![]() |
#3871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwany - poszukiwane ...
Nie wiecie może, czy wogóle znajdę gdzieś na internecie jako półfabrykat MEDALIONY ? Takie otwierane, srebrne najlepiej, ew.posrebrzane ... Wątpię, czy da się coś takiego kupić ale może jak ktoś się natknął na coś takiego ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W SN są takie: http://skarbynatury.pl/go/_search/fu...ik&lang=pl
![]() |
#3873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3874 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Hanko, ale chciałabym zeby było w miarę płaskie, na górze miałaby byc cyrkonia
![]() Szukam jeszcze SREBRNEJ krawatki, tylko nie takiej do Swarovskiego do zaciskania, ale takiej jak na zdjęciu tylko ze srebrnej ![]() Naprwdę bardzo mi na tym zależy, jakby ktoś się natknął jeszcze na te medaliony-sekretniki gładkie w miarę niewielkich rozmiarów-proszę piszcie ![]() Mam jeszcze pytanie, moze trochę nie na temat, ale skoro juz tu piszę o tych cyrkoniach, to czym przykleic cyrkonie Swarovskiego do srebra ? Mają one moze jaką powłokę klejącą czy coś takiego ? ; P Z góry dziękuję za wszelką pomoc ![]() Edytowane przez Maquelita Czas edycji: 2010-01-02 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3876 |
Raczkowanie
|
Dziękuję rusa1ko , właśnie o taką mi chodziło ; *
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() UHU plus albo inny klej dwuskładnikowy na bazie żywicy epoksydowej powinien być ok.
![]() |
#3878 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam, dziewczyny chce kupić kryształki swarovskiego koloru czerwonego - takiego klasycznego zwyklego ala serduszko walentynkowe. Moglybyscie mi podopwiedziec ktory jest najladniejszy- bo z tego co widzę troche tych odcieni jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zadomowienie
|
Czy kupie gdzieś w Polsce zakładki do książek? Takie jak na foto, ten element metalowy jest mi potrzebny
![]()
#3880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- w beadshopie maja, ale metalowe pozlacane... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja kupowałam były jeszcze posrebrzane.. poza tym przeszukałam all, ale nic nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Wtajemniczenie
|
Klasyczna, strażacka czerwień to Light Siam. Siam to dla mnie bardziej bordo. Na tych kolczykach poniżej ten najjaśniejszy czerwony to właśnie Light Siam, pod nim ten średni to Siam (ale na żywo jest ciut ciemniejszy), a najciemniejszy, w słabszym świetle prawie czerny, to jest Garnet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fakt faktem, red magma i tak jest wg mnie najladniejsza, mari Ty chyba tez tak myslisz...? ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potrzebuję gładkie. W tej Szkatule, to ciut drogie są ![]() Zamówię na ebay.
![]() |
#3888 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, szukam kogoś, kto odsprzedałby mi po jednej cyrkonii Swarovskiego o rozmiarze SS12 kolorów: purple velvet, padparadscha, light sapphire, olivine, light topaz, silk. Jezeli ktos posiada np. tylko jeden z tych kolorów niech też pisze. Na wiekszosci stron znalazłam te cyrkonie pakowane po 144 sztuki , a mi potrzebna jedna czy może dwie, niewięcej. Moze ktoś zna sklep, gdzie znajdę pojedyncze sztuki albo np. pakowane po 10 sztuk ?
Jeszcze mam prośbę, jak ktoś ma rzeczywisty wygląd tej dwunastki, bo nie wiem, czy nie jest ona za mała do tego co potrzebuję, moze wkleiłby tu gdzies zdjęcie ? Z góry dziekuje za pomoc, bo naprawdę nie usmiecha mi sie kupowanie tylu cyrkoni za 20 zł jeśli potrzebuje tylko jedną i to z szesciu kolorów... |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko ss10.
http://allegro.pl/item869679567_50ko...0szt_ss10.html A tak z ciekawości spytam: do czego wykorzystasz te cyrkonie? Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2010-01-04 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
Blackberry8, dziękuję ślicznie ; *
Znalazłam sobie u tego sprzedawcy też dwunastki, może nie ma tych kolorów których potrzebuję ale przynajmniej Crystal jest ![]() Do czego potrzebuję ? Moja siostrzenica upodobała sobie medalik z bajki H2O, a że zajmuję się biżuterią postanowiłam spróbować zrobić jej taki ![]() ![]() Jakby ktoś miał jeszcze do odkupienia pozostałe kolory-będę wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Widział ktoś srebrny drucik skręcany?? jest tylko w kadoro 1mm, ale chciałabym0,8 mm.......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Raczkowanie
|
Monika niestety jedyne miejsce w którym widziałam skręcany drucik, to hopea, ale tez właśnie 1mm. Tylko, że ja jeszcze nie znam ofert zyt wielu sklepów, więc mozliwe, że dziewczyny gdzieś widziały. A co do łańcuszków, to spory wybór jest... no tak, w Jubilexie
![]() ![]()
#3893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki wielkie ![]() Ale liczą sobie za ten drut... masakra.... ja zawsze za takie skręcany lub kwadratowy płaciłam jak za zwykły - czyli za metr 0,7 mm płaciłam z 10 -11 zł..... A kupowałam na allegro i widzę,że ta osoba aktualnie nic nie wystawia.... Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-01-05 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, kupilam red magma, bo siam to tylko male krysztalki, light siam to praktycznie nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamięta..tyle nowych biżuterjek.
Mam prośbę...w kwietniu slubuje ![]() ![]() Chciałam zrobić bransoletkę ze Swarovskich, ale same kryształki nie wyglądałyby ciekawie...chciałam je czymś ozdobić...myślałam tez o kulkach typu 'gwiezdny pył' ale z cyrkoniami bardziej by mi się przydały. Byłabym wdzięczna za pomoc ![]() Swoją droga ostatnio nie biżuje...bo jakoś weny i czasu brak ![]() Może po ślubie ![]()
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
libra, jak Cię u nas dwano nie było, kobieto
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Pilnie poszukuję fasetowanej pastylki fluorytu jak w tym wisiorze, średnica ok. 1,5cm.
Jeśli któraś z Was ma na zbyciu, z chęcią przyjmę ![]() Ed. Nieaktualne ![]() Edytowane przez smieszka250 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie można dostać takie kuleczki ze swarkami jak w tych kolczykach?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.