|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
oj Lui szkoda, że tak Was koleś oszukał! Ech i mechanik też do d.py! Jaka strata czasu!
My też tak się kiedyś wpakowaliśmy - kupilismy auto niby sprowadzone, wszystko ładnie wyglądało, też bylismy na przeglądzie, żeby powiedzieli czy wszystko ok i niby, że tak, a potem się okazało, że oczywiście licznik kręcony, walnęła pompa paliwa i sprzęgło (koszt naprawy chyba 2k) i potem normalnie jak pojechałam na przegląd to facet powiedział, że samochód cały rdzewieje od spodu (nie był to jakiś szałowy samochód, ale też nie najtańszy, taki 10-letni) i że długo nie pojeździmy, no i jest już zezłomowany... |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Inco, zapomniałam Ci napisać. Turlanie na kielbaske to bawisz się z dzieckiem. Przekręcić go na boczek, brzuszek i drugi boczek i plecki
Takie turlanie od Agi to ukradłam ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Dobranoc Mamusie
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Lui :-( najważniejsze że jakoś dotrzecie do rodziców... Ale kombinacja będzie..
Daria zapomniałam napisać,że herbatka doszła wczoraj!!!!! :-*
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
lui- współczuję. samochód to skarbonka bez dna
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
A my dopiero Tymka wykapalismy
teraz cyckujemy i juz przysypia. Idę się zaraz myć jak go odloze. Do jutra kochane :-* spokojnych nocek :-*
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Lui biedactwo, ale sie macie z tym autem
![]() Ale macie dzis cieplo dziwczyny- choc u mnie tez nie najgorzej ale Robcia nie moglam az tak rozebrac. Piekne dzieciaczki w wozeczkach Kamis, Kubus, Misia i Alicja Ola moj dzis tez tak pare razy sie rozwyl nagle, normalnie jak orzy szczepieniu, az czerwony caly. W ogole od powrotu z Polski (18maja) to juz nie jest ten aniolek co poprzednio, taki jest jekliwy maruda, mniej przybiera, slabiej spi. Normalnie juz zaczynam nawet miec rozkminy czy on moze niedojedzony, eh taka bylam zadowolona ze tak ladnie rosl i .upa... Rob wczoraj wazyl tyle co Misia- 7080. Mierzy 66cm. Edytowane przez Zia_ Czas edycji: 2015-06-03 o 22:27 |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oglądałam przed chwilą zdjęcia w końcu..
Agata- piękna Alicja ![]() Kasia- Kamil słodziak ![]() Asia- uśmiałam się z bazy Misia królewna ![]() Daria- cudnie wyglądasz! ![]() Ola- Kubuś przystojniak
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2015-06-03 o 22:24 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w ktorym poscie jest Zdjecie Darii! Szukam 5razy i nei widze...
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ja dzisiaj Jule do spania zostawiłam w krótkim rękawie bo faktycznie coraz bardziej gorąco.
|
|
|
#370 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A wiecie ja w końcu też kupiłam i po wypiciu (dzisiaj) 2 łyków, wylałam - niedobre to. Brrrr Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mam pytanie: gdzie jest ten ślad po szczepieniu na gruźlicę, o którym piszecie, bo u J. nic nie widać ani na rączce ani na nóżce. |
||||||
|
|
|
|
#371 |
|
Rozeznanie
|
Zia edytowalam juz
Aga niech Tymciowi pójdzie na zdrowie ![]() Mały spi, a ja powalczylam z jego poplamionymi ubrankami, wywiesilam 2 pralki, naszukalam się w necie butkow na chrzest ale nic mi nie pasuje do tego ubranka póki co... I stwierdzilam ze idę spac... ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Wiec dobranoc
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#372 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny współczuję problemów z samochodami...u nas też ciągle coś ostatnio:/
Inco a które piłaś bo ja klasyczne też wylałam... A zapomniałam napisać że próbowałam ostatnio korzennego-niezłe. Na to nowe jeszcze nie trafiłam niestety. .. A u nas dziś zalatany dzień- rano wyczyściłam taras- przygotowany do naszego leżakowania a później do banku, w którym Mała nas...rała i później przebierałam ją w samochodzie pod tesco. ..szybko do lekarza na usg tarczycy, później po trampki dla Młodego i sobie kupiłam koszulkę...bo nie mam w czym wyjść w te upały żeby móc nakarmić na dworze tylko grzeje się w koszulach...poźniej do domu na obiad i przed szóstą jeszcze na spacer. ..nogi mi w d...włażą...Nie widzę zdjęć a nie mam już siły włączyć kompa...może jutro się uda...padam z nóg więc idę się kąpać i spać. Dobranoc
|
|
|
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
A i zapomniałam Wam napisać czym mój tż nasmarował dziś Małą jak zmieniał jej pieluszkę...kremem przeciwsłonecznym...Ślepo ta moja
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna mloda dobrze chociaz,ze to jej nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Karmienie nr 1 zaliczone. Kurde ale.jest gorąco w pokoju. Wczoraj spałam pod kołdra zimowa a dziś mam tylko poszewke do przykrycia.
|
|
|
|
|
#377 |
|
Konto usunięte
|
zia ładna waga
lui współczuję problemów z autem Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Zia, fajna waga
Wegielek padlam z Twojego męża! U nas cyc nr 1. ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Eee ja tam lubię karmi klasyczne
|
|
|
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jest chore! Jak nie kundel,to papugi! Zaczęły tak skrzeczec, że mnie obudziły. Na szczęście Tymek dostał smoka,włączylam szumisia i zasnął dalej Na mnie to raczej nie działa....Kurde juz nie zasne.jak się tak raz obudze :-( to jest koniec! Buuuu
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
U nas też gorąco . Młoda spała w rampersie i skarpetkach.
A i znowu dzisiaj ciumkala cycka w nocy ponad dwie godz ale przynajmniej zjadła zastój :-PTeraz dostała drugiego i mam nadzieje ze zajmie się nim do 9.00 to i ja pospie
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu od 5 na nogach... Prosze o reanimacje
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Samochody temat rzeka.my mamy fajnego mechanika z polecenia. Nie jest mega drogi i nie wymienia czegoś jak nie trzeba. W zeszłym roku w samochody włożyłem z 4:'( @):- tysiące a męża auto jeszcze nie jest do końca ogarnięte ale moje to igła.
My już nie śpimy z młodą. Jeść mi się chce
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
Padam na twarz. Młoda przez pół nocy budziła się co pół godziny na jedzenie.
|
|
|
|
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
u nas jak zwykle - 2 pobudki
Kasia, Tutti współczuje nocek ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- wiecie jaka wkurzona jestem na szukanie mieszkania! jak daje właściciel to zaraz nieaktualne (chodzi o takie co cena w porządku i stan dobry), więc napisałam do agencji i k... co? wszytskie nieaktualne a te co są aktualne to wyglądaja tak, że nie mogę zdjęć oglądać przy jedzeniu.... jakieś tureckie dywany, meblościanki i kafelki w kiblach w kolrze świnskiego różu - normalnie aż mnie pociąga ja chce już kupić ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Agata - śliczne zdjęcie ten motyl z lamaze to duzy jest!!! ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Kawał chłopa z Kamilka śliczna pościel
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Hej my też już od 5 na nogach
![]() widzę, że na tapecie samochody. U nas na szczęście nic się nie psuje, ale Tż dba o niego chyba bardziej niż o mnie Tym bardziej, że tak każdy psioczy na bmw, że się psuje i że części są drogie a my już mamy drugie i jest gitara Chciałam się pochwalić, że u nas wczoraj kupa, sama samiutka w pampersie ![]() I dzisiaj rano to samo Nie wiem teraz czego to zasługa.. czy dyni z ziemniakiem czy może herbatki rumiankowej- wypił wczoraj całą szklankę I jeszcze muszę pochwalić mojego szkraba- wyeliminowaliśmy już całkiem glukozę w piciu. Bo pisałam Wam, że tylko tak wypije cokolwiek. A teraz leci z samą wodą albo właśnie herbatką ![]() Widziałam fotki- każda jedna śliczna! Mamy dzisiaj gości, wejdę pewnie później dopiero, wieczorem, miłego dnia Aggo_di dziękuję za priv, będę miała wolną chwilę to odpiszę
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
ledwo na oczy widzę
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przysnęłam,ale głodny Tymek obudził się na jedzenie :-D. Ale wrzuciłam go do lozka i je na lezaco cały szczęśliwy,
Za oknem słońce plus mega wiatr. Czy u nas nie może być gorąco jak u was?? :-(
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Aga uroki mieszkania nad morzem. też wczoraj jak wyszłam to bardzo wiało.
a teraz w słońcu widzę że 36 stopni
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Madzia, Kasiulka, Tutti, Ilonka współczuje nocek ![]() Tutti, może jej się pić chciało.. Hmm U nas noc super. Słyszę, że u nas tez wieje :/ grrr ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Ilonka, brawo dla Szymka
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co dziś będziemy robić.chce gdzieś pojechać.. Do mojej mamy się nie wybieram bo napisała ze ma zielone gluty.. Może do zoo..nie wiem.. M jeszcze śpi i znając życie wstanie o11 i tyle będzie z tego dnia..później zadzwoni T ze ma jej coś zrobić a ja nie chce tam jechać dziś .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

Takie turlanie
od Agi to ukradłam
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i jeszcze nie zadzwoni do Tz ze jednak nie jest zrobione , tz nigdy nie może się do niego dodzwonić i jeździ po pracy tramwajem na drugi koniec miasta , dowiaduje ssię ze auto będzie na jutro wieczór i wraca tramwajem do nas kolejna godzinę. Skutek jest taki ze jak wychodzi to jesteśmy z mmłodą w pizamie i jak wraca to tez jesteśmy w ppizamie. 

a później do banku, w którym Mała nas...rała i później przebierałam ją w samochodzie pod tesco. ..szybko do lekarza na usg tarczycy, później po trampki dla Młodego i sobie kupiłam koszulkę...bo nie mam w czym wyjść w te upały żeby móc nakarmić na dworze tylko grzeje się w koszulach...poźniej do domu na obiad i przed szóstą jeszcze na spacer. ..nogi mi w d...włażą...