|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Ja zaraz standardowo pójde sie poopalac z 2h później do apteki po cos na wybielanie zebów i cały dzien w domu znowu. Chora jestem i matka mnie trzyma w domu zebym wydobrzała przed domkami eeeeh :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zadomowienie
|
Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
a ja dzis na korki i podtrzymac na duchu reszte zdjacacych dzis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
a mnie TZ obudził i sie nie wyspałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Miała byc łeba, ale stwierdziliśmy że bedzie za dużo ludzi bo znowu długi weekend i jedziemy do Szwajca Jak pogoda bedzie sprzyjac to bedziemy smigac na skuterach wodnych moze i na nartach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
łuu ameryckie klimaty nie pogadasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
taaa tylko znajac zycie cos sobie na tym skuterze zrobie i sie utopie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
ja to nie mam odwagi na skuterach smigac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zadomowienie
|
gosiaczku uprawiasz juz jedem sport extramalny
![]() ![]() Edytowane przez paulina4018 Czas edycji: 2008-05-16 o 07:26 Powód: :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie takie rzeczy
![]() U nas na Motławie jest wypożyczalnia rowerków wodnych które wyglądają jak małe garbuski z taką gondolą;D Bardzo chciałam nim sobie popływać ale to jest właśnie jedna rzecz której sie boje że mnie jakiś statek, motorówka czy cos uderzy bo ich tam od cholery pływa a jeszcze jak mi TŻ powiedział ze jak one stoją w porcie tylko na sprzęgle i mają włączone śruby to zwątpiłam totalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
hehe paulinka sie rozumie
![]() ![]() a klaudens sie poci na chemii... |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki.
Sioko zazdroszcze... ja wakacje spędze w pracy ale we wrześniu może się uda do Grecji wyjechać chociaż na tydzień. Ale się nie wyspałam ![]()
#3882 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kurcze ja tu pod prysznicem bylam i tel dzowni to wybieglam odbieram i dzaownili z agencji pracy tam gdzie bylam ost ![]() Babeczka mowila,ze jest for me praca, przy kserze, w uniwersytecie... ale musialabym juz dzisiaj zaraz podjechac do agencji, podpisac umowe, i zaraz jechac na grunwaldzki bo ten gosciu chce mi juz zrobic szybki kurs obslugi ksera... I juz teraz mialam sie decytowac:/ to odmowilam bo po 1.mam tam za daleko zeby dojezdzac, a po 2 dzis nie mam czasu i ochoty tam jezdzic i w ogole:P Stawka byla 7zl/h ..a dupa bedzie cos jeszcze to niech dzownia;D
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Ulead VideoStudio 11. o teeeen
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O własnie! Dołączam się do pytania! Przecież to grzech tak rano wstawać ![]() ![]() Wiecie cooooo? wczoraj jak pokazałam ten zmontowany filmik mojemu TŻtowi to nam obojgu się oczy zaszkliły ![]() ![]() Później wkręciłam mu, ze byłam u spowiedzi i że muszę przez pół roku być grzeczna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam nowa prezentacje
![]() OlaBulBul - piesa leszka wrzuce jak zgram fotki, bo jak na razie mi sie nie chce ![]() Nic mi sienie chce ;/ Błogie lenistwo ![]()
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |
Wtajemniczenie
|
bedzie dobrze
![]() Cytat:
![]() dzień dobry dziewuszki :P ja się szukuje już do podróży zimno dziś jest brrr padało w nocy echhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
ja to jestem przywzyczajona zeby tak rano wstawac...
a dzis niestety nici ze sportów..TZ musi jakis silnik zrobic;/ oczywiscie wszystko jest wazniejsze ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Też mnie sie nic totalnie nie chce. Poopalałam sie troche ale ile można samemu :P
z facetami tak jest czasami mam wrażenie że nie odróżniają rzeczy ważnych od ważniejszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
dokładnie..umawialismy sie ze do niego pojade a ten dzis do mnie ze musi jechac do miasta składac podania i silnik kupic potem go zrobic...zawsze tak jest ze jest wszystko wazniejsze a ja jestem na koncu..;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Wtajemniczenie
|
gosiaczek to ja bym na Twoim miejscu pojechala z nim... maly foch i Cie zabierze:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
No ale jak wczoraj sie z Toba umawial to nie wiedzial że bedzie jeździł podania składac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
nie, musze sie uczyc...a popoludniu mialam jechac do niego..napisał mi ze wie ze sie umawilasmy ale tak wyszło wczoraj ze musi zrobic ten samochód..nie bede sie do niego odzywac niech zgnije w tych swoich samochodach..musze sie uczyc prezentacji a nie myslec jak ten debil postepuje
umawilismy sie we wtorek, wczoraj wspominał o tych podaniach ale ok moze to zrobic ma na to cały dzien, a dzis sie dowiaduje ze ten silnik ***any bedzie robił gdzies z 4 godziny bedzie cały brudny wiec zanim sie wykapie zje przyjedzie po mnie to bedzie 19 a to za mało czasu na spedzenie ze mna, bo juz wie on i ja tez ze o 21 do domu bedzie musił mnie odzwiezc no bo wiadomo jego mama ![]() rzygac mi sie chce od tego tłumaczenia |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Wtajemniczenie
|
ehh... kurcze moj jak robi cos przy samochodzie to ja ide z nim i mu albo pomagam albo przeszkadzam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny mój za to ma za dużo czasu co też nie jest dobre. Wiecie jego rodzina i jego wszyscy znajomi mieszkają 260 km stąd i n jak wraca z pracy to przychodzi do mnie siedzi do późna weekendy spędza cąłe u mnie i powiem wam że to też nie jest wcale takie fajne bo nigdie nie moge się ruszyć bez niego jak mu powiem że nie mam dla niego czasu to już jest awantura, nawet na zakupy z mamą iśc nie moge bo już sie obraża., Wczoraj zrobił mi awanture że u babci na imieninach byłam i czemu nie poszłam w czasie jak on bł w pracy to mu tłumacze że impreze babcia robiła po 17 żeby cała rodzina po pracy już była to on tego nie rozumie
![]()
#3895 |
Zakorzenienie
|
po***ani sa wszyscy...przyjaciółka mi napisała przed chwilą ze jej chlopak powiedział ze jak pojdzie na dzienne to sie zabije, a ja wiem i ona tez ze on jest do tego zdolny
mam dosc juz gadki o TZ, ide sie uczyc a taka taktyka mart u mnie nie podziała ze nie bede sie odzywac specjalnie, bo on wyczuje i taką samą taktyke obierze wobec mnie, juz tak kiedys było...zle sie czułam w związku wiec przestałam mu mowic wiele rzeczy to zrobił to samo..czasem bylo tak ze przesiedzielismy bez zadnego słowa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o taki ecos by sie zabijał ? smiech na sali- nie zrównoważony psychicznie. A mój tz ma często coś do zrobienia- zakupy z mama robota na podwórku z tata albo musi sie uczyc do sesji albo pisac prace licencjacką albo musi coś tam jechać załatwić a to zmęczony. Nauczyłam się cierpliwości i staram się zrozumieć chociaż czasami mam ochote wyć do księżyca. Na szczęście on to docenia i mi dziękuje za zrozumienie. Nikt nie mówił że będzie lekko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
no on jest w ogóle swirniety...jest tak zazdrosny ze szkoda gadac...ona w telefonie czy na gg nie moze miec nr zadnego chłopaka nawet mojego Przemka nr nie bo to przeciez ...chłopak niewazne ze moj ale chłopak
![]() ona jest z nim juz 4 lata planuja slub. ![]() ![]() dziewczyny ja głupia ges musze sie poradzic Was moje drogie...jak sie czyta nazwisko tego lekarza z Dzumy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Rieu?Nie mam pojecia
![]() Niqska co z twoim kontem i avatarem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Wtajemniczenie
|
gosiaczek ja nie rozumiem taki dziewczyn, po co ona z nim jest?
czyta sie Riu, albo Rie Mój Ł. też jest często zajęty, teraz już rzadziej, ale pamiętam jak na poczatku zwiazku cialge musial cos robic, no i trzeba bylo byc cierpliwym. Ang. zdalam ![]() ![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to dopiero się nazywa toksyczny związek- od takiego uciekała bym gdzie pieprz rośnie. nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() ja ide na miasto kupić to i owo a pozniej lece na pociąg :P ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.