![]() |
#361 | ||
celebriti
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
Ja jestem przezroczysta aż niebieska
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
celebriti
|
No napiszcie jak nauczyliście nocnika !!!! Proszę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Taaa dla mnie to tez tajemnica wszechswiata którą tez chetnie poznam
![]()
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Musiałam kupić pieluchy 5. Nie wiem o co chodzi,ale odkąd wtedy kupiłam jedną paczkę dad, pampki wystarczają na noc na styk.. Często jak się obudzi, nie zmienię pieluchy na juz to przesikana.. Miałyśmy 4+..
Zrobiłam sobie pierwsze hybrydy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- My próbowaliśmy z nocnikiem, alw M nie chce, więc nic na sile. Probuje co jakis czas. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Groszko zartujesz? Jej. Cynamon moglabym jesc i jesc. We wszystkim. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Tak kocham cynamon, ze nawet sklepy cynamonowe pokochalam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Konto usunięte
|
Indu moje chujaszki nic a nic nie napisaly o problemach !!!!
Cytat:
Nie pamietam, moze podczas porodu coś podpisywałam? Bo potem juz nie. A właśnie szukałam w książeczce bo chciałam zobaczyć w ktorej dobie był szczepiony K. I zaczelam przeglądać ta książeczkę i nie dość ze wpisali mi jakis śmiesznie krotki czas porodu to jeszcze nic a nic o tych problemach z ulewaniem i zabraniem małego na sale adaptacyjna Konrada sadzam tylko na kupę albo na siku jak sam mi przyniesie nocnik wiec nie pomoge Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Mam taka zgage ze spac nie moge ;((( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
celebriti
|
Szuuu ale czy w związku z tym ( ze jak sadze podejrzewasz jakieś powikłania czy nieodpowiednie procedury) teraz jeszcze macie problemy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie kochana, teraz jest już ok, tylko teraz jak planuję drugie dziecko dopiero zaczelam czytać o różnych rzeczach i otwieram oczy na to jak ja się ☠☠☠☠☠☠☠etami, gowienkami typu ubranka czy wózek zajmowałam a olałam ważne rzeczy Wiesz, ja pracowałam w szpitalu i moja wiara w lekarzy i medycynę była niezłomna ![]() Juz teraz nie chodzi mi stricte o Konrada ale o drugie dziecko, nie o to co mogłam czy nie mogłam zrobić bo czasu nie cofnę i nie będę sie o nic obwiniała ale jeśli jest jakaś rzecz ktora moge zrobić przy drugim dziecku ....... Wiesz to takie rzeczy począwszy od małych jak to co Ci kiedyś pisałam o Twoim poście na blogu dot kąpieli dzieci w tym naturalnym mydle aż po teraz jak Fartuch pisze o odroczeniu na jakis czas szczepionek. Chce być mądrzejsza :P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Ej u mnie to samo druga noc z rzedu :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Szuuu napisz więcej o czym myślisz bo ja też zaczynam coraz bardziej się tym interesować.
Co prawda nie mogę narzekać na mój szpital bo pytali o wszystko,tz był przy małej cały czas,jak nie zszywali to L mierzyli i wazyli a później lezalysmy razem ok 1.5h bo już było późno. Później ja zabrali. Ale teraz też nie wiem czy będę szvzepila 2 dziecko. A i boję się ze nie dojadę do mojego szpitala tylko wyląduje w którymś z.moich w mieście :/ Kurna mam gardło zdarte ze ledwo mówię. Jak to mówicie -spawanie zolcią jest za☠☠☠iste;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Masija dlaczego nie chcesz szczepic drugiego dziecka.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jak wypije dwie butle w nocy jest luz, ale jak trzy to przesikane wszystko. No i 5 nosi ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- A drugiego dziecka tez nie chce szczepić. Tzn chce ale.duzo pozniej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Czyli to jakieś zbiorowe sikanie.
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Myślałam że to wina Piżamek, że nie trzymają Pampersa, i zsuwa się.. Ale w body jest to.samo.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
U nas M tez się przesikuje jak dostanie butle w nocy, w 90% przypadków. Zastanawiam się czy też nie przejść na rozm 5.
Jak chcecie poszukam wam niemiecki kalendarz szczepień, tutaj pierwsze, oprócz rota, jest jak dziecko ma 3 miesiące, a jeśli nie idzie do przedszkola to mmr pierwszą dawkę odkładają do 15 mies. M dopiero miał we wrześniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem tez czy drugi raz bym szczepiła a na pewno czy tak szybko Cytat:
Cytat:
Cytat:
My już szóstki mamy Wasz kalendarz mi sie podoba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Tylko nie odbierajcie mnie jak oszołoma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Szuu a Konrad jest na bierzaco teraz? Ze szczepieniami? Ja od marca nie szczepie.
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Pierwszej dobie jest chyba gruzlica co?
![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po marsylskim naczytalam sie o kastylijskim (albo kastylskim, nie pamiętam) i tego używamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Wtajemniczenie
|
Szuuu M gruźlicę dostał przed samym wyjściem do domu.
Ja prócz gruźlicy wszystkie mam z dużym opóźnieniem. Pierwsze obowiązkowe dostał jakoś w 8 msc. Drugie chyba w 13 msc. Teraz czekamy na 3 dawkę obowiązkowych ale to chyba dopiero w styczniu jak tz będzie w domu bo za tydz wyjeżdża na obóz potem od razu drugi obóz i wróci jakoś przed świętami. Na święta nie chce go szczepić bo nie wiem jak zareaguje. wiec najwcześniej ten styczeń dopiero. Mi się nie spieszy z tym szczerze mówiąc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Z Zojka chyba tak samo zrobię tylko chyba nie podpisze zgody na gruźlicę w szpitalu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja chyba zle napisalam. Mi goske zabrali ale nie tak na jakis dlugi czas. Wyjeli ja, pokazali i zabrali. W tym czasie mnie szyli a ja myslalam ze musze zadzwonic po tz. Wywiezli do pooperacyjnej a tz juz czekal tam z goska. I razrm zesmy siedzieli fam ze 2 czy 3 godziny. Potem mnie zawiezli do sali a goske na noc do noworodkow.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.