Panny Młode na emigracji - łączmy się :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-22, 22:12   #361
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode na emigracji - łączmy się :)

Brzmi fajnie.

Ja też bardzo chciałam zespół z prawdziwymi instrumentami, a większość z tych, które mi się podobały, była już dawno zarezerwowana na półtora roku przed naszym terminem.

Po dłuuuuugich poszukiwaniach wybraliśmy w końcu Antares:
http://muzia.pl/antares/
Ale czego się po nich spodziewać, to nie wiem, bo na żywo ich nie słyszałam. Na filmikach z prawdziwych wesel brzmią ok. Mam tylko nadzieję, że fajnie poprowadzą wesele.

Moim kryterium był nie tylko głos, ale też żeby nie kaleczyli angielskiego, bo tego bym nie zniosła. xD

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2015-01-22 o 22:14
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 00:26   #362
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Swoją sale zobaczyłam na żywo dopiero w grudniu teraz a tak to tylko zdjęcia z strony i od jednej dziewczyny z forum.... powiem szczerze na żywo jest chyba ładniejsza

No dzieki . A tak sie starałam robic dobre fotki .
Wlasnie jestesmy w PL. Moj własny proboszcz nas troche wykolowal i nie mieliśmy, ani miec nie bedziemy, teraz pierwszego spotkania z oddaniem mu pierwszych dokumentów. A nie ukrywam, w duzej czesci był to powod naszego przyjazdu, bo we wakacje mowil, ze koniecznie musimy przyjśc w styczniu, a potem w kwietniu :/. Miałam dzisiaj ściągnięta miarę do sukni. Pani mi ja jeszcze raz założyła... normalnie szczerzylam sie jak głupi do sera . Dostałam znowu welon (cudny jest), inne bolerko/ koszulke do spróbowania, i cos kombinowalysmy z ozdoba do wlosow . Ogolnie nie moge sie doczekać az moja kiece juz na serio założe .
Stary 2015-01-23, 05:58   #363
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No dzieki . A tak sie starałam robic dobre fotki .
Wlasnie jestesmy w PL. Moj własny proboszcz nas troche wykolowal i nie mieliśmy, ani miec nie bedziemy, teraz pierwszego spotkania z oddaniem mu pierwszych dokumentów. A nie ukrywam, w duzej czesci był to powod naszego przyjazdu, bo we wakacje mowil, ze koniecznie musimy przyjśc w styczniu, a potem w kwietniu :/. Miałam dzisiaj ściągnięta miarę do sukni. Pani mi ja jeszcze raz założyła... normalnie szczerzylam sie jak głupi do sera . Dostałam znowu welon (cudny jest), inne bolerko/ koszulke do spróbowania, i cos kombinowalysmy z ozdoba do wlosow . Ogolnie nie moge sie doczekać az moja kiece juz na serio założe .
Ale to nie tak ze robiłas brzydkie zdjęcia :p
Sala mnie urzekla po prostu

No to was wykolowal nieźle.

Ten długi welon pod nich masz? Bo ja sie zastanawiam czy za wziecie od nich welonu na sesje płaci się osobno - pewnie tak i wtedy za te 200 zl to mogłabym kupić sobie swój.... muszę to przemyślec i omówić z światkową
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 08:38   #364
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie tak ze robiłas brzydkie zdjęcia :p
Sala mnie urzekla po prostu

No to was wykolowal nieźle.

Ten długi welon pod nich masz? Bo ja sie zastanawiam czy za wziecie od nich welonu na sesje płaci się osobno - pewnie tak i wtedy za te 200 zl to mogłabym kupić sobie swój.... muszę to przemyślec i omówić z światkową

Tak, dlugasny lejący sie . Nie wiem w sumie jak wyglada sprawa z wypożyczeniem (w sensie kiedy sie oddaje itp.), ale na razie sie o to nie martwię . Wiem tylko, ze jak go wczoraj miałam wpiętego to przepadlam zupełnie, jest przepiękny .
Stary 2015-01-23, 17:06   #365
mukaa
Zadomowienie

ooo ale fajnie z przymiarka! ja to chyba sie poplaczę jak tego dnia dożyję

Cieszę się, że mogłam się przydać Zespół wydaje się być kapitalny i spotkałam się jedynie z dobrymi recenzjami

Nie zazdroszczę problemów z księdzem. My mieć nie będziemy, bo bierzemy tylko cywilny

btw ja nadal oficjalnie nie zaręczona! wrrrrrrrrrrrrr Jak mi powiedział, żeby salę zamawiać to byłam pewna, że już pierścionek w pogotowiu czeka i to kwestia dni. A wesele mamy zamówione od maja! niedługo rok minie...
Stary 2015-01-23, 17:14   #366
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

mukaa no co on

wzielabym do sklepu i poszla wybrala co chce sama chyba, jak juz i tak planujecie to wielkiej niespodzianki i tak nie bedzie
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 18:07   #367
mukaa
Zadomowienie

on właśnie wielce niespodziankę planuje
arghhhh

Już raz się tak wkurzyłam, że stwierdziłam, że odwołuje ten ślub, bo widać tak sobie tylko chlapnął, że się żenić chce hehe To poleciał do jubilera i PODOBNO pierścionek kupił (a przy okazji dostał mi się piękny komplecik kolczyki i wisiorek :P)

Ale widać nadal czeka na TEN moment. Nie wiem, co on sobie myśli. Dzień przed ślubem się oświadczy.

Ech zła jestem, bo tez nie zamierzam mu marudzić o oświadczynach i jęczeć nad uchem. No ale ileż można czekać! A może będzie tak, że właśnie na dzień przed ślubem stwierdzi, że on się w sumie nie chce hajtać i nie powinnam być zła bo zaręczyn nie było wrrrr

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 18:09   #368
Justuus
Zakorzenienie

Mukaa myślę że tak nie zrobi... On chyba serio chce Ci niespodziankę zrobić. Mój też oświadczał się po wybraniu daty i sali.

Ps. A co z naszym spotkaniem?
Stary 2015-01-23, 18:27   #369
mukaa
Zadomowienie

Moze wpadniesz do mnie? chlop moj w pracy wiec mam chate wolna Mozesz nawet przenocowac

Albo w Molde? Ile sie od Ciebie jedzie do Molde?
Stary 2015-01-23, 18:38   #370
Konto usunięte

Nie dziwie sie tez bym była zła, bo nie lubie akiego gadania. No ale ja bym bez zareczyn nie planowała bo potem facet juz sie do zareczyn nie garnie bo "po co"
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 19:00   #371
mukaa
Zadomowienie

Nas trochę goniła babka z sali. Sale byliśmy oglądać przy okazji pobytu w Pl, bo rzadko tam jesteśmy. I babka miała dużo terminów JUŻ pozajmowanych, chociaż to było na 2 lata przed! Ale sala piękna, cena przystępna i noclegi (co też ważne, bo u nas sporo przyjezdnych i wszystkich po rodzinie nie rozmieszczę).

Drugi raz jednak bym tego błędu nie popełniła! Albo się oświadcza, albo zero gadki o ślubie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 19:15   #372
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mukaa Pokaż wiadomość
Moze wpadniesz do mnie? chlop moj w pracy wiec mam chate wolna Mozesz nawet przenocowac

Albo w Molde? Ile sie od Ciebie jedzie do Molde?
Ale chyba nie dziś co?
Do Molde mam godzinę.
Jutro wieczorkiem mam czas - mój idzie na jakąś imprezę do kolegi
Stary 2015-01-23, 19:18   #373
mukaa
Zadomowienie

Możemy zrobić wieczór filmowy
Stary 2015-01-23, 19:37   #374
Justuus
Zakorzenienie

Jestem za
Stary 2015-01-27, 13:53   #375
mukaa
Zadomowienie

Hej, dziewczyny, co słychać?

Ja po wizycie Justuus przyrosłam do komputera i wyszukują suknie i fotografów
Możesz mi podać raz jeszcze tego Twojego?

Ile wy płacicie za swoich? Nie chcę kamerzysty, ale bardzo zależy mi na pięknych zdjęciach (szczególnie plener ). Nie wiem jak z samym weselem. U jednego, ktorego pytałam jest opcja 4 h zdjęć lub 14 h (fajnie, jeśli ktoś liczy przygotowania, ceremionię, wesele, ale my będziemy mieć samo wesele plus przygotowania)

Myślicie, że ważne, żeby mieć samo wesele obcykane? Tańca pierwszego i tak nie chcemy a podejrzewam, że wśród gości będą osoby z aparatem. Więc może te 4 godzinki to wystarczająco, żeby uwiecznić gości, salę, trochę tańców?

Hajtniemy się tu w Norwegii. Tylko cywilny, my i świadkowie
Choć chciałabym, żeby było romatycznie, ładne miejsce, kwiaty itd. Facet mojej przyjaciółki (świadkowej) kiedyś zajmował się robieniem zdjęć, ale nie wiem, czy dobry w tym był. Może on by nam porobił. Podejrzewam, że fotograf w naszych rejonach liczy sobie duuuuużo !

I jeszcze inni moi znajomi, którzy robią zdjęcia i teledyski sami stwierdzili, że z chęcią nam zrobią zdjęcia / tylko za cenę przelotu. Bardzo mi zależy, żebyśmy mieli ową sesję jeszcze przed przeprowadzką, bo rejony, w których teraz mieszkam zapierają dech w piersiach! I baaaardzo chciałabym je pamiętać Ale nie wiem czy hajtniemy się do tego czasu (pewnie nie) więc albo zrobimy sesję narzeczeńską, albo (ale czy to nie będzie skrajna profanacja :P:P:P:P) wypożyczę suknię z komisu tylko na czas sesji....

Tylko gorzej jak do ślubu nie dojdzie hahahaha

W ogóle jestem ciekawa jakie są wydatki oprócz samego wesela: ile transport, zaproszenia, bukiety, cholera wie co tam jeszcze potrzebne? O, np welon ile kosztuje
Czy jeszcze korzystacie z jakichś dodatkowych rzeczy tupu etykietki na alkohol, wizytówki na stół, menu, czekoladowa fontanna, świniak i takie tam?
fajerwerki i gołębie bueheheh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-27, 15:44   #376
Konto usunięte

muka, ja myslalam ze w Polsce bedziecie brac slub, to albo zle zrozumialam albo zmiana planow u Ciebie

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Z dodatkowych rzeczy bedziemy miec raczej wiejski stol, drink bar, zawieszki na alkohol, menu, dekoratorke i oprawe muzyczna do kosciola - nasz organista jest okropny, pasuje chyba tylko na pogrzeb
Stary 2015-01-27, 16:06   #377
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:

Ja po wizycie Justuus przyrosłam do komputera i wyszukują suknie i fotografów
Możesz mi podać raz jeszcze tego Twojego?

Ile wy płacicie za swoich? Nie chcę kamerzysty, ale bardzo zależy mi na pięknych zdjęciach (szczególnie plener ). Nie wiem jak z samym weselem. U jednego, ktorego pytałam jest opcja 4 h zdjęć lub 14 h (fajnie, jeśli ktoś liczy przygotowania, ceremionię, wesele, ale my będziemy mieć samo wesele plus przygotowania)

Myślicie, że ważne, żeby mieć samo wesele obcykane? Tańca pierwszego i tak nie chcemy a podejrzewam, że wśród gości będą osoby z aparatem. Więc może te 4 godzinki to wystarczająco, żeby uwiecznić gości, salę, trochę tańców?

Choć chciałabym, żeby było romatycznie, ładne miejsce, kwiaty itd. Facet mojej przyjaciółki (świadkowej) kiedyś zajmował się robieniem zdjęć, ale nie wiem, czy dobry w tym był. Może on by nam porobił. Podejrzewam, że fotograf w naszych rejonach liczy sobie duuuuużo !

I jeszcze inni moi znajomi, którzy robią zdjęcia i teledyski sami stwierdzili, że z chęcią nam zrobią zdjęcia / tylko za cenę przelotu. Bardzo mi zależy, żebyśmy mieli ową sesję jeszcze przed przeprowadzką, bo rejony, w których teraz mieszkam zapierają dech w piersiach! I baaaardzo chciałabym je pamiętać Ale nie wiem czy hajtniemy się do tego czasu (pewnie nie) więc albo zrobimy sesję narzeczeńską, albo (ale czy to nie będzie skrajna profanacja :P:P:P:P) wypożyczę suknię z komisu tylko na czas sesji....

Tylko gorzej jak do ślubu nie dojdzie hahahaha

W ogóle jestem ciekawa jakie są wydatki oprócz samego wesela: ile transport, zaproszenia, bukiety, cholera wie co tam jeszcze potrzebne? O, np welon ile kosztuje
Czy jeszcze korzystacie z jakichś dodatkowych rzeczy tupu etykietki na alkohol, wizytówki na stół, menu, czekoladowa fontanna, świniak i takie tam?
Że próbujesz to zwalić na mnie ta?
Nazwisko i stronę wyślę Ci na FB

A co do wydatków to różnie bywa - my np. kupiliśmy zaproszenia za 1zł (te nam się najbardziej spodobały), ale są też takie za ok 10zł.

Musimy się koniecznie spotkać jeszcze raz - ja też poszukuje czegoś na alkohol. :P - poszukamy razem
Stary 2015-01-27, 16:09   #378
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
My transportu nie planujemy, zaproszenia i całą papeterię robię sama, bukiet dla mnie, dla świadkowej, dwie butonierki to około 350-400zł. Welon długi wypożyczam z salonu sukni ślubnych za 100zł. Etykietek nie planujemy, zrobię albo zawieszki na alkohol albo kokardki (ale to drobna kwota, żeby zrobić), winietki to samo (choć ostatnio biorę pod uwagę zrobienie po prostu listy ze wszystkimi osobami przy danym stoliku), menu to samo, fontanny czekoladowej nie przewidujemy. Z innych rzeczy to będziemy mieli słodki stół (sama robię), wiejski stół (robiony przez lokal), będzie skrzypaczka w kościele i nasz znajomy dudziarz . Nie wiem co jeszcze
Stary 2015-01-27, 18:50   #379
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie zdjęcia są niezwykle ważne i nie zgodziłabym się w życiu, żeby tylko znajomi robili, choćby i lustrzankami. Nie wystarczy dobry sprzęt, trzeba mieć jeszcze szkolenie, doświadczenie i zmysł artystyczny. Ja się zakochałam w zdjęciach naszego fotografa - robił zdjęcia na ślubie mojego brata - i od razu powiedziałam, że koniecznie musi być też i na naszym ślubie. A przyjeżdża specjalnie aż z Białorusi. TŻa kuzynka podobno zajmuje się fotografią, ale widziałam album, jaki zrobiła mojemu TŻowi na 25 urodziny z powierzonych jej zdjęć i nie spodziewam się po niej ładnych zdjęć... Oczywiście rodzice TŻa bardzo chcą, żeby też robiła zdjęcia w trakcie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie wchodzić w drogę naszemu fotografowi...
Co do ofotografowania wesela, nie wiem, co dla Ciebie znaczy 4h - w sensie jaka to część wesela. Nasze wesele zaczynie się gdzieś o 19, fotograf zostanie pewnie do 1 w nocy, więc niby tylko 6h wesela obcykane, a tak naprawdę całe wesele.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Jestem na etapie zamawiania zaproszeń przez internet i przez przesunięcie czasu komunikacja z firmą jest bardzo utrudniona. Odpisują mi na maile, gdy ja śpię, a ja im odpisuję, gdy oni już nie pracują. Podobnie wyglądało ustalanie szczegółów zaproszeń i listy gości z naszymi rodzicami - ciągłe czekanie na dobrą porę, żeby porozmawiać.

Także, dziewczyny mieszkające za oceanem, weźcie poprawkę na przesunięcie czasu, jeśli chcecie coś załatwiać przez internet.
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-28, 00:05   #380
Blaires
Raczkowanie

Cytat:
Mukka, chyba przestanę czytać ten wątek Tak mi się spodobał ten Wasz zespół, że nic z naszych okolic mi się nie podoba. Swoją drogą u nas jest niezła wiocha jeśli chodzi o organizację wesela, same zespoły disco polo i biesiady... Dramat Pisałam nawet z ciekawości do Waszego zespołu o ofertę, ale tyle zaśpiewali za dojazd, że odpuszczam. I to nie, że daleko, oni chyba prywatnym odrzutowcem chcą dojechać za taką kwotę
Blaires jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-28, 13:52   #381
mukaa
Zadomowienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;49960782]muka, ja myslalam ze w Polsce bedziecie brac slub, to albo zle zrozumialam albo zmiana planow u Ciebie

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Z dodatkowych rzeczy bedziemy miec raczej wiejski stol, drink bar, zawieszki na alkohol, menu, dekoratorke i oprawe muzyczna do kosciola - nasz organista jest okropny, pasuje chyba tylko na pogrzeb[/QUOTE]

nie, nie, ślub bierzemy tutaj, bo stwierdziliśmy, że będzie trochę mniej formalności z tym. I chłop mój jest przerażony wielkimi występami i chyba by skonał w trakcie tradycyjnego polskiego ślubu kościelnego
Więc będziemy mieć malutkie zaślubiny tylko ze świadkami
Zresztą to jeszcze nie jest na sto procent pewne, temat w sumie otwarty

Ten zespół, którego linka wstawiłam robią też oprawę w kościele (skrzypce)

Stół wiejski też bardzo chcę / szczególnie ze wzlgędu na gości zza granicy. Niech popróbują polskiego jadła A ja też lubię raz na te kilka lat zjeść pajdę chleba ze smalczykiem i kiszonego ogóra

I o prosiaku myślę

justuus / drogę do mnie już znasz trafiłaś bezbłędnie! zero zawracania (a to się nie często zdarza )
Więc zapraszam na wybeiranie etykietek do mnie

wow magda ty normalnie całe wesele sama robisz podziwiam!! nie sądzę, żebym znalazła czas na robienie wszystkiego ręcznie,,,
Muszę dopytać co jest w cenie lokalu, tak w ogóle..

Co do menu to właśnie nie wiem czy robić , czy nie? Na ostatnim weselu nie było Zresztą niech mają niespodziankę

krolewna smieszka / moi znajomi pracują właśnie przy fotografii wesel, a także rajdów samochodowych Robią również teledyski ślubne (a ostatnio teledysk jakiegoś zespołu hiphopowego) Mają więc i świetny sprzęt, i duże doświadczenie

Chłopak mojej świadkowej równiez pracował przy zdjęciach ślubnych, ale teraz pracuje w firmie, gdzie częste delegacje i ogólnie kupa nadgodzin nie pozwalają mu na prowadzenie drugiej działalności. Z czegoś musiał zrezygnować.

Mnie akurat najbardziej zależy na plenerze. Bo też nie bardzo chcę żeby mi ktoś aparatem pod twarz podjeżdżał jak mówię TAK przyszłemu męzowi czy żeby mi błyskało z prawa i lewa, co rusz//

Uff rzeczywiście masz utrudnienie z tym przesunięciem czasu! Trzymam kciuki, żeby jednak pomimo tego załatwianie poszło gładko

blaires / przepraszam :brzyda l:

a gdzie robisz weselicho?
nie wiedziałam, że drogo sobie życzą za dojazdy

Kurcze, ja tak jak sobie zliczam to tu , to tam to chyba fortunę na weselę wydam! pomimo tego, że staram się nie szaleć i magika nie zamawiam (bo i taką ofertę widziałam hehehe)

Gdzieś na jakimś blogu widziałam tzw stolik dla dzieci. Zastanawiam się czy też tak nie zrobić. Ja jak byłam dzieckiem to na imprezach rodzinnych zwykle tak było / dorośli siedzieli z dorosłymi, a dzieci jadły w swoim towarzystwie i nikt ich nie uciszał, nie marudził, że w rozmowie przeszkadzają albo że jedzą za mało/ nieładnie/ nie zjadły marchewki

Jeszcze pytanie> jak zamawia się zaproszenia to trzeba od razu z listą gości??? w sensie oni drukują je gotowe? czy się wypisuje?? (sorki, ale nie znam się) I czy można w mniejszej ilości też zamówić? Chciałabym takie jakieś wyjatkowe dla najbliższej rodziny
Stary 2015-01-28, 13:57   #382
Konto usunięte

moj Tż bardzo chce tradycyjny polski slub i wesele to on w byl za tym od poczatku bardziej niz ja nawet hehe
Stary 2015-01-28, 13:57   #383
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
wow magda ty normalnie całe wesele sama robisz podziwiam!! nie sądzę, żebym znalazła czas na robienie wszystkiego ręcznie,,,
Muszę dopytać co jest w cenie lokalu, tak w ogóle..

Jeszcze pytanie> jak zamawia się zaproszenia to trzeba od razu z listą gości??? w sensie oni drukują je gotowe? czy się wypisuje?? (sorki, ale nie znam się) I czy można w mniejszej ilości też zamówić? Chciałabym takie jakieś wyjatkowe dla najbliższej rodziny
Mi to sprawia niezłą frajdę . A przy okazji robię to na spokojnie, co jakiś czas mam zrywy, więc nie czuję nawet, że faktycznie poświęcam dużo czasu .

Co do zaproszeń, na pewno możesz wybrać wykropkowane/ z pustym miejscem, do własnoręcznego wypisania . Często jest minimalna liczba zamówień, aby w ogóle je zrealizowali (chyba 20 najmniej spotkałam).
Stary 2015-01-28, 14:23   #384
mukaa
Zadomowienie

a pochwal się jakie robisz może te zawieszki na alkohol to i sama zrobię
albo dzieci do tego zaprzęgę hehehehehehehe

cuddly szczęściaro Mój lubi polskie wesela / ale jako gość. Publiczne wystąpienia i bycie w centrum uwagi przyprawia go o wysypkę
Nie wiem jak on to wesele przeżyje )))))
Stary 2015-01-28, 15:19   #385
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
a pochwal się jakie robisz może te zawieszki na alkohol to i sama zrobię
albo dzieci do tego zaprzęgę hehehehehehehe

cuddly szczęściaro Mój lubi polskie wesela / ale jako gość. Publiczne wystąpienia i bycie w centrum uwagi przyprawia go o wysypkę
Nie wiem jak on to wesele przeżyje )))))
Na razie mam zaproszenia dla gości i dla Rodziców, winietki (będą na perłowym papierze, albo mieszane kokardki pudrowe i miętowe, albo jedne z nich i możliwe, że właśnie z cyrkonią), menu (nie mogę znaleźć zdjęć), pudełko na obrączki, a resztę w głowie tylko .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (65,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0189.jpg (67,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0184.jpg (55,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0194.jpg (62,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0195.jpg (78,5 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2015-01-28 o 15:20
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-28, 15:22   #386
Konto usunięte

ladne
Stary 2015-01-28, 15:31   #387
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
justuus / drogę do mnie już znasz trafiłaś bezbłędnie! zero zawracania (a to się nie często zdarza )
Więc zapraszam na wybeiranie etykietek do mnie

A bo miałam dobrego pilota
Jedna z dziewczyn pokazywała mi fajny sposób na robienie kokardek - pokaże Ci

Zależy czy chcesz mieć wydrukowanych gości - wtedy od razu z lista, czy chcesz wpisywać ręcznie ;-)
Stary 2015-01-28, 15:48   #388
magda_mjt
Zakorzenienie

Justuus widziałaś, co pisałam na PM 2015 i Trn wątku o Taurusie?
Stary 2015-01-28, 16:21   #389
Justuus
Zakorzenienie

Widziałam
Ale mnie ten pomarańcz nie przeszkadzał :P
Byleby nie zmieniali koloru tam gdzie się siedzi :P - no w ostateczności na jaśniejszy :P
Stary 2015-01-28, 16:39   #390
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam
Ale mnie ten pomarańcz nie przeszkadzał :P
Byleby nie zmieniali koloru tam gdzie się siedzi :P - no w ostateczności na jaśniejszy :P
A mnie denerwował i żałowałam, że nie jest bardziej neutralny . Ten na normalnej sali, ze stołami, mi jak najbardziej odpowiadał i ponoć tu się niewiele zmieni . Ale cieszę się, bo jest szansa, że sala nabierze "jasności", zwłaszcza właśnie sala taneczna i kącik, gdzie jest bar .

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości