|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Hej moje mamusie kochane
![]() Tak się z Wami związałam, że szok ![]() My dziś standardowo na obiadek do moich rodziców tzn do dziadków ![]() Wczoraj jedliśmy u siebie to już wystarczy gotowania przez 6 dni ![]() Miałam iśc do Kościoła, ale zimno w domu i nie ogarnęłam się jak chciałam. Hope - słonko wszystko będzie dobrze ![]() ![]() O losie jakie Wy wszystkie piękne na tych zdjęciach... Muffinka mały przecudowny ![]() ![]() santom - Ty to masz uzdrowisko widzę za oknem ![]() ![]() ![]() Seleniti - wytrwałości Ci skarbię życzę ![]() ![]() Pozdrawiamy niedzielnie ja i mój skarb w brzuszku ![]()
#362 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cześć dziewczynki! Maluje, ze piątkowe impreza udała sie znakomicie
![]() ![]() ![]() ![]() Odpisać tak na szybko z komórki co pamietam, bo tak sie fatalnie czuje, ze nie mam nawet siły kompa oddalić... hope mam nadzieje, ze w szpitalu w końcu raz na zawsze rozwiążą problem tych plamien i już sie nie będziesz musiała stresowac ![]() asiulka ja tez od kiedy jestem w ciąży cały czas sie zastanawiam co bym zmieniła w mieszkaniu, nawet jakieś małe dodatki ![]() asia moim zdaniem twój komentarz co do byczenia sie na l4 był trochę nie na miejscu... Po pierwsze z przyjemnością zamienilabym moje mdlosci nawet na prace w kamienilomie! Po drugie podziwiam dziewczyny, które zdecydowały sie zajmować domem, bo to praca o wiele bardziej obciążająca niż każda inna. A po trzecie, nawet jeśli ktoś czuje sie fantastycznie, a idzie na L4 bo chce spędzić czas, ze swoją straszą pociecha to wiesz co myśle? Ze jest po prostu dobra matka. Żadna praca nie jest warta utraty dobrego kontaktu z dzieckiem. Pozdrawiam was wszystkie gorąco, życzę miłej końcówki weekendu i idę sie dalej modlić do Posejdona ![]() Edytowane przez Pallas Ril Czas edycji: 2013-10-20 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
martuszka0 >> z tego co wyczytałam to o wiele grozniejsza jest opryszczka narządów płciowych.
klik : http://parenting.pl/portal/opryszczka-w-ciazy |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
Witam już prawie w południe.
Młoda dzisiaj miała nie za ciekawą noc, dopadło ją jakieś katarzysko i przez blisko trzy godziny nie spała. W końcu małż wziął ją do drugiego pokoju i udało mu się ją uśpić. Wstałyśmy dopiero o 9,30. Hope dużo siły życzę i zobaczysz już niedługo będziesz w domu. Ja niestety też leżałam z zagrożoną ciążą z dziewczynami, które miały co dopiero rodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Pallas Ril >> jasne jak coś znajde podeśle. u nas na pewno bedziemy malowac na biało tą boazerie / korytarz, przedpokój/, kuchnie powiększamy o kilka szafek/półek, no i ja myśle nad zmianą w sypialni / a dokładnie kolor+ dodatki, mam bardzo jasno szare ściany + pasy fiolet i dodatki w tym że kolorze, teraz będzie nadal jasny szary kolor ale dodatkiem bieli + tapeta jakś ciemna/ grafitowa w jakieś wzory / czyli fioletowego się pozbywam
p.s bardzo fajnie ma ta urządzone mieszkanko http://www.youtube.com/watch?v=vrdsSJmQ27E ( p.s no ale ona jest dekooratorką )[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- kasian86 >> super zdjęcia, pięknie wyglądałaś ![]() a Hania jaka słodziutka.... normalnie " do schrupania"hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, chciałam dolaczyc- jestem w 10t3d a termin mam na 15/18.05 ( wg owi 15.05 a wg ust i wielkości Grodzka 18.05 ). U mnie mdlosci są ale nie wymiotuje, masakra....Bola mnie też od 6tyg piersi, najbardziej wieczorem i w nocy i momentami brzuch.
Poza tym od piątku jestem przeziębiona, lecze sie domowymi sposobami a we wtorek wizyta u gina wiec zobaczymy co mi na to poradzi jeśli do tego czasu mi nie przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Seksta >> Witamy w naszym skromnym gronie !
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mialam. Najwazniejsze by nie zarazic okolic intymnych bo jest to niebezpieczne dla dziecka. Zwlaszcza przy porodzie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Pallas Ril >>pisałąś że jak coś znajde ciekawego aby podesłać.. trafiłam na fajna stronkę : http://deccoria.pl/ ( dużo zdjęć pokazująz domów , jak nają urządzone itp, może tam znajdziemy jakies ciekawe inspiracje )
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Wtajemniczenie
|
Ja obstawiałam że jest brunetką i jest starsza... Nie wiem czemu. A tu zaskoczenie.
Ale chciałam wam dziewczynki powiedzieć że wszystkie śliczne jesteście. I tak fajnie jak się kogoś zobaczy to jakoś tak lepiej się piesze. Przynajmniej ja tak mam. Cytat:
Jesteś podobnie jak ja- ja termin na 13 maja!
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu. Okazalo sie ze moja mamusia stwierdzila ze pochodzi skoro ja w obcasach teraz nie chodze. No po prostu przezylam zawal. Wiem, ze to moze dla niektorych blachostka ale ja z moimi butami jestem zwiazana bardzo. No i oczywiscie nawet nie smiala zapytac czy moze. ☠☠☠☠a to po to ja kase wydaje zeby ona chodzila
![]() Dwa kolory tez tak mam ze jak kogos zobacze to inaczej mi sie pisze i nawet inaczej czyta wiadomosci. Oj jutro moja kolei na ukazanie sie. Ciekawe jak sobie mnie wyobtazacie ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-10-20 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
kasiab91 >> to mama w szpilach śmiga ?? / ja niestety moje 12cm pochawałm głęboko, no ok zostawiłam 2 pary tak żeby pocieszyć oko hehe / ale od jakiegoś czasu bardziej cenie sobie wygode i na płaskich chodze, albo niewielki obcas/
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Kasia Nie dxiwie sie ze sie wscieklas. Bluzeczke bym pozyczyla gdyby poprosila ale buty traktuje niemalze na rowni z bielizna... i jeszcze bez pytania....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#378 | |
Zadomowienie
|
Seleniti życzę Ci abyście poukładali sobie swoje sprawy i doszli do porozumienia. Niestety ale dorosłe życie nie jest łatwe.
Brzusio śliczny ![]() mala85 bo wujek Google to często samo zło, mi lekarka w pierwszej ciąży zabroniła czytać ![]() Ja miałam przy pierwszej ciąży jakieś kryształki w moczu i bakterie, kurde musiałam pić 3 litry wody dziennie ![]() Madziuuula ładna kurteczka, ja teraz śmigam w takim polarze za tyłek ala płaszczyk. Na zimę nie mam narazie pomysłu. Nikii przerąbane, u nas też często takie sytaucje bywały ze słodyczami. Z dwoja złego dobrze nawet, że jesteśmy tutaj sami i nikt mi nie mówi czy robie źle czy dobrze. Jaki pracuś z Twojego synusia ![]() Muffinko ja zaś bym w każdej wolnej chwili spała ![]() ![]() Wizyta uboga ale ja też takie miałam przy Filipie, jak lekarz Ci powiedział, ze jest ok to myśl pozytywnie ![]() ![]() Ja obrączkę noszę tylko na wyjścia hehe też mi zlatuje ale ja przytyłam i to dość konkretnie ![]() Kashha bardzo podoba mi się Twój podpis w profilu ![]() ![]() JJJustynAAA ja z moim nawet się tak nie kłócę, głównie o te chrapanie haha ![]() ![]() Kochany ![]() Mycha dokładnie z doświadczeniem jest o wiele lepiej, ja w pierwszej ciąży myślałam że wszystko potrzebuje a teraz już wiem ile rzeczy zbędnych jest. Tak samo jak się zastanawiałam nad wzorami pieluszek tetrowych ![]() Ilkas ja Cię rozumiem, też mam dobry kontakt z teściami i zawsze jak do nich jechałam nie chciało mi się wracać do domu. Hope trzymaj się cieplutko ![]() ![]() Gosiaczek nie wszystkie ![]() ![]() ![]() Agus7ia jem majonez ![]() Santom fajnie, ze masz w porządku szefową ![]() Kasia ![]() ![]() Martuszka uważaj z opryszczką, bo lubi się przenosić. Znajoma dostała jej w okolicach intymnych i nie było to dobre. Dziewczyny już Ci tu napisały. Seksta witaj ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj nie miałam sił do Was zajrzeć, około 12tej pojechalismy na zakupy i wróciliśmy przed 18. Byłam padnięta. Do tego potem szybko prysznic bo głowa bolała mnie niemiłosiernie i wzięłam się za robienie obiadku na dziś, wiecie rosołek, kluski i roladki. Dziś tylko troszkę do roboty mam dlatego mam czas dla Was ![]() Jak wieczorem poszłam poczytać małemu to padłam razem z nim. W ogóle czuję się jakoś tak dziwnie.... nie wiem czy mnie głowa boli, czy mi się robi tak do zemdlenia no ciężko to określić...:/ Taka przymulona jestem.
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście ja mam stopę mniejszą od mamy, a mama w tak wysokich szpilkach się nie lubuje, więc mam spokój ![]() Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi podesłać na priva namiary na Naszego maila? ![]() Seksta witaj ![]()
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Seleniti >> wysłąłąm na Priv
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie
![]() Dziewczyny, ale z Was piękne kobitki ![]() ![]()
#382 |
Zakorzenienie
|
Dwakolory a tak z Ciekawości jak sobie mnie wyobrażałaś ? :P
Niezła laska z Ciebie ![]() ![]() Wiadomo po kim syn taki jak ma takich pięknych rodziców ![]() Asiulka lepiej niech się nie biją ![]() Santom super że szef OK. i możesz liczyć na pomoc ![]() Hope spacerek dziś zaliczony, synek śpi po południu kolejny spacer ![]() Muffinka a jak ?? Jak Ty młodziutko wyglądasz kochana ![]() Asiulka WOW !! Kolejna laska wśród mamusiek ![]() Pallas Ril super że impreza udana ![]() Pikaso spróbuj Olbas na katar super ![]() Seksta witaj ![]() Kasian piekna z Was para ![]() ![]() Wieczorkiem wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia bo wcześniej to takie byle jakie były szukane na szybko ![]() Teraz lecę kulać kluski, zrobić sałatkę na wieczór a potem na sklepy w poszukiwaniu butów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byliśmy u lekarza dziś i wszystko jest w porządku ![]() ![]() Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie ![]() Spróbuję Was ponadrabiać, ale nie za dobrze się czuje.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
To również ja ujawniłam się na mailu
![]() pierwsze zdjęcie trochę duże, ale jak się kliknie w pokaż wszystkie obrazy to lepiej widać, jak coś ![]()
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-10-20 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co obcasow to podziwiam was dziewczyny. Ja nigdy nie lubilam biegac w szpilach, bo sa dla mnie niewygodne. W sumie mam tylko 3 pary, w tym jedne slubne ( sa bezowe) i nie pamietam kiedy mialam je na nogach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do pozyczania, to ja z kolei jestem z tych niepozyczalskich: nie lubie pozyczac swoich rzeczy, bo niemalze zawsze musze sie o nie upomniec ![]() ![]() czy ja tez moge prosic namiary na maila? |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny skoro u mnie jest 7t5d to mogę już mówić że to 8 tydzień ???
#389 |
Zakorzenienie
|
Seleniti >> pięknie Ci w tym jasnym kolorze
![]() Blue >> super że z dzidzią wszytsko ok ![]() Santom >> wysłałąm na priv namiary na maila ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- adamklip >> tak, u Ciebie jest 8 tydzień. nawet jak jest 7 tydz i 1 dzień to się liczy jako ósmy |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja posiadaczką ciemnych włosów byłam zaledwie 5 miesięcy, zatęskniłam za moimi jasnymi włosami, ale jednak przy rozjaśnianiu włosy mi się w większości wykruszyły i poszły na długości ![]() ![]() BlueSky nie przejmuj się szefem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.