Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 10:47   #361
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez Milla_85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Pomocy od poniedziałku pali mnie nie miłosiernie zgaga czy macie jakieś sprawdzone sposoby na nią, bo ja popijam mleko ale średnio pomaga pomocy
podobno mleko albo migdały
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:49   #362
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Hej mamuśki
Ja przed chwilą wstałam, zjadłam śniadanko, poczytałam Was i dalej idę segregować ciuchy, no jeszcze coś na obiad muszę wymyślić bo weny nie mam no i sałatkę jarzynowa zrobię bo wieczorem ugotowałam ziemniaki i marchewkę
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj byliśmy z TŻ-em na badaniu usg 4 d,niesamowite przeżycie i lekarz wykluczył tyle wad u Maluszka z tego najbardziej się cieszę
Dostalismy standardowo płytę z filmem ,opis badania i zdjęcia.

Po wizycie pojechaliśmy na małe zakupy dla Naszego Szkraba

Popołudniu zamieszczę zdjęcia Maluszka i zakupów
O takie wieści cieszą

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
idę się zabierać za bigos z cukinii a potem do roboty!
Buziaki kochane
A przepisik na bigos to taki sprawdzony masz?? Jak tak to proszę o przepis do klubu bo bardzo lubię cukinię i za takie cudo już dawno chciałam sie zabrać ale jakoś nie zaryzykowałam

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

wow extra fotel, też taki chcę
Mnie też czeka segregacja ale tym się zajmę jak będę na zwolneiniu bo teraz mam lenia po pracy a w weekendy inne rzeczy mam w głowie

ja ostatnio w H&M kupiłam sobie takie rurki szare, na dziale dla Mam za 79zł, nie uważam że to majątek, ale są tak skrojone w pasie, że jak nie będę w ciąży też będę je nosić bo mają taki na krzyż grubszy ściagacz i tyle. Warto czasami czegoś pośredniego poszukać. Ja np. miałam już dość chodzenia w getrach i dłuższych bluzkach, juz rzygałam tą wersją stroju, dlatego też zmusiłam się do wydatku i kupiłam dwie pary jeansów (z jednej nie jestem zadowolona), czarne materiałowe i szare rurki i mam już na całą ciążę sprawę załatwioną.
Ja już segreguję bo miałam kilka dni jeszcze wolnego po urlopie(dopiero jutro pierszy raz po prawie miesiącu idę do pracy)
a za miesiąc planujemy pomalować ściany )jak dobrze pójdzie to w całym domu)i chciała bym mieć już takie rzeczy z głowy póki jeszcze mam siły

A co do spodni to doskonale Cię rozumię, ja chodziłąm cały czas w leginsach albo takich materiałowych spodniach i zaraz przed wyjezdem do Pl kupiłam sobie rurki i prawie cały pobyt tam w nich chodziłam...musiałam sie nacieszyć i też są takie ze po ciaży w nich będę chodzić
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
leżaczek pierwsza klasa, już o nim pisałam. Mam taki sam dokładnie, znajoma była mega zadowolona

Gdzie kupujesz worki próżniowe? Bo ja potrzebuję i nie wiem gdzie szukać, myślałam o Jysk
Ja taki bujaczek dostanę od siostry

A worki to też muszę kupic bo te 4 co mam to 2 juz dziurawe, jeden sama załatwiłam a jeden jakiś felerny był

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Ja porządek w szafie będę robić, jak w końcu zamówię te worki próżniowe ..Popakuję niepotrzebne rzeczy, zrobię miejsce w szafie i przywiozę kurtki zimowe Tzta od teściowej (moje też są u niej, ale pewnie się w nie nie zmieszczę, więc tam zostaną )

Kasik, fajny ten fotel Ja nawet jakbym miala na niego kasę, to nie mam go gdzie postawić I tak jeden fotel z pokoju mamy będzie musiał zamieszkać w piwnicy Za to marzy mi się fatty fotel i w końcu go kupię
Agawoo ja mam dwa takie fotele(gruszki na nie mówimy) Kupiliśmy sobie je z tż na 2 rocznicę ślubu, tak do siedzenia są rewelacyjne, można sie ułożyć jak sie chce ale mają jedna wadę, ciężko się z nich wstaje(przynajmniej z tych naszych) no i w związku z tym ja już na nich w ogóle nie siadam a z dzieckiem to całkiem odpada. Ale ogólnie są zajefajne
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
śniło mi się dziś ze kupilismy wózek i dostalismy dziecko gratis hahah
ale miałaś sen hehe

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

Wsumie, ja mam taki charakter ze wole swoje te ubranka dostałam, ale szczerze nawet nie chce z tego korzystac. Nie mialam smialosci odmówic, bo widzialam ze kolezanka sie cieszy ze moze mi pozyczyc, ale nie chce sie pozniej tlumaczyc dlaczego sa jakies plamki albo ze czasem pomyli mi sie i nie oddam wszystkiego. Tak jakos zapobiegawczo
To faktycznie trochę lipa. Mi bratowa dała ciuszki po córeczce i w sumie mam w planie jej oddać ale wiadomo ze moga się zniszczyć. Tylko ze ona nie powiedziała mi w prost ze chce je z powrotem więc sie nie muszę szczypać.

No dobra lece robic ta sałatke
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:49   #363
pozycja77
Zadomowienie

Witam Mamusie!
Cytat:
Cześć dziewczynki. Pomocy od poniedziałku pali mnie nie miłosiernie zgaga czy macie jakieś sprawdzone sposoby na nią, bo ja popijam mleko ale średnio pomaga pomocy
mi też mleko nie pomaga, a może i pomaga ale mnie mdli po nim więc nie piję często wczoraj nawet po mleczku z kawą było kiepsko
na mnie działają orzechy laskowe , a że są źródłem kwasów omega, to chrup na zdrowie Twoje i Maleństwa

a tak ogólnie dziś mnie naszło pierwszy raz w ciąży robie sobie frytki( ale takie domowe, nie z torebki ) jutro gotuje zachciankę męża kapuśniak z prażokami, a w sobotę kto wie może cukiniowy bigos tylko czekam na przepis w klubie

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł

Edytowane przez pozycja77
Czas edycji: 2011-09-15 o 10:54
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:51   #364
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ja ostatnio w H&M kupiłam sobie takie rurki szare, na dziale dla Mam za 79zł, nie uważam że to majątek, ale są tak skrojone w pasie, że jak nie będę w ciąży też będę je nosić bo mają taki na krzyż grubszy ściagacz i tyle. Warto czasami czegoś pośredniego poszukać. Ja np. miałam już dość chodzenia w getrach i dłuższych bluzkach, juz rzygałam tą wersją stroju, dlatego też zmusiłam się do wydatku i kupiłam dwie pary jeansów (z jednej nie jestem zadowolona), czarne materiałowe i szare rurki i mam już na całą ciążę sprawę załatwioną.
ja własnie też w hm mam upatrzone spodnie, ale na jednej parze sie nie skończy, bo ze dwie musze miec. tez nie mowie, że to majatek, ale jak podliczę wydatki na jeszcze inne rzeczy to juz sie spora suma uzbiera. przynajmniej jak dla mnie.
Stary 2011-09-15, 10:52   #365
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Co prawda mnie zgaga nie męczy ,ale w ciaży można brac rennie ,to powinno pomóc
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:55   #366
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wróciłam Glukoza z cytryną malcowi nie podeszła i po 10 min był znów haft... zemdliło mnie od słodkiego i o masakra... jestem wykończona...
No biedna Ty....współczuję
Dobrze że przynajmniej anginy nie masz....kuruj sie z tym gardłem

Cytat:
No mi właśnie mleko pomaga ale w ciaży można brać renie i też czasami brałam jak bardzo silna była i przechodzi.
Stary 2011-09-15, 11:00   #367
*Agatek*
Zakorzenienie

Zjadłam 2 kanapki z polędwiczką i pomidorkiem i na to czosnek pokrojony i jeszcze dogryzałam sobie tym sposobem 2 ząbki czosnku zjadłam jestem z siebie taka dumna herbatka z cytrynką i spadam spać jeszcze jutro czosnek pojem, ale od soboty nic, bo jak ja będę z takim oddechem do mężulka startowała??

3 raz nie idę na glukozę, o never lekarz 1 kontaktu powiedział, że w takich skrajnych przypadkach robią glukozę 2 h po posiłku i trzeba zjeść 4 drożdżówki i nie będę musiała wypijać nic fajnie by było, nie powiem... ciekawe co gin na to...
Cytat:
agatek to ty chyba masz tam Sebusia, bo mnie z Lenką w ciazy ciagnie do słodkiego, i do kazdego posiłku mogłabym mieć czekolade
Glukozy jeszcze nie piłam ale licze na to, ze w zwiazku z takimi apetytami bedzie łatwiej
Powiem Ci teraz, że na słodkie nie mogę patrzeć od tygodnia... przejadło mi się chyba- te krówki no i nie mam ochoty zupełnie, a jeszcze 2 tyg temu musiałam specjalnie do sklepu o 19stej jechać po dużą ilość słodkiego

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 11:21   #368
staraupa
Raczkowanie

Eliza, Kasikzaki przepis w klubie mi wyszedł dziś bigosik super, smacznego
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 11:48   #369
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
Eliza, Kasikzaki przepis w klubie mi wyszedł dziś bigosik super, smacznego
Dzięki śliczne
Stary 2011-09-15, 11:51   #370
Haniula
Zakorzenienie

a wiecie, że ja nie wiem jak smakuje cukinia nigdy nie jadłam
Stary 2011-09-15, 11:58   #371
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Oo to nie wiesz co tracisz,z grilla jest pyszniutka i wogóle pod każdą postacia ja tez robie pyszną potrawkę z cukini z pomidorami ,ziemniaczkami mmmm własnie muszę to na dniach zrobić.
Zapomniałam sie pochwalic ,ze moja córcia ma 25 cm w całosci z nózkami i waży 365 g
Stary 2011-09-15, 12:00   #372
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Oo to nie wiesz co tracisz,z grilla jest pyszniutka i wogóle pod każdą postacia ja tez robie pyszną potrawkę z cukini z pomidorami ,ziemniaczkami mmmm własnie muszę to na dniach zrobić.
Zapomniałam sie pochwalic ,ze moja córcia ma 25 cm w całosci z nózkami i waży 365 g
kawał baby
Stary 2011-09-15, 12:17   #373
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc mamuski ja dopiero wstalam wczoraj na noc na zgage wypilam mleko i spalkam cala noc raz tylko siusiu

co do problemow z oddychaniem lekarz mowil ze to normalne bo cos tam sie nam kurczy i cos jeszcze ale nie pamietam;p

co do mojego tzta to on ciagle ma jakis problem;/ nie lubi sie od pewnego czasu z moimi rodzicami tzn on ich i nikt ni8e wie z jakiego powodu.. i wszystko od nich jest be.. i powiedzial ze on kupi igorowi nowa ksiazeczke a ta moge sobie z mama wypelniac;/ ja juuz nie wiem co ja mam ropbic... chore sytuacje;/
Uska, spróbuj z nim porozmawiać, dlaczego się tak zachowuje, przecież to nienormalne Czy rodzice mu coś zrobili, powiedzieli, że ma jakis uraz do nich i nawet dla dziecka kupić nic nie pozwala?

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Kurde Agatek współczuję bardzo.

Ja tez mam iść na badanie glukozy, ale odwlekam trochę i odwlekam, pójdę jak poczuję, że to ten dzień , żeby nie rzygnąc:/

Czekam na tą decyzje w sprawie stażu i czekam. Gdyby przyszła pozytywna odpowiedz i gdyby mi wypłacili pieniadze zaległe to bym mogła już nieźle skompletować wyprawkę, a tak to nie wiem jak to będzie. Męczy mnie to trochę, że ta sprawa tak się niedobrze ułożyła... Dzis miałam dory sen, w senniku sprawdzałam i pisało, że sprawy zawodowe pomyślnie przebiagną, ahh tylko żebym niepotrzebnie sobie nadziei nie robiła..

Dzis grabiłam trawę, jeszcze muszę skosic spory kawałek, ale robię to tak na raty , by nie paść z przemęczenia.
Zoska, ile mają czasu na podjęcie decyzji? Kiedy składałaś to odwołanie? Mam nadzieję, że się pozytywnie ułoży

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Agawoo ja mam dwa takie fotele(gruszki na nie mówimy) Kupiliśmy sobie je z tż na 2 rocznicę ślubu, tak do siedzenia są rewelacyjne, można sie ułożyć jak sie chce ale mają jedna wadę, ciężko się z nich wstaje(przynajmniej z tych naszych) no i w związku z tym ja już na nich w ogóle nie siadam a z dzieckiem to całkiem odpada. Ale ogólnie są zajefajne
Kasik to chyba zależy od rozmiaru fotela Jeszce pomyślę, ale mam na niego straszną ochotę

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 12:19   #374
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Zjadłam 2 kanapki z polędwiczką i pomidorkiem i na to czosnek pokrojony i jeszcze dogryzałam sobie tym sposobem 2 ząbki czosnku zjadłam jestem z siebie taka dumna herbatka z cytrynką i spadam spać jeszcze jutro czosnek pojem, ale od soboty nic, bo jak ja będę z takim oddechem do mężulka startowała??

3 raz nie idę na glukozę, o never lekarz 1 kontaktu powiedział, że w takich skrajnych przypadkach robią glukozę 2 h po posiłku i trzeba zjeść 4 drożdżówki i nie będę musiała wypijać nic fajnie by było, nie powiem... ciekawe co gin na to...
Powiem Ci teraz, że na słodkie nie mogę patrzeć od tygodnia... przejadło mi się chyba- te krówki no i nie mam ochoty zupełnie, a jeszcze 2 tyg temu musiałam specjalnie do sklepu o 19stej jechać po dużą ilość słodkiego
no właśnie, będą nici z twoich zaplanowanych wygibasów
Stary 2011-09-15, 12:24   #375
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
kawał baby
Właśnie się zastanawiam czy to dużo ,mało czy akurat jak na 21 t.c.
Stary 2011-09-15, 12:26   #376
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja własnie też w hm mam upatrzone spodnie, ale na jednej parze sie nie skończy, bo ze dwie musze miec. tez nie mowie, że to majatek, ale jak podliczę wydatki na jeszcze inne rzeczy to juz sie spora suma uzbiera. przynajmniej jak dla mnie.
dlatego ja nie podliczam he he he
po co mam się denerwować

Cytat:

testowanie na drożdzówkach na pewno będzie smaczniejsze

Cytat:
o jaaa no co ty uwielbiam cukinie a np. grillowana jest pycha

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 12:33   #377
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Uska, spróbuj z nim porozmawiać, dlaczego się tak zachowuje, przecież to nienormalne Czy rodzice mu coś zrobili, powiedzieli, że ma jakis uraz do nich i nawet dla dziecka kupić nic nie pozwala?

Zoska, ile mają czasu na podjęcie decyzji? Kiedy składałaś to odwołanie? Mam nadzieję, że się pozytywnie ułoży

Kasik to chyba zależy od rozmiaru fotela Jeszce pomyślę, ale mam na niego straszną ochotę

Dwa tygodnie temu przyszło pismo, że mam podpisać odwołanie(glupia, zapomniałam je podpisac, wrzuciłam do koperty,zakleiłam i pooszło) i mi je odesłali. Jeszcze tego samego dnia je podpisałam i odesłałam poleconym. Teraz czekam, minęły juz dwa tygodnie , mam nadzieje, ze jutro cos przyjdzie.

Nie napisali mi ile mają na to czasu.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 12:42   #378
ewula83
Rozeznanie

Czesc Dziolszki!!

Normalnie wstyd juz ta godzina a ja jeszcze w pizamie(Ale tlumacze sobie,ze jak bedzie dzidzi to nie bede juz miala tak dobrze dlatego moge korzystac heheh

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Dziewczyny biję rekordy w bezsenności od 24 męczę się z zaśnięciem, przewracam z boku na bok, a ból gardła jest taki, że mnie strasznie boli jak połykam śline... jeszcze głowa potwornie boli

Boję się czy to nie angina i to tak przed wyjazdem jeszcze, nie no super dziś jadę do urzędu miasta z rana po zaświadczenie bo się po prostu boję wszystko przez teściową!!!! to ona od 4 dni chodzi i się leczy i nic
Ja tez cierpie ostatnio na bezsennosc,przewracam sie z boku na bok,z brzuszkiem zasnac mi nie wygodnie.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Kropeczka,ja tez nosze aparat na zeby to znacz takie wkladki prostujace na zeby http://www.invisalign.de/de/Pages/Home.aspxZa jest to drogie ale warto.Od zawsze mialam krzywe zeby i w ogole sie nie usmiechalam,te wkaldki byly dla mnie zbawieniem.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Ja z cukini wczoraj zrobilam Leczo,bardzo dobre.
Stary 2011-09-15, 12:43   #379
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Czesc Dziolszki!!

Normalnie wstyd juz ta godzina a ja jeszcze w pizamie(Ale tlumacze sobie,ze jak bedzie dzidzi to nie bede juz miala tak dobrze dlatego moge korzystac heheh

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Ja tez cierpie ostatnio na bezsennosc,przewracam sie z boku na bok,z brzuszkiem zasnac mi nie wygodnie.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Kropeczka,ja tez nosze aparat na zeby to znacz takie wkladki prostujace na zeby http://www.invisalign.de/de/Pages/Home.aspxZa jest to drogie ale warto.Od zawsze mialam krzywe zeby i w ogole sie nie usmiechalam,te wkaldki byly dla mnie zbawieniem.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Ja z cukini wczoraj zrobilam Leczo,bardzo dobre.

No korzystaj póki możesz

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 12:47   #380
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc mamuski ja dopiero wstalam wczoraj na noc na zgage wypilam mleko i spalkam cala noc raz tylko siusiu

co do problemow z oddychaniem lekarz mowil ze to normalne bo cos tam sie nam kurczy i cos jeszcze ale nie pamietam;p

co do mojego tzta to on ciagle ma jakis problem;/ nie lubi sie od pewnego czasu z moimi rodzicami tzn on ich i nikt ni8e wie z jakiego powodu.. i wszystko od nich jest be.. i powiedzial ze on kupi igorowi nowa ksiazeczke a ta moge sobie z mama wypelniac;/ ja juuz nie wiem co ja mam ropbic... chore sytuacje;/
Porozmawiaj z TZ,powiedz mu,ze sprawia Tobie przykrosc.Dlaczego nie lubi rodzicow?Mial jakies zatargi z nimi?Jakby moj TZ powiedzial cos na moich rodzicow to batem pogonilabym go.
Stary 2011-09-15, 12:57   #381
Mijus
Rozeznanie

Dzień Dobry Mamusie

inutil - Super, że wszystko ok Piękny ten Twój synuś Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Rozplanowałam już sobie rozkład mebli dla dziecka w pokoju i jak ulał zmieści sie fotel do karmienia. Dziewczyny zachorowałam na taki fotel z mothercare(250euro), nie jest tani ale jak w nim usiadłam to nie chciałam wstać....bardzo wygodny i do tego bujany i podnóżek buja sie równomiernie z fotelem. Idealnie wyprofilowany pod plecy. Już sobie zaklepałam jako prezent na gwiazdkę
O taki:http://www.mothercare.com/Kub-Haywoo...elated-tab-3-5
Ten fotel jest boski! Też chce taki

Cytat:
wchodzę teraz na wagę a tam co się ukazuje mym oczom?? 63,5 nigdy tyle nie ważyłam!
Ja przytyłam 6 kg jak narazie (20tydz.), nie wiem czy to dużo, czy mało Ale jak patrze na swój brzuch i cycki to wszystko się zgadza
Reszta jaka była taka jest. Szybko wszystko wróci do normy jak się rozdwoimy

Cytat:
Cała noc nieprzespana masakra.... łeb boli nadal, a brałam tabletkę o 4 rano
możesz się ubezpieczyć oczywiście ja dziś do nich zaraz jadę załatwić zaświadczenie i do lekarza bo boję się, że to angina a gardło dziwacznie wygląda!!!!!
zbieram się z domu
współczuje Ci strasznie bezsenności! Do tego jeszcze jakieś dziadostwo się przyplątało! Zdrówka życzę i dużo snu!

Cytat:
Witam
Wczoraj byliśmy z TŻ-em na badaniu usg 4 d,niesamowite przeżycie i lekarz wykluczył tyle wad u Maluszka z tego najbardziej się cieszę
Dostalismy standardowo płytę z filmem ,opis badania i zdjęcia.

Po wizycie pojechaliśmy na małe zakupy dla Naszego Szkraba

Popołudniu zamieszczę zdjęcia Maluszka i zakupów
Cudownie, że wszystko ok

Cytat:
Wróciłam Glukoza z cytryną malcowi nie podeszła i po 10 min był znów haft... zemdliło mnie od słodkiego i o masakra... jestem wykończona...

A u lekarza oki, na szczęście to nie angina, tylko wirusowe zapalenie gardła, wykupiłam leki do ssania na gardło, tabletki na zatoki i gargarin do płukania zaraz zjem i się wezmę za siebie, bo muszę ozdrowieć do niedzieli a serce bije oki, to, że się zatrzymuje to normalne, bo macica się rozszerza i uciska płuca czy coś takiego
O cholercia! Współczuje! Jak sobie pomyślę, że nie długo mnie to czeka to aż mi dreszcz po plecach przechodzi! Nie zazdroszcze przeżyć!
Zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Agatek bidulo!!! ja jutro idę na glukozę!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA
tylko ja sobie dzis sobie przypomnialam ze pilam juz glukoze jak kiedys krew oddawalam..i bylo ok!! to moze jutro przezyje...
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Czesc Dziolszki!!

Nie jesteś sama, ja dziś spałam do 12 Cudownie! Odespałam kilka ostatnich nie przespanych nocy Wstałam o 7, zjadłam z tż śniadanie, dałam buzi na do widzenia i powrót do wyrka
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:00   #382
mala_stopka
Zadomowienie

Cytat:
tak jak piszą dziewczyny reniee można
ja w poprzedniej ciazy miałam mega zgagę po wszystkim, mleko, migdaly nie pomagały, reniee trochę i trochę pomagało też częste jedzenie co ok 2h ale w malutkich ilościach

kurcze chciałam napisać długiego posta z cytowaniami, ale mi wcięło i teraz juz nie pamietam o czym chciałam napisać....

kusicie mnie tym bigosikiem z cukini.... akurat mam jedną taka dużą...
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:01   #383
NataliaM1103
Rozeznanie

a oto mój SYNUŚ!!
trochę taki mały ufoludek jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9150077.jpg (78,8 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez NataliaM1103
Czas edycji: 2011-09-15 o 13:02
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:05   #384
bambusiek
Zakorzenienie

Hi

Byłam kupić ten zestaw do łóżeczka i z 6 co były wczoraj zostały tylko 3: różowa, błękitna albo beżowa krateczka wzięłam beż

No i w lumpku kupiłam polarowe portki, bluzkę z misia i welurowe śpiochy za 1,70zł

ale się jarrrrammm....
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:06   #385
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
a oto mój SYNUŚ!!
Ale cudowny!!!:lo ve:Gratulacje!!! Takie zdjęcia mnie rozbrajają
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:14   #386
NataliaM1103
Rozeznanie

Zrobiłam małe zakupy dla Małego ,ciuszki,czapeczki,antydr apki,pieluszki flanelowe i tetrowe,butelka,smoczek,s zczotka itp.
No i biedronka od mamy dla małego kibica
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9150082.jpg (114,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9150083.jpg (136,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9150084.jpg (128,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9150085.jpg (98,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9150086.jpg (104,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9150087.jpg (134,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9150088.jpg (152,0 KB, 23 załadowań)
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:16   #387
Haniula
Zakorzenienie

Natalia ale przystojniak mały tez chetnie bym obejrzała w ten sposob moją kruszynke, ale szkoda mi kasy tymczasem nacieszam się widokiem z 2d

bambusiek wiesz, ze teraz musisz zrobic zdjęcia nowych nabytków i koniecznie umiescic w klubie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0223.jpg (77,3 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-09-15, 13:17   #388
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
a oto mój SYNUŚ!!
Fajny ten Twoj synus,w ktorym tygodniu jestes?
Stary 2011-09-15, 13:19   #389
mala_stopka
Zadomowienie

NataliaM1103 super synio
Haniula Twoje maleństwo tez cudowne

właśnie wcinam nutelle prosto ze słoika... mniam mniam

Edytowane przez mala_stopka
Czas edycji: 2011-09-15 o 13:21
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 13:19   #390
ewula83
Rozeznanie

Zakupy udane,ja zaczynam kupowanie w przyszlym miesiacu,zazdroszcze Wam ze juz macie tyle slodki rzeczy dla bobaskow.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości