|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Rolmopsy mozna jak bez cukru. Tez sie nimi zajadalam, a pozniej zrobilam sama w oleju.
Co do wedzonego kurczaka to sie nie wypowiem, bo nie wiem co na etykiecie bylo napisale. Ja zaraz zjem II sn, müsli z mlekiem i bran flakesami.
|
#3872 |
|
Przyczajenie
|
A na co trzeba przede wszystkim zwracać uwagę na etykietach?
|
|
#3873 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj mija tydzień odkąd jestem na diecie, ale.... mam dość. Jedno o czym marzę to węglowodany. Tysiące, miliony węglowodanów. Tzn jakoś się trzymam jeszcze, nie rzucam się na nie, ale.... mam już trochę dość. A do tego nie wiem, czy schudłam bo boję się wejść na wagę. To chyba wszystko przez to, że mam przerwę od siłowni :/
|
|
|
|
#3874 |
|
Wtajemniczenie
|
Na smieci..typu konserwanty, wzmacniacze smaku itp.
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
no olej rzepakowy to te zwykle
![]() wiecie tak co do tego mleka a raczej procentow to dla mnie i TZta po tych hamerykanskich mlekach to nawet 1,5% to prawie jak smietanka 3,2% nie jestesmy w stanie pic tak normlanie a tam tzn w stanach to pijalismy wlasnie 3,2% i dalej smakowalo jak woda... boje sie myslec jak smakuje hamerykanskie mleko skin chyab jest przezroczyste hahahaha
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzilo mi o wedline"piers z kurczaka wedzona" ale wlasnie niewiem jak z wedzonymi rzeczami. Wolalam sie spytac .... To ja dzis rolmopsy kupie Właśnie zjadlam przekaske. Jogurt rafaello. Uwierzcie ze smakuje jak raffaello prawdziwe!!! jutro sobie tez taki zrobie tylko zeby bylo calkiem jak raffaello to dodam kilka orzechow Mniam![]() Dziewczyny, niewiem jak z dzisiejszymi dalszymi posilkami bo ja do dentysty ide chyba obiadu nie bede mogla zjesc..... tylko obiado kolacje dopiero....
|
|
#3877 |
|
Przyczajenie
|
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy trzeba się trzymać ściśle tego zeby zjadać 3 duże posiłki i 2 przekąski. Bo tak szczerze to dla mnie to jest troszkę dużo. Może moglabym sobie kolację odpuścić?
|
|
#3878 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muffinki i krem czekoladowy to z przepisowego wzięłam. I dziękuję ninaad za ocenę
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-03-19 o 11:33 |
|
|
|
#3879 |
|
Wtajemniczenie
|
W wedlinach przewaznie sa konserwanty i wzmacniacze wiec nie wiem.
A czemu po dentyscie nie mozesz zjesc? Mi nawet po plombach wolno praktycznie od razu. Nie wiem o ktorej chodzisz spac Karolina, ale ja bym nie odpuszczala. Tak ze 2 godziny przed snem dobrze jest zjesc cos bialkowego. Wczoraj nawet o 24 zjadlam, bo poszlam spac dopiero o 01.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-03-19 o 11:22 |
|
|
|
#3880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nieeeee!!!! co najwyzej zmniejsz porcje tak abys jednak byla glodna w porze kolacyjnej
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki. Czyli jem 5 razy dziennie tylko troszkę mniejsze porcje. Mam nadzieję że książka szybko dojdzie i że jak ją przeczytam to mi się troszkę rozjaśni na temat tej dietki, bo jak na razie to kiepsko się orientuje w tym co można, a czego nie. Zależy mi na tym że dość dużo schudnąć więc chciałabym się ściśle trzymać zasad.
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Bo ja jestem taka że wolę mieć z góry ułożony jadłospis dokładnie na każdy dzień. I wtedy wiem czego mam się trzymać.
|
|
#3882 |
|
Rozeznanie
|
tak się zaczytałam, że przeoczyłabym moje II śniadanie
|
#3883 | |
|
Wtajemniczenie
|
absolutnie nieee!!!! Może być lekka, ale coś musisz jeść wieczorem
Cytat:
. Doczytałam jak wprowadzać powoli węgle na 2 fazie, co robić jak waga przestaje spadać i mnóstwo przydatnych info |
|
|
|
|
#3884 |
|
Przyczajenie
|
A którą książkę przeczytałaś, bo też jest ich kilka. Ja na razie kupiłam sobie Dieta SB 6 kg mniej w 2 tygodnie. Może powinnam się zaopatrzyć w jeszcze którąś.
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- A czy na kolację mogę sobie np zjeść twaróg chudy? Bo nie chce mi się codziennie szykować jakiejś sałatki.
|
|
#3885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3886 |
|
Przyczajenie
|
A na obiad mogę np zjeść kalafiora ugotowanego i pierś z kurczaka?
Albo samego kalafiora?
|
|
#3887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sam kalafior to ewentualnie może być jako przekąska - bo lepiej coś do niego dodać, np białko |
|
|
|
|
#3888 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za radę
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- A co można jesć na obiad, oprócz mięsa. tak żeby było danie bezmięsne
|
|
#3889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Cytat:
i koleżanka mi mówiła, że wiecznie zaszklone oczy ![]() Niegdy więcej nie zrobię tej głodówki. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale naszczescie da sie, i jestem z trutka narazie ale cholernie boli no ale jak by wyrwal a to czwórka ten oczny co najbardziej boli to bym pewnie spuchla i z bolu sie zwijala. A tak to taki bol da sie zniesc. do 14.30 mam niejesc wiec akurat obiad jem o 15 wiec luuuuuuuzik![]() zrobilam meeeeega zakupy. Podaje moje dzieisjsz emenu razem z tym co juz zjadlam: ś-jajecznica z 3 jajek z serem i cebulka,pomidor p-jogurt rafaello (zrobiony przezemnie) o- piers z kurczaka zapiekana z serem i czerwona fasolką,brokuły k-serek wiejski,plaster szynki z kurczaka,papryka p-pół kostki sera bialego moze byc??
|
|
#3892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie zjadłam obiadek- zapiekankę: kasza grycznana +mięsko mielone chude z szynki+pomidory z puszki+świeży pomidor i plastry sera żółtego na wierzch. Do tego trochę koncentratu i mnóstwo ziół. I mizeria z rzeżuchą.... Wklei łabym fotkę, ale już nic nie zostało do zrobienia zdjęcia ![]()
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sklad tego :szproty,olej roslinny,sol,papryczki,re gulator kwasowosci, nie ma cukru. Myslisz ze moze byc na I fazie???
|
|
#3894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zadomowienie
|
no to super bo mam zamair to zjesc jutro na śniadanie albo na kolacje
Ale sie obiadlam obiadem. Masakra. Az nie mowe uwierzyc ze jedzac 5 sytych posilkow SMACZNYCH do tego chudne, nie puchne, a jedzac jeden czyli prawie glodzac sie nie chudlam tylko doprpwadzilam sie do takiej wagi znowu Zaluje tylko ze jestem przed @. jeszcze jej nie dostałam ale mnie bola piersi a sutki to juz nawet nie wspominam...
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() uff, dziś jakiś dziwny dzień - miałam niezłe przeboje z kolorami farb ale wszystko się wyprostowało, potem okazało się, że zakupiona lampa jest niekompletna i trzeba reklamować... ![]() siedzę sobie właśnie objedzona wariacją na temat KLIK bardzo smaczna potrawa; wywaliłam bułkę tartą, zmniejszyłam ilość makaronu a zwiększyłam brokułów i podałam w towarzystwie filetu z kuraka pusto tu jakoś dzisiaj...
|
|
|
|
#3897 |
|
Rozeznanie
|
Witam :d Dziewczyny dzisiaj 4 dzień na SB a ja ani deka mniej, czy to normalne? Może za dużo jem?
Jem mniej więcej codziennie tak: ś:sałatka z brokułów, szparagów, jajka, tuńczyka o:gotowany kurczak z pomidorami, papryką, grochem i fasolką p:jakaś sałatka warzywna k mlet z 2 jajek z ogórkiem czy pieczarkami Odchodzą mi już chęci i mam ochotę zjeść czekoladę
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą ja się nie wypowiadam, przybyło mi 2 kg...
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-03-19 o 16:29 |
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na oko wygląda ok, może podaj konkretne ilości ![]() ponadto na I fazie traci się tylko wodę, trochę cierpliwości, to nie Twój pierwszy raz... |
|
|
|
|
#3900 |
|
Rozeznanie
|
166 cm, wiem, ale to mi w ogóle nie pomaga ;d
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

52 ma być

jutro sobie tez taki zrobie
tylko zeby bylo calkiem jak raffaello to dodam kilka orzechow
chyba obiadu nie bede mogla zjesc..... tylko obiado kolacje dopiero.... 

i koleżanka mi mówiła, że wiecznie zaszklone oczy 
Wklei łabym fotkę, ale już nic nie zostało do zrobienia zdjęcia