Byłe tableciary plotkary II - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-12, 15:48   #3871
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Ale sobie pospałam Teraz to jestem do życia!

Asiu, oby twojemu mężowi się udało

Nikitko, a skąd do domku wróciłaś?

Madziu, Kiniu, Misie czasem trzeba sobie dzień bez roboty zrobić Ale żeby tak leń zbiorowy? Tak też można

Coś mnie wzięła ochota na sałatke warzywną Zaraz będę robić. Gdyby nie to, że wiem, że nie jestem w ciąży to bym myślała, że jestem. Ciągle mi rano niedobrze, nie mogę znieść zapachu kawy (a kiedyś bardzo go lubiłam) i ciągle mam zachcianki na jakieś smakołyki. Ale doszłam do wniosku, że ja sie po prostu z Justysią moją integruję i przeżywam jej ciążę I tak sie przejęłam, że organizm zaczął mi figle płatać

Jak to skąd z pracy

Asiu to chyba dobrze ze leków nie bierzesz

a ja wam coś powiem, normalnie szoku takiego dostałam że głowa mała aż tak zrobiłam
dostałam maila na NK i w nim nie wiem czy mnie pamiętasz ale byłaś moją miłością w przedszkolu he he he pewnie ze go pamiętam i miło się zrobiło że mnie odnalazł mieszka w Londynie chyba bo tak ma w profilu, mam nadzieje ze do mnie jeszcze napisze
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 15:52   #3872
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Jak to skąd z pracy

Asiu to chyba dobrze ze leków nie bierzesz

a ja wam coś powiem, normalnie szoku takiego dostałam że głowa mała aż tak zrobiłam
dostałam maila na NK i w nim nie wiem czy mnie pamiętasz ale byłaś moją miłością w przedszkolu he he he pewnie ze go pamiętam i miło się zrobiło że mnie odnalazł mieszka w Londynie chyba bo tak ma w profilu, mam nadzieje ze do mnie jeszcze napisze
Hehe, ja chyba jeszcze śpię, że nie skumałam, że z pracy wróciłaś

Nieźle z tą miłościa w przedszkolu Może jeszcze cos socbie wyobraża

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 15:55   #3873
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, ja chyba jeszcze śpię, że nie skumałam, że z pracy wróciłaś

Nieźle z tą miłościa w przedszkolu Może jeszcze cos socbie wyobraża

Nie na pewno nie ale mnie normalnie to zszokowało, zreszta on mieszka pewnie w Londynie. Ma teraz długie włosy i gra na czymś bo fotka z jakiegoś koncertu jest, zresztą jak chcesz go zobaczyc to wejdz na moich znajomych i na ostatniej stronie jest jego fotka ma na imie Michał
Stary 2008-02-12, 15:58   #3874
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitko ale Cie musial zapamietac
przedszkolna milosc fajnie to brzmi

a ja nadal spiaca jestem, czuje sie troche jakbym chora byla
taka kluska nie do zycia
przez to, ze za krotko spalam
Stary 2008-02-12, 15:58   #3875
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie na pewno nie ale mnie normalnie to zszokowało, zreszta on mieszka pewnie w Londynie. Ma teraz długie włosy i gra na czymś bo fotka z jakiegoś koncertu jest, zresztą jak chcesz go zobaczyc to wejdz na moich znajomych i na ostatniej stronie jest jego fotka ma na imie Michał
Zaraz sobie obejrzę twoją starą miłość z przedszkola A właściwie to ty tyłaś jego miłością

28.09.2014

Stary 2008-02-12, 16:00   #3876
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz sobie obejrzę twoją starą miłość z przedszkola A właściwie to ty tyłaś jego miłością

No nie tylko on tez mi sie wtedy podobał

Kasiasiar ma jakies trudnosci z wizazem dlatego nic nie pisze ale nas czyta.
Stary 2008-02-12, 16:13   #3877
Pomidora
Zakorzenienie

Nikitko, ale ten facet to ciacho Fajny, fajny, w moim stylu. I jeszcze gitarzysta... Nonono...

28.09.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 16:13   #3878
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, ale ten facet to ciacho Fajny, fajny, w moim stylu. I jeszcze gitarzysta... Nonono...

Mykam kobietki bo moj M zaraz bedzie w domku

Edytowane przez Nikita_Wawa
Czas edycji: 2008-02-12 o 16:37
Stary 2008-02-12, 16:47   #3879
misia_25_26
Wtajemniczenie

Fajnie Nikitko z ta przedszkolna miloscia
Pomidoro no faktycznie masz syndrom ciazowy
Mezatko mam nadzieiej ze maz dostanie ta prace
Marcelinko no niestety mam dodatkowy wydatek,ale za to oduczylam sie pic nad tz laptopem

a ja ide robic pizze bo za godz,zmykam na obciecie
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 16:48   #3880
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Kinia gratuluje decyzji o dzidzi i tak sobie mysle jak ten Twoj tz sie zmienil,jeszcze jaiks czas temu byl na wszystko na nie tak jak moj a teraz takie zmiany....ciekawe czy to po tych twoich podchodach i podgadywaniu po troszku bo mowilas ze tak bedziesz robic hehehe ja tez tak robie i ostatnio postep u mojego tz bo zaczelismy rozmawiac o slubie w przyszlym roku

Marcelko gratuluje zaliczenia statystyki kochana

Kasiasiarku to swietnie ze pracodawca zapewnia neta w domu pracownikowi,zeby u nas w kraju tak bylo .....

Misiu milej wizyty u fryzjerka,dobrze ze znalazlas kogos kto w domku obcina bo to zawsze mnie kaski trzeba wydac

Madziu ten Twoj placz to pewnie hormony kobiety w ciazy chociaz powiem Wam ze ja np sie strasznie do rzeczy przywiazuje i nawet jak kiedys auto sprzedawalismy to plakalam bo tak je lubilam...he he swirnieta jakas jestem hihi ale tak mam

No i co kochane powiecie?ja jak zawsze tylko na chwilke bo do pracy dzis znowu ide ale jutro sobie z wami posiedze bo mam wolne,tak jak juz wyzej pisalam ostatnio podeszlam tz i zaczelismy rozmawiac o slubie,wiecie co zrobiklam?napisalam sobie wstepna liste gosci i mu poprostu pokazalam,myslalam ze powie ze to bez sensu a on mnie zaskoczyl i sam jeszcze zaczal ze tych by wykreslil a innych znowu dodal,zaczal liczyc ile to osob bedzie,ja mu o sali zaczelam mowic gdzie jakie sa w naszym miescie i ile mniej wiecej kosztuja(oczywiscie juz maly wywiad zrobilam)i ze bysmy musieli jechac poogladac,ile bysmy musieli odkladac pieniazkow co miesiac i takie tam drobne rzeczy ,no i wkoncu zaczelam go pytac o termin to stwierdzilismy ze w przyszlym roku tak w czerwcu ale jeszcze dokladnie kiedy to nie ustalilismy...........nor malnie w szoku bylam i sama do dzis nie wierze ze tak latwo z nim poszlo,chyba facet dorosl do mysli ze bedzie kiedys mezem a nie wiecznie kawalerem z narzeczona od kredytu hihihhihihi
ej, cos w powietrzu wczoraj lata, bo ja nakrylam a. jak szperal w necie o slubach w naszym brighton council'u szok przezylam nieziemski? bedziem sie zenic, nie wiadomo kiedy, ale kurka sprawa jest prosta - dwa tyg wczesniej trzeba zamowic termin, zaplacic 250f i juz.

Cytat:
Napisane przez WIOLA 1234 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny Mam Dzisiaj Doła Zrobiłam Test I Mam Jedna Kreche
ty sie wiola nie martw. ja tez swoje juz wyplakalam, ale nie czarujmy sie - proces robienia fasolki tez nie jest zly
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 16:59   #3881
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko hehehe, ale wiadomosc, przedszkolna milosc, popatrz jak mu zapadlas w pamiec
Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
ej, cos w powietrzu wczoraj lata, bo ja nakrylam a. jak szperal w necie o slubach w naszym brighton council'u szok przezylam nieziemski? bedziem sie zenic, nie wiadomo kiedy, ale kurka sprawa jest prosta - dwa tyg wczesniej trzeba zamowic termin, zaplacic 250f i juz.
hehe, chyba na prawde cos musi byc w powietrzu, ze te nasze chlopy tak powariowaly, oczywiscie w pozytywnym znaczeniu, to czekamy Julka az zostaniesz panna mloda

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 17:00   #3882
kasiasiar
Zakorzenienie

mnie dzisuja krew zalewa wizaż mi fixuje, nic nie moge zrobic

Fajnie jak ktos o nas pamieta.Ale zeby az miłość z przedszkola hi hi

TZ podpisał dzis umowe przedwstepna oprócz internetu bedą nam jeszcze dopłacali przez pół roku do mieszkania I nie musimy się przeprowadzać, mozemy zistać tu gdzie mieszkamy Teraz tylko czeka TZ rozmowa z obecna szefowa i rezygnacja z pracy.Uffff to bedzie trudne.
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 17:01   #3883
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hehe, chyba na prawde cos musi byc w powietrzu, ze te nasze chlopy tak powariowaly, oczywiscie w pozytywnym znaczeniu, to czekamy Julka az zostaniesz panna mloda
pewnie, ze jest cos w powietrzu WIOSNA tak działa
Stary 2008-02-12, 17:04   #3884
Pomidora
Zakorzenienie

Misiu, to pokaż nam się w nowej fryzurce, chyba że tylko podcinasz?

Julka, no to widzę, że następni w kolejce jesteście do ołtarza

Kasiasiarku, tak się cieszę, że wszystko wam się układa No i egoistycznie się cieszę, że nas nie opuścisz, bo by nam cię brakowało

28.09.2014

Stary 2008-02-12, 17:04   #3885
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitko wlasnie tak siedze i ogladam Twoje fotki na NK i za kazdym razem widze inna dziewczyne na kazdym zdjeciu wygladasz calkiem inaczej az nie do poznania jestes czasem

ale na zdjeciach: "To byly wspaniale i niezapomniane chwile" to tak mi sie podobasz, ze nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak samo na innym zdjeciu z kwiatkami w wannie pieknie, bardzo pasuja Ci tkaie delikatne makijaze, rozswietlajace buzke

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 17:05   #3886
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
TZ podpisał dzis umowe przedwstepna oprócz internetu bedą nam jeszcze dopłacali przez pół roku do mieszkania I nie musimy się przeprowadzać, mozemy zistać tu gdzie mieszkamy Teraz tylko czeka TZ rozmowa z obecna szefowa i rezygnacja z pracy.Uffff to bedzie trudne.
Kasiu swietne wiadomosci, trzymamy teraz kciuki, zeby rozmowa z obecna szefowa przebiegla bezbolesnie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 17:07   #3887
cerisecerise
BAN stały

bedzie smiesznie, jak on mi sie oswiadczy jak moi rodzice przyleca. chyba z krzesla spad,e. ale nie sadze, "gdyz poniewz acz" jak mowila moja profesorka od polskiego, on wie, ze tego jak sie spodziewam. a on nie robi tego co sie normalnie po nim oczekuje, tylko od zadka.

pobiegalam dzis kobity, mam 5 dni wolnego i mnie roznosi!
Stary 2008-02-12, 17:07   #3888
misia_25_26
Wtajemniczenie

Pomidoro jade z zamiarem podciecia chyba ze mi cos odbije i jakos inaczej sie wytne to wtedy wkleje fotki

kasiasiar super wiadomosc gratulacje dla tz
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 17:10   #3889
mezatka07
Zakorzenienie

KAsiasiarku swietna wiadomosc przesylam duuzo sily dla TZa przy rozmowie z obecna szefowa niech nie sprawia mu klopotow
takze planujecie zostac w obecnym mieszkanku?
Stary 2008-02-12, 17:13   #3890
kasiasiar
Zakorzenienie

Dzi,ekuję jsteście kochane
Stary 2008-02-12, 17:16   #3891
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
bedzie smiesznie, jak on mi sie oswiadczy jak moi rodzice przyleca. chyba z krzesla spad,e. ale nie sadze, "gdyz poniewz acz" jak mowila moja profesorka od polskiego, on wie, ze tego jak sie spodziewam. a on nie robi tego co sie normalnie po nim oczekuje, tylko od zadka.

pobiegalam dzis kobity, mam 5 dni wolnego i mnie roznosi!
Julka a moze wlasnie tak Cie zaskoczy, niby myslisz, ze tego nie zrbi, bo bys sie tego spodziewala, wiec nie bedziesz sie spodziewala tak na prawde, a wtedy on wypali z oswiadczynami
mam nadzieje, ze cos z tego zrozumialas

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 17:24   #3892
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar bardzo dobrze, ze wszystko sie pozytywnie wyjasnilo teraz za TŻ i za rozmowe z szefowa

Nikitko pozniej zlukam Twoja a raczej kolegi z przedszkola do Ciebie

Julio kto wiem, moze i poadnie na kolanka i beda zareczyny

Tylko na chwilke zajrzalam, bo idziemy na spacerek... Cos mi sie chce tylko jeszcze nie wiem co... Tak w ogole i w szczegle, dzis J. kupil sobie szlafroczke i co sie okazalo, ze wedlug niego wszystkie rozmiary byly zawyzone no tak, bo jak sie kupuje szlafroczek rozmiaru XXXL to tak sie mowi Juzzzzzzzzzzzzzzzz myslalam, ze go zjem, jak XXL nie pasowal i trzeba bylo przymierzyc XXXL... Tak go wytresuje, ze bedzie mial mnie dosc, doslownie... Wiem, wiem wstretna jestem i kazdy ,mi to mowi, ze jestem niedobra dla J.

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 17:29   #3893
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kasiasiar bardzo dobrze, ze wszystko sie pozytywnie wyjasnilo teraz za TŻ i za rozmowe z szefowa

Nikitko pozniej zlukam Twoja a raczej kolegi z przedszkola do Ciebie

Julio kto wiem, moze i poadnie na kolanka i beda zareczyny

Tylko na chwilke zajrzalam, bo idziemy na spacerek... Cos mi sie chce tylko jeszcze nie wiem co... Tak w ogole i w szczegle, dzis J. kupil sobie szlafroczke i co sie okazalo, ze wedlug niego wszystkie rozmiary byly zawyzone no tak, bo jak sie kupuje szlafroczek rozmiaru XXXL to tak sie mowi Juzzzzzzzzzzzzzzzz myslalam, ze go zjem, jak XXL nie pasowal i trzeba bylo przymierzyc XXXL... Tak go wytresuje, ze bedzie mial mnie dosc, doslownie... Wiem, wiem wstretna jestem i kazdy ,mi to mowi, ze jestem niedobra dla J.
Marcelinko to twój TZ taki gabarytny jest czy takie duże szlafroki lubi?
Miłego spacerku

Julka, nie bądź pewna, może cię zaskoczy i kalanka padnie i błagał będzie o twoją rączkę

Co robicie w Walntynki? My tego święta nie obchodzimy, a jednak mi dziwnie, że P. pracuje 12 godzin i będę sama w domku siedzieć Ale przynajmniej pooglądam sobie romantyczne komedie w tv

28.09.2014

Stary 2008-02-12, 17:51   #3894
cerisecerise
BAN stały

hehehe, moj ma xxl i ja sie moge owinac nim dwa razy. on poltora, bo kupowal na oko

a ja nie wiem kobiety czy on padnie, czy nie padnie. jak sie ktos pyta to i tak o mnie mowi moja zona, wiec to tylko papier. na poczcie i tak widnieje moje imie, jego imie i jego nazwisko, tazke tytuluja nas jako panstwo.
a swoja droga to wam powiem ze ja walentynek tez nie obchodze, ale jak nie dostane chocny kwiatka to ma przechlapane

to tak jak z dniem kobiet. nieby komunistyczne swieto, ale kazda lubi wiechec dostac
Stary 2008-02-12, 18:09   #3895
Mijalea
Zakorzenienie

My tez Walentynek nie obchodzimy. W zeszlym roku akurat na Walentynki sprowadzilam sie do tzta, wiec cos mu pamietam nawet dalam, ale wiem, ze dla niego takie swieta nie istnieja, wiec w tym roku wysilac sie nie bede

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 18:12   #3896
mezatka07
Zakorzenienie

my nie obchodzimy tego swieta jakos specjalnie, ale cieszymy sie, ze jest takie sobie wlasnie swieto zakochanych
dajemy sobie wtedy jakies mile upominki, buziaka i tyle
ja juz dostalam od mojego M komplet cudownych cieni do powiek, teraz ja musze cos wymyslic
Stary 2008-02-12, 18:16   #3897
Mijalea
Zakorzenienie

A w tym roku w Walentynki mam wizyte u lekarza!
Mam nadzieje, ze choc przez to dzien zalicze do udanych

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 18:28   #3898
WIOLA 1234
Przyczajenie

odstawiłam tabsy koniec grudnia jestem juz po pierwszej miesiaczce , i płodne dni tez mam za soba zrobiłam dzisiaj test i jedna krecha (
WIOLA 1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 18:31   #3899
WIOLA 1234
Przyczajenie

bola mnie piersi, wczesniej nie czułam potrzeby starania sie o dzidziusia a teraz mam schize wszedzie widze maluszki)
Stary 2008-02-12, 18:33   #3900
WIOLA 1234
Przyczajenie

co do walentynek to miłe swieto choc nie jest ono dla nas zbyt istotne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości