|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
A tu co się tak cicho zrobiło ??
Co tam u was? Pogoda jak na razie nam nie dopisuje fajnie by było gdyby w święta dopisała ale wątpię choć miło by było gdyby było słoneczko ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
AGA :)
|
Oli, oglądałam dziś pogodę i zbyt wiosennych wieści nie ma :/
![]() |
#3873 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja dziś byłam na prezentacji Falubazowej, pogoda okropna, ale mój TŻ jest mega fanem od dziecka i chodzimy co roku, ale w sumie nic ciekawego ![]() ![]() Słoneczko faktycznie by się przydało, mam nadzieję że będzie coraz cieplej bo już dość takiej ponurej pogody. Na UZ już mam na szczęście wolne, ale w ogóle nie leży mi ten semestr :P blee Jutro mam z TŻtem 3 lata a zaraz urodziny kolejne... :P ten czas leci jak oszalały ^^ I mam taką małą "niespodziankę" dla Was mam nadzieję, że załączniki jakoś dadzą radę bo nie chciały się załadowac ![]() To są gołąbki z mojego balkonu - 2 zdjęcia z piatku i 2 z dziś ![]() A jak przygotowania do Świąt ? ![]() ![]() Trochę przynudziłam bez składu i ładu ![]()
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-04-01 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Wtajemniczenie
|
Sag, ale świetne te gołąbki, takie łysolki
![]() Ja słyszałam, że w niedzielę ma być nawet ładnie...mam taką nadzieję, bo Wielkanoc to dla mnie takie wiosenne święta. Ja za dużo przygotowań nie mam...okna już umyte, posprzątane...piekę tylko mazurka i serniczek no i jakieś mięsko na sobotę...a w pierwszy i drugi dzień stron jedziemy do rodziców ![]()
#3875 |
|
Sag ojej, nigdy nie widziałam takich maluśkich gołąbków, ale śmieszne
![]() u mnie przygotowania bardzo powoli, a szczerze mówiąc - żadne. Mama wszystko robi, posprzątała, ozdobiła dom i przygotowuje jedzenie. Ja nie mam kiedy :/ a w święta czeka mnie bardzo intensywna nauka :/
![]() |
#3876 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Jestem z okolic Zielonej Góry. Studiuje na uz, więc ZG to mój drugi dom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Rozeznanie
|
Ewa, miło nam. Co studiujesz? Gdzie "normalnie" mieszkasz?
Sag one rosną jak szalone!! Dwa dni i już widać, że to gołebie ![]() Ja też uwielbiam Wielkanoc ![]() Ag4 a co Ty? Egzaminy masz?
#3878 |
Raczkowanie
|
Studiuję polonistykę, ale już niedługo, bo jestem na ostatnim roku
![]() A normalnie mieszkam w takiej małej wioseczce niedaleko Krosna Odrzańskiego. Przez 3 lata mieszkałam w ZG, ale potem miałam już mniej zajęć na uczelni, więc zaczęłam dojeżdżać. widzę, że ładna pogoda się zrobiła. Trzeba wreszcie umyć okna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Raczkowanie
|
mimo że mieszkam na wsi to nigdy nie widziałam takich małych gołąbków, śliczne są
![]() a co do przygotowań do świąt to u mnie już posprzątane ale ogólnie to mama się wszystkim zajmuje, ona siedzi w domu a ja pracuje więc nie mam czasu, w sobotę najwyżej coś upiekę Ewa- witamy ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też słyszałam, że w niedzielę ma być pogoda całkiem ładna, więc kto wie ![]() Ja muszę posprzątać jeszcze do końca i zabrać się za gotowanie jakieś z mamą, ale to pewnie jutro bądz w sobotę dopiero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też sprzątanie czeka jak już pisałam a mam lenia małego.. :P Cytat:
![]() ![]() ![]() Kur nie mam, ale są gołębie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt
http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zadomowienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI !!!!
![]() Dużo pyszności ![]() ![]() byście troszkę w ten czas odpoczęły i spędziły te Świeta w rodzinnym gronie. Niczym się nie zamartwiały i cały czas uśmiechały ![]() ![]() ![]() Nooo i mokrego dyngusa ! ![]()
![]() |
#3883 |
Wtajemniczenie
|
Jak tam dziewczyny po świetach?? My w rozjazdach byliśmy...wczoraj w Głogowie, dzisiaj w Zbąszyniu...ale jutro wezmę sobie chyba wolne, Tż ma więc odpoczniemy sobie troszkę
![]() Sag jutro jest dostawa w lumpie?? Czy w tym tygodniu raczej nie? Nie wiecie dziewczyny w jakim sklepie dostanę rurki z zamkami z boku? Niebieskie, bez wydziwień i w miarę dostępnej cenie?
#3884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja niedziele spędziłam w domku z rodzinką a poniedziałek od 16 ze znajomymi i wrocilam dzis o 8 do domu bo sie nam przedłuzyło ![]() A dostawa była dzis, poleciałam ledwo zywa z sis bo malo co spałam, ale nic nie kupilam wiec lepiej dla mnie ![]() A co do rurek nie poradze bo nie mam pojecia, pewnie gdzies w Focusie i na mysl przychodzi mi w sumie h&m, ale tam ceny czasami pozostawiaja wiele do zyczenia.. ![]() A dziś super pogoda ^^ chociaz tyle dobrego z tego wszystkiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Wtajemniczenie
|
heh...dzięki Sag.
Poszłam do lumpa tak po 10,kupiłam tylko koszulę w paski, tunikę i kolorowy Tshirt dla Tżta ![]() po rurki pojechałam do Focusa-kupiłam w C&A i jestem super zadowolona, bo kosztowały 75 zł i dodatkowo była obniżka 20% na jeansy ![]() ![]() ![]() ![]()
#3886 |
Wtajemniczenie
|
Ag4 widzę, że się skusiłaś na butki z Tandemu
![]() ![]()
#3887 | |||
|
Cytat:
![]() 17 kwietnia pierwszy w tej sesji, jestem jeszcze w polu z nauką :/ a tyle materiału do ogarnięcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio widziałam je w sklepie (tym gdzie kiedyś był ten duzy adidas) zdaje się, że po 87 zł ![]() Mam tylko nadzieję, że będą dobre, trochę się obawiam bo mam małą i wąską stopę. Dziewczyny czy w którymś zakładzie fryzjerskim w ZG kupię odżywkę Kallosa? jeśli tak to może orientujecie się w jakiej cenie? Czy ten sklep koło gazowni jeszcze jest? bo tam pewnie bym dostała, ale wieki nie byłam w tych okiolicach i nie wiem czy tam jeszcze coś jest :P
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Raczkowanie
|
hej
święta minęły, kg przybyło i jakoś tak na wiosnę postanowiłam zrzucić trochę kg myślałam o diecie kopenhaskiej (kiedyś już stosowałam) albo o diecie Dukana, może stosowałyscie albo znacie kogoś kto na niej schudł? niedawno spotkałam koleżankę, która miała lekką nadwagę , a teraz jej prawie nie poznałam, wyglądała rewelacyjnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Wtajemniczenie
|
ja schudłam jakieś 3 lata temu 10 kg dzięki zmianie nawyków żywieniowych i cwiczeniom...potem troszkę mi przybyło a w zeszłym roku znów zrzuciłam 4 kg tym samym sposobem...
Jak dla mnie to każda dieta jest do bani, bo może owszem, traci się kg ale po jakimś czasie się znów tyje, bo zaczynamy odżywiac się jak wcześniej...najlepiej zmienic sposób odżywiania się, pewne produkty ograniczyc, niektóre wykluczyc z jadłospisu i przede wszystkim się ruszac ![]()
#3890 |
Zakorzenienie
|
kma to jakie nawyki żywieniowe zmieniłaś na jakie??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim jadłam co 3 godziny małe posiłki, nie jadłam przed spaniem jakieś 2-3 godziny, piłam tylko wodę (ok. 1,5 - 2 litrów dziennie) lub herbatę zieloną, czerwoną, nie piłam coli, soków słodzonych (jak robiłam to sama) itp., jadłam dużo surówek na obiad, mięsko gotowałam, piekłam (żadko smażyłam) do tego mnóstwo surówek, warzyw gotowanych i ewentualnie jak miałam ochotę ziemniak, troszkę ryżu brązowego, makaronu (ale mało i bez sosów), jadłam dużo zup gotowanych na rosołku z drobiu, nie zaciągniętych zasmażką lub śmietaną, sól i cukier ograniczyłam do minimum, jadłam pieczywo razowe ale tylko wtedy gdy miałam już na nie dużą ochotę, na śniadanie i kolację jadłam to co dotychczas ale bez chleba czy bułki. Często jako przekąskę jadłam orzechy, migdały czy rodzynki lub owoce.
No i codziennie ćwiczyłam.
#3892 |
|
Ja nie stosuję żadnej diety, raczej chciałabym przytyć niż schudnąć
![]() dziewczyny ponawiam pytanie gdzie dostanę maskę kallosa? ![]()
![]() |
#3893 |
Zadomowienie
|
Ag4 - niestety nie wiem gdzie mozesz ją dostać
![]() A ja diet jako takich nigdy nie stosowałam conajwyzej odmawiałam sobie jedzenia czegoś, ale zaraz mnie kusiło ![]() Najlepsza dietą dla mnie był TŻ ^^ zakochałam się jak jeszcze nigdy i waga sama zaczęła spadać ![]() ![]() ![]() Od tamtej pory waga trzyma się w miarę na stałym poziomie, czasami skacze o 1-2 kg ![]() Pamiętam, że kiedyś tez mocno schudłam jak byłam chora dość mocno na zapalenie oskrzeli i niewiele jadłam i ciągle leżalam w łóżku i na nic nie miałam siły ;/ jednak po powrocie do zdrowia wróciłam szybko do starej wagi, wiec tego sposobu nie polecam i życzę zawsze zdrowia a nie chorób ! ![]() I moim zdaniem w odchudzaniu, aby było skuteczne nie chodzi o jakieś drakońskie diety tylko tak jak Kinga napisała zmiana stylu odżywiania, ba! nawet trybu życia i bez ćwiczeń się nie obędzie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Aga ja kupuję mamie i sobie ale w Poznaniu jakbyś chciała to mogę ci kupić ale to dopiero w przyszłym tygodniu albo zobacz na allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Raczkowanie
|
co do diety to dziś rozpoczęłam 13 dni kopenhaskiej
wiem ze każda dieta ma swoich zwolenników jak i przeciwników, ale wszystko zależy od organizmu i stylu życia kiedyś stosowałam tę dietę i efekty były, a zależy mi na szybkim efekcie wiem ze może nastąpić efekt jo-jo, ale wszystko zależy od tego jak będziemy się odżywiać po zakończeniu diety teraz po prostu chcę skurczyć swój żołądek, bo jeść uwielbiam a najbardziej gubią mnie słodycze kiedyś też schudłam ok 10 kg, w rok, dużo wody,ruchu i ograniczenie słodyczy no i podobnie jak Sag Etwas, zakochałam się więc nie miałam ochoty na jedzenie a po za tym to wczoraj w pracy poinformowali nas że w poniedziałek zwolnią 7 osób, jeszcze niewiadomo kogo przyznam, że jakoś szczególnie mnie to nie poruszyło nie lubię tej pracy, zarobki niskie, to teraz może się zmobilizuję żeby znaleźć coś lepszego udanego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Wtajemniczenie
|
ja te 10 kg zrzuciłam wtedy w 3 miesiące
![]() ![]() Rebushnik a jaki zawód wykonujesz? Trzymaj się na pewno znajdziesz coś lepszego ![]() ![]() Ag4 ja (nie)stety mam fryzjerkę w rodzinie i nie orientuję się w zielonogórskich salonach fryzjerskich i sklepach ![]()
#3897 |
Rozeznanie
|
Kinga widziałam rurki z zamkiem (wiem, wiem, że już kupiłaś, ale widziałam je i pomyślałam o Tobie) w tesco w moda+ za 119zł bodajże. A, Twój domek już powstaje, co dzień go widze
![]() Rebushnik jeżeli Cię zwolnią to tak miało być i jeśli się tak stanie to wyjdziesz na tym lepiej niż myślisz. Bo my tak mówimy ![]() Dziewczyny kiedyś mówiłyśmy o doklejaniu rzęs jeden do jednego i była mowa o kosmetyczce koło poczty na Waryńskiego. Mama dziś tam przechodziła i zapytała co i jak. Robią tam rzęsy Clareny, za 200zł. Kurcze, bardzo się zastanawiam czy tam nie zajść... Co o tym myślicie?
![]() |
#3898 |
Rozeznanie
|
Co za tragedia. Słyszałyście? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=19f6b Jak mi TŻ powiedział to nie mogłam uwierzyć
![]()
#3899 |
Wtajemniczenie
|
Rider to jak już zrobisz te rzęsy to się pokaż koniecznie...
ja będę mieszkac w tym większym, oba teraz budowane są przy ul. Batorego, ale ten "mój" jest dalej od Obywatelskiej... Dziewczyny ale tragedia, dzisiejszy dzień zapamiętamy chyba do końca życia...a przynajmniej ja na pewno
#3900 |
Rozeznanie
|
Ja też na pewno go zapamiętam. Tak samo jak 11 września. Dla mnie to jest na podobną skale katastrofa.
No tam dwa budynki "rosną" A mogłabyś mi przesłać tą strone z nimi? Wiem, że już przesyłałaś, ale jakbyś miała pod ręką to byłoby miło, bo chciałabym pokazać teściowej. Nad rzęsami się jeszcze zastanawiam, ale oczywiście, że wyśle jak będe je miała.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.