Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013, cz. IV 0 0%
Śmiechy, piski i pełzanie, a przede mną już kolejne wyzwanie 0 0%
Główkę pięknie już trzymamy, wkrótce usiądziemy bez pomocy mamy 6 15,00%
Już obiadki pięknie jemy i do mamy się śmiejemy 3 7,50%
Nasze dzidzi są radosne, a mamusie chcą już wiosnę 8 20,00%
Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię 19 47,50%
Obiadki wcinamy, na ząbki czekamy 2 5,00%
W wanience nóżkami sobie chlapie i czasem mamę za włosy złapie 2 5,00%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-18, 21:20   #361
nephelim89
Rozeznanie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś u moich rodziców i Majusia pierwszy raz widziała dziadka, który dziś przyleciał z USA...Aż się wzruszyłam
oj ja ryczałam jak moja mama wzięła na ręce 3 tygodniowego Wika i jak wyjeżdzała po 2 tygodniach i się z nim żegnała to też wyłam
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
No dziecko to od razu przyjma,taka maja chyba procedure
Procedury nie jestem pewna. U mnie to podziałało bez problemu więc mam nadzieję, że u Ciebie też. Chociaż większe kciuki za to żeby już się taka kupka nie powtórzyła:kciuki :
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:21   #362
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Poli ja mialam dzis to samo. Tzn nowe wiadomosci niebyly odtluszczone. Napisalam do TZ smsa " jezeli czytasz moje forum to wiedz ze ja to widze" ale z tego co mowi to nie on a tylko on o nim wie i nikt niekorzysta z mojego kompa
czyli cos nie tak musiało byc z wizazem.moj Tz był cały dzien ze mną i nawet kompa nie miał odpalnego więc go nawet o to nie podejrzewam
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:31   #363
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
oj ja ryczałam jak moja mama wzięła na ręce 3 tygodniowego Wika i jak wyjeżdzała po 2 tygodniach i się z nim żegnała to też wyłam

Procedury nie jestem pewna. U mnie to podziałało bez problemu więc mam nadzieję, że u Ciebie też. Chociaż większe kciuki za to żeby już się taka kupka nie powtórzyła:kciuki :
Dzieki,mam nadzieje,ze to bylo jednarazowe.Maz,ktory jest ratownikiem medycznym,powiedzial,ze skoro krew byla jasnoczerwona,to nie jest to z organow,a wyglada na peknieta zylke w odbycie
A tak przy okazji,w ktorej czesci Anglii mieszkasz?
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:31   #364
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś u moich rodziców i Majusia pierwszy raz widziała dziadka, który dziś przyleciał z USA...Aż się wzruszyłam
ja to mialam wczoraj moj tata pozniej z rak jej nie wypuszczal dopoki do domu nie pojechal.

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
policzanka ja też tak mam że pomimo nowych wiadomości w K. nie wytłuszcza się tytuł. Muszę patrzeć po datach czy coś nowego jest. Nie wiem czemu tak
u mnie tak juz jest od dawna

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Bajeczko jeszcze raz wielkie dzięki za przepisy!Jest ich mnóstwo więc napewno cos dla siebie wybiore
nie ma problemu, a to i tak zbior z 2010 roku jak bylam na dukanie
moja faworytka jest pizza z otrebow, jadlam codziennie bo nie lubilam tych placuszkow
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:36   #365
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Moja miała zawsze w rączkę szczepienie, nie w nóżkę
no moj miał ostatnio w oba udka, tylko to szczepienie pierwsze w szpitalu miał w rączkę.

Cytat:
Czy w K. jak sa nowe wiadomosci to zawsze tytuł watku sie odznacza?

sorry ze tak teraz wypaliłam ale bardzo mnie to ciekawi.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Pierwszy raz spotkałam sie z taka sytuacja ze mimo nowych wiadomosci ,tyuły nie były wytłuszczona czcionka oznaczone...

wiecie ,naszła mmnie mysl ze ktos mi sie wkradł..obym sie myliła..
u mnie zawsze są wytłuszczone.

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Nie wiem co jest grane, ale moje dziecko od godziny 14 było praktycznie non stop przy cycu. Jak tylko go odkładałam to wpadał w taką histerię, że robił się purpurowy i się zanosił Tak to jeszcze nigdy nie było, żeby po każdym odłożeniu aż tak płakał. Jak poszłam się kąpać w ekspresowym tempie, to TŻ ledwo go ogarnął - oczywiście nosząc na rękach. Cycki mi odpadają, mocno szczypią, nie mam sił na nic, nawet na nadrabianie. Szymek w końcu zasnął, więc i ja idę, bo niewiadomo co noc przyniesie
współczuję
mam nadzieję że Szymek się już najadł i da mamusi trochę odpocząć

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:39   #366
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
U mnie Filip nie miał ciemieniuchy we włosach, troszkę wychodziła mu na brwiach. I ja zawsze parafiną smarowałam i przechodziła
to w takim razie jak olejuszka po paru dniach nie pomoże spróbuje i tym

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
sama dynia jest z humany

co do zabawek, Blanka po pierwszych urodzinach bodajze dostala wlasnie kucyka http://allegro.pl/my-little-pony-sta...797915222.html
bawi sie nim do teraz a wtedy byl szal. z tej serii masz pinkie pie i jeszcze jakies tam ksiezniczke cadence czy jak jej tam
dziękuję

Cytat:
Czy w K. jak sa nowe wiadomosci to zawsze tytuł watku sie odznacza?

sorry ze tak teraz wypaliłam ale bardzo mnie to ciekawi.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Pierwszy raz spotkałam sie z taka sytuacja ze mimo nowych wiadomosci ,tyuły nie były wytłuszczona czcionka oznaczone...

wiecie ,naszła mmnie mysl ze ktos mi sie wkradł..obym sie myliła..
ja tak mam jak długo do klubu nie wejdę tj. pare dni i wtedy zauważyłam że jest nie pogrubione

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
wszystko możesz ugotować sama dla małej
różnica między słoiczkami, a Twoim gotowaniem jest po pierwsze w cenie (słoiczki droższe), a po drugie w tym, że Twoje gotowanie może wywołać alergię/ból brzuszka i niekoniecznie alergię na dany produkt, ale na chemię, która jest w nich (sztuczne nawozy, pryskane warzywa/owoce, zwierzęta karmione chemią itp. itd.) tak samo z problemami brzuszkowymi
chyba, że masz pewne źródła, to wiadomo - wychodzi taniej i zdrowiej
słoiczki są już jednak przez firmy sprawdzane, no ale przez to drożej wychodzą
ot cała filozofia

a no, czyli najlepiej spróbować ze słoiczków na początku, bo jeśli dam jej marchewkę kupioną i ugotowaną przeze mnie to może wyjść alergia i można się przestraszyć że na warzywo a tak naprawdę nie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
u mnie w szpitalu smarowalo tym dziecii po kapieli zamiasy oliwki. w sumie w wielku kosmetykach znajdziesz parafine (parafinum liquidum). swego czasu dodawalam czasami do kapieli do wody kilka kropel i to tez ladnie natluszczalo.
dziękuję za info
Stary 2013-12-18, 21:40   #367
ladanseuse14
Zakorzenienie

Julia też miała 2 szczepienia w udko, a w szpitalu nie wiem
Stary 2013-12-18, 21:44   #368
nephelim89
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki,mam nadzieje,ze to bylo jednarazowe.Maz,ktory jest ratownikiem medycznym,powiedzial,ze skoro krew byla jasnoczerwona,to nie jest to z organow,a wyglada na peknieta zylke w odbycie
A tak przy okazji,w ktorej czesci Anglii mieszkasz?
No mam nadzieje, że to nic poważnego. Rozumiem że tutaj rodziłaś? Jak wrażenia? Bo ja jestem zawiedziona opieką medyczną . Mieszkam w hrabstwie Somerset niedaleko Bristolu w sumie a Ty ?
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:46   #369
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
No mam nadzieje, że to nic poważnego. Rozumiem że tutaj rodziłaś? Jak wrażenia? Bo ja jestem zawiedziona opieką medyczną . Mieszkam w hrabstwie Somerset niedaleko Bristolu w sumie a Ty ?
Tak rodzilam tutaj,powiem,ze jestem zadowolona,opieka super,moze to zalezy od szpitala.Mieszkam w hrabstwie Lancashire,niedaleko Manchesteru
Stary 2013-12-18, 21:48   #370
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko

niestety nie nadrobie bo widze ze dzisiaj niezle dalyscie czadu...

mam pytanko...w piatek rano jedziemy do polski, plan byl taki by najpierw jechac do rodziny tzta i zostac tam do wigilii a potem jechac do mnie(czesc prezentow ktore zamowilismy na allegro jest u meza a poza tym w sobote mamy sie stawic u ksiedza w sprawie chrzcin)..a tu dzisiaj siostra tzta pisze ze ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk...choruje od wczoraj i antybiotyk ma do soboty... co robic? bo ja stwierdzilam ze chyba lepiej jechac najpierw do mnie i kulnac sie do kosciola najwyzej w sobote (mamy z 80 km) ale nie narazac malego na zarazenie...czy panikuje i do piatku powinno byc juz ok? w sensie siostra nie bedzie zarazala?
Podobno po 3 dniach przyjmowania antybiotyku już się nie zaraża. Ale zrób jak uważasz. Jak masz się stresować, że zarazi Ci dziecko to jedź najpierw do siebie.

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Nie wiem co jest grane, ale moje dziecko od godziny 14 było praktycznie non stop przy cycu. Jak tylko go odkładałam to wpadał w taką histerię, że robił się purpurowy i się zanosił Tak to jeszcze nigdy nie było, żeby po każdym odłożeniu aż tak płakał. Jak poszłam się kąpać w ekspresowym tempie, to TŻ ledwo go ogarnął - oczywiście nosząc na rękach. Cycki mi odpadają, mocno szczypią, nie mam sił na nic, nawet na nadrabianie. Szymek w końcu zasnął, więc i ja idę, bo niewiadomo co noc przyniesie

Cytat:
oburzona znaczy się literowka
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:49   #371
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Wrzucę Wam fotę w K. w nowym łóżeczku
A nowe przez tż, to po Edziku poszło do śmieci...
a co sie stalo z tym po Edziku?

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
IIa i IIb pierwsze usg robiłam jak miała 2 tyg bo było wskazanie. Syn miał IIIb i też miał poduszkę ale do 4 miesiąca bo wykryte dopiero w 6 tyg. Czas ma ogromne znaczenie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To u nas lepiej bo jedno jest ok, drugie Ia/IIa.

Dobrze ze szybko wykryte i ze juz z nimi dobrze

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wymianę na ten sam rozmiar to ja zmieniam co 1,5 miesiąca

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

I stało się Znów mam problem z KP Nakarmiłam Julka o 16.30, o 17.15 skończyłam ściągać (wyszło raptem 55 ml). Julek drzemał od 18.30 do 19.10, więc pomyślałam, żeby go nakarmić, a po 40 minutach wykąpać i ewentualnie dać butelkę mojego na noc. I co? I g.... Pojadł kilka minut i mleko się skończyło Tak płakał przeraźliwie, że musiałam mu podgrzać 125 mojego, zjadł (trochę już na siłę pod koniec) 120 ml i dopiero się uspokoił.

To KP to jak orka na ugorze Nie chcę wracać do ściągania po karmieniu, bo to strata czasu, ale chyba nie mam wyjścia A przez 1,5 tygodnia było tak fajnie i dziecko najadało się z jednego cycka
Oj orka, orka.. Amelka dzisiaj nie chciala lewego cycka. W dzien jakos sie w koncu skusila, ale wieczorem juz nawet sprobowac nie chciala W jednym miejscu wyglada jakby bylo male pekniecie, moze dlatego. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
moj maz mnie rozwala na lopaty
pisze mi ze bedzie jutro zamiast w piatek, rzeklam wiec ze lipa bo mi plany psuje to napisal mi ze zycie, musze kochanka pogonic, a jak nosi jego kapcie to mam mu powiedziec ze ma grzyba

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
serio?
Juz Ci dziewczyny odpisaly. Przesad jak wiele innych

Cytat:
a ja dałam swojemu buty, ale takie kapcie domowe.. daleko by w nich nie zaszedl
Moj tz tez dostal Pod choinke

Cytat:
ja tam będę bankowo płakać ale ze mnie histeryczka
Ja tez myslalam ze bede ryczec, ale jakos nie

Macie pozdrowienia od mojego Tz'ta
Pytal jeszcze czy sie pochwalilam ze szafe skonczyl Wiec chwale sie ze po pol roku tak

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 21:55   #372
dodinha
Wtajemniczenie

Dobrej nocy wszystkim i oby krew w kupce sie wiecej nie pojawila
Stary 2013-12-18, 21:59   #373
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Pytal jeszcze czy sie pochwalilam ze szafe skonczyl Wiec chwale sie ze po pol roku tak
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:59   #374
MsLullaby
Zakorzenienie

Niech te problemy z gazami się już skończą albo zwariuje

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 22:01   #375
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

Probowalas dawac wode koperkowa,w Uk ja polecaja,ale jak dalam mojej to plula

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 22:14   #376
policzanka
Wtajemniczenie

Dziewczyny z UK powiedzcie mi jak to było u Was z badaniem Gbs?bo mam znajomą w Londynie która ma termin na styczeń i ona mi pisze ze nie miała wykonywanego tego badania.Jak to jest?czy trzeba prywatnie je wykonac?

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

kahunia-pół roku to naprawde świetny wynikgrunt ze zrobionapozdrów męża tez
Stary 2013-12-18, 22:16   #377
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z UK powiedzcie mi jak to było u Was z badaniem Gbs?bo mam znajomą w Londynie która ma termin na styczeń i ona mi pisze ze nie miała wykonywanego tego badania.Jak to jest?czy trzeba prywatnie je wykonac?

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

kahunia-pół roku to naprawde świetny wynikgrunt ze zrobionapozdrów męża tez
Co to jest to badanie?
Dziś wieczorem dałam pierwszy raz ta wodę koperkowa i później pierwszy raz płakał przez sen przez gazy. Jutro rano dam znów i zobaczymy

Adrianek
30.07.2015
Stary 2013-12-18, 22:16   #378
LaLoca
Zakorzenienie

Czy ząbki zawsze pierwsze idą te z przodu? Moja ma takie białe dwa miejsca na dolne co wygląda jakby trójki/ czwórki szły. Przednie ma lekko nabrzmiałe ale kolor jasno różowy nadal.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 22:21   #379
policzanka
Wtajemniczenie

kurcze chyba jak zwykle coś poprzestawiałam j
mój profil(czyli tam gdzie jest napisane wyzej,,witaj policzanka,,)jakims cudem przeniósł się na lewą strone..jakos tak dziwnie teraz jest..mozna to jakos spowrotem na prawa strone przeniesc?

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Co to jest to badanie?
Dziś wieczorem dałam pierwszy raz ta wodę koperkowa i później pierwszy raz płakał przez sen przez gazy. Jutro rano dam znów i zobaczymy

na paciorkowca

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Czy ząbki zawsze pierwsze idą te z przodu? Moja ma takie białe dwa miejsca na dolne co wygląda jakby trójki/ czwórki szły. Przednie ma lekko nabrzmiałe ale kolor jasno różowy nadal.
Z tego co agaabuu mówiła, to jej Tosi tez się tylnie wyznają.Takze to ze z przodu to nie jest regułą na to wychodzi
W takim badz razie gratuluje zabków kochana!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 22:26   #380
MsLullaby
Zakorzenienie

Ja miałam łącznie 2 usg pierwsze w 13tygodniu i wtedy miałam te podstawowe badania no i prenatalne które się nie udało bo moje dziecko wolało robić fikołki więc badali to z krwi. W 23 tygodniu miałam ostatnie usg i też nic takiego nie badali. Miałam też dodatkowo w polsce prywatnie badanie w 19tygodniu i też nie robiła mi, wtedy dowiedziałam się że będzie chłopak (w moje urodziny najlepszy prezent w życiu) a w UK później tylko potwierdzili płeć tutaj się bardzo różni opieka kobiet ciężarnych od tej w Polsce

Adrianek
30.07.2015
Stary 2013-12-18, 22:30   #381
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
hahaha pozdrów go też

Cytat:
Dobrej nocy wszystkim i oby krew w kupce sie wiecej nie pojawila
oby oby

Cytat:

eh a u Ciebie aby te gazy szybko minęły

te maluszki tak się męczą biedne szkoda ich
Stary 2013-12-18, 22:33   #382
tassia
Zakorzenienie

pocytowalam i mi zjadlo

no nic padam.na twarz i ide lulu

ahhh i co do masci na odparzenia
ja uzywalam do.tej pory:
sudokrem, linomag, bepanthen,thormentiol, pupikone, mixa, nivea, apteczna robiona

uwazam ze najlepszy byl pupikone i thormentiol na gotowe odparzenua , a na codzienne stosowanie mixa

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 22:34   #383
ladanseuse14
Zakorzenienie

a starego jeszcze nie ma
Stary 2013-12-18, 22:41   #384
83monia
Zakorzenienie

thermentiol ma kwas blrny i odchodzi sie od stosowania jego u dzieci

konik morski z fp jednak dziala baterie za slabe byly...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 22:43   #385
ladanseuse14
Zakorzenienie

monia

poćwiczyłam i idę spać
Stary 2013-12-18, 22:48   #386
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
thermentiol ma kwas blrny i odchodzi sie od stosowania jego u dzieci

konik morski z fp jednak dziala baterie za slabe byly...
super

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
monia

Poćwiczyłam i idę spać

branoc!
Stary 2013-12-18, 22:56   #387
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
serio?
Ja miałam jedna perle na szyi która sama wylowilam moja szczęśliwa perła. I jestem najszczęśliwsza żona i mama na świecie a na brak szczęścia tym bardziej nie mogę narzekać. Także polecam perły na ślub

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 23:17   #388
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja miałam jedna perle na szyi która sama wylowilam moja szczęśliwa perła. I jestem najszczęśliwsza żona i mama na świecie a na brak szczęścia tym bardziej nie mogę narzekać. Także polecam perły na ślub

ale jak to wyłowilas?nurkowałas gdzies?Ciesze się Twoim szczęściem!
Stary 2013-12-18, 23:43   #389
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Tak czytam, ze wasze dzieciaczki potrafia zjes na raz po 180 ml mleczka na raz i w szoku jestem.
Wczoraj po kapieli zrobilam malemu 90 ml mm. Zjadl 60 i wiecej nie chcial. To bardzo malo no nie? Z tym ze on je co 2 h z zegarkiem w reku.
Moja też je co 2-3h, czasem w nocy ma dluzsze przerwy, a z butli jak daje to zje 70ml, w razie głoda giganta maks 100ml. Ma 8 tygodni skonczone.

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Cytat:
ale jak to wyłowilas?nurkowałas gdzies?Ciesze się Twoim szczęściem!
Na wakacjach Na farmie z tymi żyjatkami co perły trzymają. Można było sobie wyłowić takie żyjątko i otwierali i oprawiali w wisiorek. Taka wakacyjna rozrywka, ale bardzo lubie ten wisiorek i jakoś tak przynosi mi szczęście

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Napisane przez inezka92 Pokaż wiadomość
tych facetow to tylko ubic... ja dzisiaj zakonczylam swoj zwiazek i teraz siedze i wyje...
Współczuje takiego dnia.. Ale jeśli facet był niewart, to na pewno i Ty i maluch lepiej na tym wyjdziecie więc gratuluje że zebrałaś się na podjęcie takich kroków

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Ok było o chłopięcych siusiakach, to teraz pytanie do mam dziewczynek (na biało):

Jak mała się urodziła to naokoło łechtaczki zbierała się biała wydzielina i położna mówiła,że można to delikatnie obmywać,ale generalnie zostawić bo to jest normalne i dobre. No a teraz już tego nie ma, jest zawsze czysto. To normalne?U Waszych też tak jest?
U mnie też tak jest od jakiś 2 tygodni I moja pediatra mówiła, że tak będzie i to normalne.

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Nie da rady. Jak jest glodny to drze sie jak by go ze skory obdzierali Ja kp wczoraj tak dla sprawdzenia zrobilam mu mm bo bylam ciekawa ile potrafi na raz wsunac no i zdziwilam sie ze tak malo
Ja mm nigdy nie dokramiałam to nie wiem. Ale mojego mleka jak pisałam - do 100 ml jej zawsze wystarcza (jak z butli żłopie co nie zdarza się za często).
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 23:43   #390
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Moja też je co 2-3h, czasem w nocy ma dluzsze przerwy, a z butli jak daje to zje 70ml, w razie głoda giganta maks 100ml. Ma 8 tygodni skonczone.

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Na wakacjach Na farmie z tymi żyjatkami co perły trzymają. Można było sobie wyłowić takie żyjątko i otwierali i oprawiali w wisiorek. Taka wakacyjna rozrywka, ale bardzo lubie ten wisiorek i jakoś tak przynosi mi szczęście

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Współczuje takiego dnia.. Ale jeśli facet był niewart, to na pewno i Ty i maluch lepiej na tym wyjdziecie więc gratuluje że zebrałaś się na podjęcie takich kroków

U mnie też tak jest od jakiś 2 tygodni I moja pediatra mówiła, że tak będzie i to normalne.

Ja mm nigdy nie dokramiałam to nie wiem. Ale mojego mleka jak pisałam - do 100 ml jej zawsze wystarcza (jak z butli żłopie co nie zdarza się za często).

fajna sprawaszkoda ze u Nas takich atracji nie ma.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości