|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Cally05głowa do góry
wszystko będzie dobre ![]() u mnie dzisiaj długi trening (73 minuty) i wydaje mi się porządny,mimo że byłam oblana potem, nie jestem wcale zmęczona i jestem taka radosna ![]() Jillian 30 Day Shred: level 1 (25 min) Jillian Michaels Banish Fat Boost Metabolism (zrobiłam kilka filmików, razem 22 minuty ćwiczeń) Tiffany Booty Shaking Waist Workout (10 min) 8 min ABS 8 min Stretch na na na na na
Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-11-09 o 15:15 |
|
|
|
|
#362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i widzę że chyba coraz blizej celu ? ![]() ja dziś planuje wieczorkiem basen. z jedzeniem całkiem w porządku, choć obiad nie dietetyczny- ustaliłam sobie 1 dzien w tygodniu pozwolić 'za wczasu ' niż ulec kompulsowi. dlatego dziś zapiekanka na obiad, reszta posiłków niskokalorycznie, za to jutro i pojutrze będzie idealnie ![]() Powodzenia ! Abre90- ciekawa jestem twojego przykładowego jadłospisu-pdoeślesz nam coś?
|
|
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj mam o wiele lepszy humor niż wczoraj ale to chyba dlatego że poszłam na zakupy i kupiłam botki i sweterek
Z jedzeniem mniej więcej ok gorzej z ćwiczeniami Jadłospis Grysik Jabłko Pomarańcza Naleśniki z serem 2 cukierki toffi ![]() W kuchni mam jeszce batona grzeska ale po niego nie pójde. Będe siedzieć na wizażu i mam zamiar o nim zapomnieć
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzisz jak łatwo kobieta moze poprawić sobie humor ? i dobrze, bo już zaczęłam sie o ciebie martwić ![]() u mnie basen i ok. 1600 ckal. |
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kazdy ma jakieś problemy jeden ma większe a drugi mniejsze ... Ostatnio miewam straszne wahania nastrojów. Raz płacze a drugi raz sie śmieje. Strasznie to denerwujące. Zaraz ide robic z mama oponki . Postanowiłam że zjem 1 góra 2 . Nie zakładam z góry ze ich nie tkne bo obawiam sie że nie dotrzymam słowa i bede strasznie zła na siebie . A tak to pozwole sobie na 1 i mysle ze bedzie ok. Rano zjadłam pół bułki z rybą Na II śniadanie kromka chleba razowego z dżemem domowej roboty Później robiłam pierogi i spróbowałam troche farszu ( do ruskich) A przed chwila zjadłam 2,5 pieroga bo więcej nie wiem z jakiego powodu nie dałam rady. Nałozyłam 5 na talez i połowe odstawiłam ![]() Do tego wypiłam 2 szkl soku ale sprawdzałam na etykiecie i ma on 3 kcal w 250 ml !!!! Sama byłam w szoku dlaczego tak mało
|
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wracam od Tz. Jest -5 a inteligentni ludzie zamkneli dworzec i trzba siedziec na dworzu-w moim przypadku jeszcze 30min... Diety sie trzymalam, nie cwiczylam.. Z torta dla tz zjadlam 3kostki czekolady i 2zelki bo kazal..
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ograniczam jedzenie, praktycznie zrezygnowałam ze słodyczy, alko też ograniczyłam, chodzę na fitness 5 razy w tygodniu, a ta przeklęta waga stoi drugi tydzień, wymiary też bez zmian
![]() Nie wiem co się dzieje, moja motywacja leci na łeb na szyję
|
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może za mało właśnie jesz? |
|
|
|
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
nie, nie sądzę,
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
Może za mało jedzenia podle dużej ilości ćwiczeń? Organizm kiedy dostaje za mało jedzenie buntuje się i odkłada na cięższe czasy. Nie zawsze się czuje głód, jak organizm ma za mało "paliwa". A może to zwykły zastój? Przez to niestety musi każdy przejść.
|
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem, poczekam jeszcze tydzień, zmniejszę ilości węgli, zwiększę białka, może coś się ruszy, jak nie idę do dietetyka
|
|
#372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie na wadze-64,0.
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
Okropnie mnie boli brzuch i mam wrażenie ze zaraz zwymiotuje ...
Jutro zaplanowałam 1 dniową głodówke oczyszczająca. Zresztą i tak chyba bym nic nie zjadła bo na sama myśl o jedzeniu jest mi gorzej.
|
|
|
#374 |
|
Raczkowanie
|
Haaaalllloooo
Jak Wam minął weekend?Cally jak się czujesz? mam nadzieję, że lepiej ![]() U mnie weekend dosyć leniwy. Wczoraj 22 minuty biegałam w miejscu w pokoju Idzie mi coraz lepiej ![]() Dzisiaj zaliczyłam 63 minutowy trening
|
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
u mnie weekend jak najbardziej na plus, dużo aktywności, z jedzeniem też w porządku.
Abre90- gdzieś się podziała ?
|
|
|
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
abre cały czas jest, na bieżąco czyta, tylko nie zawsze wie co napisać
![]() zaczął się tydzień więc znowu wstawanie o 5 i dużo nauki. właśnie wcinam obiad-łosoś, kalafior i buraczki/papryki ze słoiczka. później powinnam się brać za książki, bo jutro dwa kolosy, ale znając życie zaczytam się w forum i tyle z tego będzie ![]() a jak u Was piękne?
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! aktualnie przejście na ustabilizowanie ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Basia lepiej staram sie nie myśleć o problemach i zając sie soba i swoim wyyglądem ale wiesz jak to jest że nie zawsze mimo szczerych chęci tak się da zrobić Zjadłam pomarańcza i zabieram się za Ewkę :d
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyrabiam. Jak wychodziłam z domu było jeszcze ciemno, jak wróciłam znowu ciemna noc. Nic mi się przez to nie chce. Nie ćwiczyłam przez ostatnie dni, ale dietowo w miarę okey (wczoraj zjadłam półtorej kawałka domowego ciasta jabłkowego).
Coś czuję, że to moje odchudzanie dłuuuugo potrwa. No ale (tak się pocieszając) lepiej długo niż wcale.
|
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam taki humor ze nic tylko strzelic sobie kulke w leb. W domu nieciekawie, w szkole klasa sie dogadac nie moze. W ogole nie mam ochoty na ludzi. Zamknelabym sie w szafie i siedziala w swojej samotnosci.
Wczoraj mialam 3lata z Tz. Niestety nie moglam z nim byc przez widzimisie namy. Szlag by to.
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
co Wy takie smutasy? Jesienna depresja Was dopadła?
Sięgać po jakieś dobre owoce zamiast po słodycze i ruszać tyłkami żeby wywołać endorfiny za mną 27 minut szok treningów z Ewką zmykam z powrotem do kuchni szykować urodzinowe pyszności (nie moje urki) |
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Dzsiaj dietowo w miare ok poza mała wpadką . Zamiast lunchu zjadłam kilkanaście mini krakersików.
W palnach miałam Ewke - turbo - zaraz sie za nią biore i chyba zaczne wprowadzać kary za grzeszki. Więc dzisiaj karniak - 100 brzuszków i 15 min ćwiczeń za te cholerne krakersy.Włączam pamiętniki wampirów i biore sie za ćwiczenia ..
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ja jestem jakaś dziwna, ale ja po ćwiczeniach wcale nie jestem szczęśliwsza, tylko zła, że muszę je wykonywać.
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam problem w domu, i zre jak swinia. Tzn : Rano i przedpoludniem nie, ale za to na wieczor. dzis :
Sniadanie- 2 kanapki z serkiem topionym Lunch- 2 marchewki W domu : 2 kanapki z serem troche czipsow, 3 krowki .i 3 chrupki kukurydziane... Jutro mam wolne od szkoly, wiec zrobie Ewke + 2 mel b ! I ugotuje sobie cos zdrowego i pysznego na obiad ! Np, kalafior !
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
oh! mi też zawsze popołudniami i wieczorem dopisuje większy apetyt, zwłaszcza na słodycze. Ciągle uczę się z tym walczyć. Czasem wychodzi, a czasem nie. Nauczyłam się nie jeść nic po kolacji, ale przed kolacją ciągle mnie do czegoś ciągnie - mimo zjadanego podwieczorka. Żeby tak ciągle nie podjadać, to: pije zieloną herbat lub popijam herbatę z mięty pieprzowej. Często pomaga, a jak nie, to jem jakiś owoc albo warzywo. Coraz rzadziej targam się na kupne słodycze. Moją bolączką są domowe ciasta, które ubóstwiam
Ale jak już jem, to 1 kawałek, a dawniej to rzadko kończyło się na 3, bo zwykle pochłaniałam więcej. Żeby uniknąć wieczornej chcicy na słodkie, to czasem jadam słodki podwieczorek Niestety boli mnie gardło i łapie mnie katar - od samiutkiego rana, ale zebrałam się w sobie i zrobiłam 55 minutowy trening, dosyć lekki. Psss... - śniadanie (ok. 10:00, wstałam dzisiaj jakoś o 9:30): 2 kromki chleba żytniego ze słonecznikiem, a do tego plasterek szynki drobiowej, trochę gotowanych warzyw (po kawałku: brokuła, kalafiora i marchewki), a do tego troszkę sałatki z porem (por, szynka drobiowa, ser żółty, ogórek konserwowy domowej roboty i ciutka majonezu - sałatka została z wczorajszej kolacji i trzeba było dokończyć) - II śniadanie - z racji późnego wstania i krótkiej przerwy pomiędzy śniadaniem a obiadem, to zjadłam 2 mandarynki i kilka pestek z dyni - obiad (ok. 14:00) kurczak pieczony w papirusie, a do tego gotowane warzywa: kalafior, brokuł i marchewka, a do tego sos czosnkowy na jogurcie naturalnym z mnóstwem przypraw ![]() - podwieczorek będzie troszkę grzeszny, ponieważ zamierzam zjeść kawałek domowego sernika na zimno (sama robiłam na wczorajsze urodziny brata) - nie ma w tym mąki, ani nic takiego, tylko jedną galaretkę dodałam do sera i odrobinę żelatyny, bo by się mogło rozpłynąć i jedna galaretka na wierzch, a pod nią plasterki mandarynek i rodzynki, więc wydaje mi się, że mogę zjeść kawałęk. Pewnie jakiś owoc lub warzywo żeby mi się więcej ciatsa nie chciało ![]() - kolacji jeszcze nie umyśliłam, ale prawdopodobnie jakaś świeża sałatka z surowych warzyw lub serek wiejski lub zupa pomidorowa, którą pozostali w domu jedli na obiad na pierwsze danie u mnie w domu zwykle są obiady dwudaniowe, tylko ja zjadam zazwyczaj jedno danie - zwykle drugie, a zupki sobie zostawiam na kolację ![]() w domu mam jeszcze ciasto z masą krówkową - wczoraj zjadłam jeden kawałek, ale dzisiaj już nie zamierzam
Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-11-14 o 15:17 |
|
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zielona tez pije...uwielbiam ;d. Dzis zjadlam na sniadanie kisiel, ciastko, a potem bylam w miescie i chinszczyzne zjadlam.. I juz dzis chyba nic nie wcisne. W dodatku jutro mam @ i mnie kregoslup boli.
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
Ja to normalnie nie wyrabiam. Na nic nie mam czasu
A ajk juz znajde chwile na ćwiczenia to zaraz ktoś wchodzi i mi przeszkada a ja nie moge ćwiczyć jak sie ktos na mnie patrzy. Dzisiaj dietowo ok. Narazie nie zjadłam nic słodkiego i nie zamierzam. Cały czas chce mi sie pić. Pije ok 2 l zielonej i zwykłej herbaty dziennie i zastanawiam sie czy to normalne ![]() serek wiejski kanapka z serkiem topionym jabłko marchewka Zaraz ide zjeść bigosik :P oczywiście dietetyczny
|
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam @ , boli mnie brzuch i plecy
![]() Sniadanie : 2 kanapki z serkiem topionym z szynka Lunch : kawaleczek pizzy z szynka- szkolnej roboty Kolacja : 2 herbatniki peti ber, 100 ml jogurtu z bananem i polowa garscia platkow cini minis , kanapka pelnoziarnista z serem, pomidorem i ogorkiem. Wydaje mi sie ze jak na @ to w miare dobrze jadlam, mimo tych herbatniczkow.. dotego rano -> zielona grejpfrutowa + woda.
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z dietą dziś było różnie. W południe odwiedziny w kfc. Koło 15 byłam u koleżanki i zjadłyśmy chrupki kukurydziane i sunbitesy. No ale wieczorkiem się zmobilizowałam i 40 minut hula hopa kręciłam.
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzisiaj miły dzień
![]() pół dnia spędzone na zakupach i kupnu rzeczy po okazyjnych cenach bez wcześniejszego zamierzania kupna ![]() zrobiłam też dzisiaj z Jillian 30 day shred level 1 jutro planuję dłuższy trening a wieczorem imprezę, ale mam zamiar przed wyjściem z domu zjeść kolację, to nie będzie mnie ciągło do jedzenia, które tam będzie, a pewnie będą same niezdrowe rzeczy. |
|
|
|
|
#390 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
! Milej imprezy ! ![]() Ja jutro ide do pracy.. Teraz burczy mi w brzuchu ... I nie moge spac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

wszystko będzie dobre 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A ajk juz znajde chwile na ćwiczenia to zaraz ktoś wchodzi i mi przeszkada a ja nie moge ćwiczyć jak sie ktos na mnie patrzy.