![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: STARACZKI z In Vitro/ IUI 2016
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Poprostu źle zapamiętałam grafik, a byłam w pracy nie mogłam sprawdzić.
Po 5. dniu jest usg i nie ma wpisanej dalszej dawki menopuru moze dlatego tak skojarzyłam ze to na koniec zastrzyków. Moj błąd, prosze o pokutę i rozgrzeszenie ![]()
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja przynajmniej mialam czas na porzadki w domu, ale ilez mozna sprzatac. Na szczescie mam netflixa ![]() ![]() Moze Ciebie cos wciagnelo ostatnio? Lubie cos na pograniczu thrilleru/horroru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Ja tez netfixa mecze
![]() Zerknij na Stranger things (choc nie możliwe ze nie widziałaś). Rewelacyjny Narcos. Kompletnie wpadłam w Outlander. Taki romantic przygodowy- zakochana jestem!! Świetna Nowa Ania (z zielonego wzgórza) Dark- sam tytuł mowi ze mroczny ![]() mindhunter fajny bo na faktach, ale trochę wolny. Gorące and Grace tez na prawdzie. House of cards- oczywiście Świetne dwa pierwsze sezony Orange Is the new Black Jesli oglądałaś Breaking Bad to zerknij na better call saul- choc to zupełnie inny gatunek. To serial nie dla każdego. Suits i mega przystojny Harvey Specter Teraz odpalilam Reign, jak narazie jest ok. Nastepny bedzie unabomber. Sis hajta sie w lipcu wiec dzis pol dnia spędziliśmy na wybieraniu piosenek ![]() ![]()
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Wlasnie dzis czegos szukalam ale nic mnie nie wciagnelo takze skorzystam z twoich proppzycji. Stranger things oczywiscie widzialam, ale juz nie ogladam nowego sezonu.
Przygotowania do slubu to taki fajny czas ![]() Malzon wyciagnal mnie na crossfit, a ja dawno nie cwiczylam I chyba troche przegielam, pewnie jutro nie wstanę... ale to cudownie odmóżdża |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Mnie największe bóle poćwiczeniowe dopadają dwa dni pózniej. To jest takie śmieszne jak nie mozna na kibelku usiąść
![]() Był czas ze bardzo mocno trenowałam z wolnym ciężarem. Super sprawa, swietnie sie czułam i bardzo dobrze wyglądałam, strasznie mi tego brakuje. Jak tylko przestałam ćwiczyć, przytyłam bo kocham słodycze :/
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do tego na tych anty czuje sie jak balon I ciagle boli mnie glowa ![]() A jak jest u Ciebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Tez nigdy nie brałam, czekam na skutki uboczne. Dzis dopiero czwarty dzien, nic nie zauważyłam. Moze tak zostanie
![]()
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie przez przypadek spotkała mnie miła niespodzianka w aptece. zamiast zapłacić za leki ok 2tys zapłaciłam polowe tego
![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Tez bym chciala taka niespodzianke
![]() Moje koszmarne bole glowy na szczescie minely. Planujemy dokonczyc remont mieszkania I wkrecilam sie w programy o metamorfozach :-D nawet mam wszystko juz zaprojektowane w programie :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Kupilam najpierw sam menopur, myśląc ze to całość. Kiedy okazało sie ze to nie wszystko, dokupiłem reszte na która dostałam 90% zniżki ponieważ... wydałam na tyle duzo wczesniej (na menopur) zeby na taka zniżkę sie załapać!! Gdybym wzięła wszytsko razem od razu, zapłaciłabym całą całość
![]() ![]() My tez właśnie lekko zmieniliśmy wystrój, nowa narożna kanapa (którą złożyłam sama w 90% ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
O rany niesamowite! To mozesz zaszalec za reszte sumy :-D
Bujany fotel to moje marzenie niestety nie mam na to miejsca. My bedziemy przenosic kuchnie do salonu, zeby zrobic dodatkowy pokoj, albo na biuro albo.... ![]() Kurcze mam wrazenie ze po moim ostatnim pasmie nieszczesc nie moze sie nie udac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Reszta sumy.. nie znam tego pojęcia odkąd niechcący miesiąc temu wyrwałam mężowi jedynkę i jest w trakcie dość długiego procesu zakładania implantu ktory kosztuje niewiele mnie niz ivf :/
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
Wspolczuje wiem jakie to przezycia I pieniadze.
Udalo mi sie znalezc pokoj na wyjazd w polowie ceny hotelu ![]() Za to mialam dostac wiecej godzin w pracy I nie udalo sie a teraz to nie znajde juz nowego etatu :-( no to jeszcze tylko 2 tygodnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Jaki wyjazd??? Romantyczny??
![]()
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
Haha bardzo romantyczny! :-D my wyjezdzamy na ivf I musimy tam zostac na prawie 2 tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa Hahaha Nooo bardziej romantycznie sie nie da
![]()
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
hahhaha no taki tam urlop :-D Na szczescie maz bedzie mogl pracowac czesc czasu zdalnie wiec nie pomrzemy z glodu :-D a maja takie pyszne piwo I smazony ser :-D a za bardzo nie poimprezujemy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, chciałam się przywitać
![]() Żałuję,że znalazłam ten wątek dopiero teraz, ale jestem po 1,5 roku walki z niepłodnością, jednej IUI czego efektem jest 5 miesięczny bąbel w brzuchu,który teraz fika koziołki. Jeżeli nie macie nic przeciwko,to trochę Was poczytam. Wesprę dobrym słowem jeśli będzie potrzeba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A co Wam było że nie udawało sie naturalnie?? Wielkie gratulacje!! Tym bardziej że moj lekarz powiedział, że zaczyna sie odchodzić od IUI ponieważ ma niezadowalające efekty. Jak sie czujesz?? Ciąża nie.. ciąży?? ![]()
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyobraź sobie moja minę jak się okazało po 1 zabiegu,że przed terminem miesiączki mam 2 kreski na teście... Dopóki nie zobaczyłam bety,to byłam pewna,że to resztki pregnylu (miałam podane 10tys.jednostek) 9 testów mnie nie przekonało,że jest inaczej ![]() Przez pierwsze 2 miesiące walczyłam z zespołem hiperstymulacji lewego jajnika,która podbijały hormony ciążowe, miałam torbiele po 7,8 i 6 cm, potem krwawienia, 3 tyg na patologii ciąży z powodu poronienia zagrażającego, potem pojedyncze epizody plamień, spowodowane najprawdopodobniej polipem doczesnowy,który zrobił mi się już w ciąży... Teraz kończę 20 tydzień, za tydzień mam USG połówkowe i powoli zaczynam się cieszyć ciążą. Niestety uczuciem,które mi towarzyszy od początku to strach,lęk o to żeby się za bardzo nie przywiązać... Ale staram się myśleć tylko pozytywnie, że na USG usłyszymy,że dzidziuś jest całkowicie zdrowy i już tylko będę się śmiać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Hiperstymulacja to cos o czym bardzo często słyszę przy ivf. Oczywiście zostałam o tym poinformowana, ale nie wiedziałam, że moze to nieść ze soba az takie skutki.
Nie dziwie sie ze sie martwisz. Ale jesli przetrwaliscie do połówkowego to bedzie juz tylko lepiej- zobaczysz ![]() I śmiało zaczniecie wybierać imiona ![]()
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście nie do zdracia! Uważam,że każda powinna mieć wykuty pomnik z brązu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Poważnie?? Nie czuje sie godna podziwu 🤔 to kolejny etap w drodze do posiadania gówniaczka, nic wiecej.
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stymulacja,punkcja,transf er,hiperstymulacje... Wiem jakie to obciążenie dla organizmu. Trzymam za Was wszystkie kciuki!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Dzięękuujeeemyyyy
![]()
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
Marmoladka Tobie tez wykujemy pomnik
![]() Ja sie boje hiperstymulacji bardzo ![]() Powiedzcie, bo czytalam ze mozna temu zapobiegac pijac duzo wody I byc na bialkowej diecie. Czy macie jakies informacje na ten temat? Pic wtedy szejki bialkowe czy jak? Czy aby na pewno to zdrowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
To dobrze, myslalam ze juz lekka hiperstymulacja = odlozenie transferu
Leki na prolaktyne akurat mam Izotonik taki dla sportowcow? Od kiedy to pic I ile razy dziennie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.