![]() |
#3871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- A próbowałam się też zapakować w mniejszą na kółkach, taką "samolotową" i nie dałam rady. Spróbujcie w mniejszą, może wam wejdzie wszystko, ale tego naprawdę jest w cholerę, jak się zaczyna pakować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego część swoich rzeczy jestem w stanie mocno skompresować - ręczniki mam sportowe, z mikrofibry (zajmują duużo mniej miejsca niż zwykłe), kategorię kosmetyków do mycia załatwi szampon w kostce, który jest super kompaktowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
Staś dziś odkrył, że można kopać w pęcherz
![]() ![]() ![]() Nie wyszło mi wczoraj ciasto, ale to przez moją własną głupotę. Wylewałam już galaretkę, ale była za mało ścięta i wszystko poszło w biszkopt i przesączyło krem. A ja zamiast po sekundzie przestać lać i poczekać, aż się zetnie, to głupia wylałam wszystko i płacz, że nie wyszło i co teraz xD Pojechaliśmy awaryjnie do sklepu i zrobiłam deserki w szklankach, ale i tak jestem zła, że zmarnowałam składniki na ciasto. Wykroiliśmy sobie dzisiaj po kawałku i nawet nie jest złe, no ale gościom tego nie podam, tym bardziej teściom ![]() Mąż mnie musiał wczoraj ostro pocieszać po tej akcji, bo miałam paskudny humor przez to wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Konto usunięte
|
Ja niedługo muszę zająć się tematem torby do szpitala, u mnie ten temat chyba jako jedyny leży i czeka
![]() Sale bido ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Kupiłam otulacz Boho z lulalove, trochę bluzeczek na długi rękaw, 2 sweterki i znów jestem spokojna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze tematu torby nie ogarnęłam, mam dużą walizę i w nią planuje się spakować. W piątek miałam pierwsze zajęcia online w szkole rodzenia no i podali wstępnie co trzeba mieć swojego ,więc trzeba mieć wsZytsko swoje.
Co do kopniaków w pęcherz to mój to już bardzo dawno temu odkrył ![]() ![]() Jak się dziś czujecie ? Ja spałam prawie do 14 nie mam siły ,nie mam siły nóg podnosić do góry ,mierzyłam ciśnienie ale jest ok puls trochę duży bo 96 A jutro idę na glukozę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Przypomnijcie mi, jakie te majtki siatkowe? Canpol chyba nie, zawsze się na nie nacinam. Akuku? Ktoś pisał jakiś zaś temu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Mnie Zuzia kopie nie w pęcherz, bardziej w okolice nieszczęsnego woreczka ![]() Mój średniak kończy dziś roczek ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3882 |
Rozeznanie
|
Mi maż wczoraj zrobil lody......i zostalo mu 6 białek....wiec cóz..ja dzis z nich zrobilam bezy ...
![]() omg...co za rozpusta cukrowa..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla synka, Michiru!
![]() Co do pakowania się, to ja miałam właśnie taką walizkę jak bagaż podręczny, tam rzeczy dla siebie i malucha... Było ciężko się zmieścić, miałam szczęście, że byliśmy krótko w szpitalu, no i przed pandemią, więc sporo rzeczy mi mąż mógł donosić przy okazji odwiedzin ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- A co do majtek siatkowych, to Canpol są właśnie jak najbardziej ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez lotus_flower_2805 Czas edycji: 2021-06-13 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
Raczkowanie
|
Michiru sto lat dla Średniaka!
Ja melduję się po drugiej dawce szczepionki. Pytanko do dziewczyn, które miały już dwie dawki. Czy po obu czulyscie się tak słabo? Mnie po pierwszej przetargalo A teraz się zastanawiam jak mam się nastawić. Czy szykować się jutro do pracy, czy będzie kolejne przetarganie. Wiem że to kazdy inaczej przechodzi ale tak się zastanawiam, czy jak mnie ostatnio wzięło czy teraz już będzie Oki, czy nie ma reguly🙃 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Nie straszcie
![]() ![]() Ja dziś zaliczyłam urząd pracy, bo musiałam się zarejestrować jako bezrobotna, a teraz wybieram się do Pepco, po nic dla małej bo jakoś mnie te kolekcje dla dziewczynek nie przekonują, a ja też już nic letniego dla niej nie potrzebuję, ale dla starszych muszę znów troje kupić, a dla chłopców są tam całkiem fajne rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć z tym Pepco, ja tam byłam ostatnio, jak jeszcze Staś był Łucją i właśnie ten wszechobecny brokat z jednorożcami mnie odstraszył. A tak to będę zaglądać, zwłaszcza, że mam pod domem. Teściowie wczoraj nawet długo posiedzieli, chociaż to głównie zasługa moich rodziców, którzy potrafią ich rozruszać i zaangażować. Mnie i mężowi niestety rozmowa z nimi się nie klei. Z przerażaniem stwierdzam, że to są po prostu dość nudni ludzie. W dodatku u teścia połączenie charakteru i stanowiska pracy daje mieszankę wybuchową "nie znam się, to się wypowiem". Już widzę, że to będzie silna frakcja "gdzie czapeczka" ![]() Z pozytywnych stron, pokazaliśmy im część rzeczy dla małego i bardzo im się podobały, chociaż oczywiście powiedzieli, że po co sami tyle kupiliśmy i że nic dla nich nie zostanie. No nie wiem, dla mnie 1/2 wózka i ta kasa, którą nam dali w zeszłym tygodniu, to sporo ;P Ale kazali sobie zrobić listę, co jeszcze jest potrzebne, mam tylko nadzieję, że zaakceptują wariant, że my sobie zamawiamy przez Internet, a oni zwracają kasę, skoro się tak upierają ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3889 | ||
Raczkowanie
|
My już po weselu
![]() Musiałam wczoraj odespać, bo w dzień wesela nie miałam swojej obowiązkowej drzemki ![]() Cytat:
Ja jestem po dwóch i mam tak samo jak po pierwszej czyli tylko lekko ręka mnie bolała tak pół dnia. Ale tż miał modernę i tak samo przechodził jak za pierwszym razem czyli gorączka i łamanie w kościach. Cytat:
Korzystajcie póki dają ![]() A tak na serio to wiem, nam tez niezręcznie brać jakiejkolwiek pieniędzy od rodziców, podobna sytuacja była jak chcieli dorzucać się do wesela ale końcowo i tak postawili na swoim bo dali nam w kopercie jako prezent. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gadałam ze szwagierką i oni bardzo chcą fizycznie coś kupić, nie dać pieniądze. Także pewnie początkiem lipca podeślę im kilka linków, mało co już zostało do kupienia, a przecież nie bedę teściowi mówić, żeby mi kupił podpaski ![]() Oglądacie Euro czy jesteście team "nie obchodzi mnie to" ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam nic do różu czy brokatu, ale u nich to jakoś takie naprawdę przesadzone ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Mnie euro nie obchodzi, zresztą ja często wtedy średniaka usypiam i potem sama już się do spania szykuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3892 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O widzisz, to może jutro skoczę się do Pepco, bo jakoś ostatnio szukałam body z długim rękawem to nic mi nie wpadło :/ Cytat:
![]() Pogodę chyba mieliście fajną ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to musiałam w piątek kupić TŻ Przegląd sportowy ze Skarbem kibica, bo od kilkunastu lat zbiera, a że był na 6 w pracy, zamówiłam u pani w kiosku, każdy mecz jak może to ogląda, a ja na zasadzie rzucę okiem, jak mnie zainteresuje to oglądam, a jak nie, to nie ![]() A przyszedł Ci ten przewijak z allegro? Bo ja ciągle się zastanawiam ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3893 |
Rozeznanie
|
Ja od zawsze interesuje się piłką nożną, więc na tyle na ile mogę, to zerkam na mecze
![]() ![]() W Pepco nie umiem kupować ubranek dziecięcych, a już zwłaszcza niemowlęcych, nic mi się nie podoba,nie lubię wzorów... Przy czym zdarza mi się nieraz dostać dla starszego synka tak śliczne ubranka i po metkach odkryć, że z Pepco, że naprawdę nie wiem o co chodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88758263]
A przyszedł Ci ten przewijak z allegro? Bo ja ciągle się zastanawiam ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dopiero dzisiaj zamówiłam, ale dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3895 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja właśnie zanim zaszłam w ciążę to znalazłam jeden komplet dla dziecka, tak mi się spodobał, ale nie kupiłam, bo mówię po co mi, skoro w ciąży nie jestem, a teraz jak już mogę coś kupić, to nie mogłam nic znaleźć w Pepco ![]() ![]() Od kilku dni tak mi dokucza zgaga, że wczoraj to aż przebudzilam się nad ranem ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Raczkowanie
|
Ja na euro mam totalnie wywalone
![]() ![]() Patka, trochę tańczyłam ale nie za dużo, tż cały czas pilnował mnie z teściową żebym nie szalała ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Zadomowienie
|
Hejo ,no ja też ogólnie nie interesuje się piłka ale jak leci to zerkne.
Mam wyniki glukozy i wychodzi na to że jest dobrze 🥰 Zamówiłam dziś łóżeczko z materacem , a do rodziców przyszedł śpiworek i dwa ręczniki 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3898 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jaki śpiworek i ręczniki zamówiłaś? Dobrze kojarzę, że z allegro zamawiałaś, czy już mylę osoby ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3899 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88758515]Super, że wyniki są dobre
![]() Jaki śpiworek i ręczniki zamówiłaś? Dobrze kojarzę, że z allegro zamawiałaś, czy już mylę osoby ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Na smyku zamówiłam ,nie mam fotek bo do rodziców zamawiałam może jutro pokaże ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.