Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-16, 17:35   #361
abrakatabra
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez Malutka2509 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a powiedzcie mi jakie butelki kupujecie dla Maluszka
Tommee Tippee czy Avent??

http://allegro.pl/philips-avent-zest...298614592.html

http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...298055065.html
Mam jedną, dołączaną do laktatora Lovi i tyle.
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 17:35   #362
OkoPani
Wtajemniczenie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

mortisha, dobre dobre na razie z dwie uszczerknelam, będę się zajadac wieczorem pewnie

abrakatabra, krolik tesciowa robi rewelacyjnego, az się nie mogę doczekać

farminka, u nas dzidzia będzie spala zaraz obok naszego lozka, wiec nie wiem sama, nie widze sensu w zakupie monitora oddechu... przemyślimy to jeszcze ale jak na razie jestem na nie.
ale Ty jesteś do przodu, torba prawie spakowana

kasiakg, dzięki bylam w NFZ i pytałam o to wlasnie, pani z okienka mi wydrukowala liste wszystkich placowek w których mogę się o polozna upomnieć, bo ja nfzetowskich w Krk nie ogarnialam do tej pory

ano. wiec oblecieliśmy NFZ - mam już karte turystyczna, dowiedziałam się o polozna
byliśmy tez w szpitalu, w którym chce rodzic pytac o szkole rodzenia, panie niestety mało zorientowane, ostatecznie okazało się, ze szkola rodzenia jest zupełnie w innym miejscu i nie "zwiazana" ze szpitalem. przynajmniej rzuciłam oko na porodowke - cudna, spokojna, czysta, nowiutka
ale do szkoły zapisze się gdzies bliżej
Stary 2014-06-16, 17:42   #363
Lils121
Rozeznanie

Lilotka, Natalyyya, OkoPani dzięki za odzew
Nie mam się skąd tego dowiedzieć. Pewnie dopiero w praniu wyjdzie ile będę miała na rękę

Co do monitora oddechu również uważam za zbędny,
zastanawiam się raczej nad zakupem elektronicznej niani. Kupujecie?

Ktoras dzisiaj mówiła ze jako jedna z niewielu nie zna jeszcze płci dziecka, ja też jeszcze nie znam.
Która z Was wróży płeć?
Stary 2014-06-16, 17:44   #364
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość
Nie mam się skąd tego dowiedzieć. Pewnie dopiero w praniu wyjdzie ile będę miała na rękę

Ktoras dzisiaj mówiła ze jako jedna z niewielu nie zna jeszcze płci dziecka, ja też jeszcze nie znam.
Która z Was wróży płeć?
Monitora oddechu nie kupujemy ale nianie już tak
Stary 2014-06-16, 17:45   #365
Malutka2509
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość

Która z Was wróży płeć?
to natalia jest tu wróżka

ja osobiscie jestem za niania, przydaje sie idziesz po cos do piwnicy abo do łazienki i zawsze masz jakas kontrole..

24/40
Malutka2509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 17:48   #366
OkoPani
Wtajemniczenie

Lils, niani tez nie kupuje u nas nie ma się gdzie schować przed placzacym maluchem

ja tez nie znam plci jeszcze. mam nadzieje poznac w poniedziałek za tydzień wlasnie dziś rano zczailam ze to Dzien Ojca, Tz dostanie pierwszy prezent w zyciu z tej okazji
Stary 2014-06-16, 17:49   #367
kasiakg
Rozeznanie

Zaraz zaczyna się fajny meczyk, patrzycie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 17:53   #368
nowa8686
Zakorzenienie

Meczyki to nie dla mnie

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 17:56   #369
Malutka2509
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Zaraz zaczyna się fajny meczyk, patrzycie?
ja odpadam..

24/40
Stary 2014-06-16, 17:57   #370
Malutka2509
Raczkowanie

a i jesie kupilam body;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140616_150027.jpg (65,4 KB, 24 załadowań)

24/40
Stary 2014-06-16, 17:57   #371
Malutka2509
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
Lils, niani tez nie kupuje u nas nie ma się gdzie schować przed placzacym maluchem

ja tez nie znam plci jeszcze. mam nadzieje poznac w poniedziałek za tydzień wlasnie dziś rano zczailam ze to Dzien Ojca, Tz dostanie pierwszy prezent w zyciu z tej okazji
no to jak sie dowiesz to bedzie najpiekniejszy prezent

24/40
Stary 2014-06-16, 18:05   #372
Lils121
Rozeznanie

Albo chcesz się pobawić w innym pokoju ze starszym dzieckiem nie budząc młodszego

OkoPani, to nie zazdroszczę
czasami trzeba się schować przed płaczem dziecka
ja też mam wizytę w przyszły pon

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Oj, nie zacytowalo,
przepraszam.
Stary 2014-06-16, 18:15   #373
Malutka2509
Raczkowanie

dziewczyny ale wam zazdroszcze wizyt. ja mam dopiero w lipcu

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Brzuchatki uciekam jadę z mężem na wycieczkę... zabiera mnie na spacer do lasu...

Trzymajcie się ciepło
My z moim Małym Dzidziolem się żegnamy

a i co do niani.. np. pojedziesz gdzies do kogos polozysz dziecko w innym pokoju zaczniesz rozmawiać nie zawsze usłyszysz płacz. a koszt niani nie jest taki wielki.. ale to moje zdanie. gdybym siedizala cały czas w domu to tez bym wszystko słyszała bo mamy 2 pokoje ale czy wyjde do garazu czy wyrzucić śmieci zawsze się przyda.

24/40

Edytowane przez Malutka2509
Czas edycji: 2014-06-16 o 18:18
Stary 2014-06-16, 18:19   #374
nowa8686
Zakorzenienie

Malutka Slodkie ciuszki.

Dzis gadalam ciotka i nakupila 13 spiochow,jakies sukienki, kombibezon haha. Nadrabia/za mnie bo ja odpuscilam po tych twardnieniach. Chociaz brakuje mi tego ogladania. Moze jutro zajrze do osiedlowego

Fasolinka
Stary 2014-06-16, 19:21   #375
Dimaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Z królika mięsko w przyszlosci bardzo dobre dla dziecka
Zgadzam się, dlatego dziecku będę dawać mięso z królika, ale sama podziękuję
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Wróciłam od położnej. Za tydzień do lekarza i może nareszcie usg, bo już miesiąc minie odkąd się z Tomkiem widzieliśmy Dostałam listę wyprawkową i co spakować do szpitala, reklamówkę próbek i czytadełek. Znowu godzinę u niej przesiedziałam, ale wolę z nią pogadać o ciąży i zapytać o radę niż rozmawiać z tymi "ciociami mądra rada"
Położna polecała mi zakup monitora oddechu. Przy pierwszym dziecku nie miałam, teraz też nie planowałam, chociaż urządzenie niegłupie i sama nie wiem... Wy kupujecie?
Mi koleżanka pożycza elektroniczną nianie z czujnikiem oddechu, więc z chęcią skorzystam. Ona używała i bardzo sobie chwaliła, np. gdy mały spał w łóżeczku za zamkniętymi drzwiami,żeby mu nie przeszkadzać, a ona siedziała w innym pokoju z gośćmi. Poza tym jak dają to biorę najwyżej się nie przyda.

Zrobiłam dziś na obiad kluski śląskie wyszły mi trochę kleiste, ale mężowi smakowały do tego był sosik pieczarkowy i kotlety z mielonego mięsa z indyka, o! Tak sobie dziś pojedliśmy
Stary 2014-06-16, 19:53   #376
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Witam ja się dzisiaj tylko melduję i spadam, bo się coś źle czuję. Próbowałam nadrobić, przeczytałam ze dwie strony i nie daję rady. Za dużo miałam dzisiaj na głowie. Pozdrawiam.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 20:15   #377
OkoPani
Wtajemniczenie

ja za to się zegnam, lece do lozeczka
Stary 2014-06-16, 20:25   #378
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja osobiście nie kupuję moja położna akurat nie poleca.. Co położna to inaczej..
Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Ja nie kupuje, uważam za zbyteczny zakup czytałam opinie, ze czasami włacza alarm bez potrzeby i zdecydowałam, że nie kupie.
Ano właśnie. Ja miałam takie samo podejście. A moja położna ma córkę, która cierpiała na bezdech i stąd odmienne zdanie...
Cytat:

Miałam Tommee Tippee i sobie chwaliłam. Teraz dostałam 2 butelki Aventu od położnej i będę testować. Też wyglądają sensownie. Myślę, że które nie wybierzesz to będziesz zadowolona

Cytat:

farminka, u nas dzidzia będzie spala zaraz obok naszego lozka, wiec nie wiem sama, nie widze sensu w zakupie monitora oddechu... przemyślimy to jeszcze ale jak na razie jestem na nie.
ale Ty jesteś do przodu, torba prawie spakowana

kasiakg, dzięki bylam w NFZ i pytałam o to wlasnie, pani z okienka mi wydrukowala liste wszystkich placowek w których mogę się o polozna upomnieć, bo ja nfzetowskich w Krk nie ogarnialam do tej pory

ano. wiec oblecieliśmy NFZ - mam już karte turystyczna, dowiedziałam się o polozna
byliśmy tez w szpitalu, w którym chce rodzic pytac o szkole rodzenia, panie niestety mało zorientowane, ostatecznie okazało się, ze szkola rodzenia jest zupełnie w innym miejscu i nie "zwiazana" ze szpitalem. przynajmniej rzuciłam oko na porodowke - cudna, spokojna, czysta, nowiutka
ale do szkoły zapisze się gdzies bliżej
E tam, do spakowania to daleko, ale listę już mam wydrukowaną co w którym szpitalu, bo jakoś się nie mogę zdecydować gdzie pojadę rodzić A Ty który szpital wybrałaś?
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 20:26   #379
Mojra87
Zadomowienie

A ja wpadłam się pochwalić, że mąż zakupił dziś dla mnie bób
Pożarłam pół kilo pewnie kołdra będzie w nocy latać
Do tego przyniósł jeszcze czereśnie... mieszanka wybuchowa

A dziś wieczorem robimy sobie randkę w łóżku - małż z piwkiem, ja z popcornem i będziemy oglądać Grę o tron

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 20:30   #380
OkoPani
Wtajemniczenie

farminka, szpital im Narutowicza, Krk. mam jeden szpital o wiele blizej, ale raz ze czytałam o Narutowiczu same dobre rzeczy, dwa ze pracuje tam moja dr, trzy widziałam ja dziś i wydaje się ok
w tym bliżej bylam i jest bardzo posępny, ma cienkie opinie, poza tym akademicki. z jednej strony wydaje mi się, ze nie przeszkadzalaby mi obecność studentow (gdzies w końcu musza się uczyc), ale to teraz tak mysle a ja przyjdzie co do czego

po prysznicu już, lece do wyrka
Stary 2014-06-16, 20:40   #381
nocnyskowronek
Raczkowanie

Witam się popracowo i poobiednio (no może bardziej obiado-kolacji)

Myślałam, że spróbuję wielocytowania, ale nadrabiałam Was na raty pomiędzy praniem, pomaganiem TŻtowi w kuchceniu itp i musiałabym te kilka podstron znowu przejrzeć... Będzie więc z głowy i raczej tematami, bo nie pamiętam komu co

Pomysł gorsetu i fatalne wypowiedzi rodzinki - współczuję. Nie warto się takimi przejmować

O znikających postach zdążyłam się wczoraj przekonać na własnej skórze Tyle sie wieczorem napisałam i Nie miałam już sił pisać od nowa.

Mecze - oglądam Ale zazwyczaj robiąc coś przy tym dodatkowo, np teraz kibicuję odpisując Edit: zdążył się mecz skończyć zanim ja skończyłam posta

Usg 3d/4d - Slomka ja u swojego lekarza płaciłam 200zł. Nie wiem czy to normalna, niska czy wysoka cena jak na Wrocław, bo nie rozglądałam się. Jest robione na sprzęcie "z wyższej półki" (cytuję siostrę, która pracuje w firmie, która pośredniczy w sprzedaży oraz serwisuje m.in sprzęt do usg ). Odnośnie podejścia lekarza to wolę się nie wypowiadać, bo nie wiem czy tak samo traktuje swoje i obce pacjentki (ale cena ta sama) - ja byłam zadowolona

Aspirator oddechu i niania - ja nie kupuję. Pierwsze uważam za zbędne (chyba, że lekarz zaleca ze względu na jakieś przejścia Maluszka), drugie za jak najbardziej przydatne, ale akurat nie mi (za małe mieszkanie )

Wyprawka - na pocieszenie tych, które jeszcze nie zaczęły jej kompletować to ja posiadam dokładnie jedno krótkie body i nic więcej
Jeśli chodzi o ubranka to głównie dlatego, że aż trzy osoby z pracy zaproponowały mi oddanie za darmo ciuszków po swoich córkach. Dopiero jak dostanę wszystko to będę się zastanawiać czy czegokolwiek jeszcze w tej kwestii potrzebuję czy też mam aż nadto
Natomiast całą resztę planuję dopiero kupić w sierpniu/wrześniu + kilka drobnych w lipcu.

Ale że lubię być przygotowana też na niechciane niespodzianki losu, więc od kilku dni przeżywam szaleństwo wyprawkowe "na papierze" Zrobiłam sobię wstępną listę potrzebnych rzeczy dla mnie i Małej a teraz lecę punkt po punkcie buszując w internecie w poszukiwaniu opinii i swoich typów producentów/modeli a nawet konkretnych sprzedawców Tak więc powoli powstaje mi taka konkretna lista zakupów z linkami i wszystkim potrzebnym do zrealizowania jej szybko i bezproblemowo

Laktator i butelki - laktator to akurat temat na którym poległam w sobotę i na razie nie wiem kiedy się ponownie za to wezmę Niestety jeszcze nie do końca, wiem czego chcę Ale przy tej okazji dostałam od koleżanek już mamusiek jedną podpowiedź odnośnie butelek. Podobno warto wybierać tą samą markę co laktator (do tych butelek, które mają służyć do ewentualnego karmienia swoim mlekiem - przy założeniu, że ktoś planuje mieć więcej niż tą dołaczaną z laktatorem). Ja w zasadzie nie miałam świadomości, że laktatory nie mają jakiegoś uniwersalnego wejścia na butelki więc w razie czego dzielę się Jedna z Was wspominała dzisiaj o Lovi - fajny, polecasz? Bo gdzieś też się w moich typach pojawił

Staniki do karmienia - to mój wczorajszy temat do poszukiwań, które w przeciwieństwie do sobotnich uważam za wieeelce udane Nie będę zanudzać tylko wspomnę, że jestem fanką idealnego dopasowania i w związku z tym zachodziłam w głowę jak niby mam przewidzieć o ile zmniejszy się mój obwód a ile zwiększą miseczki po porodzie Tym bardziej w kontekście ciągłych zmian i kosztów z jakimi wiążą się "nietypowe" w Polsce rozmiary staników. Ale wszystko mi się już rozjaśniło i nawet znalazłam markę, której nie znałam, podoba mi się, ma dobre opinie a cenowo jest całkiem całkiem Choć zobaczymy jak się sprawdzą w praktyce

No i dziękuję wszystkim brzuchatkom za miłe powitanie na wątku
Stary 2014-06-16, 20:44   #382
Lilotka
Zakorzenienie

Dobry Wieczór

Mojra87 Bób i czereśnie to mieszanka mega wybuchowa. Pootwieraj okna

Musze napisać, że mam trochę tremę przed jutrem , bo nie bedzie to 3 h tylko prawie 6

Co do butelek jestem zdecydowana na TT.

W następną środę mam spotkanie z położną, ma do mnie przyjechać przed południem.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 20:52   #383
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
farminka, szpital im Narutowicza, Krk. mam jeden szpital o wiele blizej, ale raz ze czytałam o Narutowiczu same dobre rzeczy, dwa ze pracuje tam moja dr, trzy widziałam ja dziś i wydaje się ok
w tym bliżej bylam i jest bardzo posępny, ma cienkie opinie, poza tym akademicki. z jednej strony wydaje mi się, ze nie przeszkadzalaby mi obecność studentow (gdzies w końcu musza się uczyc), ale to teraz tak mysle a ja przyjdzie co do czego

po prysznicu już, lece do wyrka
Ten bliżej to na Kopernika? Też bym tam nie poszła. Byłam raz na IP i sam wygląd mnie odstraszył, a opinie nie lepsze... W Narutowiczu nigdy nie byłam. Nie masz co się kierować tym gdzie bliżej, bo i tak wszędzie zdążysz. Ja mam wybór: albo u mnie w mieście albo 20km dalej albo 70km dalej i tu już jest problem, bo im dalej tym lepiej,a im bliżej tym gorzej

Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek Pokaż wiadomość
Staniki do karmienia - to mój wczorajszy temat do poszukiwań, które w przeciwieństwie do sobotnich uważam za wieeelce udane Nie będę zanudzać tylko wspomnę, że jestem fanką idealnego dopasowania i w związku z tym zachodziłam w głowę jak niby mam przewidzieć o ile zmniejszy się mój obwód a ile zwiększą miseczki po porodzie Tym bardziej w kontekście ciągłych zmian i kosztów z jakimi wiążą się "nietypowe" w Polsce rozmiary staników. Ale wszystko mi się już rozjaśniło i nawet znalazłam markę, której nie znałam, podoba mi się, ma dobre opinie a cenowo jest całkiem całkiem Choć zobaczymy jak się sprawdzą w praktyce
Położna obiecała mi dziś pomoc w dobraniu stanika do karmienia. Uff... Mam nadzieję, że doradzi sensownie, bo ostatnio stanik do karmienia był moją zmorą i nienawidziłam go nosić. Bardzo szybko przerzuciłam się na zwykły z odpinanymi ramiączkami albo latałam całkiem bez po domu
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 20:56   #384
gosiakk23
Rozeznanie

Witam się wieczornie Maminki Juliusz rośnie zdrowo mierzy 20cm od główki do pupki i waży 705g niestety nie dostałam zdjęcia.. wkurzyłam się bo pokazywała obraz w 3d buźki i mysląłam że cyknęła, a jak poszłam się ubrać to daje mi tylko wydruk z pomiarów więc pytam o zdjęcie to powiedziała że dziś tylko oglądałyśmy a chciałam specjalnie dla męża bo w pracy był. Ale widziałam cała buźke Juliuszka duże usteczka pucołowate policzki malutki noseczek aż się wzruszyłam na leżance..no ANIOŁECZEK po drodze z bratem zahaczyliśmy o Mcdonalda i Cerfura- nakupowałam gruszki arbuza nektarynki

Cytat:
Napisane przez siuska Pokaż wiadomość
To przerażające co mówisz ! Biedne dziecko w brzuchu.

Wróciłam z egzaminu, wyniki w piątek. Zobaczymy.

A i nie napisałam rano, że zaczęłam 24 tydzień, chociaż położna mi ostatnio inaczej podała moje tygodnie i twierdziła, że to według OM. Nic już nie wiem. Trudno, liczę jak liczę, po swojemu najwyżej
Gratki za kolejny tydzień
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Wróciłam od położnej. Za tydzień do lekarza i może nareszcie usg, bo już miesiąc minie odkąd się z Tomkiem widzieliśmy Dostałam listę wyprawkową i co spakować do szpitala, reklamówkę próbek i czytadełek. Znowu godzinę u niej przesiedziałam, ale wolę z nią pogadać o ciąży i zapytać o radę niż rozmawiać z tymi "ciociami mądra rada"
Położna polecała mi zakup monitora oddechu. Przy pierwszym dziecku nie miałam, teraz też nie planowałam, chociaż urządzenie niegłupie i sama nie wiem... Wy kupujecie?
Super sprawa z tą połozną!! dużo rzeczy mozna się dowiedzieć pewnie ..zazdraszczam Ja raczej nie kupuję i niani tez chyba nie.
Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Jutro będę się zajmowała miesięcznym dzieckiem przez 3 godziny Ciekawe jak sobie poradzę
Ale zazdroszę !!! Praktyka jak talala!!! Dasz radę na pewno Lilotuś
Cytat:
Postaram się ale jak u nas było po 30 stopi to korzystałam z pogody na max. Przesyłam Wam zdjęcie z mojego ulubionego jeziora... Normalnie tam nabieram chęci do życia.
ale pięknie!!!!!!!!!!! ubranka śliczności!!!!!!!!!
Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 21:04   #385
nowa8686
Zakorzenienie

Gosia super. Rosnie Julus.
Az sie nie mogę doczekać przyszłego wtorku i tego 4d. Chyba w kólko bede oglądać filmik

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Mojra mój małz lubi bób to by go pożarl . Dla mnie bleeee

Fasolinka
Stary 2014-06-16, 21:05   #386
mortisha84
Zadomowienie

Zjadło mi posta

Cytat:

Ja mam jedną dr browna, mieliśmy takie przy starszej i byliśmy zadowoleni. Teraz pewnie dokupie jeszcze jedną pasującą do laktatora, jak się wkońcu na jakiś zdecyduje

Lilotka nie dziwię się, że masz termę, ale pewnie i ekscytacja jest

gosiakk23 duży już Twój synek Szkoda, że nie masz fotki bo z opisu

Wróciłam z ogrodu i boli mnie brzuch Wziełam magnez może przejdzie. Idę się wykąpać, bo dziś wieczór z grą o tron

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 21:06   #387
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiakk23 Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie Maminki Juliusz rośnie zdrowo mierzy 20cm od główki do pupki i waży 705g niestety nie dostałam zdjęcia.. wkurzyłam się bo pokazywała obraz w 3d buźki i mysląłam że cyknęła, a jak poszłam się ubrać to daje mi tylko wydruk z pomiarów więc pytam o zdjęcie to powiedziała że dziś tylko oglądałyśmy a chciałam specjalnie dla męża bo w pracy był. Ale widziałam cała buźke Juliuszka duże usteczka pucołowate policzki malutki noseczek aż się wzruszyłam na leżance..no ANIOŁECZEK po drodze z bratem zahaczyliśmy o Mcdonalda i Cerfura- nakupowałam gruszki arbuza nektarynki

Gratki za kolejny tydzień

Super sprawa z tą połozną!! dużo rzeczy mozna się dowiedzieć pewnie ..zazdraszczam Ja raczej nie kupuję i niani tez chyba nie.

Ale zazdroszę !!! Praktyka jak talala!!! Dasz radę na pewno Lilotuś

ale pięknie!!!!!!!!!!! ubranka śliczności!!!!!!!!!
O ja Cię, ale już duży i piękny chłopczyk!!!
Ja za tydzień będę widzieć swojego maluszka Już się nie mogę doczekać

Co do jutra to muszę dać radę!! Nie widzę innej opcji Już jestem pełna emocji i pewnie nie będę mogła zasnąć z wrażenia myśląc jak to będzie.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 21:27   #388
slomka
in the dark of night

Gosia za Julka, szkoda, że rzeczywiście nie cyknęła foty ale jak jest wszystko OK i widziałaś to wspaniale
Stary 2014-06-16, 21:33   #389
gosiakk23
Rozeznanie

No dokładnie najważniejsze że jest zdrowy Dobrze że pamięciówkę strzeliłam sobie :P

A tak z innej beczki Laleczki. Mianowicie zamierzacie rodzić ze znieczuleniem ZO czy bez. ja miałam dylemat ale dziś moja gin mi go rozwiała i powiedziała że oczywiście że ze znieczuleniem. Że jej córka która też jest gin rodziła 2 razy ze znieczuleniem i ona jak najbardziej poleca. Po pierwsze Ty się nie męczysz, dziecko się nie męczy, a podane w odpowiednim momencie czyli w fazie kiedy główka jest nisko i bóle sa parte przyspiesz poród.
Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 21:33   #390
Agatkia
Zadomowienie

Dziewczyny, zjadłam trochę surowego bobu i dwie kromki pełnoziarnistego, razowego ciężkiego chleba

Masakrycznie boli mnie żołądek.

Myślicie, ze mogę wziać ranigast? Rumianek, mięta itd nie przynoszą ulgi. Trzeba nie mieć mózgu, żeby sobie taki zestaw na noc zafundować .

Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości