|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Moje życie jest cholernie pokręcone!
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi, od razu opowiadaj - a nie się tak z nami droczysz
|
#3873 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczor
Ale jestem zmeczona ![]() Poszlismy spac o 8, potem o 12 trzeba bylo wypuscic nocujacych, znow do lozka na chwile i do sprzatania. Marnie sie cos czulam o dziwo wiec przez pierwsze 2h TŻ sprzątał sam (kochany ![]() Wrocilismy niedawno do domku i teraz leżymy i odpoczywamy wreszcie. Ale było super. Kurcze zostawiłam sobie krem pod oczy u TŻ chyba bo w zadnej kosmetyczce nie ma. Ałaa, już czuję że mi się zmarszczki robią ![]() Dobranoc i do jutra babeczki ![]() Poemi, czekam na Twoją historię
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Wylądowaliśmy przy stole dla vipów. Siedzieli z nami właściciele sali, sołtys gminy i pan prezes (?) z żonami. Tak jakoś się potoczyło, że strzeliłam lekkiego focha i nie chciałam tańczyć z TŻ-em... Podszedł właściciel i poprosił mnie do tańca... TŻ patrzył. Potem jakiś koleś wyciągnął mnie do kółeczka... I w tym czasie TŻ powiedział właścicielowi sali, że jeśli mu zjedzie ręka to dostanie w mordę
. Spalam się ze wstydu do tej pory. Ogólnie pokręcone wszystko było masakrycznie, nawet nie chce mi się opowiadać... A ten napad paniki przed wyjściem...
|
|
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
Zara to fajnie że taki udany sylwester
Nasz należał to tych nudniejszych Spędziliśmy go we 3 z kolegą bo nie miał gdzie pójść Na szczęście dużo jedzenia narobiliśmy to się przynajmniej porządnie najadłam Poszłam spać o 1![]() Poemi Ty to jak zawsze masz przygody Widziałam już zdjęcia na nk
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, znajomi mówią, że moje życie jest jak telenowela
. Z ciekawszych zdarzeń sprzedałam jakiejś dziewczynie rajtuzy za 10 zł. Znaczy chciałam jej dać, ale jej koleżanka wzięła od faceta poszkodowanej dychę i mi ją wcisnęła na siłę . No i jeszcze poszłam do mamy koleżanki na kuchnię złożyć życzenia z TŻ-em i przyjacielem, a mama koleżanki walnęła tekst "ładną macie dziewczynę". Poczułam się nieswojo... "macie"? . Mam strasznego kaca moralnego. |
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
oooo - zdjęcia na naszej klasie? kurcze, Poemi, chyba muszę szukać ;P
|
#3878 |
|
Zadomowienie
|
et-ka Twoje inicjały to A.P.?
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie tak
![]() jakim sposobem do tego doszłaś?:P
|
#3880 |
|
Zadomowienie
|
hehe
znalazłam Cię u Dorinki nie wiem dlaczego ale pamiętałam że masz kręcone/falowane włosy wiedziałam że z Warszawy no i jeszcze ukończony przez Ciebie kierunek studiów mi podpowiedział że Ty to Ty
|
|
|
|
#3881 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Poemi, dobrze że tż zaczął od słów, nie od czynów
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Powrót do rzeczywistości Brutalne wyrwanie ze snu rano, bo nie pomyślałam żeby wziąć dzisiaj urlop Widzę, że nastroje różne po sylwestrze
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Wszystkiego dobrego w Nowym ROku! |
|
|
|
#3884 |
|
Rozeznanie
|
Cześć L_V . Wzajemnie
Cześć Gosiu Oj też mi się dziś kiepsko wstawało z TŻ. Nawet miałam wrócić do łózka ale szkoda dzień marnować. I przeglądam sobie wizaż i oferty pracy.
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju mi by się nie chciało dobrowolnie tak wcześnie wstawać Strasznie mnie zaskoczył ten śnieg.Jest wszędzie
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
To co, dziewczynnki, jakie plany na Nowy Rok? CO się będzie działo?
U mnie chyba dużo - po pierwsze to ślub. Mam nadzieję, ze w koncu uda nam sie kupić mieszkanie,eeeh. |
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku. Wszystkiego dobrego Dziewczyny
![]() A ja mam dziś urlop ![]() Co do sylwestra, to u mnie było bardzo miło - aż byłam zdziwiona A moja nowa sukienka zrobiła furorę Bawiliśmy się na prawdę dobrze, oprócz mojego małego, zazdrośnicowego focha na TŻ, który przetańczył kilka piosenek pod rząd ze szczupłą, ładniutką osiemnastolatką
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
ja po wszystkich klęskach postanowiłam w tym roku nic a nic nie planować. co ma być to będzie
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
Butter, co wchodzisz na forum to się gapie na Twoj avatar
Gosiu, ja przeważnie wstaję razem z TŻ, robie nam śniadanko i siedzimy sobie jeszcze razem zanim pojdzie do pracy, tyle że potem często wracam do łóżka Ale dziś jakoś się przekonałam że nie warto czasu tracić ![]() Co do planów noworocznych, to muszę w końcu znaleźć pracę, i to jak najszybciej. A z przyjemniejszych rzeczy to hmmm... kupno zmywarki, powrót na siłownię, może zaręczyny? (ależ mam praktyczne myślenie, priorytetem jak widać jest zmywarka ). No i przeczytam wszystkie części wymarzonego pierścionka Myślałam że się wyrobię w miesiąc, ale chyba nic innego bym musiała nie robić tylko czytać Na razie kończe dopiero II cz
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Zara, a jakiej pracy szukasz w ogóle?
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam noworocznych postanowień, mam tylko pewne plany, jak np. remont.
Postanowień nie robię, bo nigdy nic z nich nie wychodzi ![]() No właśnie Zaro, co byś chciała robić? |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane w NOWYM ROKU
Praca dzisiaj to pomyłka. Miasto jakby wyludnione. Nawet na parkingu przed biurem na ktorym zawsze jest walka o miejsca dzis nie ma ani jednego auta. Poemi slicznie wyglądalas w Sylwestra. I Twoja fryzura bardzo mi sie podoba Ciesze się ze Wszystkim Wam noc Sylwestrow milo upłynęla..mniej lub bardziej imprezowo. Butter...wkleilabys jakies zdjęcie tej szalowej sukienki .Ja oczywiscie zaszalalam. Bylo bardzo bardzo milo. Potanczylam, porozmawialam, posmialm się. Imprezka trwala do 5 rano. Wczoraj obudzilismy sie o 15 ...a w lodowce wiatr.Poszlismy w poszukiwaniu jakiegoś sklepu...oczywiscie wszystko zamknięte. Po dlugim spacerze upolowalismy sklep w ktorym byla cebula i tunczyk w puszcePo jedzeniu obejzelismy film i poszlismy dalej spać. Smieję sie ze zawsze w nowy rok szukamy jedzenia. W zeszlym przeszlismy cale Gent w poszukiwaniu jakiegokolwiek otwartego sklepu bądz restauracji. Po 2 godzinnym sapcerze o glodzie znalezlismy Turasa z kebabami. Nigdy nie zapomnę smaku tej buly
|
#3893 |
|
Rozeznanie
|
Etko, Butter: jestem po studiach ekonomicznych, chciałabym znaleźć coś w księgowości, audycie, podatkach etc. Niestety chodzę już od mniej więcej 2-3 miesięcy na rozmowy i jak do tej pory kiepsko. Na ostatniej rozmowie bylam tuż po przyjezdzie z nart, mieli mi dac znac do konca roku i cisza. W poniedzialek tam moze zadzwonie zeby wiedziec na czym stoje. W innej firmie z kolei czekam na termin ostatniej rozmowy z managerem, wiedzialam ze bedzie pod koncec grudnia albo na poczatku stycznia. Też czekam na telefon.
Niestety widać ten kryzys finansowy i jestem troche podlamana, boje sie ze jesli nie dostane pracy w ciagu miesiaca to pozniej bedzie juz duzo gorzej. Dlatego szukam intensywnie. Butter: ja też nie mam postanowień, tylko plany Jakoś przystępniej to brzmi
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Etka- też cię namierzyłam
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Zaro to ja Ci zycze znalezienia wymazonej pracy
Co do postanowień..nigdy takowych nie mialam. Będzie co będzie. A w ogole maz mnie przerazil...bo w Sylwestra zyczyl nam Stasia
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry...
Oj ciężko było się dzisiaj zebrać... Wczoraj praktycznie spaliśmy cały dzień nie licząc kąpieli i jedzonka Sylwester baaardzo udany...Haniu cos plany się zmieniają
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Rozeznanie
|
Haniu, przesądna nie jestem więc Ci serdecznie dziękuję
![]() A jakie jest Twoje stanowisko w sprawie Stasia?
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Od razu mu powiedziałam ze chyba zartuje i niech nam takich zyczeni nie sklada. Zajaknąl się i powiedział..."yyyy Kochanie no to moze nie w tym roku nam zyczę"..ale kurcze no zaskoczył mnie.
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny w Nowym Roku
![]() Zaro ja tez poszukuję pracy. Hania to Mąż Cię zaskoczył ![]() Ja mam najwspanialszego TŻa pod słońcem Znowu czuję, że mamy fazę zakochania
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

wiec przez pierwsze 2h TŻ sprzątał sam (kochany 
Spędziliśmy go we 3 z kolegą bo nie miał gdzie pójść
. No i jeszcze poszłam do mamy koleżanki na kuchnię złożyć życzenia z TŻ-em i przyjacielem, a mama koleżanki walnęła tekst "ładną macie dziewczynę". Poczułam się nieswojo... "macie"? 

.