Rozstanie z facetem XXXIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-21, 16:33   #361
pacjent82
Przyczajenie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Widzicie Księżniczki jak Was rozweseliłem w tym bądź co bądź smutnym temacie?
pacjent82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 18:33   #362
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pacjent82 Pokaż wiadomość
Widzicie Księżniczki jak Was rozweseliłem w tym bądź co bądź smutnym temacie?
A to Ci przyznać trzeba, nigdy się tu nawet nie udzielalam, wiec można powiedzieć, że taki magnetyczny chlopak z Ciebie lol
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 20:08   #363
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość

Też jestem blondynką, ale niestety nie mam w ogóle cycków
Ja jestem blondynką i mam w miarę duże cyce. Ale zad też mi urósł. Jaka ze mnie księżniczka? Nadaję się na noszenie na rękach?
Stary 2015-02-21, 20:24   #364
201605161428
Konto usunięte

Cholera, ja z kolei mam zad i biust, ale blondynką nie jestem, bo wracam do naturalnej szarości :P
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 20:43   #365
pacjent82
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Ja jestem blondynką i mam w miarę duże cyce. Ale zad też mi urósł. Jaka ze mnie księżniczka? Nadaję się na noszenie na rękach?
No to masz wszelkie atuty księżniczki Poza tym urzekło mnie to co napisałaś na swoim blogu o sobie. Nosiłbym
Stary 2015-02-21, 20:48   #366
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
jesteś brana pod uwagę, nie spiehdol tego. No, fajnie było, tera adios, wszystkim smutnym życzę najlepszego i wołajcie jak będzie kolejny niespodziewany człowiek na miarę pacjenta.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-02-21 o 20:50
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 21:11   #367
umpapumpa
Rozeznanie

Gdzie foto motocykla, chyba o czymś zapomniałeś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg johnny_bravo.jpg (85,5 KB, 20 załadowań)
umpapumpa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-21, 21:30   #368
pacjent82
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez umpapumpa Pokaż wiadomość
Gdzie foto motocykla, chyba o czymś zapomniałeś
Nie każdej pokazuję swój motocykl
Stary 2015-02-21, 21:33   #369
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Nie każdej pokazuję swój motocykl
Ale ja też ładna cycata blondi i nawet umiem słuchać się faceta, więc chyba warto pokazać cooo
Stary 2015-02-21, 21:46   #370
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
No to masz wszelkie atuty księżniczki Poza tym urzekło mnie to co napisałaś na swoim blogu o sobie. Nosiłbym
A co takiego napisałam, oprócz gorzkiego lamentu, który chyba nie jest godny prawilnej księżniczki?

Btw, dziewczyny, jak tam samopoczucie?
Stary 2015-02-21, 21:49   #371
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
A co takiego napisałam, oprócz gorzkiego lamentu, który chyba nie jest godny prawilnej księżniczki?

Może wykrył coś, że słuchasz się faceta i robisz co każe albo szukasz przygodnych znajomości jak kolega
Żartuję oczywiście

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-21, 21:54   #372
akswonillam
Raczkowanie

Cytat:

Mój ex jest na wyjeździe. Jest tam też mój dobry kolega, który zadzwonił do mnie wczoraj tak po prostu, pogadac jak u mnie i co u niego. Gadaliśmy dość długo, posmialismy się. (Ex chyba wszystko słyszał, bo z tego co wiem, to mają jeden duży pokój w kilka osób) były się spil, to co już wam pisałam, zadzwonił do mnie z jakąś totalną pierdołą. A dziś się dowiedziałam, że cały wczorajszy wieczór siedział ponoć bardzo wkurniony i smutny, z nikim nie chciał rozmawiać i nie odzywal się przez cały wieczór.

? ?

Jest: 64.3 kg

Będzie: 59 kg
akswonillam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 22:30   #373
Czas1992
Raczkowanie

Cytat:

Moje samopoczucie jest w bardzo kiepskim stanie. Czuje się samotnie. Tak, to dobre określenie. Jakiś chłopak chciał się ze mną umówić, ale przez to moje złe samopoczucie mu odmówiłam. Nie wiem, może ma na mnie taki wpływ okres, albo nie wiem co takiego jeszcze. Jak siedzę sama w domu to staram się mieć włączony telewizor, muzykę, cokolwiek, by zagłuszyć swoje myśli. A jeśli ktoś już jest, to siedzę z daną osobą w pokoju, byle nie być samej. W poniedziałek wracam na zajęcia. Z jednej strony chcę, bo jak wpadnę w wir zajęć to przestanę tyle myśleć. Z drugiej strony nie chcę, bo mam dość wyżywania się pewnej prowadzącej na mnie i nie tylko...
Stary 2015-02-21, 22:40   #374
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czas1992 Pokaż wiadomość
Moje samopoczucie jest w bardzo kiepskim stanie. Czuje się samotnie.
Wy chociaż zdążyłyście wszystkie zaznać związków, ja w całym swoim 23 letnim życiu nic, a podobno jestem ładna, inteligentna i nie pusta. Co z tego skoro spłoszyłam się przed każdym kandydatem, najpierw coś zaczynałam, później zaczynały się obawy. Raz udało mi się nawiązać dłuższą znajomość, ale kilka tygodni temu definitywnie się rozpadła bo chłopak wyjechał do rodziny za granicę.
Stary 2015-02-21, 22:46   #375
akswonillam
Raczkowanie

Cytat:
Wy chociaż zdążyłyście wszystkie zaznać związków, ja w całym swoim 23 letnim życiu nic, a podobno jestem ładna, inteligentna i nie pusta. Co z tego skoro spłoszyłam się przed każdym kandydatem, najpierw coś zaczynałam, później zaczynały się obawy. Raz udało mi się nawiązać dłuższą znajomość, ale kilka tygodni temu definitywnie się rozpadła bo chłopak wyjechał do rodziny za granicę.
Wiesz, to nie jest tak, że "wy chociaż to mialyscie". Nie da się określić co jest gorsze, nie mieć faceta wcale (a jesteś jeszcze młoda) czy mieć, a potem cierpieć wiele miesięcy. I to i to ma jakieś wady.

Skoro wiesz, co robisz źle w kontaktach z facetami, co nie pozwala Ci zbudować relacji, to po prostu staraj się stopniowo to zwalczać - wiem, łatwo się mówi, ale chyba innej rady nie ma.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-21, 22:53   #376
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czas1992 Pokaż wiadomość
Moje samopoczucie jest w bardzo kiepskim stanie. Czuje się samotnie. Tak, to dobre określenie. Jakiś chłopak chciał się ze mną umówić, ale przez to moje złe samopoczucie mu odmówiłam. Nie wiem, może ma na mnie taki wpływ okres, albo nie wiem co takiego jeszcze. Jak siedzę sama w domu to staram się mieć włączony telewizor, muzykę, cokolwiek, by zagłuszyć swoje myśli. A jeśli ktoś już jest, to siedzę z daną osobą w pokoju, byle nie być samej. W poniedziałek wracam na zajęcia. Z jednej strony chcę, bo jak wpadnę w wir zajęć to przestanę tyle myśleć. Z drugiej strony nie chcę, bo mam dość wyżywania się pewnej prowadzącej na mnie i nie tylko...

Myślę, że jeszcze trochę czasu musi upłynąć. Jesteś krótko po rozstaniu, ten czas samotności niestety jeszcze będzie obecny, niestety. Dobrze, że starasz się z tym walczyć i próbujesz odpędzać myśli a nie kładziesz się w łóżku i dobijasz. Ale też nie pozwól by to trwało wiecznie - trzeba wszystko przeżyć. I te płacze, gorzkie żale i złe samopoczucie. Wieczne zagłuszanie myśli nic nie da, to metoda na chwilę Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez akswonillam Pokaż wiadomość
Mój ex jest na wyjeździe. Jest tam też mój dobry kolega, który zadzwonił do mnie wczoraj tak po prostu, pogadac jak u mnie i co u niego. Gadaliśmy dość długo, posmialismy się. (Ex chyba wszystko słyszał, bo z tego co wiem, to mają jeden duży pokój w kilka osób) były się spil, to co już wam pisałam, zadzwonił do mnie z jakąś totalną pierdołą. A dziś się dowiedziałam, że cały wczorajszy wieczór siedział ponoć bardzo wkurniony i smutny, z nikim nie chciał rozmawiać i nie odzywal się przez cały wieczór.

? ?
Noo prosze, proszę Eks chyba się poczuł zazdrosny, zagrożony i jak widać jeszcze mu nie przeszło
Stary 2015-02-21, 22:55   #377
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez akswonillam Pokaż wiadomość
Wiesz, to nie jest tak, że "wy chociaż to mialyscie". Nie da się określić co jest gorsze, nie mieć faceta wcale (a jesteś jeszcze młoda) czy mieć, a potem cierpieć wiele miesięcy. I to i to ma jakieś wady.

Skoro wiesz, co robisz źle w kontaktach z facetami, co nie pozwala Ci zbudować relacji, to po prostu staraj się stopniowo to zwalczać - wiem, łatwo się mówi, ale chyba innej rady nie ma.
Wiem, że chcesz mnie pocieszyć ale dalej bardzo Wam zazdroszczę Miałyście możliwość poznać jak to w ogóle jest być z kimś, nawet jeżeli później okazał się do bani - co zrobić, wielu takich się okazuje i rozstania to chleb powszedni, macie doświadczenie chociażby seksualne, którego ja nie mam wcale, wiecie, że ktoś może interesować się Wami na poważnie. Ja tego nie miałam, a podobno nic mi nie brakuje (podobno bliźniaczka Scarlett J., ile prawdy nie wiem, koledzy podrywają, mnie to onieśmiela i nic nie wychodzi. Nie wiem jak zabrać się za coś na poważnie, chyba najbardziej brak mi odpowiednich cech charakteru.

Edytowane przez umpapumpa
Czas edycji: 2015-02-21 o 23:02
Stary 2015-02-21, 23:00   #378
akswonillam
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, że chcesz mnie pocieszyć ale dalej bardzo Wam zazdroszczę Miałyście możliwość poznać jak to w ogóle jest być z kimś, nawet jeżeli później okazał się do bani - co zrobić, wielu takich się okazuje i rozstania to chleb powszedni, macie doświadczenie chociażby seksualne, którego ja nie mam wcale, wiecie, że ktoś może interesować się Wami na poważnie. Ja tego nie miałam, a podobno nic mi nie brakuje, koledzy podrywają, mnie to onieśmiela i nic nie wychodzi. Nie wiem jak zabrać się za coś na poważnie, chyba najbardziej brak mi odpowiednich cech charakteru.
To zależy, szczerze? ja bym wolała być sama i nie mieć tak jak napisałaś np. doświadczenia w seksie itp, niż być w związku i potem zostać oszukiwana czy zdradzona jak parę dziewczyn tutaj. Nie zawsze jest to chleb powszedni, dlatego napisałam, że to i to ma swoje wady.

Stary 2015-02-21, 23:01   #379
pacjent82
Przyczajenie

Cytat:
Daj numer telefonu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-21, 23:03   #380
akswonillam
Raczkowanie

Cytat:
Daj numer telefonu.
Dawaj, może chociaż Tobie pokaże swój motocykl

Stary 2015-02-21, 23:07   #381
karola008
Raczkowanie

hej, szukałam jakiegoś wiekszego wątku zeby nie tworzyc nowego i podepne moje pytanie pod ten chociaz nie skonczyło sie rozstaniem.

Jak wygladalaby wasza rekcja na scenkę: wychodzicie z pubu ze swoim za reke, on idzie z tyłu, ogladacie sie do niego tak po prostu i widzicie jak on bardzo (w sensie znam ten jego usmieszek, jak flirtuje) usmiecha sie do jakiejs dziewczyny ktora siedzi pod sciana.
Wychodzicie ok pytacie kto to bo myslicie ze to znajoma, on Wam odpowiada ze nie wie ale sie ładnie usmiechneła to tez sie usmiechnął

bo nie wiem jak to odebrać
karola008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 23:09   #382
pacjent82
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karola008 Pokaż wiadomość
hej, szukałam jakiegoś wiekszego wątku zeby nie tworzyc nowego i podepne moje pytanie pod ten chociaz nie skonczyło sie rozstaniem.

Jak wygladalaby wasza rekcja na scenkę: wychodzicie z pubu ze swoim za reke, on idzie z tyłu, ogladacie sie do niego tak po prostu i widzicie jak on bardzo (w sensie znam ten jego usmieszek, jak flirtuje) usmiecha sie do jakiejs dziewczyny ktora siedzi pod sciana.
Wychodzicie ok pytacie kto to bo myslicie ze to znajoma, on Wam odpowiada ze nie wie ale sie ładnie usmiechneła to tez sie usmiechnął

bo nie wiem jak to odebrać
Cieszyć się, że ma się zdrowego mężczyznę.
Stary 2015-02-21, 23:11   #383
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Daj numer telefonu.
Jesteś bardzo bezpośredni, pojawiłeś się tutaj dopiero kilka dni temu i nawet Cię nie kojarzymy z forum. Chyba, że miałeś albo masz tutaj jeszcze jakieś konto? Ludzi trzeba najpierw troszkę poznać, mam na myśli charakter

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-21, 23:13   #384
pacjent82
Przyczajenie

Cytat:
Ludzi trzeba najpierw troszkę poznać, mam na myśli charakter
Najlepiej podczas rozmowy telefonicznej.
Stary 2015-02-21, 23:22   #385
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Najlepiej podczas rozmowy telefonicznej.
Musisz wykazywać więcej cierpliwości w kontaktach z dziewczynami, bo być może dlatego był z tym problem i jak mówiłeś preferowałeś przypadkowe znajomości. Telefon jest ok, ale póki co nic o Tobie nie wiem i w ogóle jak u ludzi wygląda takie rozdawanie numerów po zamianie dwóch zdań...
Równie dobrze możesz być z drugiego końca Polski a znajomości na odległość to bardzo kiepska sprawa, bo przerabiałam coś podobnego.
Stary 2015-02-22, 01:03   #386
Czas1992
Raczkowanie

Cytat:
Myślę, że jeszcze trochę czasu musi upłynąć. Jesteś krótko po rozstaniu, ten czas samotności niestety jeszcze będzie obecny, niestety. Dobrze, że starasz się z tym walczyć i próbujesz odpędzać myśli a nie kładziesz się w łóżku i dobijasz. Ale też nie pozwól by to trwało wiecznie - trzeba wszystko przeżyć. I te płacze, gorzkie żale i złe samopoczucie. Wieczne zagłuszanie myśli nic nie da, to metoda na chwilę Powodzenia!

Noo prosze, proszę Eks chyba się poczuł zazdrosny, zagrożony i jak widać jeszcze mu nie przeszło
Wiesz ta samotność może doskwiera dlatego, że jak patrzę na to wszystko wstecz od 16 roku życia nie byłam sama. Najpierw był jeden związek, potem się rozpadł z powodu zbyt duże odległości (chociaż do tej pory mamy ze sobą świetny kontakt, potrafimy rozmawiać ze sobą o wszystkim) potem pojawił się jeszcze ktoś, ale na krótki moment i potem pojawił się ten, z którym byłam 5 lat. Dlatego teraz pewnie tak trudno odnaleźć mi się w tej nowej rzeczywistości bycia samej.

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
Wiem, że chcesz mnie pocieszyć ale dalej bardzo Wam zazdroszczę Miałyście możliwość poznać jak to w ogóle jest być z kimś, nawet jeżeli później okazał się do bani - co zrobić, wielu takich się okazuje i rozstania to chleb powszedni, macie doświadczenie chociażby seksualne, którego ja nie mam wcale, wiecie, że ktoś może interesować się Wami na poważnie. Ja tego nie miałam, a podobno nic mi nie brakuje (podobno bliźniaczka Scarlett J., ile prawdy nie wiem, koledzy podrywają, mnie to onieśmiela i nic nie wychodzi. Nie wiem jak zabrać się za coś na poważnie, chyba najbardziej brak mi odpowiednich cech charakteru.
umpapumpa jeśli będziesz chciała porozmawiać, to ja praktycznie na codzień bywam w Poznaniu, także można się spotkać, w razie czego zawsze możesz też do mnie napisać również na PW .
Stary 2015-02-22, 09:33   #387
milknchocolate
Raczkowanie

hej dziewczyny,

widze ze jest watek dla mnie...

Czy ktoras z Was rozstawala sie z facetem z powodu depresji?

Moj Tz mnie kilka dni temu zostawil...chyba w najgorszy sposob, piszac ( !!) mi ze mnie kocha, ze kocha najbardziej na swiecie, ale nie moze byc w tym ani zadnym innym zwiazku, bo nie jest szczesliwy.
Wczesniej lata temu cierpial na depresje...wszystko jest takie skomplikowane.
bylismy normalna para...powiedzialabym nawet ze bardzo dobrze dobrana pod kazdym wzgledem.
wiem, ze on na swoich barkach nosil wiele...wile stresow, wiele problemow z przeszlosci.

Juz nie wiem gdzie pisac.. znalazlam jakies forum o depresji i nikt mi nie odpisuje. moi znajomi mnie nie rozumieja, ja sama nie rozumiem zachowania Tz, i nie wiem co mam robic...

Prosze, niech ktos mi powie ze rozumie....
milknchocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 09:44   #388
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milknchocolate Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

widze ze jest watek dla mnie...

Czy ktoras z Was rozstawala sie z facetem z powodu depresji?

Moj Tz mnie kilka dni temu zostawil...chyba w najgorszy sposob, piszac ( !!) mi ze mnie kocha, ze kocha najbardziej na swiecie, ale nie moze byc w tym ani zadnym innym zwiazku, bo nie jest szczesliwy.
Wczesniej lata temu cierpial na depresje...wszystko jest takie skomplikowane.
bylismy normalna para...powiedzialabym nawet ze bardzo dobrze dobrana pod kazdym wzgledem.
wiem, ze on na swoich barkach nosil wiele...wile stresow, wiele problemow z przeszlosci.

Juz nie wiem gdzie pisac.. znalazlam jakies forum o depresji i nikt mi nie odpisuje. moi znajomi mnie nie rozumieja, ja sama nie rozumiem zachowania Tz, i nie wiem co mam robic...

Prosze, niech ktos mi powie ze rozumie....
Skąd jesteś? Piszę z telefonu i nie widzę podpisów. Jeśli z Warszawy, to napisz na PW, może pomogę. Jestem po psychologii, zajmuję się tematem depresji i mogę coś polecić (darmowe fundacje, miejsca, warsztaty).

Edytowane przez MissScareAll
Czas edycji: 2015-02-22 o 09:46
MissScareAll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 09:49   #389
milknchocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissScareAll Pokaż wiadomość
Skąd jesteś? Piszę z telefonu i nie widzę podpisów. Jeśli z Warszawy, to napisz na PW, może pomogę. Jestem po psychologii, zajmuję się tematem depresji i mogę coś polecić (darmowe fundacje, miejsca, warsztaty).
kochana, dziekuje.. Ale ja nawet w Polsce nie mieszkam...
milknchocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 10:13   #390
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milknchocolate Pokaż wiadomość
kochana, dziekuje.. Ale ja nawet w Polsce nie mieszkam...
Oj, szkoda Ostatnio powstało trochę inicjatyw przeciwko depresji i nawet bez pieniędzy, własnymi siłami można coś konstruktywnego na to zaradzić. Twój TŻ chodził na terapię? Ciężko zrobić krok w przód, jeśli nie upora się z pewnymi sprawami. Choć rozumiem, że jeśli też mieszka za granicą, może to nie być takie proste.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości