![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 10!
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71844471]ale ja mam nie tylko przed okresem
![]() ![]() ![]() iść zawsze warto może akurat coś się wreszcie wyjaśni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit. Hola, hola, a teraz zagłębiłam się w stronę i tutaj podkładowych to jest pińćset....
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2017-03-13 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Postanowiłam ze dzis po ludzku obejrze serial bez przegladania w tle 5 stron w internecie i nadrabiania zaleglosci.
I tak oto obejrzałam ostatni odcinek Drugiej Szansy !Czy ktoras to oglada i jest rownie zażenowana jak ja ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3874 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Nie będę spojlerowac no ale !
Kurna kiedys lecieli Lekarze na Tvn .Pierwszy sezon byl super po czym z kazdym kolejnym scenarzystów poniosla mocno fantazja i tu chyba też sie tak dzieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, właśnie obejrzałam ![]() Cytat:
To chyba nie to co myślisz, chociaż zależy o czym myslisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Postaraj sie tez chodzic w wygodnych butach i najlepiej czesto zmieniac buty - nie chodzic codziennie w tych samych. Niestety lydki moga bolec od obcasow, bo noga jest w nich stale napieta. Ja mam duzy problem z napietymi lydkami, napinam je bardzo mocno jak po prostu chodze, nie tylko na obcasach. Gdy trenerka mnie masowala, krzyczalam z bolu. Zapytala, czy duzo biegam albo chodze na obcasach, bo mam potwornie napiete lydki, i kazala mi sie rolowac, co od tamtego czasu czesto robie i co bardzo mi pomaga. Kolejna metoda na bol miesni - przykladanie lodu (tylko tez nie za dlugo), skuteczna na silne zakwasy. Jesli masz przemeczone miesnie, moze pomoc. A jak nic nie pomoze, to oczywiscie lekarz, ktory stwierdzi czy to np. nie zylaki albo cos z kregoslupem. Lipstick, kuruj sie. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- Cytat:
![]() |
#3880 |
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Poszliśmy wczoraj spać o 20.00 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za stronke. Oczywiscie minimalna wiedze mam. Tylko zeby jeszcze to zrozumiec to tez potrzeba dobrego wytlumaczenia. A jak do tej pory nie znalazlam. A co do odp. Magic i sQ to w sumie moglam sie spodziewac takiej reakcji bo zawsze jak JA sie o cos zapytam to tylko najlepiej dogryzc itp. Nie jestescie ginekologami ale mamami tak wiec chyba wiecie cos wiecej. I ja nie pytalam czy mam torbiel bo mnie boli jajnik czy moze tez bolec podczas owualcji. To troche roznica. I wlasnie tak. Jak do tad nie insteresowalam sie zajsciem w ciaze. No nie wszyscy od razu musza. Nie pierwszy raz jest taka sytuacja. O co kolwiek bym nie zapytala doradzila. To albo nie jestem ginekomogiem, okulista itp, albo "masz internet". Przykro mi jedynie, ze tylko na moje pytania lub watpliwosci sa ostre reakcje ale jak juz ktos inny zapyta to normalnie odpisujecie. Nie wiem czym Wam zalazlam za skore ale widocznie lepiej jak sie nie odzywam. I dla mnie i dla Was. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Moderator
|
A w ogóle to chyba bierzemy psa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Dobry !
Cytat:
Dorosła kobieta a pomocy szuka na forum i to nie jednorazowo .Tyle sie trąbi o cytologii ,o badaniu piersi a Ty koedy ostatni raz mialas ? To ze ktos jest mamą nie oznacza ze ma fakulet z ginekologii. Pisalas nie raz ze masz nie rowne cykle ,ze okres raz na jakis czas ,a teraz to wiec chyba nadszedl czas zeby sie zbadac a nie gdybac co mi moze być. Nie kazdy musi sie interesować zajsciem w ciążę ale akurat tutaj nie ma nic do rzeczy. Za to kazda kobieta powinna znac swoj cykl by wybadac problem jak najwczesniej czego Ty nie znasz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3885 |
... choć nie Westwood
|
Aga,nikt nie bedzie bral odpowiedzialnosci za stawianie Ci diagnozy...
![]() |
#3886 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Aga nie obrażaj się ale dziewczyny mają racje bo np. ja czy Magic napisałybyśmy że tak, podczas owulacji bolał nas jajnik i Ty byś sobie pomyślała "a spoko czyli u mnie tez pewnie tak jest" i nie poszłabyś do lekarza to mogłabyś sobie tym zrobić krzywdę bo okazało by się że to jednak torbiel a wtedy mogłoby być za późno... Dziewczyny naprawdę nie chcą dla Ciebie źle. W sumie to tez się dziwie że po tylu razach co pisałaś ze masz problemy z regularnymi cyklami jeszcze nie poszukałaś lekarza i nie skonsultowałaś. Ja miałam cykle książkowe a i tak chodziłam regularnie na kontrolę, robiłam cytologie, badałam piersi. Teraz to nie mowie bo w ciąży to wizyty mam co rusz ale jeszcze przed staraniami, mimo ze mogłam pomyśleć "a na co mi to i głowę sobie zawracać, nic mi się nie dzieję" dbałam o to żeby wszystko było ok bo wiedziałam ze kiedyś w przyszłości będę chciała być mamą i chciałam uniknąć sytuacji których w swoim otoczeniu mam mnóstwo gdzie ludzie latami się starają o dziecko i nie mogą go mieć. A druga kwestia jest taka że chciałam dbać też o swoje zdrowie. Pomyśl o tym bo sama leczyłam torbiele i nie jedna z nas tutaj też i nie jest to błahostka na którą można machnąć ręką.
Wysłane za pomocą mTalk
#3888 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z lozka! Od wczoraj mam jakies zatrucie chyba... zoladek boli, w nocy goraczka, dreszcze, sen ktorego nie powstydzilby sie spielberg :p, troche mnie na mdlosci bierze, generalnie do kitu sie czuje. Ciekawe czy podobnie sie czuja kobiety w ciazy na poczatku wedrowki, bo jak tak to masakra :P
A o 5 mialam pobudke, sasiad zza sciany spiewal hymn amerykanski, cala noc mieli impreze, oszalec mozna. Istapp jak dlugo nosilas aparat, bo chyba krociutko? |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga ciałko żółte powstaje po owulacji. Tyle ci mogę powiedzieć bo to podstawowa wiedza. A co Cię boli i dlaczego to lekarz wyjaśni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
Mnie dziwi taka zasciankowosc pt "narazie nie chce miec dzieci to nie chodze do ginekologa".A pozniej płacz bo mam to i to a symptomy choroby mialam od roku.
Moja przyjaciolka jest taka mondra ze przez 3 lata nie interesowalo ją czemu nieregularny okres dopiero jak zaczęła sie potwornie czuc ppstanowila sie kompleksowo przebadać. Ma taką anemie ze daj ty panie spokoj.Jak zlapala zapalenie oskrzeli to dwa miesiące chorowała bo organizm był tak slaby ze odrzucal leki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga - marsz do lekarza a nie z taka przeszłościa ginekologiczną na forum pytac o diagnozę! od wyjasnienia czy to torbiel, ból owulacyjny czy omamy jest lekarz a nie my czy ktokolwiek inny w internecie. witam sie z pracy. Rano 25 minutowy spacerek przez łazienki i niby sie obudziłam,a le głowa zaczeła mnie bolec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Justuuuuuuuuuuus, czy Ty kupowalas sobie frezarke? Jesli tak to jaką? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiem zatem na pytanie: mnie owulacja nie boli. dziekuje ![]()
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty mi tu daj link co ja mam kupic: paznokcie mam miekkie, rozdwajaja sie i łąmia : dziekuje ![]()
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aga warto zdać sobie sprawę, że kwestia cykli nie dotyka tylko sprawy posiadania dziecka. Nie każda z nas je planuje, ale każda ma obowiązek się badać i posiadać podstawową wiedzę. Nikt nie da Ci porady przez internet, nawet jeśli któraś jest lekarzem - bo to jest nieetyczne. Dzień dobry. Poranek w biegu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam "Drugą szansę". Hmmmm. Takie to naciągane.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc wczoraj jak tę mingę zamowilam to spakowalam ostatniego reserved i troche zalando do zwrotu... zeby na to zarobic... w ogole! wyibrazcie sobie ze na starym mieszkaniu mialam internet.. jakies 60zł miesiecnzie wyjechalam do UK, czyli sie wyprowadzilam i przekazalam wszystko bratu...i przestalam sie interesowac we wrzesniu zadzownila firma widykacyjna ze od stycznia nie place internetu... do zaplaty jakies 400zł... okazalo sie ze mlody myslal ze ja rozwiazalam te umowe a on mial inny internet ... O_o wiec zaplacilam co trzeba i... olalam dalej temat... tzn czytanie jak ciezko zrezygnowac z umowy z ta firma mocno mnie zniechecilo... i wczoraj uznalam ze dobra zaplace kolejne "set" zlotych i rozwiaze umowe... zalogowalam sie (uprzednio dzwoniac na infolinie zeby podali mi moj login bo nie wiem jaki mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3900 |
na przekór do celu
|
Dzień dobry
![]() W temacie bólu jajnika nic nie pisałam, bo nie wiem co to jest ból jajnika. Nigdy mnie w tamtych okolicach nic nie bolało, tym bardziej podczas owulacji. Baa, długi czas okresy miałam bezbolesne. Także ten, żeby nie było, że zlałam pytanie - po prostu nie miałam co napisać. Idę dziś do księdza po zgodę na bycie chrzestną... Kurde, ciekawe czy tak bez problemu ją wydaje, nie wiem, czy mnie pamięta z jakiejś mszy...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.