|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
hejka,
widze ze weekedn w pelni ![]() ja po bieganiu i brzuszkach i po super dniu z Zuzunia ( wiecie ja na codzien mam ja tylko po ok 4 godz ) a dzisiaj mialysmy super czas ona juz taka kumata i smieszna tulila sie i calowala i jest kochana ![]() NIe zanudzam Dzisiaj u mnie pod blokiem tzn nieopodal ( mamy takie rampy do jezdzenia na deskorolkach) byl maly wypadek jakis kolo polamal sobie noge i to dosc drastycznie darl sie tak jakby go conajmniej mordowali , ale musialo go bolec az mnie dreszcze przechodza do tej pory jak sobie pomysle jak mu ta noga zwisala ja sie nigdzie nie wybieram ale oczywiscie zycze wszytskim milego weekenda KAsiu niech juz Cie przestanie bolec jajnik Aga lec po test cos mi sie zdaje ze twoje samopoczucie na jedno wskazuje mi tez sie chcialo na poczatku spac i spac lece posmierdziec przed tv naraska
#3872 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Było cudownie ....superowo i rodzinnie...wróciliśmy uchichrani i zadowoleni... W nocy złapała mnie tempka i miałam 40...telepało jak cholera...łykam już antybiotyk bo gardło zawalone ropą...a to wsio przez to że w czwartek i piątek były pełne mycia okien w przeciągach...bo szkoda mi było czasu biegać i inne okna przymykać...no i mam za swoje... Pogoda u mnie grilowa...miałam znów lec ieć ...dziś ze wszystkimi ale na razie nie wiem...chyba że mi przejdzie...dychram jak stary podwórkowiec ![]() A dla JULKI I WIKI STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
kobieta za ladą
|
hej
Anetko bardzo dziękuje w imieniu Julii za życzonka ![]() mój roczniak zrobił niespodzianke dziś i wstał o 9.30 tzn ją obudziłam ![]() mam ochotę na spacer ale pogoda taka niepewna było słonecznie teraz chmury sie zbierają...no ale jutro wyruszamy razem z tż to ten jeden dzień jeszcze w domu wytrzymam.... miłego dnia dziewuszki ![]()
#3874 |
Zadomowienie
|
heloo
ja mam ciche dni z Tż dlatego żadko wchodze ![]() ale wpadłam na sekundke złożyć życzenia"jubilatkom" ![]() Julcia i Wiki 1000lat ![]() wszystkiego najlepszego dla "maluszków" i dla ich wspaniałych mam Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-07-12 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Naj dla Julci... a Wiki dziękuje za życzenia... matko jaka ja jestem padnieta po tym roczku... ale chciałam powiedzieć, że to był najpiękniejszy rok w moim życiu
![]()
#3876 |
Rozeznanie
|
100 lat dla Julci i Wiki
Niech nam rosną cudne dzieciaczki!!! ![]() ![]()
#3877 |
kobieta za ladą
|
kochane dziewuszki serdecznie dziękuje w imieniu Julki za życzonka!!!jak u maladT tak i u mnie był to piękny cudowny rok.......ne wyobrażam sobie zycia bez mojego czorcika.......
a teraz lece świętować z małzem dobranoc ![]()
#3878 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj calusi dzionek mam leżeć w łóżeczku ale jak na złość świeci piękne słoneczko od samego rana...mniej by bolała gdyba lało ...a tak...ehhhhhhhhh nienawidzę chorować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zadomowienie
|
hej
![]() u nas słońce,pogoda sie zapowiada żarka ![]() ja też mam coś zawalone gardło,ale jadłam wczoraj słonecznika na balkonie do 23 żeby w domu nie śmiecić ![]() wstawie kilka fot do albumu za jakieś pól godzinki,także zapraszam. Miłego dnia babeczki ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Anetko ------------->.....czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczątka!
Najpierw starsze koleżanki składają życzenia młodszym,czyli moje dziesiątki waszym roczkom ![]() ![]() ![]() U mnie też po urodzinkach-uff,hurra! Rzadko zaglądam bo spożywam energię na ciche dni z tzchoć trudno to nazwać ciszą ![]() Jutro wracam do pracy ![]() Jak znajdę momencik,to wstąpię wieczorkiem ![]() Aneta zdrowiej i sorki,a wiesz już za co ![]() Kasia kuruj się ![]() Aga marsz po teścik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Wtajemniczenie
|
To ja Cię sorki Izulka bom zapomniała
![]() ![]() Z rodzinnego zjazdu porobiłam i wkleję fotusie...oj jak mnie cholera gryzie żem chora i nie mogę z nimi być...mówię Wam za***ista brygada tam się zebrała ![]() ![]() Edytowane przez atenk1 Czas edycji: 2009-07-13 o 14:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Zadomowienie
|
Ja też życze Wszystkiego naj dla roczniaków
![]() AnetkoKuruj się ,kuruj musisz być w pełni sił ![]() ![]() Izus u mnie też z tż nie ciekawie ![]() To kiedy się spotykamy co ??? A ja padam na pysk od rana nie miałam chwili na kompa ![]() ![]() ![]()
#3883 |
Rozeznanie
|
No jestem...na chwilkę,ale jednak...
Anetko nic się nie stało!Co do sklerozy to cię rozumię ![]() ![]() ![]() Kasiu co do spotkania,to mam dobre wieści-jeśli wszystko pójdzie wg planu ![]() ![]() A do całej reszty-gadać mi tu,bom stęskniona... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Rozeznanie
|
Melduje sie, dziecko spi, mąż o 22 wraca z pracy, a ja jem chińszczyzne
![]() cos ciezko mi idzie to zycie w Polsce tzn zycie sama ze soba bo finansowo itd ok. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Wy tu sie umawiacie, ja tez chce ![]()
#3885 |
Rozeznanie
|
no kochana nas jest dwie wiec ty musisz przyjechać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Rozeznanie
|
No niestety troche zadaleko dla mnie, to drugi koniec Polski
![]()
#3887 |
Rozeznanie
|
no wiesz????są wakacje,więc kilka dni imprezki czy jak kto woli urlopu należy ci się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Rozeznanie
|
A wogle to co sie z Agą dzieje? tak czekam na te wieści, a tu
![]()
#3889 |
Rozeznanie
|
Prawda!!!!Nic się nie odzywa!!!!A my tu czekamy na wieści!!!!!
Ale i inne baby się migają-Kurzi,Dudek,Ewelin...Oj będzie kara ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 |
Rozeznanie
|
Dałam nowe zdjęcia do albumu
![]()
#3891 |
Zadomowienie
|
Izunia mi bardziej weekend pasuje bo w tygodniu bez dzidziora nie da rady ,a do zabrza z wozkiem to daleko
![]() Aga ma małe problemy rodzinne i myusle ,że dlatego się nie odzywa ![]()
#3892 |
kobieta za ladą
|
ja sie nie migam
![]() sącze browara boli mnie brzuch z pzreżarcia młoda usneła tż teraz i chyba sie zaraz pizgne i ja w wyro........nogi mnie bolą po dzisiejszym spacerze...założyłam se klapeczki qwa an koturnie(zawsze śmigam w japonkach)i nie dość ze mnie obtarły to jeszcze siakieś odciski mnie sie porobiły.... DZIĘKI KOCHANE ZA ŻYCZONKA---TO W IMIENIU jULCI ![]()
#3893 |
Zadomowienie
|
Czesc kochane
![]() Izka nie bede sie chwali bo nie ma czym od zeszlego tygodnia tylko 0,1kg zeszlo ![]() Izka czytam ze u CIebie zle jakos ![]() ![]() IZka cos ja tam zle chyba czytam jak to ty masz @ tylko 3 razy do roku??? To cosik jest nei tak?? kochane ja mam dzisiaj dziwny dzien i jakos tak nie mam weny do pisania zreszta cosik mi nie idzie ostatnio wiem i przepraszam ale oczywiscie pamietam o was codziennie i czytam codziennie tylko nei zawsze daje reade napisac
#3894 |
BAN stały
|
Przepraszam ze sie nie odzywam ale jak to Kasia ujela mam male problemy i musze sie z nimi uporac, na wizaz nie mam czasu. Okresu nie mam juz tydzien, moja siostra juz dostala 3 dni temu a jej sie tez spoznial. Test kupilam ale nie zrobilam, narazie czekam, nie chce znac wyniku. Przepraszam ze tylko o mnie ale widze ze o mnie wspomnialyscie i dziekuje za troske
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jakoś żyję...deko lepiej czuję się niż wczoraj...a myślałam że wykorkuje w tym skwarze..nadal łykam tabletory i widać kolosalna poprawę..ale co jak co obiecałam sobie i zapowiedziałam ślubnemu ze w życiu już nie wlazę na żaden parapet i nie umyję ani jednego okna...a niech se zarastaja albo moze tz się zlituje... ![]() Aga ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia ja bardzo chętnie wysoczę nie tylko matrini...poczekam tylko ze dwa dni..i ![]() ![]() ![]() Iza weź kobieto i mi wytłumacz o co chodzi ?? Przeciez nie przekwitłaś to czemu tylko 3 x...no żeby bara bara to rozumiem bo faceci nam się starzeją ...ale na znikniecie @ jeszcze jesteś za młoda ![]() Ewelina mi też na razie nie spada bo przez tablety szamam normalnie...tylko ćwiczę ![]() Kasia no to tylko nie szalej z dietką...bez rygorystycznych kroków...i pisać ...bo jak znam Ciebie to pewnie o listku sałaty na cały dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() mi wczoraj Tż zasiadł przed kompem,boo robił coś do pracy i d*pa,cały wieczór musiałam czytać książke,tzn od 21 do 23,bo wcześniej po kąpieli małej poszłam do H&M bo mam pod nosem kupić małej troche kiecek na wyprzedarzy,bo za 5,albo 10 zł to aż szkoda nie wziąść ![]() u nas ciepło,ale bez słońca i wiaterek,chyba niedługo zacznie padać. w czwartek Tż ma urodziny a ja kompletnie nie wiem co mammu kupić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś ![]() Izun,właśnie co z tym okresem,3 razy w roku ![]() Ewelinko też czasem nie mam weny nic napisać,tak jakoś chyba gorsze dni mam ![]() Madziu,zdjęcia super,piękna z ciebie mamusia i taka zadziorna córcia ![]() Dudi ja odciski mam po japonkach,miedzy paluchami i mi sie coś goić nie chcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
BAN stały
|
Dostalam okres dzis rano i humor mi sie poprawil, czarno ta ciaze widzialam, wczoraj wieczorem jeszcze zrobilam test i byl negatywny. Ulzylo mi ogromnie bo w mojej obecnej sytuacji chybabym sie zalamala. Nie chce pisac publicznie, na forum co sie u mnie dzieje , mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle. Jak to mowia, czas leczy rany, a ja sobie rade dam tak czy siak.
Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
kobieta za ladą
|
hej laski
ale dziwnie jest u mnie za oknem... i gzdie te upały???? ira ja już nie kupuje julci do jesieni chyba ubranek ma ich tyle ze szok...poza tym pokupowałam jej na wakacjach więc na arzie ma na styk.... a prezent hmm fajna koszulka z anpisem np kocham moją zonę?? ![]() miłego dnia laski wsie ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki o szybką poprawę i uśmiech na twej twarzy ![]() ![]()
![]() |
#3899 |
BAN stały
|
A i jeszcze wam sie pochwale, ze moj maz kupil mi Nintendo Wii kilka dni temu, zeby mi wynagrodzic jakos to co sie stalo i zmusza mnie to do przejscia na diete, naprawde super sprawa to wii, wpiszcie na youtube Nintedo Wii to zobaczycie. Jak na tym gram lub cwicze to cala jestem spocona a ile smiechu przy tym jest, gram codziennie z siostra meza i moja siostra bo nocuje u mnie ostanio. Tz chodzi na noce do pracy wiec tyle spokoju jak go nie ma bo juz nie moge z nim wytrzymac.
Co do ubranek to ja juz nic letniego nie kupuje ani sobie ani Milence bo nam sie ciuchy juz nie mieszcza w szafach, jak cos bede kupowac to juz tylko na jesien.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze fajne to coś jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.