Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 10:06   #361
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Hej moje mamusie kochane

Tak się z Wami związałam, że szok

My dziś standardowo na obiadek do moich rodziców tzn do dziadków
Wczoraj jedliśmy u siebie to już wystarczy gotowania przez 6 dni

Miałam iśc do Kościoła, ale zimno w domu i nie ogarnęłam się jak chciałam.

Hope - słonko wszystko będzie dobrze Głowa do góry i ta nadżerka na 100% się uspokoi

O losie jakie Wy wszystkie piękne na tych zdjęciach... Muffinka mały przecudowny No i asiulka miss po prostu. Ja jutro coś wrzucę. Może parę ślubnych

santom - Ty to masz uzdrowisko widzę za oknem No i ten kocurek Ja tak chcę kota, a mąż ciągle nie i nie

Seleniti - wytrwałości Ci skarbię życzę Mam nadzieję, że tż przejrzy na oczy

Pozdrawiamy niedzielnie ja i mój skarb w brzuszku
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:12   #362
Pallas Ril
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cześć dziewczynki! Maluje, ze piątkowe impreza udała sie znakomicie Co prawda o 12 już zasypialam na stojąco i musieliśmy wracać, ale naprawdę super było wreszcie wyjść z domu! Niestety wczoraj to strasznie odchorowalam Myślałam, ze mdłości już bezpowrotnie minęły, a one jak na złość wróciły ze zdwojoną siła, masakra, co zjadłem to wszystko wracali spowrotem

Odpisać tak na szybko z komórki co pamietam, bo tak sie fatalnie czuje, ze nie mam nawet siły kompa oddalić...

hope mam nadzieje, ze w szpitalu w końcu raz na zawsze rozwiążą problem tych plamien i już sie nie będziesz musiała stresowac wiem, ze pobyt w szpitalu nie należy do najprzyjemniejszych, ale czasem to jedyne wyjście... Trzymam za was mocno kciuki!

asiulka ja tez od kiedy jestem w ciąży cały czas sie zastanawiam co bym zmieniła w mieszkaniu, nawet jakieś małe dodatki strasznie fajna ta strona co podeslalas, Jakbys miała jeszcze jakieś fajne inspiracje to chętnie poczytać! A biała boazeria to coś pięknego! Uwielbiam domy w drewnie!

asia moim zdaniem twój komentarz co do byczenia sie na l4 był trochę nie na miejscu... Po pierwsze z przyjemnością zamienilabym moje mdlosci nawet na prace w kamienilomie! Po drugie podziwiam dziewczyny, które zdecydowały sie zajmować domem, bo to praca o wiele bardziej obciążająca niż każda inna. A po trzecie, nawet jeśli ktoś czuje sie fantastycznie, a idzie na L4 bo chce spędzić czas, ze swoją straszą pociecha to wiesz co myśle? Ze jest po prostu dobra matka. Żadna praca nie jest warta utraty dobrego kontaktu z dzieckiem.

Pozdrawiam was wszystkie gorąco, życzę miłej końcówki weekendu i idę sie dalej modlić do Posejdona

Edytowane przez Pallas Ril
Czas edycji: 2013-10-20 o 10:15
Pallas Ril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:12   #363
asiulka_22
Zakorzenienie

martuszka0 >> z tego co wyczytałam to o wiele grozniejsza jest opryszczka narządów płciowych.
klik : http://parenting.pl/portal/opryszczka-w-ciazy
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:14   #364
pikaso
Zadomowienie

Witam już prawie w południe.
Młoda dzisiaj miała nie za ciekawą noc, dopadło ją jakieś katarzysko i przez blisko trzy godziny nie spała. W końcu małż wziął ją do drugiego pokoju i udało mu się ją uśpić. Wstałyśmy dopiero o 9,30.

Hope dużo siły życzę i zobaczysz już niedługo będziesz w domu.
Ja niestety też leżałam z zagrożoną ciążą z dziewczynami, które miały co dopiero rodzić.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:15   #365
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
O losie jakie Wy wszystkie piękne na tych zdjęciach... Muffinka mały przecudowny No i asiulka miss po prostu. Ja jutro coś wrzucę. Może parę ślubnych
hehehe aleś wymyśliła ! czekamy na kolejne zdjęcia w takim razie
Stary 2013-10-20, 10:20   #366
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

No to bosko mężuś CIę obkupił

Super nie?
Mnie już nawet nie dziwią takie akcje w jego wykonaniu, kwestia przyzwyczajenia ale mówi, ze to niespecjalnie, no oby oby

Informuję, że właśnie wrzuciłam na maila swoje zdjęcia i męża przy okazji
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:31   #367
asiulka_22
Zakorzenienie

Pallas Ril >> jasne jak coś znajde podeśle. u nas na pewno bedziemy malowac na biało tą boazerie / korytarz, przedpokój/, kuchnie powiększamy o kilka szafek/półek, no i ja myśle nad zmianą w sypialni / a dokładnie kolor+ dodatki, mam bardzo jasno szare ściany + pasy fiolet i dodatki w tym że kolorze, teraz będzie nadal jasny szary kolor ale dodatkiem bieli + tapeta jakś ciemna/ grafitowa w jakieś wzory / czyli fioletowego się pozbywam
p.s bardzo fajnie ma ta urządzone mieszkanko http://www.youtube.com/watch?v=vrdsSJmQ27E ( p.s no ale ona jest dekooratorką )[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

kasian86 >> super zdjęcia, pięknie wyglądałaś
a Hania jaka słodziutka.... normalnie " do schrupania"hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 10:35   #368
Seksta
Rozeznanie

Hej dziewczyny, chciałam dolaczyc- jestem w 10t3d a termin mam na 15/18.05 ( wg owi 15.05 a wg ust i wielkości Grodzka 18.05 ). U mnie mdlosci są ale nie wymiotuje, masakra....Bola mnie też od 6tyg piersi, najbardziej wieczorem i w nocy i momentami brzuch.
Poza tym od piątku jestem przeziębiona, lecze sie domowymi sposobami a we wtorek wizyta u gina wiec zobaczymy co mi na to poradzi jeśli do tego czasu mi nie przejdzie trzymam za wszystkie kciuki!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:37   #369
asiulka_22
Zakorzenienie

Seksta >> Witamy w naszym skromnym gronie !
Stary 2013-10-20, 10:42   #370
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

Mam pytanie do Was, dziś wyszsła mi opryszczka na ustach... wrrrr niecierpię ;( dodam, że ja już od dawna mam wirusa opryszczki... Ale czy któraś z Was jest mi w stanie powiedzieć, czy to jest groźne dla dzidzi??????

Tez mialam. Najwazniejsze by nie zarazic okolic intymnych bo jest to niebezpieczne dla dziecka. Zwlaszcza przy porodzie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:49   #371
pikaso
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry kobietki

hope jesteś teraz w dobrych rękach i musi się wszystko ułożyć, także bądź dobrej myśli najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku!! Trzymam kciuki za Ciebie i bąbelka

Dziewczyny, Wy już macie takie fajne brzuszki... A mój to chyba wyszedł z przejedzenia hihi

Wczoraj byłam na zakupach i jakoś tak złośliwie nic nie znalazłam, a tyle sklepów, tyle ciuchów : za to mój mąż się obkupił :/ a nie, przepraszam, wróciłam do domu z nową szczoteczką do zębów

Mam pytanie do Was, dziś wyszsła mi opryszczka na ustach... wrrrr niecierpię ;( dodam, że ja już od dawna mam wirusa opryszczki... Ale czy któraś z Was jest mi w stanie powiedzieć, czy to jest groźne dla dzidzi??????
Jeżeli miałaś już wcześniej opryszczkę, to nie jest ona niebezpieczna dla dziecka, przekazujesz mu swoje przeciwciała. Gorsza była by ta weneryczna. Ja w pierwszej ciąży jak wyskoczyła mi opryszczka, używałam maści Erazaban, można ją stosować w ciąży. Szybko i skutecznie leczy opryszczkę.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 10:49   #372
asiulka_22
Zakorzenienie

Pallas Ril >>pisałąś że jak coś znajde ciekawego aby podesłać.. trafiłam na fajna stronkę : http://deccoria.pl/ ( dużo zdjęć pokazująz domów , jak nają urządzone itp, może tam znajdziemy jakies ciekawe inspiracje )
Stary 2013-10-20, 11:04   #373
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

dwa kolory ja tez zupelnie inaczej wyobrazalam sobie Nike
Ja obstawiałam że jest brunetką i jest starsza... Nie wiem czemu. A tu zaskoczenie.
Ale chciałam wam dziewczynki powiedzieć że wszystkie śliczne jesteście. I tak fajnie jak się kogoś zobaczy to jakoś tak lepiej się piesze. Przynajmniej ja tak mam.
Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, chciałam dolaczyc- jestem w 10t3d a termin mam na 15/18.05 ( wg owi 15.05 a wg ust i wielkości Grodzka 18.05 ). U mnie mdlosci są ale nie wymiotuje, masakra....Bola mnie też od 6tyg piersi, najbardziej wieczorem i w nocy i momentami brzuch.
Poza tym od piątku jestem przeziębiona, lecze sie domowymi sposobami a we wtorek wizyta u gina wiec zobaczymy co mi na to poradzi jeśli do tego czasu mi nie przejdzie trzymam za wszystkie kciuki!
Witamy.
Jesteś podobnie jak ja- ja termin na 13 maja!

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 11:09   #374
kasiab91
Zakorzenienie

A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu. Okazalo sie ze moja mamusia stwierdzila ze pochodzi skoro ja w obcasach teraz nie chodze. No po prostu przezylam zawal. Wiem, ze to moze dla niektorych blachostka ale ja z moimi butami jestem zwiazana bardzo. No i oczywiscie nawet nie smiala zapytac czy moze. ☠☠☠☠a to po to ja kase wydaje zeby ona chodzila Oj musialam sie wyzalic...

Dwa kolory tez tak mam ze jak kogos zobacze to inaczej mi sie pisze i nawet inaczej czyta wiadomosci. Oj jutro moja kolei na ukazanie sie. Ciekawe jak sobie mnie wyobtazacie przepraszam za bledy ale pisze na tablecie i jeszcze nie ogarniam....
MAMA- 03.05.2014

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-10-20 o 11:14
Stary 2013-10-20, 11:11   #375
asiulka_22
Zakorzenienie

kasiab91 >> to mama w szpilach śmiga ?? / ja niestety moje 12cm pochawałm głęboko, no ok zostawiłam 2 pary tak żeby pocieszyć oko hehe / ale od jakiegoś czasu bardziej cenie sobie wygode i na płaskich chodze, albo niewielki obcas/
Stary 2013-10-20, 11:16   #376
asia27100
Zakorzenienie

Kasia Nie dxiwie sie ze sie wscieklas. Bluzeczke bym pozyczyla gdyby poprosila ale buty traktuje niemalze na rowni z bielizna... i jeszcze bez pytania....

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 11:18   #377
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
kasiab91 >> to mama w szpilach śmiga ?? / ja niestety moje 12cm pochawałm głęboko, no ok zostawiłam 2 pary tak żeby pocieszyć oko hehe / ale od jakiegoś czasu bardziej cenie sobie wygode i na płaskich chodze, albo niewielki obcas/
No uszykowala sobie moje 12 cm i uwaga 14 na slupku... no ja sie tak w☠☠☠☠ilam ze szok... wiesz moja mama jest z tych ktora uwaza sie za 20latke co niekoniecznie fajnie wyglada w oczach innych...
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-20, 11:18   #378
janeczka7891
Zadomowienie

Seleniti życzę Ci abyście poukładali sobie swoje sprawy i doszli do porozumienia. Niestety ale dorosłe życie nie jest łatwe.
Brzusio śliczny

mala85 bo wujek Google to często samo zło, mi lekarka w pierwszej ciąży zabroniła czytać
Ja miałam przy pierwszej ciąży jakieś kryształki w moczu i bakterie, kurde musiałam pić 3 litry wody dziennie

Madziuuula ładna kurteczka, ja teraz śmigam w takim polarze za tyłek ala płaszczyk. Na zimę nie mam narazie pomysłu.

Nikii przerąbane, u nas też często takie sytaucje bywały ze słodyczami. Z dwoja złego dobrze nawet, że jesteśmy tutaj sami i nikt mi nie mówi czy robie źle czy dobrze.
Jaki pracuś z Twojego synusia

Muffinko ja zaś bym w każdej wolnej chwili spała wolę spać niż coś robić heh tak sobie myślę, ze przy dwójce to już nie poodpoczywam
Wizyta uboga ale ja też takie miałam przy Filipie, jak lekarz Ci powiedział, ze jest ok to myśl pozytywnie Ja teraz też tak robię
Ja obrączkę noszę tylko na wyjścia hehe też mi zlatuje ale ja przytyłam i to dość konkretnie

Kashha
bardzo podoba mi się Twój podpis w profilu ) gratki za 2 trymestr

JJJustynAAA ja z moim nawet się tak nie kłócę, głównie o te chrapanie haha Wczoraj mnie totalnie zaskoczył, ja spałam a on rano posprzątał całe mieszkanie
Kochany

Mycha dokładnie z doświadczeniem jest o wiele lepiej, ja w pierwszej ciąży myślałam że wszystko potrzebuje a teraz już wiem ile rzeczy zbędnych jest. Tak samo jak się zastanawiałam nad wzorami pieluszek tetrowych a potem nawet nie zwracałam uwagi bo co chwila obrzygane były i zwykłe białe były najlepsze hehe

Ilkas ja Cię rozumiem, też mam dobry kontakt z teściami i zawsze jak do nich jechałam nie chciało mi się wracać do domu.

Hope trzymaj się cieplutko Najważniejsze, ze z dzieciątkiem wszystko w porządku

Gosiaczek nie wszystkie Ja też mam czym oddychać hehe

Agus7ia jem majonez

Santom fajnie, ze masz w porządku szefową To też skarb, który niektórzy niedoceniają.

Kasia masakra, niektórzy ludzie są naprawdę z innej planety ..wrrrr.... Moja kuzynka kiedys stwierdziła, że chce mieć z takim jednym dziecko bo on ma niebieskie oczy i te dziecko też będzie miało to dopiero myślenie, a już nie wspomnę, ze starsza ode mnie jest.

Martuszka uważaj z opryszczką, bo lubi się przenosić. Znajoma dostała jej w okolicach intymnych i nie było to dobre. Dziewczyny już Ci tu napisały.

Seksta witaj

Cytat:
A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu. Okazalo sie ze moja mamusia stwierdzila ze pochodzi skoro ja w obcasach teraz nie chodze. No po prostu przezylam zawal. Wiem, ze to moze dla niektorych blachostka ale ja z moimi butami jestem zwiazana bardzo. No i oczywiscie nawet nie smiala zapytac czy moze. ☠☠☠☠a to po to ja kase wydaje zeby ona chodzila Oj musialam sie wyzalic...
ja też nie cierpię czegoś takiego, wystarczy zapytać Ja chętnie daję swoje rzeczy innym ale bez uprzedzenia ani rusz.

Ja wczoraj nie miałam sił do Was zajrzeć, około 12tej pojechalismy na zakupy i wróciliśmy przed 18. Byłam padnięta. Do tego potem szybko prysznic bo głowa bolała mnie niemiłosiernie i wzięłam się za robienie obiadku na dziś, wiecie rosołek, kluski i roladki. Dziś tylko troszkę do roboty mam dlatego mam czas dla Was
Jak wieczorem poszłam poczytać małemu to padłam razem z nim.

W ogóle czuję się jakoś tak dziwnie.... nie wiem czy mnie głowa boli, czy mi się robi tak do zemdlenia no ciężko to określić...:/ Taka przymulona jestem.
Stary 2013-10-20, 11:21   #379
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Oj rozumiem Cię też jestem związana z butami, a ze szpilkami
na szczęście ja mam stopę mniejszą od mamy, a mama w tak wysokich szpilkach się nie lubuje, więc mam spokój

Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi podesłać na priva namiary na Naszego maila?

Seksta witaj

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 11:24   #380
asiulka_22
Zakorzenienie

Seleniti >> wysłąłąm na Priv
Stary 2013-10-20, 11:32   #381
Seleniti
Zadomowienie

Dzięki wielkie
Dziewczyny, ale z Was piękne kobitki Dzieciaczki śliczne

Stary 2013-10-20, 11:41   #382
Nikii89
Zakorzenienie

Dwakolory a tak z Ciekawości jak sobie mnie wyobrażałaś ? :P
Niezła laska z Ciebie Mąż też przystojniak
Wiadomo po kim syn taki jak ma takich pięknych rodziców

Asiulka lepiej niech się nie biją

Santom super że szef OK. i możesz liczyć na pomoc

Hope spacerek dziś zaliczony, synek śpi po południu kolejny spacer

Muffinka a jak ?? Jak Ty młodziutko wyglądasz kochana

Asiulka WOW !! Kolejna laska wśród mamusiek

Pallas Ril super że impreza udana

Pikaso spróbuj Olbas na katar super

Seksta witaj

Kasian piekna z Was para a od Ciebie taka pozytywna energia bije

Wieczorkiem wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia bo wcześniej to takie byle jakie były szukane na szybko
Teraz lecę kulać kluski, zrobić sałatkę na wieczór a potem na sklepy w poszukiwaniu butów
Stary 2013-10-20, 11:42   #383
bluesky89
Zakorzenienie

Hej
Byliśmy u lekarza dziś i wszystko jest w porządku widzieliśmy Bombelka i serduszko bije
Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie

Spróbuję Was ponadrabiać, ale nie za dobrze się czuje..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 11:49   #384
agus7ia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie
Dziewczyny, ale z Was piękne kobitki Dzieciaczki śliczne
Zgadzam sie w 100% z opinia Seleniti
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 11:50   #385
Seleniti
Zadomowienie

To również ja ujawniłam się na mailu
pierwsze zdjęcie trochę duże, ale jak się kliknie w pokaż wszystkie obrazy to lepiej widać, jak coś

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2013-10-20 o 11:55
Stary 2013-10-20, 12:02   #386
agus7ia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Hej
Byliśmy u lekarza dziś i wszystko jest w porządku widzieliśmy Bombelka i serduszko bije
Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie

Bluesky dzidzia jest najwazniejsza. Szef na pewno zrozumie.

A co obcasow to podziwiam was dziewczyny. Ja nigdy nie lubilam biegac w szpilach, bo sa dla mnie niewygodne. W sumie mam tylko 3 pary, w tym jedne slubne ( sa bezowe) i nie pamietam kiedy mialam je na nogach
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:06   #387
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
wszystko juz zostalo napisane ja od siebie dorzuce tylko, ze dla mnie idalne sa plasterki compeed. kiedys mialam opryszczke jedna po drugiej i rozlala mi sie na caly policzek: masci nie pomagaly, ale nakleilam sobie pier.dyliard tych plastekow(bo jeden nie wystarczal) i powoli mi to ladnie goilo. teraz tez mam w szafce w zapasie w razie W.

Cytat:
Hej moje mamusie kochane

Tak się z Wami związałam, że szok

My dziś standardowo na obiadek do moich rodziców tzn do dziadków
Wczoraj jedliśmy u siebie to już wystarczy gotowania przez 6 dni

Miałam iśc do Kościoła, ale zimno w domu i nie ogarnęłam się jak chciałam.

Hope - słonko wszystko będzie dobrze Głowa do góry i ta nadżerka na 100% się uspokoi

santom - Ty to masz uzdrowisko widzę za oknem No i ten kocurek Ja tak chcę kota, a mąż ciągle nie i nie
:
no widoki mam piekne, chociaz nie dzis, bo szaro, buro, liscie leca, a i snieg mi dzis popruszyl

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
18 w moje urodziny witaj

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość

Santom fajnie, ze masz w porządku szefową To też skarb, który niektórzy niedoceniają.

ja też nie cierpię czegoś takiego, wystarczy zapytać Ja chętnie daję swoje rzeczy innym ale bez uprzedzenia ani rusz.

Ja wczoraj nie miałam sił do Was zajrzeć, około 12tej pojechalismy na zakupy i wróciliśmy przed 18. Byłam padnięta. Do tego potem szybko prysznic bo głowa bolała mnie niemiłosiernie i wzięłam się za robienie obiadku na dziś, wiecie rosołek, kluski i roladki. Dziś tylko troszkę do roboty mam dlatego mam czas dla Was
Jak wieczorem poszłam poczytać małemu to padłam razem z nim.

W ogóle czuję się jakoś tak dziwnie.... nie wiem czy mnie głowa boli, czy mi się robi tak do zemdlenia no ciężko to określić...:/ Taka przymulona jestem.
moze wypij sobie kawe, co? powiem Wam dziewczyny, ze w tym tygodniu czesto mnie glowa bolala, a nie chcialam brac paracetamolu. gdzies tam rzucilo mi sie w oczy, ze to moze od niskiego cisnienia i zeby wypic kawe: nie wiem czy to placebo bylo czy co, ale automatycznie po 2och lykach kawy mi przeszlo i wlasnie to zamulenie mi odeszlo tez ja z tym nie pijacych kawy, ale teraz na bol glowy chyba lepiej kawa, anizeli leki

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Hej

co do pozyczania, to ja z kolei jestem z tych niepozyczalskich: nie lubie pozyczac swoich rzeczy, bo niemalze zawsze musze sie o nie upomniec a jesli sama cos pozyczam to juz w ostatecznosci zupelnie i zaraz oddaje. a i nacielam sie na to, ze rzeczy nie wracaly do mnie takie jakie wyszly

czy ja tez moge prosic namiary na maila?

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 12:12   #388
adamklip
Raczkowanie

Dziewczyny skoro u mnie jest 7t5d to mogę już mówić że to 8 tydzień ???
Stary 2013-10-20, 12:18   #389
asiulka_22
Zakorzenienie

Seleniti >> pięknie Ci w tym jasnym kolorze podoba mi się... ja też właśnie myśle nad zmianą z ciemnego brązu , ale sie boję... / kiedyś miałam platyne na głowie

Blue >> super że z dzidzią wszytsko ok a szefem się nie przejmuj idz na L4 - dziecko najważniejsze

Santom >> wysłałąm na priv namiary na maila

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

adamklip >> tak, u Ciebie jest 8 tydzień.
nawet jak jest 7 tydz i 1 dzień to się liczy jako ósmy
Stary 2013-10-20, 12:21   #390
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Seleniti >> pięknie Ci w tym jasnym kolorze podoba mi się... ja też właśnie myśle nad zmianą z ciemnego brązu , ale sie boję... / kiedyś miałam platyne na głowie
Dziękuję
Ja posiadaczką ciemnych włosów byłam zaledwie 5 miesięcy, zatęskniłam za moimi jasnymi włosami, ale jednak przy rozjaśnianiu włosy mi się w większości wykruszyły i poszły na długości a miałam takie piękne i długieeee włosy, to zachciało mi się eksperymentowania

BlueSky nie przejmuj się szefem ważne, że z dzidzią jest ok, a to ona najważniejsza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości