![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
ja jeszcze 1 raz mam pzred soba jeszcze nie spotkalam tego jedynego
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Nice
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Przyczajenie
|
JA swoj 1 raz przezylam dzis... o 15 do 17 mniej wiecej.. ;] Bylo to w pokoju mojego chlopaka, z ktorym jestem . CHciałam tego i mimo ,ze stalo sie to po miesiacu znajomosci to nie zaluje tego.. Poprostu miałam na to ochote i chyba o to w tymm chodzi tez, zeby nie planowac tego tak z nerwami, wszystko zapiete na ostatni guzik.. ;] Wiedziałam , ze do TEGO dojdzie w najbliższym czasie, bo juz wcześniej uprawialismy petting i za każdym razem posuwaliśmy sie o kroczek dalej ;>
Nie jest mi żal stracenia dziewictwa tak wcześnie z nim . On był prawiczkiem heh.. wszystkiego sie uczyliśmy razem i choc mowi, z emnie kocha to ja nie traktuje tego na 100 serio.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Przyczajenie
|
czytajac Twoja wypowiedz zgadzam sie z Toba ze z sexu czerpie sie wielka przyjemnosc...fakt moze pierwszy raz nie jest mega cudowny jak kazde nastepne stosunki ale to jest kwestia bardziej psychiki...stres i obawy przed pierwszym razem sa tak wielkie ze nie pozwalaja czerpac przyjemnosci ale bol i dyskomfort...
ja kochalam sie z moim facetem dokladnie po 2 mscach bycia razem...wczesniej juz o tym rozmawialismy..poczatki to byly piezszczoty..za kazdym razem staralismy sie robi dalszy krok...nie planowalismy tego ale marzylismy o sexie na plazy ...no i jakos tak sie stalo..wakacje nasze wspolne...goraca plaza gwiezdziste niebo i jakos tak sie stalo...morze szumialo...wspominam to wspaniale...moze i troche poczulam bol na poacztaku ale pozniej to tylko rozkosz..byle byc w pelni oddanym i sie nie stresowac.do tej ory jestesmy razem.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja przezyłam swoj pierwszy raz 2 miesiące temu po trzech latach bycia z moim chlopakiem, on oczewiscie duzo wczesniej tego chciał ale studziałam jego zapał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Mój pierwszy raz... Hmmm... To było jakieś dwa lata temu. Dokładnie 26 czerwca 2005 roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 | |
|
![]() Cytat:
No więc... 17 lat wedlug mnie to najlepszy wiek na strate dziwictwa..;P tak mi sie zdaje... Gdybym była jeszcze dziewica sama chcialabym teraz stracic to dziewictwo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez day_dream Czas edycji: 2008-12-29 o 00:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
|
Potwierdzam... Wszystkiego uczymy sie z czasem..
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pierwszy raz niezbyt udany ??
Hmm ja za to musze przyznac, ze im blizej jestem 1szego razu tym mniej sie boje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zobaczymy jak to będzie. Przed nami wspolny wyjazd w gory.. ![]() A dziewictwa nie ma co sie wstydzić kobitki ! ![]() Moim zdaniem lepiej poczekać na tego Właściwego, Tego ktoremu bedzie chcialo sie dać to co najlepsze... tą jedna rzecz, którą możemy dać tylko jednej osobie w naszym życiu... niż zrobic to z pierwszym lepszym z ciekawosci... czyz nie ? :/
#374 |
Raczkowanie
|
No a ja swój piewszy raz przezyłam dzisiejszej nocy.... I było super
![]() ![]() ![]() ![]()
#375 |
Przyczajenie
|
ojj ja też Wam napewno zdam relacje jak już TO zrobię
![]() Pozdrawiam ! ![]()
#376 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz przeżyłam 01.08.2005 r. w dniu 21. urodzin mojego wspaniałego chłopaka, 2 miesiące przed moimi 18. urodzinami, po 1 roku i 5 dniach bycia razem. Dla mojego chłopaka to nie był pierwszy raz, dla mnie- tak. Wiedziałam, że chcę mu się oddać w dniu jego urodzin, że chcę mu podarować siebie i swoje dziewictwo w prezencie. To było u niego w domu, kiedy impreza urodzinowa już się skończyła i wreszcie zostaliśmy sami. Myślę, że do końca życia będę wspominać ten dzień jako jeden z najpiękniejszych. Dzięki delikatności i czułości mojego chłopaka obyło się w miarę bezboleśnie. Nie powiem żeby nie bolało wcale, bo ból był i to dość duży ale dzięki mojemu chłopakowi i jego trosce o mnie mogłam zapomnieć o bólu i skupić się na przyjemności. Krwi nie było w ogóle. Kochaliśmy się w klasycznej pozycji, bo oboje stwierdziliśmy, że tak będzie chyba najlepiej i najmniej boleśnie na pierwszy raz. Pamiętam, że kiedy już było po wszystkim owinęliśmy się prześcieradłem, wyszliśmy na balkon i patrzyliśmy w rozgwieżdżone niebo. Do dziś pamiętam dotyk jego rozgrzanego ciała i jego ciepły oddech na moich plecach. To była jedna z najwspanialszych i najbardziej romantycznych chwil w moim życiu.
Dziś nadal jesteśmy razem-za 17 dni będziemy świętować 3. rocznicę naszego związku. Od roku mieszkamy razem i jest nam ze sobą cudownie. Kochamy się i jesteśmy pewni, że chcemy spędzić ze sobą resztę życia. Nigdy nie żałowałam tego, że przeżyłam mój pierwszy raz właśnie wtedy i właśnie z tą osobą i zawsze będę wspominać ten dzień wyjątkowo. Życzę każdemu z was tak udanego pierwszego razu. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Przyczajenie
|
dziewczyny pomozcie!!! dzisiaj milbyc moj pierwszy raz z chlopakiem ktorego na serio kocham i to bardzo. hmmm poczatek byl niesamowity
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
.
#381 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie..prosze pomóżcie
![]() Wczoraj ze swoim Tz probowalismy 1raz analnie..ale [chyba!] obsunal mu sie penis i trafil mnie nie tam gdzie trzeba ![]() jak myślicie czy jeśli czarny scenariusz sie sprawdził i wcelował troche nizej.. w dodatku bez gumy a penis był suchy,nie wytrysnął, to było wlozenie na doslownie pare sekund czy jest możliwe ze bede w ciazy?.. Troche to zagmatwałam,ale przed chwilką wstałam i ciężko skleic jakieś normalne zdanie ![]() help ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
PS: nie rozumiem jak można robić to analnie, jak to jest obrzydliwe !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzieki WELNIAK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a szczerze, to odp masz wyzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Przyczajenie
|
hmm teraz ja mam pytanie xD ... hmm
Robiłam to już łącznie ze 3 razy.. Za 1 razem to wiadomo opory były i bolało troche. Myśałam, że jak za 1 tak było to kolejne razy bedą bez problemu i coraz lepsze.. a znow gdy wchodził to napotykał oprór :|. CHoć straciłam dziewictwo ti i tak na pocztaku gdy próbuje wejsc musi wolno i tak jakby to robił ze mna 1 raz.. ;] Nie wiem.. m oze moje pytanie jest absurdalne.. moze tak zawsze jest.. moze miesnie sie skurczjaa i trzeba je tak rozepchac na pocztaku.. ale wydaje mis ie to dziwne.. co oo tym sadzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
.
Komm in mein Boot ein Sturm kommt auf und es wird Nacht Edytowane przez mononoke Czas edycji: 2010-03-12 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to normalne, 3 razy to naprawde malo - uwierz. ja czulam sie jak za pierwszym razem duuuzo dluzej, tym bardziej, ze nie mamy z TZem czasu na zabawy i po prostu moje cialo wraca to stanu pierwotnego. musicie cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc xD z czasem bedzie ok, zapewniam.
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
Mam 15 lat, mój chłopak jest 1,5 roku ode mnie starszy i wydaje mi się, że niedługo pierwszy raz będę miała za sobą... Jesteśmy ze sobą od 8 miesięcy, często rozmawiamy na intymne tematy - oboje stwierdziliśmy, że jesteśmy gotowi na pierwszy raz i wszelkie ewentualności. I oto małe pytanko - jakie środki antykoncepcyjne polecacie na pierwszy raz? Myślałam o tabletkach połączonych z prezerwatywą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.