Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-16, 14:52   #3871
agnieska
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
Też tak sądzę.
Jak mamy doła w pracy z powodu nadmiaru obowiązków i ogólnego kieratu to tak sobie właśnie marzymy z koleżanką jak fajnie byłoby popracować przez jakiś czas w sklepie - muzeum. Tak nazywamy takie sklepy, w których od czasu do czasu pojawia się klient by pooglądać, a nic nie kupuje, bo go nie stać.
Klient którego nie stać prędzej wejdzie do Sephory niż do tego typu sklepu z ubraniami
Tym bardziej dziwi mnie opisywanie klientek takich sklepów jako pań Ą Ę tacy ludzie przychodzą do sklepu w koszuli w kratę bo czują się swobodnie i to nagle sprzedawczynie czują się jakby bóg-jeden-wie jakie królowe na stanowisku ho ho ho sprzedawczyni i traktują luzacko ubranego klienta jako osobę której właśnie nie stać. Co za zawód przy płaceniu
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 15:10   #3872
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Klient którego nie stać prędzej wejdzie do Sephory niż do tego typu sklepu z ubraniami
Tym bardziej dziwi mnie opisywanie klientek takich sklepów jako pań Ą Ę tacy ludzie przychodzą do sklepu w koszuli w kratę bo czują się swobodnie i to nagle sprzedawczynie czują się jakby bóg-jeden-wie jakie królowe na stanowisku ho ho ho sprzedawczyni i traktują luzacko ubranego klienta jako osobę której właśnie nie stać. Co za zawód przy płaceniu
Ja to czasem nawet do S. się wstydzę wejść, zwłaszcza jak jestem ubrana jakoś tak bylejako Wogóle większość sklepów "galeriowych" mnie przeraża czasami
Stary 2008-01-16, 16:37   #3873
zizou
Zakorzenienie

ice w plazie byl spory wybor szpilek, takie posrednie rozmiary tez bylo sporo balerinek w rozmiarze 38 i 39.
wiem ze obiecuje poprawe no i sie dostosowuje przeciez wczoraj kupilam tylko superbalm, wielka mi rzecz

odebralam Demeter Firefly i... szok. one sa bardzo doslowne. ale ta doslownosc jest niesamowicie piekna. powachalam i az mnie odrzucilo - firefly to zapach bagna, mgly i swiezej trawy, mokrego powietrza - ciezki ale nie duszacy, bardzo wilgotny troche swiezy, swidrujacy. mam wielka ochote na nastepne flakony - jesli sa rownie doslowne co FF to musze miec snieg i deszcz. i burze. i seks na plazy tez ale o to zmolestuje raczej krewnego w stanach, taniej wyjdzie
jesli ktoras z Was bedzie sie na biblioteka zapachow zastanawiac, to sie nie zastanawiajcie takie zapachy to skarby

a poza tym... to dzis kupilam se tylko knopersa i wode na lotnisku
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 16:48   #3874
iceflower
Przyjaciółka KWC

No to dobrze.

Mam nadzieję, że w weekend dotrę do Plazy i znajdę coś fajnego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 18:16   #3875
MagJa
Zakorzenienie

Możecie mnie bić. Kupiłam właśnie na Truskawie tusz High Impact Clinique. Polowałam na niego od wczoraj i stwierdziłam, że jak będzie Black/Brown to biorę. No i się pojawił A to wszystko dlatego, że Rimmel jest za mokry, a Burżuj Volume Clubbing coraz bardziej mnie wkurza szczypaniem
Niech no tylko ktoś się połasi na mój tusz, to nie ręczę za siebie
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 18:18   #3876
zizou
Zakorzenienie

MagJa szalejesz truskawa wpedzi Cie w dlugi
Stary 2008-01-16, 18:21   #3877
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
MagJa szalejesz truskawa wpedzi Cie w dlugi
Wiem Ale tak naprawdę i tak musiałabym jakiś tusz kupić, a na ten nikt nie narzeka jakoby by szczypał, więc...
Zresztą już nie szaleję, teraz trzeba będzie spłacać kartę kredytową Jeśli coś jeszcze w najbliższym czasie na Truskawie kupię, to będzie to coś do loków, bo w sumie jadę na tym, co mam, czyli piance Wellaflex i żelu Frizz Easy, ale one średnio się spisują.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 18:25   #3878
zizou
Zakorzenienie

ja sobie jednak fekkai odpuscilam pewnie ebde zalowac, ale coz. trudno zuzywam to co mam
Stary 2008-01-16, 18:47   #3879
pakosta
Wtajemniczenie

Mam prośbę

Łazicie po wyprzedażach? Na pewno zahaczacie o Zarę. Jakby któraś się wybierała, to dajcie znać bo bardzo rozpaczliwie szukam jednej bluzeczki.

To jest t-shirt z krótkim rękawkiem (taki dziwny on, od góry jest go mniej, pod pachą więcej), luźna, w 2 wersjach: czarna ze srebrnymi literami i czekoladowa ze złotymi. Te litery są duże, naszyte, cały przód jest zadrukowany. To jest koszulka z serii Zara Evening Collection. Kosztowała bodajże 59, przeceniona na 39 zł.

Rozmiar M.

Jeśli któraś się wybiera, to ja na PW wyślę numer kom i bym prosiła w razie wypatrzenia o zakup

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 18:53   #3880
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Teraz to włosy już na pewno masz suche - więc czekam na pierwsze wrażenia.
Też sobie wczoraj wieczorem zafundowałam odprężającą kąpiel, i też dziś rano miałam egzamin.

Koniec końców dobrze, że nie pisałam wczoraj tego kolokwium, bo 3 osoby z mojej grupy, które pisały zaliczyły, ale usłyszały od prowadzącego, że muszą napisać jeszcze raz, bo zaliczeń i tak nie dostaną.
Fajnego mam ćwiczeniowca, nie?

Ja też się zakochałam. W dodatku Superbalm ma u mnie wielkiego plusa - mam ostatnio usta trochę boleśnie spierzchnięte w jednym miejscu i tylko 3 rzeczy przynoszą im ulgę: wazelina naturalna, Avene Cold Cream i Superbalm.
Włosy są bardziej miękkie i pachnące, ale nadal suche (choć nie aż tak bardzo jak były). Jak poużywam jej dłużej to dam znać
Ja też kocham Superbalmy - mogliby zrobić trzypaki miniaturek

Ten facet to jakiś kretyn, po co zaliczać kilkanaście razy to samo ja dziś miałam egzamin i był banalny, Mellibruda spytał, czy ktoś nie zna odpowiedzi na jakieś pytanie to on mu podpowie A rano byłam na zajęciach w areszcie śledczym, super sprawa.

Ja się teraz borykam z uczuleniem(??) na szyi i linii żuchwy, swędzi mnie to diabelnie, nie wiem od czego:/

Isa współczuje i życzę powodzenia, Monnari i Molton to bardzo fajne sklepy z ładnymi ubraniami.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 19:21   #3881
zizou
Zakorzenienie

ice superbalma moge ocenic po tygodniu? on sie do kolorowki czy do pielegnacji zalicza? bo mam wielka ochote wystawic mu recenzje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 19:46   #3882
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
ice superbalma moge ocenic po tygodniu? on sie do kolorowki czy do pielegnacji zalicza? bo mam wielka ochote wystawic mu recenzje
Ja nie Ice, ale myślę, ze się ze mną zgodzi
Jest w kategorii "pielęgnacja", więc raczej dopiero po miesiącu...

Oparłam się wczoraj tuszom na promocji w Sephorze, ale paletkom cieni już nie dałam rady Kupiłam taką śliczną, z turkusem i pięknym fioletem - idealną na wiosnę (a do tego dwa błyszczyki... a miałam zużywać, a nie kupować...)
Stary 2008-01-16, 19:59   #3883
zizou
Zakorzenienie

buuuu coz, poczekam z peanami jeszcze trzy tygodnie
Stary 2008-01-16, 22:22   #3884
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Możecie mnie bić. Kupiłam właśnie na Truskawie tusz High Impact Clinique. Polowałam na niego od wczoraj i stwierdziłam, że jak będzie Black/Brown to biorę.
Gratuluję zakupu. Ja dzielnie używam mojego, nawet nie spróbowałam jeszcze Lash Doubling.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Mam prośbę

Łazicie po wyprzedażach? Na pewno zahaczacie o Zarę. Jakby któraś się wybierała, to dajcie znać bo bardzo rozpaczliwie szukam jednej bluzeczki.

To jest t-shirt z krótkim rękawkiem (taki dziwny on, od góry jest go mniej, pod pachą więcej), luźna, w 2 wersjach: czarna ze srebrnymi literami i czekoladowa ze złotymi. Te litery są duże, naszyte, cały przód jest zadrukowany. To jest koszulka z serii Zara Evening Collection. Kosztowała bodajże 59, przeceniona na 39 zł.

Rozmiar M.

Jeśli któraś się wybiera, to ja na PW wyślę numer kom i bym prosiła w razie wypatrzenia o zakup
Ja się wybieram, ale nie wiem kiedy. Tzn. byłam dzisiaj w jednej Zarze, zobaczyłam, ze są szpilki, które mnie interesują, ale i tak miałam grube skarpetki i zrzędzącego TŻ nad głową ("po co ci następne szpilki? teraz jest zima! przecież masz dużo butów!" oraz inne bla bla bla), więc musze wrócić. Wtedy mogę rozejrzeć się za bluzką, ciężko mi ją sobie wyobrazić, ale spróbuję poszukać.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Włosy są bardziej miękkie i pachnące, ale nadal suche (choć nie aż tak bardzo jak były). Jak poużywam jej dłużej to dam znać
No to czekam. Ona jest w tubce prawda? Wyglądała sympatycznie w Rossmannie.

Cytat:
Ten facet to jakiś kretyn, po co zaliczać kilkanaście razy to samo ja dziś miałam egzamin i był banalny, Mellibruda spytał, czy ktoś nie zna odpowiedzi na jakieś pytanie to on mu podpowie

A rano byłam na zajęciach w areszcie śledczym, super sprawa.
Ja dzisiaj miałam trudny egzamin z prostego przedmiotu (prawa człowieka), jego trudność polegała na tym, że w 15 minut trzeba było odpowiedzieć na 3 pytania opisowe. Nie miałam czasu pomyśleć nad tym, co piszę.

U mnie też z jednego przedmiotu są wyjścia do więzień i aresztów, ale dopóki nie zdam prawa karnego ten przedmiot jest dla mnie niedostępny. A poszłabym, wszyscy mówią, że fajnie.

Cytat:
Nie ma mowy. Superbalm to pielęgnacja.

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Ja nie Ice, ale myślę, ze się ze mną zgodzi
Jest w kategorii "pielęgnacja", więc raczej dopiero po miesiącu...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-16, 22:52   #3885
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie jednak fekkai odpuscilam pewnie ebde zalowac, ale coz. trudno zuzywam to co mam
Wiesz, jak coś to na Truskawie też jest Fekkai

Cytat:
Ja się teraz borykam z uczuleniem(??) na szyi i linii żuchwy, swędzi mnie to diabelnie, nie wiem od czego:/
Ja mam coś podobnego z tym, że na szyi i na płatku ucha. I też nie wiem od czego. Przypuszczałam, że od perfum, ale ani nimi na ucho nie psikam ani na środek szyi. Kupiłam sobie Dermalibour, smaruję nim już kilka dni i w końcu skóra zaczyna wyglądać jak powinna. Bo u mnie zaczęło się od zaczerwienienia i swędzenia, a skończyło na czerwonej, łuszczącej się i wyglądającej jak poparzona Teraz jest już tylko lekko czerwona, gładka i prawie w ogóle nie swędzi (odpukać )

Cytat:
Gratuluję zakupu. Ja dzielnie używam mojego, nawet nie spróbowałam jeszcze Lash Doubling.
I prawidłowo
Nawet mi się za kupno tuszu nie oberwało
A tak w ogóle to sister w końcu znalazła mieszkanie, więc jak już się tam przeprowadzi i rozezna, to wiesz, możemy uderzać na ebay po ........

Cytat:
Wtedy mogę rozejrzeć się za bluzką, ciężko mi ją sobie wyobrazić, ale spróbuję poszukać.
Też nie bardzo wiem, jak ona ma wyglądać Co nie zmienia faktu, że raczej w poszukiwaniach nie pomogę, bo powinnam się teraz trzymać z dala od sklepów. Jakichkolwiek.

I w ogóle obiecuję solennie, że do końca stycznia nie kupuję żadnych zbędnych kosmetyków. Żadnych zachcianek Tylko niezbędniki, takie naprawdę potrzebne
Stary 2008-01-16, 23:00   #3886
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
I prawidłowo
Nawet mi się za kupno tuszu nie oberwało
A tak w ogóle to sister w końcu znalazła mieszkanie, więc jak już się tam przeprowadzi i rozezna, to wiesz, możemy uderzać na ebay po ........

Cytat:
I w ogóle obiecuję solennie, że do końca stycznia nie kupuję żadnych zbędnych kosmetyków. Żadnych zachcianek Tylko niezbędniki, takie naprawdę potrzebne
Do końca stycznia zostało tylko 15 dni, obiecaj że do końca lutego, będzie lepiej.

---

Ja obecnie mam w planach szpilki, więc kosmetyki zeszły na dalszy plan. A potem kupię sobie coś w ramach prezentu imieninowego. Tzn. mówię tu o kolorówce, bo niezbędne zakupy w aptece i na Allegro z produktów do włosów, które wciąż odwlekam, się nie liczą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-16, 23:10   #3887
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Na radość jeszcze za wcześnie

Cytat:
Do końca stycznia zostało tylko 15 dni, obiecaj że do końca lutego, będzie lepiej.
Wiesz, ale nawet te 15 dni mogą być baaardzo trudne. Dlatego mogę jedynie dodać, że co najmniej do końca stycznia. Co będzie potem, się okaże.

Cytat:
Ja obecnie mam w planach szpilki, więc kosmetyki zeszły na dalszy plan. A potem kupię sobie coś w ramach prezentu imieninowego. Tzn. mówię tu o kolorówce, bo niezbędne zakupy w aptece i na Allegro z produktów do włosów, które wciąż odwlekam, się nie liczą.
Ja mam w planach wspomniane wcześniej butki Puma, ale i tak dopiero na wiosnę bym w nich chodziła, więc póki co nie są niezbędne. Mam tylko nadzieję, że jeszcze za jakiś miesiąc będą osiągalne na Allegro.

A z zakupów na Allegro już mam prawie-że-kliknięte rozjaśniacz malinowy do włosków na twarzy Sally Hansen, komplet odżywek Nail Tek dla siostry na zaległy gwiazdkowy prezent i preparat nawierzchniowy NailTek Quicken dla siebie. A dlatego prawie-że, bo czekam, aż mi facet wystawi NT, bo na razie się z nim mailowo dogadywałam, a kliknęłam tylko SH.
Stary 2008-01-16, 23:14   #3888
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja wiem, że za wcześnie, ale mój wrodzony optymizm musiał się wtrącić do rozmowy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-16, 23:20   #3889
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że za wcześnie, ale mój wrodzony optymizm musiał się wtrącić do rozmowy.
A mój realizm w tym wypadku zagłusza jakiekolwiek przejawy optymizmu. A już w ogóle na czoło wysuwa się pesymizm, jak pomyślę o zadłużeniu karty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 23:41   #3890
ariam4
Raczkowanie

I w ogóle obiecuję solennie, że do końca stycznia nie kupuję żadnych zbędnych kosmetyków. Żadnych zachcianek Tylko niezbędniki, takie naprawdę potrzebne [/quote]

Jasne, jasne...nie chcę być złośliwa ale idę o zakład, że nic z tego nie będzie niestety...
ariam4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 02:09   #3891
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ariam4 Pokaż wiadomość
Jasne, jasne...nie chcę być złośliwa ale idę o zakład, że nic z tego nie będzie niestety...

A zakład, że się uda
Będę twarda Twarda jak głaz

I kto wie, może mi się to niekupowanie bzdetów tak spodoba, że pożegnam Was na amen

Z tym ostatnim to już żartowałam
Stary 2008-01-17, 07:40   #3892
Estella
Zakorzenienie

Maska Dove jest w tubie, jest dość rzadka - myślałam, że będzie bardzo gęsta.

Ja mam jakieś krostki - pojedyncze, większe i potwornie mnie to swędzi, wrrr.

Kurcze, wylicytowałam miniatury błyszczyków różnych, ręce opadaja.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-01-17, 07:45   #3893
snowqueen
Zakorzenienie

Estella a ledwo co pisałaś, że nie powinnyśmy kupować nowych
Co to za błyszczyki?

Jak wrażenia po masce Dove? Nie obciąża włosów? Są miękkie i lśniące?
Dzisiaj idę na zakupy, muszę kupić szampon, odżywkę i jeszcze o czymś myślałam, ale wyleciało mi z głowy

MagJa będziemy Cię wspierać w postanowieniu, ale nie opuszczaj nas

pakosta zajrzę dziś do Zary i poparzę za tą blużką
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:25   #3894
Estella
Zakorzenienie

Wszystko przez mamę, która wynajduje różne błyszczydła na All. i każde mi licytować. Jak dojdą to strzelę foty, bo to już ostatnie zakupy.
Maska nie obciąża, cały czas ładnie pachną

Siegfried Obermeier
Stary 2008-01-17, 08:33   #3895
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A wogóle to wczoraj moją kicie zabił samochód Wyszła ok 11 i już nie wróciła, sąsiadka zauważyła na drodze rozjechane czarne futerko i to była moja kicia

Musiałam się wyżalić...

Wspolczuje Ci.
Stary 2008-01-17, 10:25   #3896
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

ja poluję na prasowany Shiseido L1 , na szczęście na razie go nie ma na Truskawce.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 11:44   #3897
isa666
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, byłam dziś w Solvayu i widziałąm ten sklep, ruchu ni ma, 5 osób na krzyż w całej galerii, wysłałam więc CV
Jeden facet w miasteczku niedaleko mnie szukał sekretarki, wysłałam mu CV, ale odrzucił mi A niech spada

Kupiłam sobia dziś dużą jasnobrązową torebkę Reserved na pocieszenie(za 99 zł ), ale fajna jest, ma krótkie uszy, ale też jest jedno długie, które można dopiąć
Zaszalałam też w Naturze - kupiłąm samoopalacz w piance Dax i 2 chusteczki samoopalajaće Dax(nałożyłam na twarz już jedną i czekam na efekty ).

I wiadomość dla MagJi - w Naturze w Solvayu są kremy tonujące Bielendy! Cena ok. 18 zł, miałam sobie kupić, ale narazie zrezygnowałam, bo się wolę posamoopalaczować trochę
Stary 2008-01-17, 11:50   #3898
snowqueen
Zakorzenienie

isa dla studentki taki sklep to raj, jak nie ma ruchu, można się uczyć
Powodzenia

Ja mam dzisiaj jakiś kiepski nastrój, a że nastawiłam się na te zakupy to jade... boję się, że znowu to się skończy wydanymi pieniędzmi na to, czego miałam nie kupować (ciuchy, buty, bielizna), a wezmę na pocieszenie

Nie lubię szarości i zimy, chcę słońca i lata
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 12:14   #3899
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
MagJa będziemy Cię wspierać w postanowieniu, ale nie opuszczaj nas
Marne szanse, żebym Was opuściła Dobrze mi tu

Cytat:
Wszystko przez mamę, która wynajduje różne błyszczydła na All. i każde mi licytować. Jak dojdą to strzelę foty, bo to już ostatnie zakupy.
No widzisz, to nie Twoja wina, tylko mamy
Tylko pozostaje teraz kwestia tego, kto ich będzie używał

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

I wiadomość dla MagJi - w Naturze w Solvayu są kremy tonujące Bielendy! Cena ok. 18 zł, miałam sobie kupić, ale narazie zrezygnowałam, bo się wolę posamoopalaczować trochę
Widzisz, ja to mam sklerozę, wczoraj mi rzyrafka doniosła, że ten krem jest i na Długiej w Firlicie i w drogerii Europejskiej w Krakowskiej za 12,9zł i miałam Ci to przekazać, ale skleroza, zapomniałam
Także dzięki za pamięć ale nie dość, że na tą chwilę jeszcze go nie potrzebuję, to na pewno nie kupię go w Naturze i Ty też dobrze zrobiłaś, że się wczoraj na niego nie skusiłaś Przynajmniej 5zł w kieszeni zostanie, jak już go kupisz.

A właśnie, nie widziałaś przypadkiem czy są tam zmywacze do paznokci Essence? rzyrafka poszukuje, a i ja niebawem będę, jak Mollona wykończę, bo jednak te Essence są najlepsze
Stary 2008-01-17, 12:18   #3900
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Marne szanse, żebym Was opuściła Dobrze mi tu

No widzisz, to nie Twoja wina, tylko mamy
Tylko pozostaje teraz kwestia tego, kto ich będzie używał

Widzisz, ja to mam sklerozę, wczoraj mi rzyrafka doniosła, że ten krem jest i na Długiej w Firlicie i w drogerii Europejskiej w Krakowskiej za 12,9zł i miałam Ci to przekazać, ale skleroza, zapomniałam
Także dzięki za pamięć ale nie dość, że na tą chwilę jeszcze go nie potrzebuję, to na pewno nie kupię go w Naturze i Ty też dobrze zrobiłaś, że się wczoraj na niego nie skusiłaś Przynajmniej 5zł w kieszeni zostanie, jak już go kupisz.

A właśnie, nie widziałaś przypadkiem czy są tam zmywacze do paznokci Essence? rzyrafka poszukuje, a i ja niebawem będę, jak Mollona wykończę, bo jednak te Essence są najlepsze
Wow, 5 zł różnicy to nieźle

Nie przyglądałam się niestety na Essence, bo wlazł facet z dostawą i zastawił kolorówkę pudłami

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości