|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
hmmm... gin powiedziała, że wszystko jest w porzadku
![]()
#362 |
Raczkowanie
|
Witam się wieczorem
![]() Gianna Lekarze czasami napędzają nam stracha. hmm ale dziwi mnie trochę ta cytologia, bo mój gin na początku jest bardzooo ostrożny,i robi badania bardzoe delikatnie. Mam nadzieję ze u ciebie będzie ok. Arletka Dystans jest ważny i musisz uzbroić sie w cierpliwość a bedzie dobrze, bo przecież musi. Iza ubrana naprawdę śliczne ![]() Nati02 Witam wieczorem ![]() Edytowane przez tasia02 Czas edycji: 2013-07-09 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Aga Nie powiedziano że objawy są codziennie. Czasami tak jest że raz są a raz nie ma. Wiec głowa do góry. Może być tak że ten etap przejdziesz bez objawów. A na pewno wszytko jest w porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Rossa gratuluję
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Hej co u ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dziewczyny co ja mam zrobic z tymi moimi nerwami ???ja caly czas jestem zdenerwowana i boli mnie brzuch! bardzo sie tym wszytskim martwie... Rossa jest serduszko to cudownie! a jakie tetno? nie martw sie wielkoscia i nie czytaj netu ![]() Tasia nawet nie wiesz jakiego stracha mi napedzila ta baba przeciez ja bym ja chyba zabila jakby cos bylo nie tak! Aga nie mysl o tym tylko ciesz sie tym brakiem objawow!!!ja zaczynam miec coraz bardziej uciazliwe nudnosci... No i zjadlam i nic dalej mecza mnie nudnosci i zsie zoladek jak tak dalej pojdzie to ja z 30kilo przytyje w tej ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze 5 dni i sie dowiem.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Wszytsko jest ok nie martwicie sie na zapas po prostu dzidzie daja wam troszke odsapnac
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Dziś wg OM zaczynam 7 tydz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
Gianna Super
![]() Mysti Dowiesz sie że maluszek pływa sobie beztrosko i macha rączkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
hej, chciałam się tylko przywitac, wstałąm dziś wcześnie rano, przed 6 i pojechałm do rodziców zbierać ogórki bo mają plantacje. a teraz ide swoje zebrać z ogrodu i będę robiła, choc mega mi ise nie chce.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Arletko Będę Ci wirtualnie pamagać w zbiorach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! goraco strasznie, chyba nawet obiadu nie zjem... wlasnie wrocilam do domu, odsapne, i ide wyrywac chwasciory w ogrodzie..troche sobie ostatnio odpuscilam i wszystko zaroslo...
a tak z moich spraw to Tz dalej niedysponowany przez ten kregoslup ![]() ![]() Mysti bedzie dobrze ![]() Gianna ty rowniez nie martw sie na zapas ![]() Arletko moze to i fasolka ![]() ![]()
" (...) ale jego oczy...gdy patrzylam w jego oczy, czulam sie tak jakbym stala samotnie na skraju swiata...nad smaganym przez wiatr brzegiem oceanu. Nic poza lagodnym hukiem fal." Róznica miedzy czlowiekiem a aniolem jest jasna. Aniol jest glównie w srodku, a czlowiek jest glównie z wierzchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() Gratuluje ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Iza u mnie nic nowego
![]() Jutro idę na kolejne badania: prolaktyna, fsh, lh, estradiol, testosteron a w drugiej połowie cyklu na progesteron i wtedy już wszystko będzie wiadomo ![]()
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Jaka tu cisza....
Basiu Jak tam? upały Ci nie dokuczają? U mnie strasznie parno. |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Wedlug tego co czytalam na internecie to moja ciaza pierwsza mialam nie donosic bo nie bylo szans na donoszenie a tu prosze juz kica sobie prawie 8 letnia dziewuszka i co jakis czas glaska i caluje brzusio.
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2013-07-10 o 15:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Czemu nie było szans?
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
właśnie Basiu co tam Ci znaleźli w pierwszej ciąży takiego?
byłam właśnie u endokrynologa i dostałam leki- tsh przez 3tyg urosło dwukroynie z ft4 mam w dolnej granicy. widać, że u mnie te zmiany w hormonach są bardzo gwałtowne więc będę brała prochy. kontrola za następne 3-4 tygodnie. a teraz jadę do gina z wydrukiem z genetycznego ![]() w pracy miałam dziś tyle, że padam na twarz a w domu będę dopiero za jakieś 2,5 godziny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
wreszcie kończy się ten dzień...
mam dosyć tych ogórków, jeszcze robiąc kiszone ok, bo mało roboty ale te inne słodkie w zalewach octowych to makabra! ogórki robiłam do 18.30, zanim posprzątałam,wykąpałąm sie,patrze już 20. była dzis u mnie siostra z Julcią, jaka ta mała jest fajna, już próbuje mówić tata, i zaczyna raczkować. a jak jadła paluszki-padłybyście ze smiechu,jak jej nie chciałysmu dac to raczkami tak rzucała, oczy duże robiła i buziaka tak jakby chciałą powiedzieć mniam mniam-cudowna jest!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ale duchota u mnie, troszkę pogrzmiało i znowu spokój. Od wczoraj biorę magnez forte+wit.b6 oraz olej z wiesiołka w kapsułkach, ale nie oeparol bo nie było i w sumie dobrze bo taniej mnie wyniosło za 150 kapsułek zapłaciłam nie całe 20zł, a tak za tą cenę miałabym 60kapsułek oeparolu Basiu dopisz 23 lata |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kocurek urodziła Marcelka!!!!
wiem tylko tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Pięknie!!!!!
Długo bardzo, miejmy nadzieję że zlych wspomnień mieć nie będzie i lekko jej poszło. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a hcg z poprzedniej raczej nie ma szans żeby się utrzymywało, nie myśl tak/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie chyba bedzie burza, duszno jak cholercia, i chumry sie zbierają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Marcelek urodził się o 19:15 przez CC, waży 3150g i 53cm, 10 pkt.
Ideał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
![]() ![]() ------------------------- Co myślicie o zmianie lekarza na tym etapie ciąży? Myślałam o tym wcześniej już a teraz się utwierdzam w tym. Bo ja nie miałam od dawna swojego jednego lekarza w enelu, ostatni lekarz do którego się 'przywiązałam' i ufałam mu bardzo to był dr w inviccie. On pomaga zajść ale nie prowadzi więc wróciłam gdzie mam za darmo. Moje założenie było takie, że lekarz ma pracować w szpitalu który będę mogła rozważyć do porodu. Nie znalazłam takiego doktora, jeden który był ok właśnie rozwiązuje umowę z enelem, reszta albo jest niefajna albo przyjmuje w dzikich godzinach. Poszłam więc do dr poleconego przez koleżankę - ten zasugerował, żebym poszukała innego bo on teraz nie prowadzi ciąż. No ok, ale to już był 12tc więc na szybko umówiłam się do tego gin u którego jestem teraz- bo go znałam i kiedyś parę razy u niego byłam i byłam zadowolona. Tyle, że on pracuje w szpitalu poza warszawą więc w sumie wyszło tak, że darowałam sobie najważniejsze kryterium ![]() wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która rodzi na dniach i jak się okazało miała lekarza którego bardzo poleca a on pracuje tam gdzie chcę rodzić ![]() Mam zagwozdkę.... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
pięnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
jejku, super, ale trochę to trwało ![]() Cytat:
![]() fajny Marcelek ![]() Cytat:
u mnie zwrot akcji, poranne mdłości a nie jak dotychczas 10-14. Do tego jestem strasznie głodna, zjadłam już bułe - wielką bułę i dalej mnie ssie. I jak zwykle ta sama melodia, serek biały i pomidor. Nic innego mi nie wchodzi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.