![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Che Italia?
Baobabku, szczesliwej podrozy i milego pobytu w Polsce
![]()
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Nie no w koncu musze to zdradzic, bo juz taka zaskoczona jestem, ze bardzoije byc nie moge. Mamy tu iwazje Ani
![]() ![]() Smieje sie, ale wcale mi nie do smiechu. Juz sie widzialam z ukochanym, dziwne uczucie widziec sie po takim czasie i nie czuc radosci..jeszcze wczoraj ja czulam, wrecz eksplodowalam, dzis natomiast czuje jakis taki ciezar. Nawet fakt ze jedziemy juz w srode do Polski zostal jakos przycmiony. Mam nadzieje, ze sie to rozwiaze, bo w koncu problemy sa od tego, zeby je rozwiazywac.. Baobabku milej podrozy Ci zycze i pobytu w Polsce! tez Ci pomacham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Wcale się nie dziwię, że nas tak dużo... w końcu Anna to najpopularniejsze imię w Polsce. Jest nas ponad milion! Nie ma innego tak popularnego imiona, po Annie jest długo, długo nic, a potem cała reszta, ha!
![]() mam nadzieję marticia, że się ułoży z twoim mężeczonym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego weekendu wszystkim życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane,
Ja juz spakowana, dzieki za zyczenia, no fakt hihih ja tez Ania ![]() Marticiu, nie martw sie, to minie, naprawde, czlowiek przyzwyczaja sie do wszystkiego, juz pare razy mialam okazje sie o tym przekonac, niezaleznie czy to rzeczy dobre czy zle, po prostu czas goi rany, wiec z pewnoscia za dzien czy dwa, znajdziesz sile by pogodzic sie z tym, zaczniecie zyc dalej i bedziecie szczesliwi jak dotad byliscie ![]() ![]() A w srode.... w srode nie ma sily, bedziesz z pewnoscia szczesliwa jadac do domku rodzinnego ![]() ![]() A zdradz mi, jak lecisz??? Tu takze leje i niebo rozdzieraja blyskawice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Przyczajenie
|
Tervetuloa!
Mam małe pytanko i mam nadzieje ze ktos z Was mi pomoze co to znaczy "Bella figa" bardzo byla bym wdzieczna za odpowiedz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
Satu... jakby ci to powiedzieć.... to tak jakby w Polsce ktoś powiedział "niezła dupa", tyle tylko, że po włosku "figa" to jest, że tak powiem, z drugiej strony. Jest to dosyć specyficzny komplement; jeśli ktoś to za tobą krzyknie na ulicy, to masz pełne prawo się obrazić... jeśli natomiast mówi ci to ktoś, z kim jesteś w zażyłych stosunkach, to można to wziąć za rubaszny komplement (chociaż to też zależy od kontekstu)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
Azuleyes jak ty to pieknie wytlumaczylas
![]() ![]() Dziewczynki, zycze wam wspanialej niedzieli . Ja z moim mezusiem jade jutro na narty (pierwszy raz ![]() Pozdrawiam wam mocno !!! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane,
Co prawda godzina o ktorej tu jestem, jest dzika hihih, ale ja tak zawsze, przed podroza szlag mnie trafia i nie moge spac, wierce sie i budze co moment ![]() ![]() Tak strasznie sie ciesze! Za 1,5godzinki wyjezdzamy do Palermo i o 9:20 lece ![]() Odezwe sie jutro juz z Polski, milej niedzieli zycze wszystkim!!! Pozdrowionka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Przyczajenie
|
Azuleyes dziekuje serdecznie za odpowiedz =] i Pozdrawiam Wszystkich cieplutko Satu =]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
Witam, to znowu ja - cala poobijana, ale szczesliwa
![]() ![]() Baobabku, jak w Polsce ? Daj znac , jak dolecialas . ![]() Pa! ![]()
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki, jestescie pelne przygod
![]() Baobabku, milego pobytu, oj cos czuje ze tez nie bede spac przed podroza ![]() Azuleyes, dzieki za staniecie w mojej obronie..docenione. Wieczorkiem przedzwonie do Ciebie ok? na komorke ![]() ![]() ![]() Mimoza, a gdzie byliscie w gorach? To jeszcze jest snieg? w tym roku nie bylam, ae w zeszlym nauczylam sie jezdzic na nartach i teraz to jak tylko pomysle to az mnie nosi..chcialabym znowu troche polatac ![]() Pozdrawiam Was cieplutko i serdecznie. U mnie wszystko sie ulozylo, a ukochany juz nigdzie nie jedzie beze mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
dziewczyyyynyyy ja juz chce do was
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
groshku do mnie i do martici będziesz miała z Mediolanu mniej więcej tak daleko jak i do Polski
![]() ![]() minoza- właśnie się też zastanawiałam gdzie ty na tych nartach byłaś? Że zimno było, to fakt, ale nie wiedziałam, że aż tak bardzo... ja mam niestety kiepskie wspomnienia z nart. Zawsze byłam w towarzystwie zapalonych narciarzy, którzy np w środku lata, ni stąd ni z owąd zaczynali swoje pogaduszki o nartach, no i niekiedy tak im cały wieczór zleciał, a ja się tylko nudziłam, bo moja wiedza dotycząca śnieżnego szaleństwa ograniczała się do stwierdzenia: snowboard jest jeden, a narty są dwie...i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
Juz wam daje linka na webcam gdzie bylam http://www.appenninobianco.it/cornoa...webcam_1.shtml
snieg jest i to ile, ale juz sie roztapia i podobno hamuje (tak mowi moj maz), ja osobiscie jakos nie zauwazylam, a moze to i lepiej, ze hamowal... Ale bylo fantastycznie. I powiem wam, ze jak sie uczylam sama to lepiej mi wychodzilo niz jak mnie uczyl moj maz, bo sama to powolutku doszlam o co chodzi ;-) Ale wszystko mnie boli dzis i wczoraj tez bolalo. Do perfekcji opanowalam sztuke upadania tzn. jak jechalam juz w miare szybko to sama sie przewracalam, bo balam sie , ze za chwile strace panowanie nad nartami i spadne glowa w dol hehehhe) no i zawsze przewracalam sie na lewa strone, teraz nie moge podnisc reki do gory - tak mnie boli :-( Ale nie narzekam, moze nastepnym razem bedzie lepiej. Tylko kiedy ? Podobno po swietach zamykaja wszystko :-( To tyle. Pozdrawiam was bardzo mocno! Marticia milego pobytu w Polsce !!! I ciesze sie, ze wszystko ci sie uklada ! Pa pa!
![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane z budzacego sie do wiosny Poznania
Podroz byl znosna, ale jednak troche meczaca, no ale warte tego ![]() Od wczoraj latam jak dzika i nadrabiam czas, kiedy mnie tu nie bylo ![]() Odwiedzam tez sklepiki, ktorych nie ma na Sycylii ![]() Pozdrowionka!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Baobabku, tobie to dobrze
![]() ![]() Bawcie sie dobrze !!! Pa pa !!! ![]()
![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie i przepraszam za nie pisanie. nalożylo sie problemow i to takich bardzo
![]() A na świeta: makowiec, sernik, żurek z jajkiem i sałatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to jutro mija smutna rocznica. 2 lat jak nie zyje mój brat - a pamietam jakby to stalo sie dzisiaj. Miał 20 lat i 10-miesieczna córcie. Teraz Ona ma 13 lat i często pyta o Tate. Jakie to życie dziwne......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
To ja życze - miłego dnia
![]()
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
Olivka nie smuc sie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
Trzymaj sie Olivko, duuuuuze buziaki i usciski!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
Azuleyes mam pytanko - z tego wzgledu, ze na swieta wybieram sie w twoje okolice (dokladnie Irsyna , niedaleko Matery) chcialabym sie dowiedziec, jaka pogoda u was i jaka zapowiadaja na swieta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam was wszystkie !!! ![]()
![]() |
![]() |
#383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Dzieki Azuleyes
![]() ![]() ![]() ![]() I zycze wam jwszystkim WESOLYCH , SPOKIJNYCH I SZCZESLIWYCH SWIAT , bo pewnie juz nie bede miala okazji zajrzec tu do was przed swietami ![]() Pa pa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego i spokoju na te świeta Kochane Kolezanki
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Wszystkim Kochanym Wizazankom, ktore zagladaja do tego naszego poludniowego watku zycze Spokojnych Swiat, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, Pieknego, wiosennego slonca i duzo pogody ducha.
P.S. Olivka jestesmy wszystkie z toba ![]() ![]() ![]() P.S.2 minoza, i tak wiem, ze zabralabys cala walizke ciuchow, ktorych w ogole nie uzyjesz...tak jak to robia wszystkie babeczki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
Kochane,
Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła Zyczy Baobab ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny !!!! Co sie z wami dzieje po swietach
![]() Odezwijcie sie ![]()
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Witam poswiatecznie wszystkie dziwuszki!!! wrocilam!!!!
Na wstepie buziaki dla wszystkich ![]() Azuleyes odezwe sie do Ciebie na dniach Minoza, przepraszam ze Ci jeszcze tych plyt nie wyslalam, ale nie starczylo mi na to czasu, choc juz koperte zaadresowana mam. Powinnam to w tygodniu zalatwic ![]() Swieta minely wspaniale, Vitek zlany woda ze suchej nitki na nim nie zostalo. Mino kiepskiej pogody bylos wietnie i udalo nam sie wszystkoz alatwic. Pozostalo pare drobnych spraw, ale z tym to juz spokojnie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was i sciskam goraco!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.