|
|
#3871 | |
|
💑🐱📚👶
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Echme super ze ujemny wynik
Wlasnie dostalam recepte z lekiem na wstrzymanie laktacji i chyba zaraz wysle meza do apteki chociaz mam taki metlik w głowie co robić ze glowa mała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci powiem, że kpi nie dla mnie. Albo cycek albo butelka. To katorga na dłuższą metę z tym odciąganiem, dziecko płaczę a tu wisi się pod laktatorem... Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
zawsze to dłużej w domku. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-02-08 o 14:06 |
||
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki lek? Słyszałam złe opinie o tych lekach wstrzymujących laktację, że podobno człowiek się po nich okropnie czuje, depresyjnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj nawet polozna mi mówiła, żeby przystawiać małego, ile zje tyle zje, dać butle i ile doje to doje. Powiedziała, że jak do tego będę jeszcze działała z laktatorem to się zajadę w końcu. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-02-08 o 14:18 |
|
|
|
|
#3879 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie podziwiam mamy kpi, szczególnie przez dłuższy czas. Mąż ma dziś próbować małego karmić butelką to mi się nie chce nawet laktatora wyciągać tylko jak małego karmię to do drugiej piersi daję kolektor
proszę o kciuki żeby gładko poszło z karmieniem butlą
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Ja tez podziwiam mamy kpi ja dalam rade dwa tygodnie i nie wyobrazam sobie przez rok tak funkcjonowac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3881 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3882 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam znowu list z sądu. Rozprawa odwołana. Administracja budynku cofnęła pozew. Już teraz będę spać spokojnie
![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Marcówki rodzą, a my nic. 🤣
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Paulina - skoro Ci syrop ze słodu jęczmiennego pomógł to może i wam Luzia, Nairobi pomoże?
![]() Ja też uważam że albo kp albo mm. Wolałabym kp, bo nie marnuje się czasu na grzanie wody, rozrabianie mleka itd ale robić jedno i drugie albo kpi cały czas... Idzie się zajechać. Cytat:
Strasznie jej współczułam..Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Halo halo maluchy, chcecie zobaczyć śnieg to zapraszamy! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupuje teraz tego bocianka ale nie wierzę w niego haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
Super wieści! ❤️ ja już czekam do lekarza, oczywiście opóźnienie, powinnam wejść 15:40 a chyba z 2 osoby przede mną jeszcze. Ciekawe co mi powie ciekawego. Właśnie na grupie lutowych mam na fb przeczytałam że do porodu położna goli na sucho maszynką jednorazową jak się samemu kobieta nie ogoli. I nie wiem, to prawda? Ja nigdy się nie golę na zero tylko podgalam bo mam straszne podrażnienia i nie chciałabym żeby ktoś mnie golił na zero w szpitalu. Jak to wyglada w rzeczywistości? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2021-02-08 o 15:52 |
|
|
|
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
🤣🤣🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() Ja też na zero nigdy się nie golę i nie wyobrażam sobie, żeby mi ogolili. Trzymam kciuki za wizytę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3890 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak wasze maluchy w brzuszkach? Są jakieś spokojniejsze? Bo nie wiem czy moja ma lenia czy to normalne na tym etapie. Od wczoraj jej ruchy polegają na wypięciu jakiejś części ciała na kilka sekund i praktycznie tyle.
Dzisiaj mam 38+5. Wizyta i ktg dopiero w piątek 🤷🏻☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Uff bo już się przestraszyłam
jedno zmartwienie mniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Zapomniałam nóg ogolić przed wizyta ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest bardzo źle?![]() Może masz jednorazówkę przy sobie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3894 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
No i przestała uciekać przed ręką Tż czy mojej mamy :P Może w sumie dlatego, że już ma mniej miejsca ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Golilam z 2 tygodnie temu nie mam maszynki przy sobie oczywiście, teraz to już trudno. Już godzinę opóźnienia :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie spokojniej, 37+3. Przewracanie, wypychanie, ucisk na szyjkę macicy. Czasami taka mała stópka mi wypycha brzuch i czuc coś twardego, trzeba ją posmyrać i ucieka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Francesca, u mnie mały też już miał dni mniejszego ruchu. Odpalam detektor tętna parę razy... Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po nim miałam rewolucję w żołądku ostatnio i już nie mam odwagi go pić zamówiłam tego bociana i jeszcze przed sekunda prolaktan bo siedzę na forach i czytam co by tu jeszcze zrobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3899 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku jak dobrze że piszecie o tym laktatorze - że chcecie kp lub mm. Bo czytałam Wasze zmagania, było mi Was tak szkoda, a nie chciałam się wypowiadać za bardzo wiedząc jaki to delikatny temat. Ale właśnie od lat człowiek jak chciał laktację pobudzić to leciał kp jak najczęściej, ile się dało, nawet najmniejsze ilosci (plus ewentualnie dokarmianie mm jak mało było na początku), a jak nie chciał to mieszanka i już. Te laktatory na pobudzenie laktacji to teraz taka dziwna moda. W życiu bym nie umiała tak karmić. Oczywiście wszystko jest dla ludzi, np jak są bliźniaki lub wczesniaki lub zachodzi inna wyjątkowa sytuacja, to tak, laktator jest niezbędny. Plus kiedyś miał za zadanie wspomagać mamy które zostawiały dziecko wracając na przykład do pracy (jeszcze jak rodzilam swoje maluchy to macierzyński trwał jedynie 3 miesiące), a chciały je mieć na swoim mleku. Ale teraz mam wrażenie że każdej mamie jak leci poleca się laktator jak tylko są najmniejsze problemy z przystawieniem (które samo w sobie JEST po prostu trudne na początku). A on z założenia miał za zadanie tylko wspomagać, a nie rozkręcać laktację za dziecko... A jeśli mm to tylko z podgrzewaczem. U mnie była sytuacja że chodził podgrzewacz 24/7, tylko butelki wymieniałam. Bo jak maluch głodny i zły to trudno mu wytłumaczyć, że woda stygnie lub się dopiero gotuje
![]() Ja dziś znów do lekarza. W sobotę było KTG, dziś lekarz, środa KTG... Według systemu jestem "starą mamą po przejściach" I nie ma opcji, mam być nieustannie monitorowana. Już mnie trafia to wieczne siedzenie w poczekalniach, ale co zrobię jak nic nie zrobię:/
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przegladam na FB wasze brzuszki to mi zaczyna być tęskno za brzuszkiem
![]() musze się opanować bo kolejnej dzidzi obecnie nie planuje🤦🏻☠♀ 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Strasznie jej współczułam..

kupuje teraz tego bocianka ale nie wierzę w niego haha 

jedno zmartwienie mniej
No i przestała uciekać przed ręką Tż czy mojej mamy :P Może w sumie dlatego, że już ma mniej miejsca 

zamówiłam tego bociana i jeszcze przed sekunda prolaktan bo siedzę na forach i czytam co by tu jeszcze zrobić
I nie ma opcji, mam być nieustannie monitorowana. Już mnie trafia to wieczne siedzenie w poczekalniach, ale co zrobię jak nic nie zrobię:/