|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biura Podróży
Cytat:
hej. ja wlasnie skonczyla praktyke w biurze ScAN hOLIDAY !!super biuro!! ![]() co do wyjazdów egzotycznych to np. oferta TUI - mają wyjazdy na Dominikanę , Seszele , Mauritius , Malediwy ( jednak tydzien na takie miejsce -chyba nie jest najlepszym pomyslem - wyjdzie na pewno drogo, wiec warto dolozyc do 2 tyg )
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
A może orientuje sie ktoś, czy jest jakaś zasadnicza różnica pomiędzy biurem podróży Bratniak, Foster i Oskar? Konkretnie chodzi mi o Chorwację
![]() ![]() ![]() A tak jako off- topic to chciałabym się zapytać czy 80 euro za 9 śniadań i obiadokolacji na Chorwacji to dużo czy się opłaca? Tak dla osoby, która raczej niewiele je ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
zbieram informacje na temat biura podrozy Oskar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie też coś szperam, ale nie mogę nic konkretnego znaleźć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Przyczajenie
|
Właśnie wróciłam z wycieczki z biurem podróży Oscar do Chorwacji. Było super poza tym że podróż do trwała znacznie dłużej niż powiedziano nam w biurze, kwatera nie była zła tylko w podwórku budynku w którym mieszkaliśmy był plac budowy i nie było mowy o zamianie pokoju, rezydent nasz był beznadziejny pojęcie kultury osobistej było mu zupełnie obce, był człowiekiem nie odpowiedzialnym (kiedy była konieczność zawiezienia jednego z uczestników wycieczki na pogotowie to polecił nam taksówkę!!!!!), nie posiadał nawet dostatecznej wiedzy na temat miejscowość w której się znajdujemy i na temat tego co warto zwiedzić i zobaczyć i jak w takie miejsca dojechać.Ale najbardziej rozwalające były teksty w stylu:"Pokoje nie są drogie więc nie mają Państwo co narzekać" i "To trzeba było nie wykupywać tych wczasów!"-to się w głowie nie mieści. W ostatnim dniu (i to wydaje się być praktyką Oscara) o godzinie 9 rano kazano nam się wykwaterować i do godziny 20 czekać na walizkach na autokar. Wyznaczono nam jeden malutki pokoik gdzie można było złożyć bagaże i się wykąpać (zimna woda).
Ci którzy wybierają się do Chorwacji do szczególnie do Makarskiej na ulicę Splitską 41 niech to rozważą. Człowiek ten (p. Michał) jest tragiczny i potrafi zepsuć krwi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
Znowu ja
![]() ![]() KamaO gdybyś przypadkiem tu zajrzała to bardzo liczę na Ciebie ;-) BTW jakie miejscowości na Krecie są imprezowe i raczej większe niż mniejsze? ![]() Edytowane przez *Pinacolada* Czas edycji: 2007-07-03 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Ja co prawda na Krecie nie byłam, ale wybieram się w tym roku i trochę się już naczytałam
![]() Jeżeli chodzi o opłaty lotniskowe, to wynoszą 190-240 zł. Zależy od biura i od lotniska, z którego będziesz wylatywać. Z lokalnego jest czasem dopłata ok. 45 zł. A obowiązkowe ubezpieczenie to 39-60 zł/tydzień. ![]()
![]() |
#370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#371 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a co proponujecię jeśli chodzi o Maroko? Na 7-9 dni w połowie października, 6000 pln za 2 os. Generalnie hotel blisko plaży, ale też blisko miasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Już zaklepane!
![]() Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego hotelu? A lecimy z biurem Exim Tours.
![]() |
#373 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kto mi poleci jakies biuro z ktorego moge pojechac na wczasy za granice tak do 1200zl za osobe ale z wyzywieniem? przegladam i przegladam i strasznie drogie sa teraz wycieczki
![]() juz obojetne mi jest gdzie bylebym mogla odpaczac i zeby bylo cieplo
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
Mam do was prośbę. Chcemy po ślubie się gdzieś wybrać, ale nie mamy jeszcze pomysłu. Ja chciałabym gdzieś za granicę, ale to koszt niestety. Macie może jakieś linki bądź pomysły, czy też sprawdzone biura podróży???? Chcielibyśmy 7 dni wycieczki a żeby się zamknąć z kosztami w 2000zł. Jakieś last minute albo coś. Pomóżcie proszę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i drink/ piwo gratis
![]() |
![]() |
#376 |
Przyczajenie
|
Witam! Chcialabym sie dowiedziec czegos na temat wroclawskich biur pozdrozy. Czy ktos moglby mi cos polecic? wazne, by bylo sprawdzone i niedrogie
![]() ![]() Aha i a propos Tunezji... jaka miejscowosc powinnam wybrac zeby nie zanudzic sie na smierc? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja lece z itaki www.itaka.pl wszystko zalatwialam telefonicznie, wylot z wrocka. Ale czy wszystko bedzie ok powiem doipiero po powrocie, ale poszperalam troche w internecie i nic zlego na ich temat nie znalazlam. Warto czekac na obnizenie cen. Nam sie udalo. mielismy wypatrzony hotel za 1100, i tak cena kilka doni sie trzymala az wieczorkiem moj chlopak zaczal szukac a tu niespodzianka cena spadla do 800 zl ( za 2 tyg samolotem z wrocka, tylko bez jedzonka). Wlasnie popatrzylam na ceny innych ofert to zaluje ze nie poczekalam ![]() Do turcji i tunezji tez maja fajne oferty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#379 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jomico@wp.pl gg 8494435 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
a ma ktos jakies informacje na temat biura easytour z cieszyna? wybieram z tym biurem do chorwacji do hotelu medena
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Przyczajenie
|
A ja wlasnie zarezerowalam sobie Turcje za 1190zl z Agencji Gawatur (biuro pozdrozy Pegas Touristik). Jade jutro o 3:05 rano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
Ja korzystałem kilka razy z rainbow tours i polecam wszystkim>porządna organizacja i naprawde ciekawe wycieczki. Jak ktoś szuka ciekawego wyjazdu niech obczaj http://www.rainbowtours.pl/.No ale jednak fajne sobie czasem samemu zorganizować wyjazd.Ahoj przygodo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Ja z czystym sumieniem polecam Exim Tours. Byliśmy w tym roku na Krecie z tego biura i naprawdę nie było się do czego przyczepić
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
parę dni temu wróciłam z Egiptu byliśmy z Triadą i pomimo naszych obaw byliśmy miło zaskoczeni, także polecam Triadę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Przyczajenie
|
jakie biuro polecicie na wczasy w Egipcie?? Mysle o Scan Holiday
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
La Moderatoiure
|
Wyżej w poście pisała o tym Madziorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
ja byłam ze Scan Holiday na Krecie, naprawdę jestem bardzo zadowolona, organizacja, hotel, rezydenci, wszystko naprawdę okej
![]()
![]() |
#388 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
La Moderatoiure
|
No Triada nie jest tania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
zastanawiam sie na biurem Pegaz (to z Tarnowskich Gór?), jak było, jesteś zadowolona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.