|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
ja biegam siku co 20 minut ale poleci troszkę i koniec
ale czuję co chwilkę nacisk na pęcherz więc to pewnie maluszek skacze. Od 2 usg w sumie jakby stał tak jak ja... więc mi skacze po tym co ma pod sobą ale wieczorami chyba się odwraca nóżkami do góry bo w pępek mnie nawala no chyba że główką haha
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Jak ja mam czegoś zakaz to jeszcze bardziej mi się tego chce niż wcześniej hehe
![]() Słuchajcie muszę się pochwalić!! Mój ukochany, cudowny mężuś wlasnie wrócił do domku i przyniósł mi piękny bukiecik kwiatów No kocham tego mojego mężczyzne z całego serca Uwielbiam takie niespodzianki
|
#363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I masz rację bądź cierpliwa: mi lekarz powiedział,że brakiem ruchów martwić się po 23 tygodniu Cytat:
) Widać maluch czekał aż wpadniesz na jakiś dobry pomysł ![]() Cytat:
I lekarz powiedział,że jak będzie regularnie twardnieć co określone minuty,będzie boleć i będą skurcze to wtedy panikować Cytat:
Gdyby mąż był to pewnie byś się tak nie nakręcała a tak jak go nie ma wmawiasz sobie najgorsze A mnie wkur... te ludzie Ale chociaż się cieszę,bo zajmowałam się chrześniakiem i to tak pocieszne dziecko,że aż poprawił mi humor Do tego mój Tż do nas przyszedł i mały to taki trochę wstydliwy do innych i go tak mało zna a od razu poszedł i znalazł sobie towarzysza.. Nie wiedziałam,że Tż umie tak dzieci zabawiać... Bo on NIGDY z dzieckiem żadnym do czynienia nie miał a tu taki wujek kochany
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||||
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też muszę ograniczyć niezdrowe żarełko,bo za szybko przybieram,ale kupiłam sobie gorzką czekoladę i czasem podżeram
Jutro mamy grilla z sąsiadami,mam baaardzo zdrowe śleskie kielbasy, zamarynuję kurczaka i zrobię sałatkę
|
|
|
|
#365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
misstic pięknusie !Meta rozbawiłaś mnie dosłownie tymi pindami ja to bym im coś powiedziała , gówniarom jednym jeszcze będą zazdrościć jak zobaczą jak twoj tż pcha wózeczek i jest szczęśliwym tatom ;-) a Ty najszcześliwszą mamą pod słońcem A o bólach juz przestaje i nagadam staremu jak wroci jutro że nie może mnie zostawiać bo mnie wtedy wszystko boli Dostałam wypłatę ... może wskoczę na allegro i się czymś zajmę to przestane stękać
Zosieńka jest już z nami nasz skarb nasz kawałek nieba Edytowane przez ZygaEffka Czas edycji: 2014-04-30 o 16:05 |
||
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Misstic-ale słodko
![]() Meta--je się zastanawiam dlaczego budzisz ,Ty i Twój brrzuszek,tkaie zainteresowanie obcych,tak,że wręcz obgadują Cię przy Tobie.Przecież to dziwne..Co jest takiego niezwykłego w tym,że jesteś w ciąży?? |
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/ponad-100-szt-ubra...180691889.html patrzcie to
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty chyba zaraz całą wyprawkę będziesz miała haha Cytat:
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||
|
|
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może dlatego że nie ma ślubu bo w dzisiejszych czasach najwidoczniej dla niektórych ździrowatych bamber to nadal coś dziwnego ... A branie ślubu zewzględu na dziecko to moim zdaniem głupizna tak więc Meta brzuch do przodu równo z cycem i wystaw im fuckera następny raz ! ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Wydałabym całą wypłatę na moją kochaną Niunię gdyby tylko mi to miało dziś samopoczucie poprawić
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
O rany-no to faktycznie dziwne towarzystwo:/Współczuję
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Bo baby to choje ! i sama wiem po sobie że potrafię być wredna nieziemsko ale nie obchodzi mnie życie innych ludzi na prawdę mogę komuś dupe zjechać ale nie robie tego tak żeby to słyszał czy tym bardziej widzial no ludzie kochani ..
Meta na prawdę Ci życzę żeby udało sie z tym domkiem na wsi ..
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mnie ch.. trafi !!!!!!!! Przepraszam,że aż tak ale nie wytrzymam. Wróciłam ze sklepu i ryczę...Poszłam z mamą do Biedronki i jakaś baba nie wiem czy z synem czy z chłopakiem,bo już mi trudno rozróżnić spojrzała na mnie jakby przynajmniej miała się porzygać,autentycznie tak mnie zmierzyła jak najgorszą gówniarę.. A potem coś wybierała z tej półki co ja i mówi do gówniarza"Kur... taka zrobi bachora a później płacz,bo sama została hahaha. Gówniara za naukę trzeba było się wziąć" myślałam,że jej je... powiedziałam przy niej do mojej mamy"zaraz ☠☠☠... tej kur..." to spojrzała i pokręciła główką... Blondyńska idiotka...
Przepraszam bardzo,ale póki nie wyprowadzę się z tego zadupia to mam z domu nie wychodzić,bo kogoś razi mój widok!? Wiem,że wyglądam jak gówniara,bo niestety tak mnie super natura obdarzyła,że się nie strzaję,ale gimnazjum mam już dawno za sobą i faceta cały czas tego samego... Normalnie przykro mi się zrobiło,bo ja się czuję jakbym syfa miała :/ Inni co wiedzą ile ja mam lat tak samo się gapią jakbym chociaż brzuch sobie wypychałam,czuję jakbym komuś straszną krzywdę zrobiła tym
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
Ech, jak ja nienawidzę ludzi z małych miejscowości. Wszyscy wszystkiego ciekawi i nochal wszędzie chcą włożyć, usłyszą coś jednym uchem, a potem ploty tworzą
Sami pewnie ciekawego życia nie mają i szukają sensacji... I to jeden z powodów, dla którego nie lubię jeździć do rodziców. A jak jeżdżę, to staram się przyjeżdżać wieczorem, a wyjeżdżać wcześnie rano, żeby ograniczać spotkanych ludzi. Tak, wiem, jestem dzikusem Kupiłam krakersy i nie są prawie wcale słone ;( |
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
A to dlatego ze za szybko na wadze przybieram
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#375 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znasz tą babę ?---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ja biorę 4x 2 tabletki czyli 8 dziennie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jesssuuu ale smaczek ale ciekawy przepis, musze spróbować. Z karkóweczką może być?Cytat:
nie wolno czytać internetu same bzduryCytat:
![]() Cytat:
to za to panikowanie ![]() Cytat:
Zwykle przynosi mi kwiatki w doniczce, albo zioła w doniczce, a najchętniej to ananasa, truskawki i inne owoce ![]() Pojadłam i mam znowu taki brzuch nabrzmiały że zaraz mi chyba pęknie... ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Ja miałam przepisany własnie magne b6, brałam jedną rano i jedną wieczorem, przez 2 tyg. |
|||||
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła jedna paczka z ubrankami !!! ide ryć w tym kartonie
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wzięłam na własną rękę farmaceutka powiedziała,że można brać,bo wielu ginków przepisuje a mój ginek powiedział,że nie ma do niego zastrzeżeń i mogę brać. I polecał mi też magnez+wit. b6 bo twierdzi,że wszystko to jest z tej samej parafii tylko wiadomo im droższe tym bardziej wiadomo,że tu dużo ma do powiedzenia wtedy nazwa firma a nie działanie,bo praktycznie niczym się nie różni... AUwierz na oczy nie widziałam !!! Ja się nie interesuję kto tu mieszka z kim i jak ale nie wydaje mi się,żeby ode mnie była,choć może mamy nowych mieszkańców,ale wali mnie to. Tylko przykre,że ktoś widzi mnie na pewno pierwszy raz w życiu,nie wie nawet skąd jestem a tym bardziej ile mam lat a pieprzy...
||
|
|
|
#379 |
|
Konto usunięte
|
Meta na prawdę przykro że musisz coś takiego znosić. U mnie też ludzie są wredni, ale żeby do tego stopnia... Dobrze że jej nagadałaś. Ja bym jej chyba kudły w tych owocach wytargała... co za babsztyl...
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzanet karkoweczka jak najbardziej
![]() Meta nawet nic nie skomentuje bo bym tylko bana za to dostala ale jedno napisac musze: rozje***a bym tej s**e leb o ta pulke! Ja naprawde myslalam ze takie gadanie to tylko wymysl a tu prosze XXI wiek a taka wiocha
|
#381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
No lepiej że gadają niż by mieli nic nie mówic
wiecie co mi wlasnie listonosz powiedział? Ze to ostatni raz 1 maja jest wolne od pracy bo to swieto komunistyczne i od przyszłego roku juz nie bedzie długiego weekendu
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46248859]Meta na prawdę przykro że musisz coś takiego znosić. U mnie też ludzie są wredni, ale żeby do tego stopnia... Dobrze że jej nagadałaś. Ja bym jej chyba kudły w tych owocach wytargała... co za babsztyl...
Ludzie są walnięci... :/ Myślę,że na wioskach tak nie ma jak w takich miasteczkach jak moje.... Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46248912]Właśnie nie! Wywal brzuch na wierzch i paraduj po okolicy, niech patrzą głupie baby. Nie masz się czego wstydzić ani się ukrywać! Moja mama zawsze mówiła 'nie przejmuj się, jak gadają to znaczy że żyjesz' [/QUOTE]No ja wiem,że nie mam się czego wstydzić.. Chyba,że inni uważają,ze to wstyd mieć dziecko bez ślubu albo po poronieniu od razu zrobić kolejne.. A nie sorry-po aborcji. Bo przecież usunęłam Wstydziłabym się jakbym robiła to z 5 facetami na ławce w parku i bym teraz myślała,który jest szczęśliwym tatusiem,ale niestety w tym życiu tak się nie zdarzyło.... Teraz się z tego śmieję,bo to dla mnie durne... Jeszcze te osoby co wiedzą nawet ile mam lat i się znają bardzo dobrze z moją mamą. Ja nie rozumiem tego... Dlatego współczuję tym dziewczynom co zaliczyły wpadki w wieku 16 lat a trochę u nas takich jest i mimo,że każda z nich wie kto jest tatą,są z tymi facetami dalej mimo,że mają już po 25 lat i drugie dziecko to gadanie było takie,że hej... Ewka,pierwsze słyszę Może on jakiś nawiedzony i do tej pory ma żal o komunizm i tak gada... Fakty oglądam codziennie,interesuję się takimi rzeczami i nie słyszałam.Bij mnie zabij.
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-04-30 o 17:17 |
|
|
|
|
#384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My w przyszłym roku będziemy na macierzyńskim, a za 2 lata to zaś to zmienią
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dopiero siadłam do kompa i nadrabiam ![]() Ile ie dziś narobiłam to masakra przez wielkiem M ale okna pomyte, fieranki wyprane i powieszone, zupka ugotowana, dywan do pokoiku kupiony, pranie x 3 wyprane a i przed chwilką natawiłam na kalafiorka i zjem sobie z bułka tartą
|
#386 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne kwiateczki, pod kolor ścian ajjj trafił chyba idealnie w Twój gust ![]() Cytat:
Ale dobrze, że Ci humorek i chrześniaczek i tżt może budzi się w nim instynkt ojcowski? w swiom zauważam zmiany w stosunku do dzieci, ma jakby odrobinę więcej cierpliwości Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
faktycznie się narobiłaś ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Spawdzałam w necie, i nic o tym nie wiadomo, a w kalendarzu dni wolnych wciąż widnieje jako wolne coś mu sie może pomyliło
|
|||||
|
|
|
#387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to się napracowałaś w kuchni, ale za to jaka jutro będzie uczta dla podniebienia Mecia, nie denerwuj się Ja w obecnym mieście mieszkam od kilku lat, ale jest już grono osób, które mnie kojarzą, choćby z pracy. W bloku mieszkają raczej sami młodzi i czasem jak ciepło to z dziećmi wychodzą mamusie na dwór. Dzieci biegają, bawią się, a matki siedzą na ławkach jak żaby po deszczu i tylko lukają kogo obgadać. Też mnie to wkurza. Niby ich ominę i idę dalej z zakupami do swojej klatki to czuję ich wzrok na sobie, ale mam na nie nalane. Dziś jak szłam na zakupy miałam taką bluzę zasuwaną i trochę już brzuszek się odznaczał, ale sobie myślę, przecież to nie wstyd, przeceiż nie będę go wciągać. A jak pojadę do rodziców to zawsze idąc chodnikiem czuję, że "skanowanie rozpoczęte", bo przecież raz na jakiś czas się pojawię to pośród znajomych już jest jakiś nius. Jeszcze rodzice mają takich sąsiadów, że jak kiedyś poszłam do nich na herbatę to dowiedziałam się wszelkich zaległości: kto z kim, kto bez kogo, kto w ciąży, kto bez ślubu, kto się rozwiódł. Żeby było śmiesznie czasem nawet operowali imionami, co ja tych młodych nie znam... no tylko pozazdrościć im pamięci! Właśnie w telexpresie mówili, że młoda kobieta udusiła swoją córeczkę, już raz próbowała w lutym, ktoś jej w tym przeszkodził i nigdzie tego nie zgłosił. Podczas wizji lokalnej ponoć przyznała się do tego czynu, nawet powiedziała gdzie i jak to zrobiła!!! Jest zatrzymana na 3 m-ce, a grozi jej dożywocie i pomyśleć, że jest tyle par, które latami się o dzieci starają... Łeb jej upierdzielić przy samej ![]() Ja na ruchy wciąż czekam, ale czytając Was i wasze odczucia obserwuję siebie, czy coś już czuć, jakieś ruchy lub napięcia. Jesteście takie moje ciotki dobra rada Grilowane jedzonko fajna sprawa, u nas na balkonie nie bardzo jest jak, ale może ukręcę coś równie dobrego na ząb na majówkę. ZygaEffka kusisz tymi ciuszkami, a ja tu żyję nadzieją, że niebawem się dowiem czy mam kupować sukienusie czy spodnie bojówki ![]() małaPaulina masz ty zacięcie - nasza sportsmenko
|
|
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się dzisiaj narobilam
pranie x4, wypralam dywan, wuszyscilam fugi w przedpokoju i się okazało że są jasne zrobiłam naleśniki, frytki, pozmywalam, umylam kibelek...jeszcze dużo przede mną ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaaaaa aż mi się oczy zaświeciły Złoty chłop i piękny bukiet! ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() Myślicie że to już czas na jakieś zakupy? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

ale czuję co chwilkę nacisk na pęcherz więc to pewnie maluszek skacze. Od 2 usg w sumie jakby stał tak jak ja... więc mi skacze po tym co ma pod sobą

Jutro mamy grilla z sąsiadami,mam baaardzo zdrowe śleskie kielbasy, zamarynuję kurczaka i zrobię sałatkę

znasz tą babę ?
nie wolno czytać internetu
same bzdury

Może on jakiś nawiedzony i do tej pory ma żal o komunizm i tak gada... Fakty oglądam codziennie,interesuję się takimi rzeczami i nie słyszałam.Bij mnie zabij.