![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
na szczescie jak bedzie nasza 2 letnia rocznica to bedziemy razem !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
co do wartownikow to u mojego w jednostce kazdy musi miec warty bez wyjatku musza tylko zdac prawo uzycia broni i jakies tam przepisy i szkolenia mieli
wartownicy nie dostaja przepustek moj tz stoi na warcie a zobacze go moze za trzy tyg bo wezmie urlop 8 marca minelo 8 miesiecy jak jestesmy razem ja przed pojsciem mojego tz-a do wojska nie klocilam sie z nim tylko normalnie pogadalismy czy damy rade i czy bedziemy sobie wierni no i dajemy rade
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
sylwuś twój bierze ten dłuższy urlop ?? ile on trwa dni ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Chyba wątek nam upada....
![]() Sylwuś mój też będzie brał urlop ale dopiero na wakacje, żebyśmy mogli sobię gdzieś pojechać ![]() ![]()
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-16 o 22:45 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny urlop 10 dniowy przysluguje dopiero po polrocznej sluzbie,zazwyczaj jest dluzszy,bo dochodza dni za krew,nagrodowki...
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
mój juz ma połowe slużby za soba wiec moze juz sobie wzaiąśc ten caly urlop ale tak z moim wykminilismy ze wezmie sobiego ak na koniec czerwca wtedy jak mi sie zaczna wakacje i podobno ma miec 14 dni a moze i nawet wiecej bo am cos jeszcze dodaja
no i pójdziepo tym urlopie jeszcze na chwile i w koncu bedzie juz 25.07 upragniony CYWIL!!!!!!!!!!! ja sie z moim juz w piatek zobacze nie moge sie doczekac!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
moj bierze urlop na swieta bo maj-czerwiec bedzie mial poligon
ej pluto to kiedy ty masz zakonczenie roku skoro w maturalnej klasie jestes przeciez wakacje juz zaczynaja sie jakby przed matura a co do tego urlopu to mozna go wziac nawet po trzech miesiacach bycia w wojsku teraz moj tz obiera gdzies tam w piwnicy ziemniaki, nie zazdroszcze mu a co do tego urlopu ile bedzie trwal to tylko 10 dni bo on nie mial okazji oddac krwi ani nic takiego, jakas dziwna ta jednostka
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
mój mi mówił na początku że na 10 dni później że na 14..oni tam sami nie wiedzą
![]()
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
10 dni jest ustawowe!i to sie nie zmienia,ale moga dochodzic wolne dni za nagrodowki albo krew
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
a no ja tam nie wiem ile ich dokładnie jest...ale ważne że mają prawo do urlopu i z niego korzystają...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
słyszalam jakies przekrety ze na swieta moze mój 5 dni dostanie ale by było fajnie!!! bo te 3 dni to jest porazka
![]() a juz za 24 godziny moj bedzie podążał w moje strony tak o 7 pewnie przyjedzie do mnie !! nie doczekam sie chyba !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Fajnie że się ze swoim już zobaczysz...Jakoś szybko to mija... Też bym chciała już go zobaczyć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
wlasnie mi tez nawet szybko leci nie dawno przeciez poszedl a juz
![]() ![]() mysle ze nam szybko czas minie i bedzie juz tak jak dawniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
nie martw sie dsc juz niedlugo zaczna ci dni leciec coraz szybciej ja tez tal mialam a w szczegolnosci po przysiedze
po pierwszych trzech miesiacach beda dni ci bardzo szybko mijac tak jak mi bo poprostu juz sie przyzwyczaisz dasz rade trzymaj sie
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
własnie dokładnie tak jest po jakims czasie sie juz mozna przyzwyczaic do tego ze nie ma cie przy ukochanym ... pozostaja sms dluuuugggiiieeee rozmowy no i te nędzne przepustki !!!
pozostaje nam tylko czekac ![]() mój tata był 3 lata w wojsku to dopiero było cos .... ![]() mój wujcio był na 15 miesięcy ![]() ![]() no ale zawsze jest ..... ![]() juz mój misiaczek jedzie nie moge wysiedziec na miejscu .... musze sie zrobic na bostwo hihihihihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moi starsi znajomi czy z rodziny też tak byli długo w wojsku, dwa...trzy lata!! ale wtedy już napewno bym nie czekała , nie dałabym rady!! To stanowczo za długo ![]() Żyje nadzieją, że niedługo go wypuszczą...na polecenie lekarza ![]()
![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
własnie kazdy ma plany a wojsko wszystko krzyzuje !!! i opóznia wszystko o rok !!!
ja bym zawsze na moje słonce czekała !!!!! chociazby rok albo dwa lata!!!!! tak go kocham ![]() ![]() skąd wiesz ze od maja ma byc 12?????? tez cos takiego słyszałam !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bardzo kocham, ale obawiam się że nie dałabym rady...ale na szczęście jest 9 i mam nadzieje, że szybciutko zleci ![]() Mój Dziub mi mówił że jak przyjechał na jednostkę to byli zdziwieni że oni jeszcze mają na 9 miesięcy być...i mówili: a to pewnie następny pobór już na 12 będzie... ufff nam się jeszcze udało ![]()
![]() |
![]() |
#380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() własnie jak mój szedł do wojska to były tam jakies poufne informacje ze juz nastepny pobór to 12 miesięcy a przeciez ten pobór tez ma 9 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
dsc nie martw sie ja tez jestem o mojego zazdrosna nie wiadomo o co ale to normalne jak ukochany jest daleko
ja tez slyszalam ze nastepny pobor ma byc na 12 miesiecy potem ze ma byc na pol roku i wkoncu ze ma byc tylko wojsko zawodowe to sa tylko zwykle plotki i tyle zostalo juz tylko 130 dni ![]() nie moge sie doczekac jak moj dziubek przyjedzie na urlop na swieta 10 dni razem przed dwu miesiecznym poligonem pozdrawiam
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Mój wybiera sobie ten urlop na wakacje żebyśmy mogli sobie gdzieś razem pojechać...
![]() ![]() Ile po przysiędze czekałyście aż wasz TŻ wyjdzie na przepustkę? ![]() Mój kolega wyszedł po 2 tyg. , a mój Dziub jeszcze nie wie kiedy... słyszał od dziadków że oni wyszli po miesiącu ![]() ![]()
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
juz do was dziewczynki powracam po takim superowskim weekendzie
jak ja nie nienawidze tych pozegnan jak ja juz tesknie normalnie masakra ![]() jak dobrze pojdzie to moze sie na swięta zobaczymy ... moze ... jak sie uda to załatwi na 5 dni przepustke ![]() NIENAWIDZE TEGO WOJSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! normlnie jestem taka zła tak mnie nosi ... normalnie cos rozwale ze złości ![]() ja po przysiedze czekalam 3 tyg !! ...... ale tęsknie !!!!!!!!!!!!!!!!! ...... nienawidze tego ale jeszcze 128 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Pluto zazdroszcze Ci że tak często się ze swoim TŻ-tem spotykasz
![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~ SEBASTIAN [*] 18.03... zostaniesz w naszej pamięci na zawsze... ![]() "Zapal świeczke za tych których zabrał los..."[*][*][*]
![]() |
#386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi to sie wydaje ze tak sie mało widzimy na przciwko was to i tak nawet dobrze no ale ..... ja juz chce koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez miałam przez weekend takiego doła...cały czas się z nim kłóciłam...i prawie to był koniec ![]() ![]() ![]() Kocham Cię Kochanie najmocniej na świecie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
ja sie ze swoim nie kłóce tylko mi tak smutno ze nie mozemy byc razem no i ze on tam musi siedziec
![]() on mnie pociesza ze kiedys bedzie tak jak było przed wojskiem .... wtedy sie chociaz na chwile lepiej czuje ... a tak to wszystko jest do bani najbardziej mi jego zal ... ze to on tam musi siedziec robic jakies *******y co mu w ogóle nie potrzebne ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
z tym ze oni robia tam cos co im nie potrzebne to sie zgadzam
wkurza mnie to ze jak w weekend moj tz nic nie robi to do domu i tak przyjechac nie moze... a co do przysiegi to po przysiedze ja mojego tza zobaczylam na kolejna przepustke po niecalych dwoch miesiacach wiec mialam tragicznie
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Sylwuś...biedna byłaś... my to może na święta się zobaczymy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.