Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-08, 09:52   #3871
martynqsia
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Hm... Niestety jeśli chodzi o prezenty to muszą być praktyczne! Nie wiem co jest fajnego w praktycznych prezentach, ale jak na razie pokupowałam mnóstwo kubków, powywoływałam zdjęcia (robię z nich album), wypaliłam najbardziej obciachowe zdjęcia na płycie robiąc "projekt x". Były już perfumy,ramki ze zdjęciami, kominek zapachowy z olejkami, olejki do masażu, maszynka do golenia i sama już nie wiem co jeszcze. Zbliża się termin kolejnego obdarowywania- urodziny A skoro ma być praktycznie- niech będzie Torba sportowa na jakieś bambetle na siłownię albo wyjazd na weekend powinna wywołać uśmiech I już się zastanawiam nad kolejnym...
martynqsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 23:25   #3872
k4rotk4
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez zzzielona Pokaż wiadomość
Dla mnie kupno prezentu dla mojego lubego to istny horror! Nienawidzę tego robić :P.

Mój mężczyzna jest informatykiem i lubi raczej praktyczne prezenty, dlatego szydzi z różnego rodzaju kiczowatych prezentów.

Dlatego na swoje urodziny dostał ode mnie koszulkę z C&A. Była całkiem fajna. M. powiedział, że jest świetna, ale trochę nie w jego stylu. Zawiózł ją do domu pod pretekstem prania i już do niego nie wróciła. Na Święta zaś dostał ode mnie fajną składankę Love Songs. Nie wiem ile godzin spędziłam w sklepach, żeby w końcu się na to zdecydować... Płyt oczywiście nie słucha, bo są fajne, ale nie w jego typie, więc to po prostu leży na półce i się kurzy...

W tym roku zaś na jego urodziny kupiłam mu po prostu... opiekacz do chleba! Czyli ten toster z wyskakującymi chlebkami. Oczywiście niby z braku czasu jeszcze go nie podłączył do prądu, ale teraz mamusia zapakowała mu mnóstwo chleba, więc pewnie będzie sobie robił grzanki na jakieś śniadanie czy coś takiego. Sądzę, że to był raczej udany prezent, bo raczej nie będzie stał bezsensownie na półce i się kurzył.

Kolejny prezentowy problem będę miała dopiero na Święta. Teraz to ja już nie mam pojęcia co będę mogła mu kupić... :P
Mój TŻ też jest informatykiem, i jakoś nigdy mu nic z tej dziedziny nie kupiłam po prostu dla mnie to czarna magia i nie chce strzelić jakiegoś głupstwa
Ale rozważam zakup pendriva jakiegoś takieg 8 giga, albo 16

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 16:00   #3873
oOoLeNka3
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Jak większość z Was tutaj obecnych mam problem z kupnem prezentu dla swego lubego..pomózcie mi błagam.Bo mi mózg już wysycha.nie mam pojecia co ja moge kupic. Jestesmy ze soba 7 mies. Ja jak do tej pory kupialm mu tylko prezent na walentynki.bylo to serduszko ktoro przelamalismy razem i on ma jedna polowke a ja druga.Ja od niego dostalam misia,kwaiaty,itd.Co ja jemu na urodziny moge kupic? Interesuje sie prawie wszystkim.Lubi sluchac muzyki,jezdzic rowerem,przesiadywac przed kompem. pomocy.
oOoLeNka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 16:03   #3874
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oOoLeNka3 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jak większość z Was tutaj obecnych mam problem z kupnem prezentu dla swego lubego..pomózcie mi błagam.Bo mi mózg już wysycha.nie mam pojecia co ja moge kupic. Jestesmy ze soba 7 mies. Ja jak do tej pory kupialm mu tylko prezent na walentynki.bylo to serduszko ktoro przelamalismy razem i on ma jedna polowke a ja druga.Ja od niego dostalam misia,kwaiaty,itd.Co ja jemu na urodziny moge kupic? Interesuje sie prawie wszystkim.Lubi sluchac muzyki,jezdzic rowerem,przesiadywac przed kompem. pomocy.
po pierwsze, masz CAŁY wątek o prezentach, skoro twój tż interesuje się wszystkim to masz duże pole do popisu. Więc wysil się trochę, i przeczytaj parę stron a na pewno coś znajdziesz.
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 16:06   #3875
oOoLeNka3
Przyczajenie

o to chodzi ze czytalam juz tyyyle stron na ten temat i niczego ciekawego nie znalazlam..;/ wiekszosc mowi o kubkach.mooze pomysle nad tym..
oOoLeNka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 19:23   #3876
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oOoLeNka3 Pokaż wiadomość
o to chodzi ze czytalam juz tyyyle stron na ten temat i niczego ciekawego nie znalazlam..;/ wiekszosc mowi o kubkach.mooze pomysle nad tym..
No nie przesadzaj Owszem jest sporo wypowiedzi o romantycznych kubkach, poduszkach itp ale to jest tylko niewielka częśc tego wątku..
Skoro interesuje się sportem, przesiaduje przed komputerem i interesuje się prawie wszystkim to lista jest ogromna.
Książka
Gra komputerowa
Na rower taki specjalny licznik przejechanych kilometrów, badający tętno itd
Płyta lubianego zespołu
Uniwersalne prezenty jak:
Portfel
Perfumy
Zegarek
Jeśli nosi to coś z biżuterii typu łańcuszek bransoletkę czy nieśmiertelnik
Jakiś fajny T-shirt
Gadżet do pokoju jeśli lubi takie rzeczy
Coś zabawnego ze stron typu toys4boys
Porządny scyzoryk (bajer który większość facetów lubi )

To tak pierwsze co mi przyszło na myśl..

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 20:49   #3877
martynqsia
Raczkowanie

Właściwie to jeśli chodzi o listę prezentów były jeszcze poduchy, misio (bo twierdził, że boi się sam spać ), brelok przełamany na pół (ze mną) , i kilka gier komputerowych... I już mi pomysłów brak, może koszula skoro jest tak praktyczny?
Stary 2009-07-09, 21:30   #3878
Vampirria
Raczkowanie

Wybralabym cos z ministerstwa gadzetow-jest tam masa drobiazgow ktore faceci uwielbiaja np szczur do kompa w ksztalcie bmw
Vampirria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 08:28   #3879
aniolka
Zadomowienie

Dziewczynki,

Mój TŻ ma za 2 tyg urodzinki 26 I planuję zrobić mu tort (no dobra sernik na zimno ze świczuszkami) kupić szampana, zrobić obiadek, ozdobić jego pokoj balonami (mieszkamy razem, ale nie sami) , swieczkami i kupić do tego portfel i płytkę i moze cos jeszcze w zależności od ceny portfela. Prezenty zapakowac osobno i dawac w roznym czasie
A na koniec zawiązać mu oczka i zrobic striptiz z kokardką na szyji. Co o tym sądzicie?

Tylko proszę o radę..bo TŻ kończy pracę po 21, będzie w domku gdzies ok 21:45 i nie wiem czy lepiej juz przygotowac pokoj,zeby na stoliku stał szampan i tort ze świeczkami, czy lepiej dodatkowo zrobic jeszcze obiadek i dopiero po obiadku wejsc z tortem do pokoju. Tylko wlasnie nie wiem czy jest sens bawic się w gotowanie o tej godzinie.Co radzicie?
Ja TYLKO jestem wirtualna.
Nic nie mam wspólnego z aniołem

Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.
aniolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 18:16   #3880
CZekolada19
Rozeznanie

a czy któraś kobitka kupiła mysz w kształcie samochodu? jest wygodna, dobrze sie nią posluguje;>?
CZekolada19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:24   #3881
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolka Pokaż wiadomość
Dziewczynki,

Mój TŻ ma za 2 tyg urodzinki 26 I planuję zrobić mu tort (no dobra sernik na zimno ze świczuszkami) kupić szampana, zrobić obiadek, ozdobić jego pokoj balonami (mieszkamy razem, ale nie sami) , swieczkami i kupić do tego portfel i płytkę i moze cos jeszcze w zależności od ceny portfela. Prezenty zapakowac osobno i dawac w roznym czasie
A na koniec zawiązać mu oczka i zrobic striptiz z kokardką na szyji. Co o tym sądzicie?

Tylko proszę o radę..bo TŻ kończy pracę po 21, będzie w domku gdzies ok 21:45 i nie wiem czy lepiej juz przygotowac pokoj,zeby na stoliku stał szampan i tort ze świeczkami, czy lepiej dodatkowo zrobic jeszcze obiadek i dopiero po obiadku wejsc z tortem do pokoju. Tylko wlasnie nie wiem czy jest sens bawic się w gotowanie o tej godzinie.Co radzicie?

Z tym dawaniem prezentów w różnym czasie, co miałaś na myśli?
Np. jeden na wejście, a dwa następne po jakiejś godz. czy dwóch?
Jeśli tak, to może być to całkiem zaskakujący pomysł Tż będzie przekonany, że 1 prezent to 1 prezent, a tu nagleeee... Fajnie, fajnie
A co do jedzenia, to o tak późnej porze nie wiem czy jest sens gotowania obiadu... Lepszym rozwiązaniem jest jakaś szybka, lekka przekąska, a ewentualnie później tort

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 20:20   #3882
aniolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Z tym dawaniem prezentów w różnym czasie, co miałaś na myśli?
Np. jeden na wejście, a dwa następne po jakiejś godz. czy dwóch?
Jeśli tak, to może być to całkiem zaskakujący pomysł Tż będzie przekonany, że 1 prezent to 1 prezent, a tu nagleeee... Fajnie, fajnie
A co do jedzenia, to o tak późnej porze nie wiem czy jest sens gotowania obiadu... Lepszym rozwiązaniem jest jakaś szybka, lekka przekąska, a ewentualnie później tort
Dokładnie tak Jeden na początek a po jakimś czasie kolejny Własnie przemyslalam to i zrobie tak, ze tort bedzie juz czekac na mojego TŻ ze świeczuszkami w jego pokoju wraz z szampanem, a na stoliku będą dodatkowo wiosenne kanapeczki i lekka sałatka z kurczakiem i nie wiem co jeszcze - może masz jakiś pomysł na dodatkowe przekąski?

Stary 2009-07-11, 21:22   #3883
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
(...) a na stoliku będą dodatkowo wiosenne kanapeczki i lekka sałatka z kurczakiem i nie wiem co jeszcze - może masz jakiś pomysł na dodatkowe przekąski?
Polecam przejrzeć:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161441
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=349024
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=przek%B1ski
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=sa%B3atki

Może coś Ci się spodoba, pozdrawiam

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Stary 2009-07-11, 21:31   #3884
Ewcia17
Raczkowanie

Tutaj są bardzo oryginalne prezenty, ale do najtańszych nie należą
www.wyjatkowyprezent.pl
Ewcia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 21:42   #3885
aniolka
Zadomowienie

Ło dziękuje Jesteś kochana

Stary 2009-07-11, 22:02   #3886
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Ło dziękuje Jesteś kochana

Nie ma za co
Troszkę zadomowiłam się tutaj więc odpowiadam z chęcią
A tak ogólnie, co do przekąsek i innych większych dań, to polecam przejrzeć całe MG:

http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=37

Stary 2009-07-12, 09:48   #3887
jolab8619
Przyczajenie

Hejka dziękuje za super pomysły jesteście cudowne
jolab8619 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 09:52   #3888
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

chciałabym zafundowac mojemu facetowi jazde lamborghoni musze coś pomyśleć za rok ale by sie cieszył ojojoj

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

o i ten kierowca rajdowy to też byłoby coś
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 23:20   #3889
klaudynek
Przyczajenie

GG do klaudynek

czesc dziewczyny szukam prezentu dla mojego chlopaka. za miesiac wraca z zagranicy i naprawde nie mam zielonego pomyslu co moglabym mu kupic!!doradzcie cos!! jestesmy razem potora roku. Jacek kocha muzyke, jest DJ-jem. Uwielbia sport. Odemnie dostal juz mnustwo fajnych podkoszulek (poniewaz jestem zakupoholiczka łancuszek z literka mojego imienia, (i to polecam!! bardzo dobry prezen jezeli chlopakowi na Tobie bardzo zalezy!! napewno sie spodoba) perfumy i album z naszymi zdjeciami. Wszystkie fajne pomysly juz kompletnie mi sie wyczerpaly.
Jesli chodzi o to co moge wam jeszcze polecic to: wasze wsoplne zdjecie:P zamow sobie u fotografa zdjecie przerobione i wyciete jak puzzle!! slicznie sie to prezentuje. a mina chlopaka bezcenna jak zobaczy w prezencie paczke z puzzlami :P
Z gory dziekuje!!!
klaudynek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 23:30   #3890
watashi
Zadomowienie

Znając mojego to by pewnie stwierdził, ze nie jest "pedałem" zeby jak baba łańcuszki nosić
Było już mnóooostwo propozycji różnych prezentów. Przejrzyj chociaż kilka ostatnich stron a an pewno coś znajdziesz.
Chociaż jeśli się danow nie widzieliście myślę, że lepszy byłby jakiś mniej materialny prezent. Np wycieczka gdzieś razem na cały dzień Jeśli lubi sport to np wycieczka do parku adrenaliny czy coś w ym stylu.

Stary 2009-07-14, 08:27   #3891
martynqsia
Raczkowanie

watashi mój ma to samo swoją drogą z tym tortem - zrobiłam podobnie Wracając z pracy (niestety czasu nie było i trzeba było w konspiracji trzymać wszystko) kupiłam kostkę królewską i świeczkę- fontannę. Wbiłam świeczkę w kostkę, odpaliłam i weszłam do pokoju wrzeszcząc "wszystkiego najlepszego!". Wzruszenie - bezcenne
Stary 2009-07-14, 10:34   #3892
suzyyy
Raczkowanie

Też planuje upiec mojemu TŻ tort a do tego mam zamiar kupić mu koszule i jakiś fajny zestawik kosmetyków. Tylko zastanawiam sie czy koszula sie spodoba... no ale chyba zaryzykuje
suzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 10:57   #3893
kavvka
Rozeznanie

12 sierpnia urodzidzny mojego Kochanego TŻa
i znowu problem, jesteśmy ze sobą prawie 3 lata,i prezentów kilka dostał ode mnie..podusie z moim zdjęciem, szlafrok+ksiązka(jak to określił zestaw domatora :p ),prefumy, własnoręcznie wykonany świecznik zmasy solnej, zegarek,kubeczek z naszym zdjęciem...
Od roku mieszkamy razem....jak wróci z pracy planuje zrobić jakąś pyszna kolację przy świecach a oprócz tego kupić aktówkęnie wiem czy to dobry pomysł....jest już prrawie adwokatem to myślę że się przyda...teraz wszystkie wazne papiery nosi w torbie razem z laptopem...
Zastanawiam sie czy nie za poważny prezent bo z jednej strony ma poważny zawód a z drugiej miłośnik sportui pasjonat samochodów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 09:56   #3894
kapeluszka17
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to kapeluszka17

witam
24sierpnia - wspaniały dzien kiedy pierwszy raz powiedzial mi KOCHAM CIE
hmm...chcialabym mu sprezentowac jakiś prezencik
Myślalam o albumie z naszymi wspolnymi zdjeciami
Co o Tym myślicie?? Spodoba sie? Dała któraś cos takiego swojemu TŻ??
Mamy sporo wspolnych zdjec tak wiec zrobilabym kolekcje;p

A może macie jakieś inne prpozoycje?
No i naturalnie torcik napewno bedzie
Stary 2009-07-18, 18:23   #3895
tyska85
Raczkowanie

Ja na urodziny swojemu TŻ kupiłam srebrną blaszkę z pierwszą literką jego imienia a z tyłu wygrawerowałam swoją literkę no i oczywiście do tego srebrny łańcuszek.Nosi go od 4 lat i nigdy go nie zdejmuje
tyska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 22:47   #3896
Czarna14
Wtajemniczenie

Ja swojemu TŻ-towi na rocznicę dałam album z naszymi zdjęciami i dopisałam cytaty Ucieszył się bardzo
Stary 2009-07-19, 12:43   #3897
Pysia2222
Przyczajenie

Prezent:)

Witam was serdecznie Mam pewien problem i choc jest dosc banalny,to i tak prosze was o pomoc. Moj ukochany ma juz niedlugo imieniny i w zwiazku z tym nie mam pojecia, w jaki sposob go obdarowac. Chciałabym zeby to bylo cos wyjatkowego i zeby zatarlo sie na dlugo w jego pamieci. Probowalam go troche podpytac na ten temat i on powiedzial,ze nie wazne co to bedzie,bo jesli to bedzie ofiarowane z serca,to bedzie piekne i wyjatkowe. Mysłałam o napisaniu mu wiersza, co wy na to? Zaproponujcie mi cos.... Napewno bylyscie w podobnej sytuacji...
Pysia2222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 12:47   #3898
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: Prezent:)

Cytat:
Napisane przez Pysia2222 Pokaż wiadomość
Witam was serdecznie Mam pewien problem i choc jest dosc banalny,to i tak prosze was o pomoc. Moj ukochany ma juz niedlugo imieniny i w zwiazku z tym nie mam pojecia, w jaki sposob go obdarowac. Chciałabym zeby to bylo cos wyjatkowego i zeby zatarlo sie na dlugo w jego pamieci. Probowalam go troche podpytac na ten temat i on powiedzial,ze nie wazne co to bedzie,bo jesli to bedzie ofiarowane z serca,to bedzie piekne i wyjatkowe. Mysłałam o napisaniu mu wiersza, co wy na to? Zaproponujcie mi cos.... Napewno bylyscie w podobnej sytuacji...
wyszukiwarka,
jest całe podforum prezentowe

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 15:33   #3899
mgosiekm
Zadomowienie

Witam!
Nie wiedzialam zabardzo gdzie umiescic to pytanko, mam nadzieje ze dobrze trafilam
Pytanie dotyczy 30stych urodzin mojego narzeczonego, na prezent bedzie gps + dodatek album ze zdjeciami wywolanymi z kilku ostatnich miesiecy + kartka. Ale nie w tym rzecz, chodzi mi o jakis ladny i trafiajacy cytat / dedykacje ktora moglabym wypisac na przedzie albumu i stad moja prosba, moze znacie jakies ladne cytaty o szczesciu, milosci, urodzinach? Prosze o podpowiedz, dodam, ze przejrzalam wiele stron z zyczeniami ale to wierszyki- rymowanki rodem z przedszkola.
Najbardziej przypasowaly mi cytaty ze strony http://www.cytaty.info ale moze jeszcze mi cos podpowiecie...?
Pozdrawiam!

01.05.2010r

28.04.2011 Natalka

mgosiekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 16:03   #3900
watashi
Zadomowienie

Hm..mój chłopak ma teraz urodziny a dwa dni później mamy rocznicę zamiast kupować mu dwóch prezentów kupiłam jeden ale za to porządny. I teraz na urodziny chce mu dać jakiś skromny upominek (myślałam nad olejkiem do masażu i masażem oczywiście) Ale chciałabym zaaranżować jakoś cały wieczór. Przychodzę wtedy do niego. I oprócz tortu chciałabym przygotować coś do jedzenia jakieś przekąski itp. Problem jest taki że on nie je żadnych warzyw-.- a ja jestem semiwegetarianką i jem mnóstwo zieleniny. Dlatego nie mam pojęcia co przygotować A ponieważ muszę to wszystko do niego w torbie rzytachać to raczej nie może to być nic skomplikowanego. Macie jakieś pomysły na przekąski z jak najmniejszą ilością warzyw, które nadają się do pzegryzania podczas romantycznego wieczoru??

Edytowane przez watashi
Czas edycji: 2009-07-19 o 16:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości