|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Passion ja to przypadkiem odkryłam. Już wcześniej kupowałam te tanie body z Pepco, ale jak zobaczyłam zdjęcie brzdąca monity w tym samym body co M i pisała,że to z H&M to byłam w szoku. Później na promocji kupiliśmy kuzynce TŻta komplet z H&M własnie z tym body i były IDENTYCZNE różniła je tylko metka
![]() ![]() ![]() ![]() No i często mają BOSKIE wzory ![]() ![]() IMG20141016_001 (1).jpg Dell będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
może faktycznie skupują?
te z zielonym czymś to są te lepsze czy różne te naprasowanki mają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Passion bo te pościele i prześcieradła dla dzieci są od dziś http://www.biedronka.pl/pl/product,i...iel-niemowleca
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
własnie obejrzałam sobie gazetkę biedronki zaciekawiona Waszymi wpisami. Rzeczywiście fajne zabawki będą dla Maluchów.
ja osobiście polecam Wam rowerek biegowy ze strony 9: http://www.biedronka.pl/pl/press,id,...entow-od-17-11 u nas do tej pory robi furrorę ![]() ![]() ![]() tylko my go kupiliśmy za 89 zł czy 79zł, już nie pamiętam ..ale na pewno taniej. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
a następne - nie wiem. mi to naprawdę bez różnicy - byle by Malenstwo zdrowe było ![]() Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-11-17 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Passion ja zawsze macam
![]() ![]() Dell a masz biegowy taki trzy kołowy jak ten czy 2 kołowy? My właśnie chcielibyśmy by na gwiazdkę wszyscy dali M kasę to byśmy jej w kwietniu kupili taki biegowy dwukołowy rowerek to bedzie sobie śmigać ![]() Jakoś latem były w Biedronce te dwukołowe , ale jakoś po 150 czy 170zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
słyszałam o tych rowerkach, na wiżau robią furorę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Nasz mały sąsiad ma biegowy i śmiga na nim szybciej niż jego dziadek na zwykłym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak już będziecie kupować te rowerki biegowe to kupcie 2 kołowe bo później dziecko szybciej przesiada się na zwykły rower bez podpórek żadnych
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Takaya, bo ten rowerek ze strony 9 ma dwie funkcje
![]() ale nasz Bąbel jeździ na złożonych kółkach ![]() jest lekki, wcisnąć go można na koszyk pod wózkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- teraz chcmey mu zakupić już większy rowerek biegowy na dmuchanych kółkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- oooo te same są też na allegro: http://allegro.pl/rowerek-biegowy-ch...776352043.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
DELL, koniecznie nagraj jak śmiga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
IK, z okazji Światowego dnia Wcześniaka duuużo zdrowia dla K
![]() a jak Ty się czujesz? Ustaliłyśmy, że fizycznie ok, a psychicznie? Maż Was odwiedza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Passion ty w pracy dziś ??
Ale mi się nudzi, chyba sobie oglądnę master chefa bom wczoraj nie oglądnęła ![]()
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
w pracy i też mi się nudzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Ewka co naszabrowała
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Passion, do roboty!
![]() a tak poza robotą... jak Mała M? mam parę filmików jak Mały smiga na tym rowerku, ale nie wrzucam ich youtubie czy picasie , bo jakoś nie ufam tym portalom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
na yt możesz udostępnić tylkko dla osób mających link..
Szogun dobrze, wszędzie Jej pełno ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- od dzisiaj na wszystko w C&A online -23% ![]() ciuszki tam mają śliczne bluze miałam, zaraz do odłożenia niestety i jestem bardzo zadowolona. Teraz ma kurtkę, też się dobrze nosi ![]() Takaya, co myślisz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Aaa zapomniałam się wam pochwalić,że wczoraj mąż kupił mi dwie przepiękne baletnice na choinkę
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym w necie znalazłam kurs na tworzenie ZARĄBISTYCH baletnic z papieru na drucie! Jak nic,że będa królowały na choince w tym roku i do czasu aż M wyrośnie z ciągania choinki i tłuczenia bombek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już sie nie moge doczekać aż siądę do produkcji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Passion na święta super! Do tego szare rajstopki i srebrny sweterek-bolerko ![]() Fajnie też z czerwienią, albo cała na biało taka śniezynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Passion mała damulka będzie
![]() Takaya bardzo ładne te baletnice i ciekawy pomysł ![]() ![]() a tak poza tym to co robicie w święta i sylwka ??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Ojj w C&A chorowałam na taki śliczniutki płaszczyk
![]() ![]() o TEN szkoda tylko,ze jest bez kapturka, no i to tylko tak do założenia do samochodu bo na zimę trochę za lekki. Chciałabym aby miała taki elegancki bo i na święta się przyda i na ślub koleżanki 10go stycznia. Możliwe, że jak da się okiełznać to będzie sypać kwiatki w kościele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Passion, ale fajna ta bluzeczka
![]() ![]() Takya, sorki, ale tym razem nie popre Twojej fascynacji baletnicami ![]() ![]() wlasnie popijam herbratkę z pokrzywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka sylwester jak co rok olewamy tzn na dzień, dwa przed się pomyśli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wróciłam od koleżanki i od Zosi... O mamo... Czy ja będę mieć tyle cierpliwości...
DELL oby oby. Wcale się nie dziwię,że się stresujesz. Ale nie możesz tak, bo wiesz,że nie szkodzisz tylko sobie... ![]() Passion masz na kompie? Tą książkę? Kartę mam do odzieżowego. Więc chyba kupię coś na zapas no bo co. Albo buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko, jesli chodzi o święta, to najpierw wigilia u teściów, a potem u moich rodziców. W pierwszy dzien świąt pewnie pojedziemy do TŻta babci, a w drugi dzień świąt śmigamy do mojej Siostry na urodzinki.
ojjj zlecą szybciutko!! a Sylwester u nas w domku, znajomi przyjeżdzają ![]() a jakie Wy macie plany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
nieee, nei kupiłam tego, licytacja jest, ale mi się spodobało i byłam ciekawa Waszych opinii
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- książkę miałam papierową ale sprzedałam. Ewka chyba ma na kompie. Włąśnie ciekawe gdzie Ona, czyżby szał zakupów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, pewnie szaleje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Wigilia u moich na szczęście hehe, a sylwek to nie wiem jeszcze, narazie to się zastanawiam co zrobić w urodziny heh
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka, nie chcesz z ukochaną teściową podzielić się opłatkiem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Dell śmiesz wątpić żebym nie chciała
![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Ja miałam gorszą ciut nic (Mały od 4 do 6 bardzo chciał się bawić....) i potem podczas jego porannej drzemki dosypiałam i ja. Następnie się zabrałam za prasowanie (całe GÓRY miałam) i tak zleciało.... Zaraz się wybiorę i jak obudzi się i zje idziemy w świat ![]() Passion, kupiłam golfik, sweterk rozpinany i gładki sweterek, spodnie czarne i białą koszulę. Koniec na ten rok, bida ![]() Co do schabu Joasiuni to looknęłam przepis w necie. Joasiunia, jak piszesz, że dobry, to zrobię przy okazji ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- IK, abyście szybko do domku wrócili!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.