Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-26, 08:35   #3871
Honcia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Właśnie, Silly - jesteś tu zawsze mile widziana! Pisz tak często jak masz ochotę, wesprzemy w chwilach kolek itd. i

Aaaa no miałam wcześniej odpisać odnośnie tego Petit Drillu, bo z tego co się orientuję, to on właśnie taki silny nie jest? Pediatra mówiła, że on jedynie łagodzi suchy kaszel

No niby 5 ml to dużo, ale moje dziecko akurat bez problemu to wypije

O kurczę, zdrówka dla Ignasia

Jak ja bym chciała móc chodzić w takich sukienkach...

Śliweczko
, jutro w C&A jest 25% zniżki na wszystkie rzeczy, może tam coś sobie upatrzysz? Ja już mam linki przyszykowane, oczywiście większość rzeczy dla Marysi
Ooo! Popaczę co tam ciekawego mają dzięki za cynka

A dlaczego nie mozesz nosić takich rzeczy?? Mnie się bufet do niczego nie mieści ale Ty chyba jesteś bardziej proporcjonalna
Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Dodzwoniłam się do przychodni dosyć szybko. Cud normalnie.
Jedziemy na 12.
No i dzisiaj starszaki mają urlopek od basenu. Iga wniebowzięta

Honciu zakochałam się w tej spódnicy w maki Chyba podjadę dzisiaj po południu do orsaya poprzymierzać

australia dzięki za cynk
Fajnie, ze rak szybko się dodzwoniłaś oby to była niegroźna trzydniówka albo ząbki
A spódnice w maki są zawsze piękne

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 08:57   #3872
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Ooo! Popaczę co tam ciekawego mają dzięki za cynka

A dlaczego nie mozesz nosić takich rzeczy?? Mnie się bufet do niczego nie mieści ale Ty chyba jesteś bardziej proporcjonalna

Fajnie, ze rak szybko się dodzwoniłaś oby to była niegroźna trzydniówka albo ząbki
A spódnice w maki są zawsze piękne
A proszę bardzo

Te fajne sukienki z reguły są długości przed kolano, a ja mam hmm nieładne uda i powinnam nosić takie do kolan co najmniej żeby tych udźców nie było widać

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

MariaFrancesca Co u Was?
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 09:19   #3873
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
A proszę bardzo

Te fajne sukienki z reguły są długości przed kolano, a ja mam hmm nieładne uda i powinnam nosić takie do kolan co najmniej żeby tych udźców nie było widać

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

MariaFrancesca Co u Was?
A to chyba, że tak zawsze coś...

Stary 2017-04-26, 09:23   #3874
201711281320
Konto usunięte

Australia ja akurat też wolę długość do kolan,ew. troszkę krótsza. W takiej do połowy uda bym się już źle czuła.

W c&a ta mi wpadła w oko ale niestety najmniejsza 38. I do kolan jest australia http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-193555-1.html
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 09:29   #3875
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Australia ja akurat też wolę długość do kolan,ew. troszkę krótsza. W takiej do połowy uda bym się już źle czuła.

W c&a ta mi wpadła w oko ale niestety najmniejsza 38. I do kolan jest australia http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-193555-1.html
Bardzo ładna, ale ja tu z kolei ja bym musiała mieć ją z rękawkami, bo ramiona też mam nie teges Zawsze coś - tak jak Honcia przed chwilą napisała...
Stary 2017-04-26, 10:27   #3876
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:

Pięęękna i nie wiem czy się nie skuszę bo w czerwcu chrzcimy M to będzie jak znalazł.... I na wesele w sierpniu też się nada
Cytat:
Bardzo ładna, ale ja tu z kolei ja bym musiała mieć ją z rękawkami, bo ramiona też mam nie teges Zawsze coś - tak jak Honcia przed chwilą napisała...
Dlatego ja się niespecjalnie przejmuję bo na przykład ramiona też mam brzydkie ale nic na to nie poradzę więc jak się komuś nie podobają to niech nie patrzy

Stary 2017-04-26, 11:24   #3877
CarycaKatharina
Zadomowienie

Cytat:

Kumpela ją mierzyla. Będzie dobrze wyglądać na osobie z wcieciem w talii.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 11:25   #3878
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Pięęękna i nie wiem czy się nie skuszę bo w czerwcu chrzcimy M to będzie jak znalazł.... I na wesele w sierpniu też się nada

Dlatego ja się niespecjalnie przejmuję bo na przykład ramiona też mam brzydkie ale nic na to nie poradzę więc jak się komuś nie podobają to niech nie patrzy
Ja też mam w nosie co inni powiedzą, ale po kilku zdjęciach z imprez wszelakich już wiem co mogę nosić, a czego nie powinnam No tak sama dla siebie chcę zakryć to co trzeba. Zadziwiające, że przed lustrem nie zawsze widzę te wszystkie mankamenty, tylko dopiero na zdjęciach!
Stary 2017-04-26, 11:53   #3879
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarycaKatharina Pokaż wiadomość
Kumpela ją mierzyla. Będzie dobrze wyglądać na osobie z wcieciem w talii.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
To doooopa bo u mnie wcięcia ani widu ani słychu
Cytat:
Ja też mam w nosie co inni powiedzą, ale po kilku zdjęciach z imprez wszelakich już wiem co mogę nosić, a czego nie powinnam No tak sama dla siebie chcę zakryć to co trzeba. Zadziwiające, że przed lustrem nie zawsze widzę te wszystkie mankamenty, tylko dopiero na zdjęciach!
Oj zdjęcia to jest straszna rzecz!
My poprosiliśmy szwagra o takie pozowane fotki rodzinne ostatnio i jak je zobaczylam to miałam ochotę wszystkie skasować mam praktycznie okrągłą twarz i figurę hmmm jak pień drzewa, idealny walec

Stary 2017-04-26, 13:35   #3880
201711281320
Konto usunięte

Ignaś ma oskrzela czyste. Troszkę gardło zaczerwienione i dużo gęstego kataru. Nawet w kącikach oczu :-(
Dostaliśmy taki spray do nosa na rozrzedzenie go.
Jak gorączka nie minie do piątku to mamy przyjechać jeszcze raz przed tym weekendem. Mam też skierowanie na badanie krwi, moczu i crp ale poczekam z tym też do piątku.

Honcia jaki walec? Nie wierzę Masz duży biust ale pamiętam, że kiedyś pisałaś, że staniki pod biustem kupujesz na 65! Nie ściemniaj nam tu. Pewnie wyglądasz seksi jak Pamela!
Ja pod biustem mam 72 cm na wydechu! W biuście z 10 cm. więcej Jeszcze, bo karmię. jak przestanę to różnicy będzie ze 3 cm...

Ja tam bym znowu chętnie chciała mieć więcej tu i ówdzie Wg. mnie kobieta powinna być zaokrąglona w niektórych miejscach a nie koścista i płaska z przodu i z tyłu...
Stary 2017-04-26, 14:17   #3881
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:

acha miałam jeszcze agusi odpisać, że jak Ignacjo się budzi z płaczem to zwykle znaczy to, że chce jeszcze spać dalej. Matka leci wtedy z cycem i jest spanko od razu.[COLOR="Silver"]
Też o tym czytałam, ale kurcze czasem nawet ryczy po 2 h drzemce.. rano nigdy.. czy spi 30 minut czy 1,5. Ah te dzieci.. kto je tam rozumie

Cytat:
Tak patrzę teraz w te internety i już mi się w głowie kręci od jechania w dół i patrzenia na te ciuchy na allegro.
Spodobała mi się jedna sukienka ( pasowałby do niej mój czerwony żakiecik i czarne szpilki ) ale pewnie to będzie chińskie badziewie nadające się do kosza, bo kosztuje tylko 50 zł... I pasowałaby na komunię bo jest jasna i wiosenna...
Ooo tak ta jest piekna

Cytat:
Właśnie, Silly - jesteś tu zawsze mile widziana! Pisz tak często jak masz ochotę, wesprzemy w chwilach kolek itd. i

Aaaa no miałam wcześniej odpisać odnośnie tego Petit Drillu, bo z tego co się orientuję, to on właśnie taki silny nie jest? Pediatra mówiła, że on jedynie łagodzi suchy kaszel

No niby 5 ml to dużo, ale moje dziecko akurat bez problemu to wypije

O kurczę, zdrówka dla Ignasia

Jak ja bym chciała móc chodzić w takich sukienkach...

Śliweczko
, jutro w C&A jest 25% zniżki na wszystkie rzeczy, może tam coś sobie upatrzysz? Ja już mam linki przyszykowane, oczywiście większość rzeczy dla Marysi
Dzięki za cynk

Cytat:

Też śliczna!

Cytat:
Ignaś ma oskrzela czyste. Troszkę gardło zaczerwienione i dużo gęstego kataru. Nawet w kącikach oczu :-(
Jak gorączka nie minie do piątku to mamy przyjechać jeszcze raz przed tym weekendem. Mam też skierowanie na badanie krwi, moczu i crp ale poczekam z tym też do piątku.

Honcia jaki walec? Nie wierzę Masz duży biust ale pamiętam, że kiedyś pisałaś, że staniki pod biustem kupujesz na 65! Nie ściemniaj nam tu. Pewnie wyglądasz seksi jak Pamela!
Ja pod biustem mam 72 cm na wydechu! W biuście z 10 cm. więcej Jeszcze, bo karmię. jak przestanę to różnicy będzie ze 3 cm...

Ja tam bym znowu chętnie chciała mieć więcej tu i ówdzie Wg. mnie kobieta powinna być zaokrąglona w niektórych miejscach a nie koścista i płaska z przodu i z tyłu...
Ważne, że oskrzela czyste

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Jak wypada rozmiarówka z c&a względem pepco?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 14:20   #3882
201711281320
Konto usunięte

agusia chyba nieco większe są ubranka z c&a ale niewiele. Na pewno mniejsze niż w reserved czy H&M. Chyba że coś się zmieniło
Stary 2017-04-26, 14:24   #3883
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
agusia chyba nieco większe są ubranka z c&a ale niewiele. Na pewno mniejsze niż w reserved czy H&M. Chyba że coś się zmieniło
Dzięki
Stary 2017-04-26, 14:36   #3884
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
oooo, też tak mam kupiłam jakiś czas temu sukienkę na zalando z myślą o poprawinach na brata weselu. W lustrze się 3 dni oglądałam i było super W końcu proszę męża żeby mi zdjęcie zrobil to jeszcze siostre spytam czy oddać czy zostawić - jak te foty zobaczyłam to siostry nie musiałam pytać wielka gruba matrona z cycem, no masakra

spodobała mi się ta w c&a
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-193209-1.html
jak do jutra 42 nie zniknie to chyba kliknę, chociaz nie wiem co robić bo leci do mnia taka z hm:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...iemnoniebieski

Kiedy wróci wiosna???????? Prognoza na najbliższe dni nadal nie jest zachęcająca

Edytowane przez Paulinagm
Czas edycji: 2017-04-26 o 14:40
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 15:25   #3885
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

To dobrze, że oskrzela czyste. Gorączkuje w ciągu dnia? Może to trzydniówka? Ostatnio moda na nią

Cytat:
To doooopa bo u mnie wcięcia ani widu ani słychu

Oj zdjęcia to jest straszna rzecz!
My poprosiliśmy szwagra o takie pozowane fotki rodzinne ostatnio i jak je zobaczylam to miałam ochotę wszystkie skasować mam praktycznie okrągłą twarz i figurę hmmm jak pień drzewa, idealny walec
Walec mnie rozwalił

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
oooo, też tak mam kupiłam jakiś czas temu sukienkę na zalando z myślą o poprawinach na brata weselu. W lustrze się 3 dni oglądałam i było super W końcu proszę męża żeby mi zdjęcie zrobil to jeszcze siostre spytam czy oddać czy zostawić - jak te foty zobaczyłam to siostry nie musiałam pytać wielka gruba matrona z cycem, no masakra

jak do jutra 42 nie zniknie to chyba kliknę, chociaz nie wiem co robić bo leci do mnia taka z hm:

Kiedy wróci wiosna???????? Prognoza na najbliższe dni nadal nie jest zachęcająca
O widzisz, byłaś na tyle mądra żeby wcześniej zrobić, aj chyba też już tak będę robiła

Śliczne są te koronkowe sukienki! Niestety nie ma już 42, chyba, że jakimś cudem dorzucą jutro, może też bym wzięła

Też się zastanawiam gdzie ta wiosna, u nas cały dzień pada

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 16:06   #3886
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze, że oskrzela czyste oby w badaniach nic nie wyszło a gorączka nie wróciła

A moje rozmiary to niestety im niżej tym szerzej.... Zwężam się dopiero w kolanach
Cytat:

Dobry patent z tymi zdjęciami
Oby na Tobie granatowa koronkowa sukienka dobrze leżała, bo ja swoją ostatnio wywaliłam piękna była ale już raczej nie wrócę do rozmiaru 36

Stary 2017-04-26, 20:24   #3887
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silly78 Pokaż wiadomość
Hejka przepraszam ze znowu po osmiu miesiacach Wam sie wetne w watek, ale pochwale sie tylko i znikam
7 kwietnia 2017 przywitalam na swiecie swojego drugiego synka, byly drobne komplikacje ale juz wszystko dobrze, Hugo ma juz ponad dwa tygodnie, i nie liczac problemu z zaparciami ma sie swietnie, ja tez
Sliweczko, Australio, bardzo Wam dziekuje za pamiec, cieplo na sercu mi sie zrobilo
A Wam wszystkim gratuluje tak fajnego watku na poczekalni, tyle czasu uplynelo a Wy ciagle razem Szczesciary
Kochana ogromne gratulacje!!!-

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:05   #3888
Lena_Marlena
Rozeznanie

Aj ja nawet nie włączam tych linków z ciuchami bo jeszcze coś zamówie: P

Haha dziewczyny, jakie porównania figur: P
Ja też proporcjonalna nie jestem i dużo zostało do zrzucenia po ciąży ale nie mogę się zmobilizować ;( u mnie w cycach wiatr hula w każdej bluzce (noszę sławne 75B I to z push upem ), a niżej wszystko za ciasne. Ehh Life is brutal i sometimes kopas w dupas.

Lena_Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 21:15   #3889
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny za kciuki, póki co mąż się trzyma. Babcia w domu, karetka ją przywiozła. Nie udało im się jej postawić, babcia nie ma sił. Mamy dla niej zalatwione łóżko rehabilitacyjne i codziennie będzie przychodził rehabilitant. Fajnie sobie, zarabia, cóż. Trzeba się było uczyć a nie imprezowac 😂

Silly gratulacje! Piękne imię!

Sliweczka zdrowka dla Ignasia! Piękna ta sukienka w kwiatki 😍 koniecznie kup cos wesołego, ładna babka z Ciebie, figurę masz to ją pokaz! Jesteś sexi mama trójki dzieci, zasługujesz na nową kiece i masz wyglądać boosko! I szpile! Trudno, trochę pocierpisz i przejdzie 😜
W tej granatowej tez ci ładnie, w końcu fajnemu we wszystkim fajnie 😂 ale malo żywa ta kiecka. Komunia dziecka to czas kiedy mama musi wyglądać meega 😊
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 21:18   #3890
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Aj ja nawet nie włączam tych linków z ciuchami bo jeszcze coś zamówie: P

Haha dziewczyny, jakie porównania figur: P
Ja też proporcjonalna nie jestem i dużo zostało do zrzucenia po ciąży ale nie mogę się zmobilizować ;( u mnie w cycach wiatr hula w każdej bluzce (noszę sławne 75B I to z push upem ), a niżej wszystko za ciasne. Ehh Life is brutal i sometimes kopas w dupas.

...and in każdy corner czai się danger

Jakaś taka padnięta jestem, idę spać. Na dodatek dostałam okres dwa dni wcześniej, echhh, skończyły się cykle jak w zegarku czy co?
Stary 2017-04-27, 05:52   #3891
fiazo
Zakorzenienie

Hej ciężko mi się odnaleźć na interneetach. Jak kiedyś musiałam zajrzeć co jakiś czas tak teraz cały dzień potrafię nie odpalić.

U nas wyszedł kolejny ząbek, to już 7. Noce i dnie są przez to słabe

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 07:34   #3892
201711281320
Konto usunięte

Cześć!
Słaba noc na nami. Czekam z niecierpliwością na drzemkę.
Poszłam spać po północy i wtedy Ignaś zaczął jęczeć, popłakiwać i się wiercić. Potem cały czas siadał, jak go kładlam to mu się nos zatykał. Jeszcze przewijanie, sto razy cyc ibuprofen, bo gorączka wyskoczyła i o 3. jeszcze nie spałam. Potem oczywiście cyc w buzi musiał być do rana, a i tak jęczki.
Pobudka standardowo o 7...

Czekam na drzemkę.

fiazo gratki kolejnego ząbka! U nas ciągle tylko dwa.
Stary 2017-04-27, 09:05   #3893
agusiia69
Zakorzenienie

Dzień dobry

My dziś na 11 wybieramy się na rehabilitację. Dziś jest tak piękna pogoda, więc koło 15 spacer obowiązkowo
Stary 2017-04-27, 09:12   #3894
201711281320
Konto usunięte

Piękna pogoda? U nas leje, ciemno, buro i ponuro.
Stary 2017-04-27, 10:07   #3895
Lena_Marlena
Rozeznanie

U nas też do pięknej pogody daleko. ;(

Stary 2017-04-27, 10:40   #3896
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Fiazo fajnie, że już 7 ząbek wow. Szkoda tylko, ze Tomaszek daje popalić

Śliweczko współczuję olej dzisiaj wszystko i śpij z Ignasiem

U nas nic spokojna rano padal deszcz, ale bylyśmy w "przerwie między opadami" na spacerze w końcu nie wieje więc można wyjść a przy okazji posadziłam część pomidorów w tunelu i narwałam trochę rzodkiewki dajecie już dzieciakom? Wgl jak to podać, do rączki?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Pralka mi się spaliła
Kuź*wa!

Stary 2017-04-27, 11:09   #3897
Lena_Marlena
Rozeznanie

Honciu ja Dawalam już rzodkiewke na poczatku do rączki do ciumkania albo starta na tarce do czegoś ja F pierwsze warzywka jadł to się okazało ze nie lubi mdlych smaków i kalafior np był z rzodkiewka

Stary 2017-04-27, 11:12   #3898
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:

Śliczne są te koronkowe sukienki! Niestety nie ma już 42, chyba, że jakimś cudem dorzucą jutro, może też bym wzięła

Też się zastanawiam gdzie ta wiosna, u nas cały dzień pada
już jest, już jest, zamawiaj (edit - juz znów nie ma ) ja kliknęłam - brawo ja będę mieć dwie takie same sukienki no ale w ca zwroty za darmo w hm za 4 zł . Mam nadzieję, że chociaż w jednej będę dobrze wyglądać i chociaż jedna ze mną zostanie Fajna ta promka w ca, dzięki za cynk (nie pamiętam komu dziękuję. Skąd miałaś info na ten temat??? ) zamówiłam też TŻ kilka koszulek i skarpetki, a niech też coś ma

U mnie pogoda paskudna, czuje się jakbym dalej spała mimo ze już całkiem dawno wstałam. Krzyś marudny z rana strasznie, nie wiem o co bidulkowi chodzi, pewnie o zęby

Śliweczko współczuję nocy Dżanet Ci dobrze napisała - z taką figurą to nawet w worku na ziemniaki Ci ładnie ale kup sobie coś i pochwal się nam

Lena gratuluję samozaparcia - ja to ciągle w linki wchodzę i ciągle coś zamawiam, chyba już uzależnienie od tego siedzenia w domu... za dużo mam czasu na Krzysiowych drzemkach na wychowawczym odwyk obowiązkowy

Edytowane przez Paulinagm
Czas edycji: 2017-04-27 o 11:22
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 11:32   #3899
zullugula
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

U nas nic spokojna rano padal deszcz, ale bylyśmy w "przerwie między opadami" na spacerze w końcu nie wieje więc można wyjść a przy okazji posadziłam część pomidorów w tunelu i narwałam trochę rzodkiewki dajecie już dzieciakom? Wgl jak to podać, do rączki?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Pralka mi się spaliła
Kuź*wa!
Ja drobno kroję, daję do twarożku i na kanapkę. Całej jeszcze nie dawałam, nie wiem, czy 3 zęby wystarczą do pogryzienia ale może mam za mało wiary w możliwości swojego dziecka zazdroszczę własnych warzyw, może w następnym roku spróbuję pobawić się w ogrodnika.
Gorsze od spalenia pralki może być tylko spalenie zmywarki!
zullugula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-27, 12:03   #3900
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
już jest, już jest, zamawiaj (edit - juz znów nie ma ) ja kliknęłam - brawo ja będę mieć dwie takie same sukienki no ale w ca zwroty za darmo w hm za 4 zł . Mam nadzieję, że chociaż w jednej będę dobrze wyglądać i chociaż jedna ze mną zostanie Fajna ta promka w ca, dzięki za cynk (nie pamiętam komu dziękuję. Skąd miałaś info na ten temat??? ) zamówiłam też TŻ kilka koszulek i skarpetki, a niech też coś ma

U mnie pogoda paskudna, czuje się jakbym dalej spała mimo ze już całkiem dawno wstałam. Krzyś marudny z rana strasznie, nie wiem o co bidulkowi chodzi, pewnie o zęby

Śliweczko współczuję nocy Dżanet Ci dobrze napisała - z taką figurą to nawet w worku na ziemniaki Ci ładnie ale kup sobie coś i pochwal się nam

Lena gratuluję samozaparcia - ja to ciągle w linki wchodzę i ciągle coś zamawiam, chyba już uzależnienie od tego siedzenia w domu... za dużo mam czasu na Krzysiowych drzemkach na wychowawczym odwyk obowiązkowy
To ja, to ja, nie ma za co Info miałam z fanpage'a C&A na fejsie Kliknęłam zupełnie inną kieckę, rozmiar 40 - nie wiem czy w nią wejdę, ale jeśli nie, to będę miała super motywację do schudnięcia W ogóle to naklikałam rzeczy (głównie dla Marysi) za 300 zł - mąż mnie zmusił! Powiedział, że musimy jakoś wyglądać i sam wybrał sobie 2 t-shirty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości