Żony 2015 część 10! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-13, 20:47   #3871
existence
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 10!

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71844471]ale ja mam nie tylko przed okresem i właśnie charakterystycznie w dwóch miejscach. Także ten, trza iść do lekarza. Chociaż poczekam jeszcze jeden cykl, co może potrwać.... (dziś 45 dzień i końca nie widać)[/QUOTE]
iść zawsze warto może akurat coś się wreszcie wyjaśni ja zbadałam ogólnie sporo hormonów i teraz z wynikami się planuje do gin umówić al akurat mi dziwnie @ wypadła po 23 dniach a poprzednią miałam po 40 kilku więc...no
Stary 2017-03-13, 21:03   #3872
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
To miałeś ten co smaruje sie na wierzch. Spróbuj fundation
Sq ja kupuje na e-zebra lub jak w sf jest wyprzedaz
To takie? ma być mlecznobiałe? ja jak widzę to chyba miałam intensive therapy...a w ogóle to widzę, że opakowania teraz inne, chyba nazwy inne, bo te mi mało mówią... no ogólnie mam wrażenie, jakbym nailteka używała 100 lat temu i to zupełnie coś innego
Edit. Hola, hola, a teraz zagłębiłam się w stronę i tutaj podkładowych to jest pińćset....

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2017-03-13 o 21:05
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 22:04   #3873
MagicGirls
Zakorzenienie

Postanowiłam ze dzis po ludzku obejrze serial bez przegladania w tle 5 stron w internecie i nadrabiania zaleglosci.
I tak oto obejrzałam ostatni odcinek Drugiej Szansy !Czy ktoras to oglada i jest rownie zażenowana jak ja ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-03-13, 22:10   #3874
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Postanowiłam ze dzis po ludzku obejrze serial bez przegladania w tle 5 stron w internecie i nadrabiania zaleglosci.
I tak oto obejrzałam ostatni odcinek Drugiej Szansy !Czy ktoras to oglada i jest rownie zażenowana jak ja ?

Ja ale stosowalam ta pierwsza metoda i 5 stron w tle a potem włączyłam jednak orange is the new black wiec nie wiem o co chodzi jednak

45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 22:11   #3875
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:

Nie oglądałam, jutro nadrobie. Mam nadzieję, ze to nie to co mysle po zwiastunie odcinka...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 22:44   #3876
MagicGirls
Zakorzenienie

Nie będę spojlerowac no ale !

Kurna kiedys lecieli Lekarze na Tvn .Pierwszy sezon byl super po czym z kazdym kolejnym scenarzystów poniosla mocno fantazja i tu chyba też sie tak dzieje.

Stary 2017-03-13, 23:26   #3877
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Nie będę spojlerowac no ale !

Kurna kiedys lecieli Lekarze na Tvn .Pierwszy sezon byl super po czym z kazdym kolejnym scenarzystów poniosla mocno fantazja i tu chyba też sie tak dzieje.

Zgadzam się, właśnie obejrzałam

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Nie oglądałam, jutro nadrobie. Mam nadzieję, ze to nie to co mysle po zwiastunie odcinka...

To chyba nie to co myślisz, chociaż zależy o czym myslisz

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-14, 01:01   #3878
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Ja musze nadrobić jeszcze 1,5 odcinka
Stary 2017-03-14, 03:33   #3879
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Krolewna w takim razie bede szukac tego rolona 😁
Mnie lydki i stopy bola codziennie. Najbardziej wieczorem. Jak wiecej chodze to jeszcze bardziej bola wczoraj myslalam ze zdechne to taki dzwiny bol
Ja mam roller firmy Trigger Point, dokladnie taki: link. Jest rewelacyjny. Jest drogi, ale mam go juz ponad rok i czesto go uzywam, a nadal jest w idealnym stanie. Ale nawet najtansze styropianowe rollery przynosza spora ulge. Ogolnie szukaj hasla "foam roller" albo "walek do masazu". Im wiecej wypustek, tym masaz jest intensywniejszy, ale tez bolesniejszy. Ostrzegam, rolowanie boli. Ale przynosi potem niesamowita ulge. I jeszcze jedna uwaga: nie powinno sie dlugo rolowac jednego miesnia, max kilka minut na jedna partie ciala. Czasem nawet to jest wyzwaniem. Rozciaganie tez powinno pomoc, np. sieganie dlonmi do ziemi, stojac z prostymi nogami albo zadarcie przodu stopy na sciane, stojac pieta na podlodze i delikatne docisniecie ciala do sciany (powinnas to mocno czuc w lydce). Przy rozciaganiu z kolei wazne jest zeby to robic powoli i bardzo delikatnie, nic na sile. Najlepsze jest dlugie i powolne rozciaganie, ale szybki lekki stretching np. w pracy tez jest swietny (chocby po prostu zadarcie stopy na siebie, stojac lub siedzac, albo pokrecenie stopa).
Postaraj sie tez chodzic w wygodnych butach i najlepiej czesto zmieniac buty - nie chodzic codziennie w tych samych.
Niestety lydki moga bolec od obcasow, bo noga jest w nich stale napieta. Ja mam duzy problem z napietymi lydkami, napinam je bardzo mocno jak po prostu chodze, nie tylko na obcasach. Gdy trenerka mnie masowala, krzyczalam z bolu. Zapytala, czy duzo biegam albo chodze na obcasach, bo mam potwornie napiete lydki, i kazala mi sie rolowac, co od tamtego czasu czesto robie i co bardzo mi pomaga.
Kolejna metoda na bol miesni - przykladanie lodu (tylko tez nie za dlugo), skuteczna na silne zakwasy. Jesli masz przemeczone miesnie, moze pomoc.
A jak nic nie pomoze, to oczywiscie lekarz, ktory stwierdzi czy to np. nie zylaki albo cos z kregoslupem.

Lipstick, kuruj sie. Fajnie miec tak mila atmosfere w pracy, super trafilas.

---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ----------

Cytat:
Aha. I dzis mnie caly dzien boli prawy jajnik. Kiedys mialam na nim torbiel ale sie wchlonela bez lekow. Od jakiegos czasu znowu mnie pobolewa ale dzis wlasnie caly dzien. No i nie wiem czy to znowu torbi czy owulacja? Nie wiem. Wczoraj jak znalazlam wymiki z ostatniego badania usg to mialam wpis ze jajnik prawy z cialkiem zoltym czyli co to wgl oznacza? No sory ale nigdy mnie to nie interesowalam do tetaz kiedy juz w pryzszlosci planuje dzieci
Polecam rzucić okiem na tę stronkę: http://28dni.pl/pomoc/fazy_cyklu_a_objawy_plodnosci W bardzo prosty sposób jest tam opisany cykl menstruacyjny. Zdecydowanie warto mieć choć minimalną wiedzę na ten temat.
Stary 2017-03-14, 05:00   #3880
gr8ania
Moderator

Dzień dobry
Poszliśmy wczoraj spać o 20.00

Stary 2017-03-14, 05:29   #3881
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Ja mam roller firmy Trigger Point, dokladnie taki: link. Jest rewelacyjny. Jest drogi, ale mam go juz ponad rok i czesto go uzywam, a nadal jest w idealnym stanie. Ale nawet najtansze styropianowe rollery przynosza spora ulge. Ogolnie szukaj hasla "foam roller" albo "walek do masazu". Im wiecej wypustek, tym masaz jest intensywniejszy, ale tez bolesniejszy. Ostrzegam, rolowanie boli. Ale przynosi potem niesamowita ulge. I jeszcze jedna uwaga: nie powinno sie dlugo rolowac jednego miesnia, max kilka minut na jedna partie ciala. Czasem nawet to jest wyzwaniem. Rozciaganie tez powinno pomoc, np. sieganie dlonmi do ziemi, stojac z prostymi nogami albo zadarcie przodu stopy na sciane, stojac pieta na podlodze i delikatne docisniecie ciala do sciany (powinnas to mocno czuc w lydce). Przy rozciaganiu z kolei wazne jest zeby to robic powoli i bardzo delikatnie, nic na sile. Najlepsze jest dlugie i powolne rozciaganie, ale szybki lekki stretching np. w pracy tez jest swietny (chocby po prostu zadarcie stopy na siebie, stojac lub siedzac, albo pokrecenie stopa).
Postaraj sie tez chodzic w wygodnych butach i najlepiej czesto zmieniac buty - nie chodzic codziennie w tych samych.
Niestety lydki moga bolec od obcasow, bo noga jest w nich stale napieta. Ja mam duzy problem z napietymi lydkami, napinam je bardzo mocno jak po prostu chodze, nie tylko na obcasach. Gdy trenerka mnie masowala, krzyczalam z bolu. Zapytala, czy duzo biegam albo chodze na obcasach, bo mam potwornie napiete lydki, i kazala mi sie rolowac, co od tamtego czasu czesto robie i co bardzo mi pomaga.
Kolejna metoda na bol miesni - przykladanie lodu (tylko tez nie za dlugo), skuteczna na silne zakwasy. Jesli masz przemeczone miesnie, moze pomoc.
A jak nic nie pomoze, to oczywiscie lekarz, ktory stwierdzi czy to np. nie zylaki albo cos z kregoslupem.

[/COLOR]
Polecam rzucić okiem na tę stronkę: http://28dni.pl/pomoc/fazy_cyklu_a_objawy_plodnosci W bardzo prosty sposób jest tam opisany cykl menstruacyjny. Zdecydowanie warto mieć choć minimalną wiedzę na ten temat.
Mimo ze dorgi to sobie zakupie. Na pewno taniej niz masaze bo na to raz wydam 😁 zylaki... Mozliwe ze tez. Moja mama to ma a podobno sa dziedziczne.

Dziekuje za stronke. Oczywiscie minimalna wiedze mam. Tylko zeby jeszcze to zrozumiec to tez potrzeba dobrego wytlumaczenia. A jak do tej pory nie znalazlam.

A co do odp. Magic i sQ to w sumie moglam sie spodziewac takiej reakcji bo zawsze jak JA sie o cos zapytam to tylko najlepiej dogryzc itp. Nie jestescie ginekologami ale mamami tak wiec chyba wiecie cos wiecej. I ja nie pytalam czy mam torbiel bo mnie boli jajnik czy moze tez bolec podczas owualcji. To troche roznica. I wlasnie tak. Jak do tad nie insteresowalam sie zajsciem w ciaze. No nie wszyscy od razu musza.
Nie pierwszy raz jest taka sytuacja. O co kolwiek bym nie zapytala doradzila. To albo nie jestem ginekomogiem, okulista itp, albo "masz internet". Przykro mi jedynie, ze tylko na moje pytania lub watpliwosci sa ostre reakcje ale jak juz ktos inny zapyta to normalnie odpisujecie. Nie wiem czym Wam zalazlam za skore ale widocznie lepiej jak sie nie odzywam. I dla mnie i dla Was.
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-14, 05:59   #3882
gr8ania
Moderator

A w ogóle to chyba bierzemy psa musimy jeszcze tylko trochę ogarnąć podwórko i myślę że kwiecień/maj będzie u nas

Stary 2017-03-14, 06:19   #3883
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My też o podobnej porze
Cytat:
A w ogóle to chyba bierzemy psa musimy jeszcze tylko trochę ogarnąć podwórko i myślę że kwiecień/maj będzie u nas

Super my chcemy w przyszlym roku

Dzień dobry

asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 06:21   #3884
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry !

Cytat:
Dziekuje za stronke. Oczywiscie minimalna wiedze mam. Tylko zeby jeszcze to zrozumiec to tez potrzeba dobrego wytlumaczenia. A jak do tej pory nie znalazalam

A co do odp. Magic i sQ to w sumie moglam sie spodziewac takiej reakcji bo zawsze jak JA sie o cos zapytam to tylko najlepiej dogryzc itp. Nie jestescie ginekologami ale mamami tak wiec chyba wiecie cos wiecej. I ja nie pytalam czy mam torbiel bo mnie boli jajnik czy moze tez bolec podczas owualcji. To troche roznica. I wlasnie tak. Jak do tad nie insteresowalam sie zajsciem w ciaze. No nie wszyscy od razu musza.
Nie pierwszy raz jest taka sytuacja. O co kolwiek bym nie zapytala doradzila. To albo nie jestem ginekomogiem, okulista itp, albo "masz internet". Przykro mi jedynie, ze tylko na moje pytania lub watpliwosci sa ostre reakcje ale jak juz ktos inny zapyta to normalnie odpisujecie. Nie wiem czym Wam zalazlam za skore ale widocznie lepiej jak sie nie odzywam. I dla mnie i dla Was.
Aga a moze przestaniesz to traktować w kategorii "dogryzc" a zaczniesz brac do siebie te rady ?!
Dorosła kobieta a pomocy szuka na forum i to nie jednorazowo .Tyle sie trąbi o cytologii ,o badaniu piersi a Ty koedy ostatni raz mialas ?
To ze ktos jest mamą nie oznacza ze ma fakulet z ginekologii.
Pisalas nie raz ze masz nie rowne cykle ,ze okres raz na jakis czas ,a teraz to wiec chyba nadszedl czas zeby sie zbadac a nie gdybac co mi moze być.
Nie kazdy musi sie interesować zajsciem w ciążę ale akurat tutaj nie ma nic do rzeczy. Za to kazda kobieta powinna znac swoj cykl by wybadac problem jak najwczesniej czego Ty nie znasz.

Stary 2017-03-14, 07:07   #3885
Vivienne
... choć nie Westwood

Aga,nikt nie bedzie bral odpowiedzialnosci za stawianie Ci diagnozy...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 07:20   #3886
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry

Zazdrooooo

45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 07:25   #3887
ania9o
Zakorzenienie

Aga nie obrażaj się ale dziewczyny mają racje bo np. ja czy Magic napisałybyśmy że tak, podczas owulacji bolał nas jajnik i Ty byś sobie pomyślała "a spoko czyli u mnie tez pewnie tak jest" i nie poszłabyś do lekarza to mogłabyś sobie tym zrobić krzywdę bo okazało by się że to jednak torbiel a wtedy mogłoby być za późno... Dziewczyny naprawdę nie chcą dla Ciebie źle. W sumie to tez się dziwie że po tylu razach co pisałaś ze masz problemy z regularnymi cyklami jeszcze nie poszukałaś lekarza i nie skonsultowałaś. Ja miałam cykle książkowe a i tak chodziłam regularnie na kontrolę, robiłam cytologie, badałam piersi. Teraz to nie mowie bo w ciąży to wizyty mam co rusz ale jeszcze przed staraniami, mimo ze mogłam pomyśleć "a na co mi to i głowę sobie zawracać, nic mi się nie dzieję" dbałam o to żeby wszystko było ok bo wiedziałam ze kiedyś w przyszłości będę chciała być mamą i chciałam uniknąć sytuacji których w swoim otoczeniu mam mnóstwo gdzie ludzie latami się starają o dziecko i nie mogą go mieć. A druga kwestia jest taka że chciałam dbać też o swoje zdrowie. Pomyśl o tym bo sama leczyłam torbiele i nie jedna z nas tutaj też i nie jest to błahostka na którą można machnąć ręką.

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 07:30   #3888
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Witam sie z lozka! Od wczoraj mam jakies zatrucie chyba... zoladek boli, w nocy goraczka, dreszcze, sen ktorego nie powstydzilby sie spielberg :p, troche mnie na mdlosci bierze, generalnie do kitu sie czuje. Ciekawe czy podobnie sie czuja kobiety w ciazy na poczatku wedrowki, bo jak tak to masakra :P

A o 5 mialam pobudke, sasiad zza sciany spiewal hymn amerykanski, cala noc mieli impreze, oszalec mozna.

Istapp jak dlugo nosilas aparat, bo chyba krociutko?
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 07:34   #3889
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:

Mam zamiar jak Franek zaśnie.
Aga ciałko żółte powstaje po owulacji. Tyle ci mogę powiedzieć bo to podstawowa wiedza. A co Cię boli i dlaczego to lekarz wyjaśni.

zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-14, 07:40   #3890
MagicGirls
Zakorzenienie

Mnie dziwi taka zasciankowosc pt "narazie nie chce miec dzieci to nie chodze do ginekologa".A pozniej płacz bo mam to i to a symptomy choroby mialam od roku.
Moja przyjaciolka jest taka mondra ze przez 3 lata nie interesowalo ją czemu nieregularny okres dopiero jak zaczęła sie potwornie czuc ppstanowila sie kompleksowo przebadać. Ma taką anemie ze daj ty panie spokoj.Jak zlapala zapalenie oskrzeli to dwa miesiące chorowała bo organizm był tak slaby ze odrzucal leki

Stary 2017-03-14, 07:44   #3891
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:

moze nadrobie wieczorem - wczoraj oglądałam ostatnie dwa ale to było przed emisją wczorajszego więc znów mam jeden w plecy ;p

Aga - marsz do lekarza a nie z taka przeszłościa ginekologiczną na forum pytac o diagnozę! od wyjasnienia czy to torbiel, ból owulacyjny czy omamy jest lekarz a nie my czy ktokolwiek inny w internecie.

witam sie z pracy. Rano 25 minutowy spacerek przez łazienki i niby sie obudziłam,a le głowa zaczeła mnie bolec

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 08:03   #3892
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Witam sie z lozka! Od wczoraj mam jakies zatrucie chyba... zoladek boli, w nocy goraczka, dreszcze, sen ktorego nie powstydzilby sie spielberg :p, troche mnie na mdlosci bierze, generalnie do kitu sie czuje. Ciekawe czy podobnie sie czuja kobiety w ciazy na poczatku wedrowki, bo jak tak to masakra

A o 5 mialam pobudke, sasiad zza sciany spiewal hymn amerykanski, cala noc mieli impreze, oszalec mozna.

Istapp jak dlugo nosilas aparat, bo chyba krociutko?
Rok i miesiąc

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Justuuuuuuuuuuus, czy Ty kupowalas sobie frezarke? Jesli tak to jaką?

Stary 2017-03-14, 08:20   #3893
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
To takie? ma być mlecznobiałe? ja jak widzę to chyba miałam intensive therapy...a w ogóle to widzę, że opakowania teraz inne, chyba nazwy inne, bo te mi mało mówią... no ogólnie mam wrażenie, jakbym nailteka używała 100 lat temu i to zupełnie coś innego
Edit. Hola, hola, a teraz zagłębiłam się w stronę i tutaj podkładowych to jest pińćset....
Madzia, bo masz podkladowa do różnych problemów do cienkich jest II, do twardych a kruchych III, do naprawde z problemami jest extra. Poczytaj o tym ktory masz typ i pod to wybierz odzywke ja mam extra bo mam bardzo slabe paznokcie

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 08:29   #3894
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

z calym szacunkiem ale prosze mnie nie wrzucac do worka pt "jestem matką, to wiem" to raz, a dwa z Twojej wiadomosci jakos nie wywnioskowałąm ze pytanie brzmi "czy to bol owulacyjny??"
odpowiem zatem na pytanie: mnie owulacja nie boli. dziekuje
Stary 2017-03-14, 08:34   #3895
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, bo masz podkladowa do różnych problemów do cienkich jest II, do twardych a kruchych III, do naprawde z problemami jest extra. Poczytaj o tym ktory masz typ i pod to wybierz odzywke ja mam extra bo mam bardzo slabe paznokcie
kurde jednym okiem poczytalam...
Ty mi tu daj link co ja mam kupic: paznokcie mam miekkie, rozdwajaja sie i łąmia :

dziekuje
Stary 2017-03-14, 08:48   #3896
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
kurde jednym okiem poczytalam...
Ty mi tu daj link co ja mam kupic: paznokcie mam miekkie, rozdwajaja sie i łąmia :

dziekuje
To II albo extra ja mam ten sam problem i zarowno 2 jak i extra pomogly tylko kup odrazu zestaw fundation i ten nawierzchniowy. Bezbarwny mozna nakladac na kolor ja polecam! A jak cos odchodzi to nie czekaj jak odpadnie tylko zmyj i na nowo nakladaj 4 tyg i zobaczysz mega poprawę!

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 08:49   #3897
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:

Nie oglądałam tego ostatniego, ale i tak ten sezon, do tej pory, wydaje mi się średni.
Cytat:

Super!

Aga warto zdać sobie sprawę, że kwestia cykli nie dotyka tylko sprawy posiadania dziecka. Nie każda z nas je planuje, ale każda ma obowiązek się badać i posiadać podstawową wiedzę. Nikt nie da Ci porady przez internet, nawet jeśli któraś jest lekarzem - bo to jest nieetyczne.

Dzień dobry. Poranek w biegu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-14, 08:52   #3898
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Obejrzałam "Drugą szansę". Hmmmm. Takie to naciągane.

zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-14, 09:06   #3899
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
To II albo extra ja mam ten sam problem i zarowno 2 jak i extra pomogly tylko kup odrazu zestaw fundation i ten nawierzchniowy. Bezbarwny mozna nakladac na kolor ja polecam! A jak cos odchodzi to nie czekaj jak odpadnie tylko zmyj i na nowo nakladaj 4 tyg i zobaczysz mega poprawę!
o matko matko ! ZAKUPYYYY

choc wczoraj jak tę mingę zamowilam to spakowalam ostatniego reserved i troche zalando do zwrotu... zeby na to zarobic...

w ogole!
wyibrazcie sobie ze na starym mieszkaniu mialam internet.. jakies 60zł miesiecnzie
wyjechalam do UK, czyli sie wyprowadzilam i przekazalam wszystko bratu...i przestalam sie interesowac
we wrzesniu zadzownila firma widykacyjna ze od stycznia nie place internetu... do zaplaty jakies 400zł... okazalo sie ze mlody myslal ze ja rozwiazalam te umowe a on mial inny internet ... O_o
wiec zaplacilam co trzeba i... olalam dalej temat... tzn czytanie jak ciezko zrezygnowac z umowy z ta firma mocno mnie zniechecilo...
i wczoraj uznalam ze dobra zaplace kolejne "set" zlotych i rozwiaze umowe...
zalogowalam sie (uprzednio dzwoniac na infolinie zeby podali mi moj login bo nie wiem jaki mam) i co? nie mam aktywnej umowy. chyba ją ze mna rozwiązano idealnie wtedy gdy przestalam palcic i te 400zł bylo za 5 miesiecy... za czerwiec i dalej juz nie ma rachunkow...
Stary 2017-03-14, 09:14   #3900
viva91
na przekór do celu

Dzień dobry

W temacie bólu jajnika nic nie pisałam, bo nie wiem co to jest ból jajnika. Nigdy mnie w tamtych okolicach nic nie bolało, tym bardziej podczas owulacji. Baa, długi czas okresy miałam bezbolesne. Także ten, żeby nie było, że zlałam pytanie - po prostu nie miałam co napisać.

Idę dziś do księdza po zgodę na bycie chrzestną... Kurde, ciekawe czy tak bez problemu ją wydaje, nie wiem, czy mnie pamięta z jakiejś mszy...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości