|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nail Tek-i jak Wam pasuje?
Cytat:
![]() Napisałam do dystrybutora, może coś mi rozjaśni... nie chcę myśleć, ż wtopiłam 60zł w jakiś syf:P |
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powinno dać 100% pewność czy to oryginał czy nie.Ja jeszcze dodam, że w pudełku miałam także dołączoną ulotkę (oczywiście po angielsku bo odżywka sprowadzana z USA). |
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc może z tą buteleczką będzie tak samo. Ale pewność będziesz miała, gdy odpowie Ci dystrybutor. My tu możemy jedynie "gdybać"
|
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko czekam na potwierdzenie dystrybutora, aby mieć 100% pewność. |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba masz oryginał
|
|
|
|
|
#367 |
|
Przyczajenie
|
a propos koloru odzywek (NT Foundation), ja rowniez mialam pewne obawy ze kupilam podrobe na allegro, bo odzywka byla bardziej szaro-zoltawa niz poprzednia: mleczna, wrecz biala. Ale przypadkiem - przez nieuwage - zrobilam test: przekonana ze mam podrobke, nie zwracalam uwagi na skorki, na ktore dostalo sie troche odzywki, jak juz wspominalam na tym forum przy poprzedniej butelczce mialam objawy nadwrazliwosci skorek na NT, a przy rzekomej podrobce, palce zaczely piec tak samo jak przy poprzedniej "oryginalnej" odzywce. Wniosek: widocznie, jak pisala magrest, wachania kolorow sa dopuszczalne
ale etykietki byly w obu buteleczkach takie same...pozdrawiam wszystkie nailtekowiczki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nail Tek - gdzie dostać?
Cytat:
Edytowane przez savan Czas edycji: 2005-12-30 o 23:55 |
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem dobrej myśli |
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pisałam wcześniej, nie pamiętam dokładnie tej "sprawy" z rynkami.
|
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
Przyczajenie
|
Jako pierwsza opisywałam odżywkę XTRA na forum.
Kupiłam oryginalną w Stanach. Uzywalam ponad pół roku. Przed zastosowaniem miałam bardzo cienkie, łamliwe i rozdwajające paznokcie. Żadna odżywka nie działała. A stosowałam chyba wszystkie odstepne w Polsce. XTRA zadziałał. Piekł na początku niemiłosiernie - chyba przez miesiąc. I nie zadziałał błyskawicznie. Chyba własnie po 5 czy 6 miesiącach zauważyłam że w końcu mam długie, twarde paznokcie ;-) Moja manikiurzystka doradziła mi odstawienie XTRA bo miałam już bardzo twarde paznokcie, a przy okazji i skórki zrobiły sie twarde ;-) Teraz używam NailTek III - dla twardych paznokci i smaruje na noc olejkiem PegySage. Jak macie jeszcze jakies pytanie dot XTRA - pytajcie ;-) Ściskam, Ania |
|
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Od 2 tygodni uzywam Nail Tek - kupilam na allegro w buteleczce z ubogim opisem ;-)
Paznokcie mi stwardnialy, wydaje mi sie ze rosna szybciej, zauwazylam zdecydowana roznice wiec chyba nie kupilam podroby?! ))Wczesniej nie moglam zapuscic bo paznokcie pekaly mi po bokach, juz zastanawialam sie czy nie polozyc na nich zelu a tu taka mila niespodzianka! |
|
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
Na odżywkach Nail Tek pracuję od początku byłam jedną z pierwszych w Polsce która zaczęła na nich pracować są rewelacją moje klientki kupują ją cały czas i nie miałam żadnych reklamacji jedno tylko jeśli po kuracji po jakimś czasie problem rozdwajających paznokci powraca to znaczy że brakuje w organiźmie minerałów i trzeba je uzupełnić i w połączeniu z NT ta kuracja wychodzi jeszcze lepiej a przy okazji skóra i włosy,zęby, kości (cały organizm) też dostają swoje, system nerwowy też się nie pogniewa bo dostarczysz mu magnezu. Ale nie wiem czy wiesz że jest teraz nowa linia NT odżywki hydration I,II,III,IV , która oprócz odbudowy płytki jeszcze ją nawilża i jest jako podkładową i nawierzchniową formułą to jest dopiero rewelacja , Ja kiedyś nosiłam sztuczne paznokcie ale od 5 lat nie wiem co to jest problem rozdwojonych lub złamanych! paznokci napewno twój zakup nie będzie nie trafiony jeśli zastosujesz się do wskazń zamieszczonych na ulotce to napewno uzyskasz pomyślny rezultat, a co do szybkości działania to już po tygodniu stosowania mogą być efekty. tylko odżywkę musisz kupić z pewnego źródła bo w internecie pokazują się podróbki no i są nielegalnie sprowadzane. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kupiłam dodatkowo do foundation - intensive, a Ty podsunęłaś mi pomysł, żeby jeszcze jakieś witaminki ... no właśnie, jakie? Co byś zaproponowała??? Czego mogą potrzebować moje paznokcie? |
|
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
W aptece są różne preparaty na wzmocnienie włosów, skóry i paznokci
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo np. skórę mam bez zarzutu. |
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Ale są sztuczne i nasz organizm tego nie przyswaja najlepsze są naturalne.Aby to ocenić jest mi potrzebne więcej informacji na temat Twojego obecnego stanu zdrowia możesz wysłać do mnie maila bo to są już bardziej poufne informacje. muszę wiedzieć jak się odżywiasz itp
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
Ale niektórym się już dostały wszędzie gdzie jest dobry produkt starają się podrobić tylko podróbki nie trzymają standartów i nie wiadomo co zostało tak naprawdę zastosowane . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby polski przedstawiciel nie kpił sobie z klientów i oferował towar po normalnych cenach, a nie kosmicznie zawyżonych, to pewnie wiele osób wolałoby kupić w Polsce. A tak mamy stan, taki jak obecnie
|
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym sie chyba wszystkie zgadzamy, jako uzytkowniczki Nail Tek
![]() jesli w USA odzywki NT kosztują 9,95 USD, a w zestawach jeszcze taniej, to chyba wszystko jest jasne |
|
|
|
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

To powinno dać 100% pewność czy to oryginał czy nie.

jestem również