|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Rozeznanie
|
Dot.: najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj ubrałam do pracy spódniczkę i kozaczki, i jak zwykle odwiedził mnie nastrętny adorator ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
BAN stały
|
Komplementy:
-Masz śłiczne oczka a jak na mnie patrzysz czasem je mrużysz i wyglądasz wtedy uroczo ![]() ![]() -Ładnie wyglądasz z grzywką nie bierz jej na bok bo Ci nie pasuje ( nie wiem czy to komplement czy krytyka heh tak powiedział mój tż) -Ty ciągle jesz słodycze a nic nie tyjesz jak Ty to robisz? (moje siostry tak zawsze mówią chyba nie widzą moich +3 kg. heh ) -Jesteś śliczna itp. no ale każdy ma swój gust zazwyczaj piszą mi tak kolesie poznani przez neta heh -Czemu Twoje usta są takie słodkie? ![]() -Poszłam do kiostu w mieście w którym byłam pierwszy raz i na dodatek sama i mówie: "poproszę karte doładowującą z Heyah" na co pan z kiosku: "Ale Pani ma ładne oczy,chyba Pani nie jest stąd że taka ładna?" Ja na to: "Nie nie jestem stąd" A On:"tak myślałem ale naprawde ma Pani cos takie go w oczach..." Wzięłam tą karte oczywiście musiałam wieki czekac bo zanim sie napatrzał to mi dał po czym mówi: "Miłego wieczoru życzę" To było w sumie miłe bo sie nie spodziewałam byłam zmoknięta jak kura bo padało a tu takie coś ![]() Antykomplementy: -Ale masz krótkie nogi...wogóle jesteś krótka! (to powiedział koleś z którym spotkałam sie po raz 1 w realu,byliśmy na spacerze jakiś kawałek szedł za mną i tak powiedział myslałam że go zabije ale zaczełam sie śmiać jak zwykle ![]() -A Ci kto podbił oczy? (tekst mojej mamy jak zobaczyła mój makijaż ![]() -Chyba tu ktoś nam łysieje! (tekst kumpla który myślał że łysieje bo zobaczył moje odrosty które przy czarnych włosach są koloru jasny brąz heh to nie było fajne było Nas tam dużo) -Masz spojrzenie wrednej suki nie patrz sie tak bo sie ludzie Ciebie boją (miałam z tym długo problem bo ja naprawde patrze normalnie a często słysze że patrze jakbym wszystkich nienawidziła heh) Więcej grzechów nie pamietam jak se przypomne to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
komplemetnu nie pamiętam, aż takiego, który by zrobił na mnie kolosalne wrażenie...
Ale anty ![]() Jestem gdzieś z koleżanką, spoglądam do lusterka i zauważyłam źle rozprowadzony na szyi podkład. Powiedziałam jej o tym, a ona : - Nie przejmuj się, i tak nikt na ciebie nie patrzy... hmm ![]()
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
jestem bardzo szczupła i kiedys mój były TZ tak to podsumował :
- "strach się do Ciebie przytulać bo tylko siniaków sobie mozna na Tobie poobijać , kość tu, kość tam jak Ty tak możesz chodzić" ?? to zdecydowanie antykomplement ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kiedys byłam w kościele i moj znajomy ksiądz podszedł do mnie w czasie mszy i tak mi szepcze na ucho: - "Wiesz Natali (tak na mnie mowi) bardzo ładnie wyglądasz z daleka" - no przepraszam a z bliska to juz nie?? ![]() ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Ja całkiem niedawno usłyszałam że mi włosy pięknie pachną, a po chwili że w ogóle cała pięknie pachnę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
na temat pachnacych ladnie wlosow czesto slysze komplementy;] i to w najmniej spodziewanym momencie;]
![]() |
#367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten komplement został i chyba zostanie mi w pamięci na baardzo długo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
a mi jeszcze ten sam kolega powiedział że bardzo przyjemnie spędza mu się czas ze mną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
dzisiaj wysłałam koledze zdjecia moich przyjaciółek a on na to:
- cyz wy w tym Tarnowie wsszystkie takie łądne jesteście? Ja: widze że podobają ci sie moje przyajciółki ![]() - owszem ładne ale przy tobie to zwykłe statystki bardzo miło mi było :d
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
Antykomplement:
1. Kiedys, juz dawno temu, wyjezdzalam chyba do wujka. Mialam dobry dzien, zadbalam o siebie, zrobilam dobry makijaz, fajnie sie ubralam. Ogolnie sie czulam pewnie i ladnie. No i spytalam sie taty: - Tato. Czy ja jestem ladna? - Bog kazal sie akceptowac. ![]() Anty nr 2 Spotkalam kiedys moja znajoma lekarke, a ta ni z gruchy, niz pietruchy rzucila: - Wyprostuj sie, bo nawet malo urodziwe dziewczyny sa zauwazalne jak sue wyprostuja. ![]()
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Komplement bo milej
![]() Ladne oczy od meza obecnego i ogolnie od mezczyzn bo fakt ladne sa ![]() ![]() Kiedys od kolezanki ze gdyby byla les to chcialaby ze mna, od innej ze figure mam idealna (taaaa ![]() Pamietam tez kiedys jedno zdanie ktore mnie ubawilo ' Gdyby nie moja zona to stanal bym na Ch... zeby z Toba byc' coz za romantyczny dobor slow wyrazajacych ogolne uznanie ![]() anty bo kolorowo i idealnie nie jest - Ty oprocz urody nie masz nic, jestes ladna ale glupia - byly chlopak. a z podstawowkowych jakos najbardziej bolesnych wspomnien ktore w sumie gdzies tam sa i mimo ze powtarza mi grono osob ze tak nie jest i ktore przyczynily sie do kompleksow to 'M. ma uszy jak nietoperz' od super kolezanek gdzies w latach podstawowkowych milostek ' ty to jestes takie brzydkie kaczatko' lata temu wiem a te wciaz bola i mimo ze czlowiek sie zmienia ja o podstawoce mojej prawie wcale nie mysle... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
najwiekszy komplement-
kiedys zupełnie nieznajoma dziewczyna powiedziala mi ze wygladam jak postac z kreskówki ![]() antykomplement- ide sobie droga, obok bawi sie kilkoro dzieci- ale ma dupe! jak murzynka! ide pocwiczyc ![]()
![]() |
#373 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
To było parę lat temu, gdy mój mąż był jeszcze moim chłopakiem. Spędziliśmy pare dni pod namiotem we Władysławowie, był to dla mnie szok z racji wcześniejszego pobytu w 4***& hotelu w Ustce
![]() ![]() ![]() Ogólnie kocham jego komplementy, że jestem jego najukochańszą kobietą, najdroższym skarbem, że kocha mojego kucyka (chodzi o włosy- nie zwierzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
Pisałam dzisiaj esy z kolegą ze szkoły na jakiś tam temat... Po pewnym czasie ni z gruszki ni z pietruszki napisał: " Ulala widze, że mam doczynienia z bardziej teges kobitką". Zapytałam sie co miał na myśli pisząc tak?!
![]() ![]() ![]() On mnie prawie nie zna, tylko czasami pogadamy, a raczej pokłocimy się ![]() Wychodzi na to, że uważał mnie za głupią dziewuche ![]() Nie będę się przejmować... Znam swoją wartość! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
mi się przypomniał komplement, jakim jakiś pan ankieter obdarzył moją mamusie. siedzi, wypełnia tą ankiete i nagle :"ja wiem, że to dziwnie zabrzmi, musze pani cos powiedzieć - ma pani bardzo inteligentny wyraz twarzy" <hahaha> do tej pory to wspominamy
![]() jakiś czas potem ja od kumpelki usłyszałam coś w ten deseń, więc może to rodzinne? ![]() i ostatnio kumpel do mnie :"ty nawet jak jesteś dla kogoś wredna to to musi być miłe..." ![]() jak mi się coś przypomni to dopisze ![]() edit: jak idziemy z mamą to zdarza się, że ktos się za mną obejrzy czy zagapi(ja tego nie zauważam, ale ona tak twierdzi ![]() i jak byłam mała, ok 3 latek, brat niezbyt chciał sie mną zajmować, 13 latek starszy więc co innego w główce. a od kiedy koledzy mu powiedzieli, że :"jak urośnie to fajna dupa będzie" to podejrzanie często zaczął zabierać mnie na spacery ![]() i jeszcze mi się przypomniało, jak się urodziłam to w szpitalu moja mama od położnej usłyszała, że jak pracuje na oddziale to takiego ślicznego noworodka nie było ![]() zawsze miałam długaśne rzęsy i od dziecka to komentowano. a mnie tato nauczył odpowiadać, że to po nim ![]() i pamiętam jeden bardzo anty. miałam kiedys na chłopaka obcięte włosy i jakaś babcia " o jaki śliczny chłopiec". jak ja się wtedy wściekałam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
Najpiękniejszy komplement usłyszałam od mojego kolegi: "jak wchodzisz do pokoju to czuć zapach kwiatów".Natomiast antykomplement zaserwował mi ostatnio mój wujek: "a ty co, znowu w ciąży jesteś?"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Najmilszy, id koleżanki:
"Jejku, jakbym była chlopakiem, to bym sie w tobie od razu zakochała" ![]() albo "Jesteś najładniejsza dziewczyna w klasie" ![]() Ostatnio takze " Jesteś taka sympatyczna i wzvudzasz ogromne zaufanie" ![]() Ale gdy byłam mlodsza nie było tak miło. W podstawówce byłam "brzydal" lub "wiedzma z długim nosem" ![]() Strasznie mnie to zakompleksiło.
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, najfajniejszego nie mam...
- od dobrego kolegi usłyszałam, że jestem najinteligentnijszą dziewczyną, jaką zna ![]() ![]() Wiadomo, że jak każda kobieta lubię też komplementy związane z urodą ![]() - od znajomego usłyszałam, że mam bardzo seksowny chód i że zmysłowo się poruszam, że aż musi się za każdym razem za mną obejrzeć, jak przechodzę ![]() Facet po randce: dasz mi swoje zdjęcie? Chciałbym się kumplom pochwalić, jaką super dziewczynę poznałem. TŻ na początku znajomości do mnie powiedział uważnie mi się przyglądając i prosząc bym się obróciła dookoła ![]() ![]() Raz super przystojny facet stał ze swoim znajomym.Ten znajomy był ze swoim małym dzieckiem. I jak przechodziłam obok przystojniak wziął na ręce dziecko kolegi i do mnie z tekstem: Czy zechciałaby Pani zostać matką mojego dziecka? ![]() ![]() Facet ok. 35 lat do swojego znajomego, gdy przechodziłam obok: "Ooo, taką to bym chciał na żonę" Innym razem jechałam autobusem do domu, obok dosiadło się dwóch chłopaków starszych od mnie i w czasie jazdy zaczęli mnie zagadywać, próbując zgadnąć moje imię ![]() ![]() Kiedyś koleżanka opowiedziała mi, jak stała niedaleko moich kolegów i słyszała, jak plotkowali o dziewczynach. Obok nich przeszła akurat jakaś, a wtedy jeden z nich: No tak, ale nie ma to jak nasza XX (tu moje imię i nazwisko ![]() Antykomplementów staram się nie pamiętać, by się nie zakompleksiać bardziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
przypomniało mi sie coś jeszcze. kiedyś były TŻ do mnie :"nie wiem czy to zasługa tych spodni, ale tyłek jakiś mniejszy masz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Antykomplementy:
- Aaale ty masz zniszczone włosy! - powiedziała mi to koleżanka z klasy ![]() - Ale z ciebie pyza... - ciocia oczywiście, ale to było kiedyś, pyzą rzeczywiście byłam ![]() - jesteś taka chuda, że zaraz się złamiesz (kilka razy to słyszałam, chociaż wcale nie uważam, żebym była chuda) - twoje włosy nie rosną, zawsze masz takie same (to akurat prawda ![]() Komplementy: - aleś ty piękna (kumpel z klasy) - codziennie jesteś ładniejsza (również kolega z klasy, komplemenciarz ![]() - ładnie wychodzisz na zdjęciach (szkoda, że tylko na zdjęciach. ![]() - masz fajny kolor włosów - masz fajne nogi i płaski brzuch ( ![]() - woww, jak ty to robisz, żadnych wyprysków (pół roku leczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
Hmm.. Do mnie kolega raz powiedział:
-Masz najładniejsze uszy jakie kiedykolwiek widziałem. To był najabawniejszy i najbardziej oryginalny komplement jaki usłyszłam ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Antykomplement na temat mojego tylka : Ale masz resory
![]() atykomplement nr 2: Fajna laska z ciebie, ale masz za maly biust ![]() ![]() Komplement ktory bardzo mnie rozbawil : Pan na ulicy- Bog zszedl na ziemie w pani osobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
Ja usłyszałam, że wyglądam jak lalka.
![]() Podobno mam piękne włosy, oczy i skórę. "W przyszłości mam być niezłą "s*czką" " ![]()
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Przypomnialo mi sie stwierdzenie kolegi, ktory powiedzial mi : nie wygladasz ani inteligentnie ani glupio
![]() ![]() albo inny : Takiej glupiej jak ty to nigdzie nie znajde ..To akurat bylo na zarty, ale nie powiem, ze mnie to stwierdzenie ucieszylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Hihi, fajnie się Was czyta
![]() Ja mam jeden, i nie wiem czy to komplement czy anty: Na korytarzu, mija mnie kolega i mówi: chodzisz jak modelka! Tzn. tak krzywo i koślawie ![]() Wolę wierzyć, że na zasadzie "po linii prostej, sylwetka wyprostowana i brzuch wciągnięty" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
kiedys jak jechałam stopem zatrzymał mi się taki facet koło 30 i tak mówi:
- zastanawiałem sie czy zatrzymac sie Pani. Nie wiem czy Bóg stworzył Pania na pokuszenie czy też do podziwiania, a ja mam zonę! uśmiechnęłam sie tylko i odpowiedziałam że jestem do podziwiania ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
antykomplement- ola czy ty wiesz ze masz lupiez??? ( byla to skruszona pianka do wlosow pod ultrafioletem na dyskotece?
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
Jakie Ty masz piękne oczy i takie białe białka, czyścisz je pastą do zębów?
![]() Na ulicy : Przepraszam czy pani jest polką? Bo efekt jest olśniewający, wygląda pani na brazylijkę, może da się pani zaprosić na kawę lub obiad .... bardzo proszę, a wręcz błagam ![]() ![]() ![]() Te włosy to są prawdziwe czy to peruka? ![]() I hit : Stoję na przejściu, miałam dobry dzień, fajna fryzurka, szpileczki, makijaż ... no i widzę po drugiej stronie ulicy w samochodzie siedzi dwóch chłopaków i jeden tak strasznie się odwrócił i gapi się na mnie. Oparł się o drzwi, ale były nie domknięte i wypadł na ulicę .... ![]() Ja po prostu tam padłam ze śmiechu kiedy widziałam jak się gramoli z asfaltu i mruczy do mnie śmiejąc się z własnej głupoty "czemu się cholera ze mnie jeszcze śmiejesz, powinni zabronić takim jak Ty wychodzić na ulice, bo tylko biednych facetów rozpraszacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.