Uniwersytet Łódzki część II - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 06:42   #361
powerful
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Ja idę sama i szukam ewentualnych współlokatorów

Edytowane przez powerful
Czas edycji: 2013-07-01 o 06:44
powerful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:16   #362
maja_k94
Przyczajenie

Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

A więc trafiłam na to forum zupełnie przypadkiem sama też w ty roku składam papiery na uł na analityke społeczną, lingwistyke dla biznesu (włoski), geografię i geoonitoring. Matura poszła mi całkiem dobrze, więc raczej na coś się zahaczę
No ale nie o tym chciałam. Mieszkam w sumie niedaleko Łdz, bo niecałe 100 km od niej. Widziałam, że rozmawiałyście o zakwaterowaniu - ogólnie z tego co się orientuję sytuacja wygląda chyba bardzo dobrze na tle innych miast, mówię o mieszkaniach prywatnych. Sama razem z 2 znajomych już wybraliśmy mieszkanie, byliśmy na oględzinach i dziś prawdopodobnie będziemy już podpisywać papiery. Do czego zmierzam - tak na dobrą sprawę za mieszkanie 2-pokojowe, wynajmując w 3 osoby, przy dobrym rozejrzeniu się zapłacimy 300-400 zł i to dość dobre warunki i lokalizacja (nasze jest na Piotrkowskiej i cenowo mieści się w tych granicach). Jeśli chodzi o adkademiki - mam sporo znajomych właśnie tam mieszkających i wiecie co? Fajnie jest tam wpaść na imprezę, ew. przekimać na lumumbowie po juwenaliach, ale cały rok tam? O nie. Brud, spoceni faceci i hippisowskie hasła. Także ten.
maja_k94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:48   #363
agiq
Raczkowanie

Dostałam odpowiedź od rekrutacji UŁ, że na zarządzanie potrzebne min 238pkt, także jest dobrze
agiq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:20   #364
Sardelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maja_k94 Pokaż wiadomość
A więc trafiłam na to forum zupełnie przypadkiem sama też w ty roku składam papiery na uł na analityke społeczną, lingwistyke dla biznesu (włoski), geografię i geoonitoring. Matura poszła mi całkiem dobrze, więc raczej na coś się zahaczę
No ale nie o tym chciałam. Mieszkam w sumie niedaleko Łdz, bo niecałe 100 km od niej. Widziałam, że rozmawiałyście o zakwaterowaniu - ogólnie z tego co się orientuję sytuacja wygląda chyba bardzo dobrze na tle innych miast, mówię o mieszkaniach prywatnych. Sama razem z 2 znajomych już wybraliśmy mieszkanie, byliśmy na oględzinach i dziś prawdopodobnie będziemy już podpisywać papiery. Do czego zmierzam - tak na dobrą sprawę za mieszkanie 2-pokojowe, wynajmując w 3 osoby, przy dobrym rozejrzeniu się zapłacimy 300-400 zł i to dość dobre warunki i lokalizacja (nasze jest na Piotrkowskiej i cenowo mieści się w tych granicach). Jeśli chodzi o adkademiki - mam sporo znajomych właśnie tam mieszkających i wiecie co? Fajnie jest tam wpaść na imprezę, ew. przekimać na lumumbowie po juwenaliach, ale cały rok tam? O nie. Brud, spoceni faceci i hippisowskie hasła. Także ten.
U mnie sprawa wygląda tak, że mieszkam spoooory kawałek od Łodzi, a znalezienie mieszkania przysparza więcej problemu niż akademik.. Trzeba być zorientowanym, pooglądać na miejscu itd.. ale swoją drogą czy rzeczywiście w każdym akademiku jest brud i spoceni faceci? Mam nadzieję, że to też nie jest do końca tak! Zależy też oczywiście od szczęścia i tego na co i z jakimi ludźmi trafisz.

Sardelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:33   #365
magstar
Przyczajenie

Liczyłam pkt i wyszło mi 252 Jest jakikolwiek sens składania na pedagogikę wczesnoszkolną ??? - PROSZĘ O ODPOWIEDZ )
magstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:59   #366
monia_60
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
Napisane przez agiq Pokaż wiadomość
A jak u Was sytuacja z zamieszkaniem? Macie już jakieś plany czy akademik czy mieszkanie? Jeżeli to drugie to macie już dograną paczkę czy idziecie 'samotni' do obcego miasta, jak np. ja?
Ja idę do obcego miasta, ale na szczęście nie sama tylko z chłopakiem Mamy ponad 300km do Łodzi, ale ostatnio często tam bywamy bo mój TŻ miał egzaminy wstępne na studia (zdał je) i szukaliśmy także mieszkania. Z racji tego, że jesteśmy z daleka jak pojawiła się jakaś fajna oferta mieszkania w internecie to nie mieliśmy wyjścia i musieliśmy jechać te 300km oglądnąć to mieszkanie (zazwyczaj kilka, żeby nie jechać na darmo). To było męczące i czasochłonne (nie wspominając o pieniądzach jakie straciliśmy na paliwo).
Ale na szczęście ostatnio znaleźliśmy kawalerkę w centrum(500m od eko-soca). No i już jest nasza !
Jak pisała koleżanka kilka postów wcześniej są plusy i minusy kawalerki. Największym plusem jest to, że mieszkamy razem i mamy spokój i swobodę. Jest blisko do różnych sklepów itp. Minus to hałas - ale trzeba się po prostu przyzwyczaić (idąc do tak dużego miasta na studia nie unikniemy tego)
My będziemy płacić ok.500zł (razem z mediami). Mówię 'około' bo np. w lecie wyjdzie nam ok.450 zł a w zimie może nawet powyżej 500zł, ponieważ mamy ogrzewanie na gaz. Dlatego trzeba w lecie odkładać pieniądze, żeby w zimie nie było problemu
Ale najbardziej cieszę się, że mam wymarzone mieszkanie z moim TŻ
monia_60 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:05   #367
lucrais
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to lucrais

Cytat:
Napisane przez FrankieGoesToHLWD Pokaż wiadomość
Ja też na włoski, wydaje się być łatwy i przyjemny No ciekawe jaki będzie próg. Kurde, już 208 osób się zapisało Ale to i tak nic w porównaniu do prawa - 1350!
Słuchajcie tak mnie wkurzają te opłaty rekrutacyjne - człowiek by sobie złożył na kilka kierunków, no ale jak mam wydać 55 zł za każdy, praktycznie za nic, to aż mnie krew zalewa. No takie dziadostwo.
Ale na prawo jest więcej miejsc!!
Ile pkt Ci wychodzi? Zastanawiam się czy powyżej 500 iluś będzie się miało pewne miejsce
A i.. UŁ przy rekrutacji wybiera najlepszą kombinację przedmiotów dla kandydata, nie? Czy ja nie widziałam po prostu nigdzie wybierania przedmiotów do rekrutacji?

Lingwistyka dla biznesu UŁ
lucrais jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:11   #368
Azulaya
Zadomowienie

Tak , wybiera najlepszą dla kandydata .
Azulaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:19   #369
lucrais
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to lucrais

Cytat:
Napisane przez magstar Pokaż wiadomość
Liczyłam pkt i wyszło mi 252 Jest jakikolwiek sens składania na pedagogikę wczesnoszkolną ??? - PROSZĘ O ODPOWIEDZ )
Ciężko... progi co roku kształtują się w okolicach 300pkt... a nawet wyżej.

Lingwistyka dla biznesu UŁ
lucrais jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:23   #370
Myya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sardelka Pokaż wiadomość
U mnie sprawa wygląda tak, że mieszkam spoooory kawałek od Łodzi, a znalezienie mieszkania przysparza więcej problemu niż akademik.. Trzeba być zorientowanym, pooglądać na miejscu itd.. ale swoją drogą czy rzeczywiście w każdym akademiku jest brud i spoceni faceci? Mam nadzieję, że to też nie jest do końca tak! Zależy też oczywiście od szczęścia i tego na co i z jakimi ludźmi trafisz.
dokładnie tak wszystko zależy od ludzi na jakich trafisz, i w pokoju, i w ogóle w akademiku. osobiście jakiejś styczności z wiecznie spoconymi facetami nie miałam jeśli chodzi o brud, to w pokoju zależy to głównie od nas [same pokoje 'ujdą', żaden odpadający tynk czy stare meble, jest bardzo w porządku], natomiast w częściach wspólnych(kuchnia, łazienka) ludzie faktycznie mają z czystością problem, a przynajmniej tak było na moim piętrze, ale znowuż panie sprzątające przychodzą codziennie z wyłączeniem weekendu, więc to też umiarkowana tragedia. co do imprez - akurat mieszkałam w 5tce, która ma miano 'zakonu', więc w innych akadem moze być trochę inaczej :P, ale na tle całego roku niewiele było takich imprez przez które zgrzytałam zębami, że nie mogę się uczyć/spać. Ludzie imprezują, ale częściej po pokojach, niż korytarzach/kuchniach, więc to też zależy od nas i tego, czy chcemy imprezować, czy nie
Stary 2013-07-01, 11:43   #371
nemtor
Raczkowanie

Niby dużo czytałem o ekonomii, ale chciałbym się dopytać Was.

Co jest według Was bardziej odpowiednie? "Czysta" ekonomia, czy jednak warto wybrać kierunek ze specjalnością? Na niektórych uczelniach specjalność wybiera się dopiero na 2 roku, tutaj z tego co widzę, przy wypełnianu danych, trzeba zadeklarować już teraz chęć? Jak to jest?
nemtor jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 11:51   #372
Paulinka36544
Przyczajenie

Japanication dziekuje za odpowiedź

Niby wiem jaki był próg w tamtym roku na FIR ale moja koleżanka ma ok 480 pkt..i chcemy isc razem i strasznie sie stresuje.
Zapisałam sie jeszcze na Finanse i Inwesycje ii samą Rachunkowość..tak na wszelki wypadek

Co do opłaty..to 55zł niby to nie jest dużo bo u nas na zwykłej Polibdudzie płaci się 85 ale jak przyjdzie co do czego to i tak kupe kasy trzeba wydać..;/
Paulinka36544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:04   #373
marudzenie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nemtor Pokaż wiadomość
Niby dużo czytałem o ekonomii, ale chciałbym się dopytać Was.

Co jest według Was bardziej odpowiednie? "Czysta" ekonomia, czy jednak warto wybrać kierunek ze specjalnością? Na niektórych uczelniach specjalność wybiera się dopiero na 2 roku, tutaj z tego co widzę, przy wypełnianu danych, trzeba zadeklarować już teraz chęć? Jak to jest?
Tak, wybierasz od razu specjalność przy wyborze kierunku..
Stary 2013-07-01, 12:31   #374
nemtor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marudzenie Pokaż wiadomość
Tak, wybierasz od razu specjalność przy wyborze kierunku..
To nie do końca fajnie, bo generalnie zastanawiałem się nad ogólną ekonomią, a teraz w 3 dni muszę się zastanowić nad specjalnością. A jeśli już, to żadna ze specjalności konkretnie do mnie nie przemawia :/ Ekobiznes brzmi tandetnie, chociaż nie zagłębiałem się w temacie, jedynie powierzchownie. Rynek kapitałowy niby ciekawy, ale czy przyszłościowy? A ekonomia sektora publicznego, tak jak rynek kapitałowy, wydaje się ciekawa, jednak niestety nie zdążyłem przeanalizować przydatności w przyszłości.
Stary 2013-07-01, 14:13   #375
Japanication
Zadomowienie

Próg na AG - 288 pkt.
Przekazałem wybitnie wstydliwej personie - wam też się pewnie przyda.
A wie tu ktoś jak to jest z tymi terminami?
Jak podają "3 lipca" ( opłata ) to oznacza 3 lipca do 23:59?

U mnie tak było, tu chyba też powinno?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 14:40   #376
limmi
Raczkowanie

No właśnie jak z tym przelewem? Chyba nie powinno być problemu żeby doszło na ich konto do 3 lipca jeśli dziś wpłacę?
limmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 14:49   #377
Azulaya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Japanication Pokaż wiadomość
Próg na AG - 288 pkt.
Przekazałem wybitnie wstydliwej personie - wam też się pewnie przyda.
A wie tu ktoś jak to jest z tymi terminami?
Jak podają "3 lipca" ( opłata ) to oznacza 3 lipca do 23:59?

U mnie tak było, tu chyba też powinno?

1. Do kiedy należy uiścić opłatę rekrutacyjną?

Opłatę rekrutacyjną należy uiścić w czasie trwania elektronicznej rejestracji.

Więc chyba tak .

Dziś zapłaciłam przed 12.00 , mam nadzieję , że nie bd żadnych opoźnień i problemów :S.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~

Czy ktoś robił z Was już badania lekarskie ? Na czym one polegały ? Zawsze wizyta u lekarza mnie stresuję a tu mi dali 3ch na raz :S .

Edytowane przez Azulaya
Czas edycji: 2013-07-01 o 15:05
Stary 2013-07-01, 15:30   #378
Inspire
Kuźnia inspiracji

Nie robiłam, ale też chcę wiedzieć, na czym to polega no i jak długo to trwa, bo chciałabym obskoczyć w 1 dzień, będąc w Łodzi już.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:38   #379
Azulaya
Zadomowienie

1 dzień jeśli Cię w rejestracji dobrze umówią. Mi dała wszystko jednego dnia w godzinach 8.00-14.00. Tylko laboratorium muszę zrobić wcześniej.Czyli zanieść próbkę moczu.Aha.No i dziś się zapisałam i dała mi termin dopiero na 10 lipca.

Edytowane przez Azulaya
Czas edycji: 2013-07-01 o 15:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 15:47   #380
Ephee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Azulaya Pokaż wiadomość
1. Do kiedy należy uiścić opłatę rekrutacyjną?

Opłatę rekrutacyjną należy uiścić w czasie trwania elektronicznej rejestracji.

Więc chyba tak .

Dziś zapłaciłam przed 12.00 , mam nadzieję , że nie bd żadnych opoźnień i problemów :S.
Przecież oni księgują potem te wpłaty, ważne żeby wpłacić do 3 lipca do 23:59.
Ephee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:49   #381
nemtor
Raczkowanie

O co chodzi z tymi badaniami, bo najwidoczniej zainteresowałem się jedynie dokumentami i przeoczyłem coś? Mieszkam 350km od Łodzi, więc jakoś nie widzi mi sie jeździć co chwilę :P

Tak wgl popatrzyłem na statystyki Ekonomii. Praktycznie nikt nie wybiera specjalizacji, większość na normalne. Już 361 chętnych na 180 miejsc, coś czuję, że z moimi 217pkt mogę sobie pomarzyć o innej uczelni...

Edytowane przez nemtor
Czas edycji: 2013-07-01 o 15:55
Stary 2013-07-01, 15:53   #382
Azulaya
Zadomowienie

Na czym to polega to Ci dokładnie nie powiem bo sama nie wiem ale ...
Mam iść do spirometry , neurologa , okulisty i na pobranie krwi.No i na końcu do lekarza medycyny pracy.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
O co chodzi z tymi badaniami, bo najwidoczniej zainteresowałem się jedynie dokumentami i przeoczyłem coś? Mieszkam 350km od Łodzi, więc jakoś nie widzi mi sie jeździć co chwilę :P
A to tylko na wybrane kierunki.W katalogu kierunków na samym dole jeśli masz wymagane badania to bd napisane .
Stary 2013-07-01, 15:57   #383
Ephee
Raczkowanie

Cytat:

Tak wgl popatrzyłem na statystyki Ekonomii. Praktycznie nikt nie wybiera specjalizacji, większość na normalne. Już 361 chętnych na 180 miejsc, coś czuję, że z moimi 217pkt mogę sobie pomarzyć o innej uczelni...
Byłam przez pół roku na ekonomii sektora, wszystkie specjalizacje mają razem 3/4 wykładów, z ekonomią mieliśmy jeden przedmiot. A ćwiczenia w swoich grupach, program się średnio różni...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 16:03   #384
Japanication
Zadomowienie

Cytat:
To nie do końca fajnie, bo generalnie zastanawiałem się nad ogólną ekonomią, a teraz w 3 dni muszę się zastanowić nad specjalnością. A jeśli już, to żadna ze specjalności konkretnie do mnie nie przemawia :/ Ekobiznes brzmi tandetnie, chociaż nie zagłębiałem się w temacie, jedynie powierzchownie. Rynek kapitałowy niby ciekawy, ale czy przyszłościowy? A ekonomia sektora publicznego, tak jak rynek kapitałowy, wydaje się ciekawa, jednak niestety nie zdążyłem przeanalizować przydatności w przyszłości.
Ekonomia to syf - zawsze.

Finanse i rachunkowość lub Finanse i inwestycje - na to 2 się chyba dostaniesz.
Generalnie ta ilość chętnych to taki fejk trochę, FiR niby 1000 osób na 200, a podobno przyjmują 400 - no i próg to tylko 306 pkt. czyli tyle co nic - pisząc angielski R na 77% już masz powyżej progu, a to tylko 1 przedmiot.

Cytat:
Przecież oni księgują potem te wpłaty, ważne żeby wpłacić do 3 lipca do 23:59.
Pewnie tak, w sumie na UE wpłacałem na ostatnią chwile, a zaksięgowali bardzo szybko. ^
Stary 2013-07-01, 16:10   #385
nemtor
Raczkowanie

Azulaya
Wielkie dzięki, bo już dostawałem zawału serca Generalnie nie mam problemu ze zdrowiem, aczkolwiek wszystko chcę załatwić za pomoca poczty.

Właśnie, czy tam, że jest tam wiele dokumentów [dowód osobisty i matura] do wglądu. Jak to się ma do wysłania listownie dokumentów? Sprawdzają to potem czy jak? Ewentualnie podpis notariusza?

Ephee
Dzięki

Japanication
Problem w tym, że dopiero po fakcie pomyślałem o rozszerzeniach i tylko matematyka, do której się nie przyłożyłem jest zdana [rozszerzenie]. Do tego angielski mam z tamtego roku, gdzie średnio mi poszedł i znowu w tym też zapomniałem sobie go dopisać. Także niestety punktacja teraz wygląda mizernie, a ekonomia mnie zawsze interesowała. Niby syf, ale jak ktoś czuje się dobrze, to nawet po psychologii da radę.
Myślałem też o Logistyce i FiR, ale raczej ani na jedno, ani na drugie nie dam rady się dostać.

Także teraz muszę cierpieć przez swoje zaniedbanie deklaracji.
Stary 2013-07-01, 16:23   #386
LittleSeashell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magstar Pokaż wiadomość
Nie sądzę, ponieważ na pedagogikę wczesnoszkolną jak co roku jest mnóstwo chętnych. Zobacz sobie nawet w statystykach, jest 60 miejsc a już 321 chętnych. Ja w tamtym roku miałam coś około 250 i się nie dostałam i byłam daaaaaaaleko poza lista. Może spróbuj jakąś inną specjalizację.
LittleSeashell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:24   #387
Ephee
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie, czy tam, że jest tam wiele dokumentów [dowód osobisty i matura] do wglądu. Jak to się ma do wysłania listownie dokumentów? Sprawdzają to potem czy jak? Ewentualnie podpis notariusza?

Myślałem też o Logistyce i FiR, ale raczej ani na jedno, ani na drugie nie dam rady się dostać.
Wysyłasz dokumenty pocztą do 18.07. Nawet jak wyślesz 18, to decyduje data stempla
FiR niby jest taki przyszłościowy, a teraz każdy się tam złazi i za 4-5 lat to będzie tylu finansistów, że się płakać chce Prawda jest taka, że nawet po socjologii znajdziesz spoko pracę, ale tutaj musisz sam się kształcić, jakieś kursy itp. Oczywiście, jest teraz milion ekspertów od tego jaki kierunek jest wspaniały, a inne to g*wno
Stary 2013-07-01, 16:28   #388
nemtor
Raczkowanie

Generalnie jeśli Ekonomia wyjdzie mi w miare prosto, to na drugim roku mam zamiar zaocznie dorzucić budownictwo, a w tym roku dorzucę na weekendy chyba kurs w GROMie. Przy dobrych wiatrach miałbym dość szeroki wybór po studiach. Ale na dzień dziejszy głównym planem jest Ekonomia, a o tymtym pomyślę dopiero w trakcie. Kwestia czy wybierać ekonomię z specjalnością, czy bez. Mam 2 dni na przemyślenie i nadal się zastnawiam. Jak tak patrzę to na specjalnościach jest o wiele mniej chętnych [statystyki].
Stary 2013-07-01, 16:32   #389
Ephee
Raczkowanie

Cytat:
Generalnie jeśli Ekonomia wyjdzie mi w miare prosto, to na drugim roku mam zamiar zaocznie dorzucić budownictwo, a w tym roku dorzucę na weekendy chyba kurs w GROMie. Przy dobrych wiatrach miałbym dość szeroki wybór po studiach. Ale na dzień dziejszy głównym planem jest Ekonomia, a o tymtym pomyślę dopiero w trakcie. Kwestia czy wybierać ekonomię z specjalnością, czy bez. Mam 2 dni na przemyślenie i nadal się zastnawiam. Jak tak patrzę to na specjalnościach jest o wiele mniej chętnych [statystyki].
Jeśli specjalności, to ekobiznes. Jest mniej chętnych, a ludzie sobie tam nieźle radzili Na matmie mieliśmy najpierw granice i pochodne, a w drugim semestrze mieli całki (ja już nie dobrnęłam). A reszta przedmiotów to raczej pamięciówa
Stary 2013-07-01, 16:40   #390
nemtor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ephee Pokaż wiadomość
Jeśli specjalności, to ekobiznes. Jest mniej chętnych, a ludzie sobie tam nieźle radzili Na matmie mieliśmy najpierw granice i pochodne, a w drugim semestrze mieli całki (ja już nie dobrnęłam). A reszta przedmiotów to raczej pamięciówa
Akurat nie obawiam się matematyki. Studiowałem na ATH [BB] i nie miałem większych problemów ze zdaniem, mimo, że wykładowce miałem takiego, że ćwiczenia wyglądały identycznie jak wykłady [dosłownie, powtarzał wykład] więc musiałem sam się w akademiku uczyć matematyki z Google. Zatem chce iść bardziej na specjalizacje, która coś da niezależnie od poziomu trudności, bo akurat powinienem sobie dać radę. Kwestia, czy 217pkt wystarczy. Niby w tamtym roku progi 90.5, ale kto tam wie.

Jakbyście mieli wybrać między specjalnościami Ekobiznes, Ekonomia sektora publicznego i Rynek kapitałowy, to którą uznalibyście za bardziej przydatną w przyszłości.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości