gotowy w momencie, gdy płyn zjaśnieje. W zależności od rodzaju jabłek, miodu i ilości wody trwa to zwykle 40-60 dni. Gdy płyn zjaśnieje, filtruje się go, przelewa przy pomocy lejka do półlitrowych butelek. Butelki należy szczelnie zamknąć (korek można zalać woskiem) i przechowywać w chłodnym miejscu." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
co u Was dziewczyny? wątek padnie niedlugo, nic nie piszecie co slychac, chyba zostalam tylko ja, kokieta i lily0.
a założycielka wątku zaczyna od nowa znowu gdzie indziej ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3885 no cóż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
dokładnie, pustki tu
![]() ja nie wiem ale moja waga ani drgnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
a ja się rozchorowałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
a ja od paru dni krece hula hop
![]() troche nudne ale ponoc po tym jest talia osy ![]() zobaczymy ![]() ale ostatnimi dniami nie czuje sie najlepiej wiec odchudzanie poszlo w odstawke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
ja jestem na forum ale tu juz sie nie udzielam bo nie ma sensu
![]() przenioslam sie na Schudnij w 30 dni z Jillian Michaels, zapraszam lily0 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.