|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33
Młynek do kawy. Chodzi o to, że pije kawę z kawiarki. Więc młynek nie musi być jakiś super wypas jak do ekspresu? Co polecacie? Najlepiej z netu. Coś porządnego.
Wyciśnięte z jeżynki |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale mam problem z paryżem.
![]() |
#364 |
Konto usunięte
|
A jakie typy grzywek są teraz "w modzie"? Idę do fryzjera we wtorek, grzywkę robię na pewno (chcę przysłonić wysokie czoło) i nie wiem o co prosić fryzjerkę.
Manicure japoński - robi ktoś? Warto, poprawia stan paznokci? Jak często trzeba powtarzać i ile mniej więcej trwa jego wykonanie? (chciałabym robić samodzielnie w domu) |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miało mi się to trzymać jakoś długo (3-4tygodnie?) a już po tygodniu nie widziałam żadnej różnicy. ale może to wina, że byłam z grupona i odwalili mi fuszerkę. a trwało to z 30-40 minut.
![]() |
#366 |
Konto usunięte
|
Ja mam i robię, rzadko bo rzadko (nudzi mnie to, bo to żmudna robota), ale naprawdę działa
![]() ![]() Jeden zabieg nic nie zadziała, musi być seria, a już najlepsze efekty są jak się będzie stosować przez cały czas, aż do odrośnięcia całej płytki. Ale już po kilku zabiegach paznokcie są zdecydowanie mocniejsze. Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2016-01-03 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jeden zabieg nic nie zadziała, musi być seria, a już najlepsze efekty są jak się będzie stosować przez cały czas, aż do odrośnięcia całej płytki. Ale już po kilku zabiegach paznokcie są zdecydowanie mocniejsze.[/QUOTE] Hmm, muszę rozważyć w takim razie ![]() W mojej pracy niemile widziane są pomalowane paznokcie. Z drugiej strony warunki są niekorzystne dla paznokci i lepiej to znoszą jak są zabezpieczone lakierem. Myślałam, że może ten japoński byłby jakimś kompromisem. Askawtn ile płaciłaś za zestaw do manicure? Jak nie kupić jakiejś podróbki? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- grzywka prosta: najwygodniejsza, ale najbardziej upierdliwa w utrzymaniu (trzeba podcinać chociaż raz na miesiąc, bo jest niewygodnie, jak wchodzi w oczy) i nie nadaje się do każdego typu włosów - osoby z kręconymi będą musiały zaprzyjaźnić się z prostownicą, a u osób z rzadkimi włosami wygląda dość mizernie. można podcinać samodzielnie, ale to wymaga odpowiedniej ręki i skilla ![]() - grzywka skośna: nie trzeba podcinać tak często, ale po osiągnięciu pewnych długości zaczyna włazić w oczy i wchodzi człowiekowi w nawyk tzn "zarzucanie" grzywą. nosiłam taką, jak zapuszczałam grzywkę, żeby wrócić do zwykłego przedziałku Inne rodzaje mi nie przychodzą do głowy. W sumie jeśli masz wątpliwości, to pamiętaj, że w razie niezadowolenia z prostej można od razu zrobić skośną, a ze skośnej prostą po lekkim zapuszczeniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Przyczajenie
|
Kupiłam koszulkę na allegro. Niestety sprzedawca pomylił się i wysłał zły rozmiar. Koszt wysyłki wynosił 14 zł. Niby niewiele, ale muszę tą koszulkę odesłać, czyli pewnie następne przynajmniej 10 zł.
Czy wypada prosić, aby sprzedawca zwrócił chociaż jeden koszt wysyłki?
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, wystawiłam sobie pościel na mróz bo coś mi się zapamiętało, że mróz wybija jakieś paskudztwo, które może tam na nas czyhać, roztocza, czy inne licho? Coś pokręciłam, czy faktycznie może to być wskazane takie wietrzenie na mrozie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wyczytałam, to roztocza giną w okolicach - 18 stopni, więc jeszcze jest trochę za ciepło (przynajmniej u mnie)
![]()
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Latem możesz stosować ten sam trik, bo temperatury powyżej 40 stopni też są dla nich zabójcze- pościel na balkon w samo południe i nie trzeba nawet prać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
Jaką kurtkę zimową polecacie? Dużo spaceruje szybkim tempem, długie trasy więc zależy mi, żeby była lekka i żebym się w niej nie zgrzala
![]() ![]() Wysłano z Tapatalk
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Konto usunięte
|
Czy możecie powiedzieć parę słów o tym jak zachowywać się na siłowni? Zamierzam się zapisać, ale nigdy nie byłam i boje się, że wszyscy będą się na mnie gapili jak na ufo.
co mam ze sobą zabrać? jaki strój (stanik, buty)? czy urządzenia, które tam są są proste w obsłudze? jak najlepiej ćwiczyć i na czym, żeby dało efekt, a żebym nie zeszła na zawał? w karnecie są też jakieś pasy wibracyjne, jak się z tego korzysta i czy to coś daje? Sory za te żenujące pytania ale nigdy nie byłam i serio nie wiem jak się zachowywać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Konto usunięte
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;53997235]Czy możecie powiedzieć parę słów o tym jak zachowywać się na siłowni? Zamierzam się zapisać, ale nigdy nie byłam i boje się, że wszyscy będą się na mnie gapili jak na ufo.
co mam ze sobą zabrać? jaki strój (stanik, buty)? czy urządzenia, które tam są są proste w obsłudze? jak najlepiej ćwiczyć i na czym, żeby dało efekt, a żebym nie zeszła na zawał? w karnecie są też jakieś pasy wibracyjne, jak się z tego korzysta i czy to coś daje? Sory za te żenujące pytania ale nigdy nie byłam i serio nie wiem jak się zachowywać. ![]() koniecznie wodę, buty na zmianę - najlepiej jakieś leciutkie, stanik sportowy, luźną koszulkę, spodenki/leginsy/dresy. ręcznik. ja najbardziej lubiłam ćwiczyć na rowerkach, i ramiona/brzuch. Do tego ja uwielbiam salki fitness, gdzie są ciężarki, sztangi, gumy itd. i przede wszystkim jak czegoś nie wiesz -PYTAJ. możesz sobie niezłej biedy narobić jak się źle zabierzesz za ćwiczenia. Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2016-01-04 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Konto usunięte
|
Jeśli masz duży biust to na odpowiednie podtrzymanie - czy pierśi są dobrze ułożone, nie skaczą od pępka do brody, ale też nie są ściśnięte do bólu. Nie mogą być ani zbyt mocno uciśnięte ani zbyt lekko.
Ja mam mały i mam dwa staniki, oba z moodoo (11,90 teraz). Jeden jest do tańca na rurze, XS i mocno mi ściska biust, ale właśnie to mi potrzebne, ale do lekkich - średnich ćwiczeń na siłowni (bo ciężkich nie lubię) mam s która nie jest luźna ale też nie ściska mocno. Aha i na razie nie szarp się na drogie marki - nike, adidas, reebok. To duży wydatek, a musisz sama dojść do tego jaki poziom obcisłości, materiału ci pasuje ![]() Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2016-01-04 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sorki, nie mogę, jakiejś głupawki od tego mrożenia roztoczy dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swój zestaw kompletowałam sama na ezebrze i wybrałam wtedy to co chciałam i jakie kolory chciałam
![]() |
#386 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
wrzuciłam w post link do zestawu- 3 lakiery semilac (kolory do wyboru), baza i top tez semilac, lampa UV 36W, cleaner, aceton, pilniki, blok i tak dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuje dobry krem. Ogólnie mam cerę mieszana, ale chyba przez mrozy i ogrzewanie zrobiła mi się pustynia na twarzy. Może być nawet jakiś droższy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Konto usunięte
|
Zależy czy chcesz mieć manicure na długo i czy odrosty ci nie przeszkadzają. Semilac trzyma mi się długo i kiepsko ściąga, no i przez to są spore odrosty. Ja jeden manicure mam około 10-14 dni i po tym czasie mam 3 mm odrostu. Semilac się niefajnie ściąga - trzeba skrobac i piłować, długo trzymać aceton. Top mają świetny - piękny połysk. Wg mnie lepiej kompletowac samemu. Baza cosmetics zone ściąga się fajnie, platami, nie trzeba skrobac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Jakie polecacie darmowe strony do oglądania filmów online oprócz cda i zalukaj?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;53997235]Czy możecie powiedzieć parę słów o tym jak zachowywać się na siłowni? Zamierzam się zapisać, ale nigdy nie byłam i boje się, że wszyscy będą się na mnie gapili jak na ufo.
co mam ze sobą zabrać? jaki strój (stanik, buty)? czy urządzenia, które tam są są proste w obsłudze? jak najlepiej ćwiczyć i na czym, żeby dało efekt, a żebym nie zeszła na zawał? w karnecie są też jakieś pasy wibracyjne, jak się z tego korzysta i czy to coś daje? Sory za te żenujące pytania ale nigdy nie byłam i serio nie wiem jak się zachowywać. ![]() Strój po prostu sportowy, wygodny ![]() jesli chodzi o obsługę maszyn, to najlepiej wykup sobie jeden trening z trenerem (jesli masz taką możliwość). Niektóre maszyny są niby proste, ale jak będziesz się nieumiejętnie obchodzić, to możesz sobie zrobić krzywdę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.