|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
Madzialena ale my tutaj zaglądamy.. Tylko z pisaniem gorzej.. Jakoś weny brak.. Dużo kłopotów, nerwów i tak właśnie o to nie mam na nic ochoty...
Kali no ja niby na imprezkę się wybieram ale co z tego będzie to nie wiem.. A tak w ogóle to witam nowe osóbki ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Raczkowanie
|
niedoszła bo próbowałam swoich sił w teatrze i kabarecie. tworzyłam scenariusze spektakli i tak dalej ale musiałam zabrać się za coś bardziej.. hmm.. dochodowego :P
czyli prawo.. ale nie mam zamiaru w przyszłości ograniczać się tylko do tego ![]() teatr kocham i kto wie.. coś może jeszcze z tego wyjdzie :P mówię wszystkim dzień dobry. moj biendy TŻ musiał lecieć dziś do pracy. normalnie weekendy ma wolne ale za tydzień robimy sobie trzydniowy wspólny urlop więc musi nadrobić nieco zaległości.. a ja poszukuję jakiegoś dobrego przepisu na puszysty sernik bo TŻ sobie zażyczył :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do sernika, to nie wiem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
goraca_czekolada witaj
![]() a ile masz lat?? nie wiem czy przeoczyłam czy ty nie pisałaś ![]() Ja na gotowaniu i pieczeniu się nie znam więc Ci nie pomogę ![]() Ja dziś wybieram się na disco ze znajomymi ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie na dzisiejszą imprezę tunikę na jedno ramię oraz kozaki na obcasie, jeansowe legginsy, nietoperzową bluzkę i żakiet więc trochę kasy poszło ![]() ![]() ![]() 244 co się dzieje?? ![]()
![]() |
#3875 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zadomowienie
|
Ehh.. O studniówkę chodzi.. Same problemy.. Długa historia.. Ale wyszło na to, że jedna z wychowawczyni klasy która ma ze mną studniówkę, rozpowiedziała po szkole nauczycielom, że mojej klasie szkoda pieniędzy na belfrów.. A wcale tak nie jest..
![]() A pozatym w środe miałam próbną maturę z matematyki (zoperonu) i nie zdałam... ![]() ![]() A tej, która była 3.11 to wyników jeszcze niema.. ale teraz już wątpie w swoje i tak marne umiejętności..
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ta z operonu się nie przejmuj, zresztą może nie dadzą takiej trudnej w maju, głowa do góry i do książek !!! ![]() A nauczyciele to mają porypane w głowach, niby, że jak szkoda pieniędzy?? że nie chcecie się złożyć czy co?? czy nie ekskluzywnie?? goraca_czekolada to masz tyle samo co ja, ja studiuję turystykę więc za pół roku zostanę TiRówką ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3878 |
Zadomowienie
|
Nie. Tylko wyszły jaja z zaproszeniami. Klasa, która miała się tym zając zamówiła je bez żadnych konsultacji z innymi, a co najlepsze nie wiedzą po ile zamówili te zaproszenia..
![]() I ja się pytam po uj kupować po 2,50 zł jak i tak wylądują one w koszu na śmieci? I to jeszcze przed studniówką.. Lepiej wydać tą kasę na jedzenie czy cokolwiek innego, co może się naprawdę przydać..
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Rozeznanie
|
gorąca czekolada, ale kręci cię choć trochę prawo?
![]() po dziennikarstwie też nie mam nadziei na wielkie dochody, chciałabym zarabiać tak, żebym się mogła utrzymać. chciałabym zarabiać w ogóle w zawodzie ![]() ![]() 244, z matmy możesz się jeszcze podszkolić. Jak zaczniesz od teraz, to do maja na stówę dasz radę... ![]() a ja dziś na imprezę, nie wiem gdzie, na jaką i nic nie wiem. ale jakiś wyjątek dziś jest, bo tż po raz pierwszy chce na imprezę, a ja niezbyt. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zadomowienie
|
Berta teraz to już nie mam szansy na korki.. Wszyscy dobrzy nauczyciele już przedz wakacjami byli zajęci.. A mnie nie stać, żebym cały rok chodziła na korki przynajmniej 2 razy w tyg...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
![]() trochę tu nie zaglądałam ale to wszystko przez brak czasu. Na uczelni same zaliczenia i testy ;/ 244 nie martw się tak maturą-na pewno dasz radę! ![]()
There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. When she gets there she knows, if the stores are all closed With a word she can get what she came for. And she's buying a stairway to heaven. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Raczkowanie
|
244- kochana! nic się nie przejmuj. matura z operonu to bzdura. ja zdawałam taką z geografii. opierała się na repetytorium z tegoż wydawnictwa :P kto go nie miał temu ciężko było odpowiadać na pytania.
bzdura jak nie wiem co. naprawdę.. staraj się, ucz. wierz w siebie. a na drobne potknięcia po drodze nie ma co zwracać większej uwagi. ja dałam radę z logiką prawniczą to Ty dasz radę z maturą z matmy. btw- jasne, prawo kręci mnie niesłychanie ale prócz tego mam jeszcze milion pomysłów na życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Raczkowanie
|
Hej, jakoś się ostatnio nie udzielałam ;P ale powracam ;D
Jak tam imprezy andrzejkowe? ;P Moja 18-nastka nie wyszła tak jak planowałam, było mniej osób, ale i tak całkiem przyjemnie, choć bardzo grzecznie i żadna wódka nie poszła! ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ![]() tż odsypia ostatki, ja sobie siedze ![]() ![]() 244 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3885 |
Rozeznanie
|
hehe a ja siedzę i czekam na tżta, który ma wytrzeźwieć, zanim pójdziemy do mnie. taki warunek
![]() a jutro z powrotem do Rze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewuszki za pocieszenie.. Przydało się
![]() Dżizaz.. Z 3 tyg święta.. A ja nic z tego nie czuje.. Wszystko przez brak śniegu.. Nie lubię zimy ale chociaż trochę śniegu i do tego z 3, 4 stopnie mrozu i było by całkiem inaczej.. A tu co? Czasem słonko tak świeci, że wydaje mi się, że kwiecień jest..Meksyk.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Raczkowanie
|
Ja w zimie lubię tylko jazdę na sankach z TŻ :P
Pomijam fakt, ze ma już 29 lat na karku :P A teraz.. Dziwnie. Niech chociaż na Wigilię popada.. Zbieram się i jadę do Arkadii poszperać za prezentem dla Tż.. Świątecznym. Bo kompletnie nie mam pomysłu. Muszę poszukać natchnienia.. Buziaki Wam posyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zadomowienie
|
Dziouchy pomóżcie!
Ostatnio zaczęłam się udzielać na wymiankowym wątku. No i do skutku doszła moja pierwsza wymianka. Ja oczywiście wysłałam pierwsza, porządnie zabezpieczyłam i wszystko jest ok. Ta druga strona wysłała mi puder w pędzlu. I było by ok gdyby go porządnie zabezpieczyłą. Wszystko się wysypało do koperty.. ![]() Alem zła ![]() ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-12-01 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oj prezenty prezenty, zawsze brak pomyslu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dzis w bankoimacie bylam i Biedronce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
244, ojjjjj ;(((
no przykra sprawa.. wiesz co.. nie zrobiła tego specjalnie.. może nieświadoma.. nie wiem, może powinna coś gratis dorzucić.. albo przy następnej wymianie zaproponuj, że to ona najpierw wysyła i coś dorzuca za ten incydent. wiesz, kochana.. czasem nawet i zabezpieczona paczuszka dojdzie w złym stanie. wiem coś o tym. wa każdym razie nie zrażaj się. myślę, że lala od pudru powinna coś dorzucić na zadośćuczynienie. Ajj.. Jak mnie głowa niemiłosiernie boli ;((( Kupiłam dla TŻ sweterek ![]() a dla siebie kostium kąpielowy ![]() Wyjeżdżam w niedzielę wygrzewać dupsko w spa i już myślałam, że do tego czasu nie znajdę czegoś ciekawego.. Mam chyba ze trzy kostiumy ale wszystkie mi obrzydły ;(( |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczynki
![]() Wpadłam się tylko przywitać ![]() 244 to pewnie jakaś początkująca wizażanka która jeszcze nie wie jak zabezpieczać paczki ![]() ![]() Dziewczyny a mi dziś po 5 latach opryszczka wyskoczyła ![]() ![]() W szkole wciąż ciężko, jutro kolejny spr i 2 kartkówki, w czwartek tak samo jedynie piątek będzie wolny bo jedziemy z klasą do kina z okazji mikołajek ![]() ![]() TŻ się nie zmienił , jaki był taki jest, wciąż mnie wkurza ![]() A gdzie Alex? ![]()
![]() |
#3892 |
Zadomowienie
|
Wiem dziewczyny, żenie mogę się zrażać. I tak jak mówiłyście wszystko się wyjaśniło. ale wygadać się musiałam i już
![]() Kali a na co idziecie do kina? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tymi tż to chyba jakaś epidemia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Raczkowanie
|
Oj, nie epidemia :P
Ja miałam tak jakiś czas temu.. Poważny kryzys.. TŻ mnie nie wkurzał.. On mnie wk***ł! Ale.. Hmm... Nie wiem jakim cudem ale minęło.. Chyba ja też się nieco zmieniłam.. Tak jak kiedyś- nie potrafię się na niego złościć.. Te jego cudne oczyska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane
![]() GK ![]() ![]() ![]() co do tż- mój te mnie wpienia, ale chyba za to go tak bardzo kocham ![]() ![]() kali ![]() ![]() 244 ![]() właśnie, gdzie Alex ![]() ![]()
![]() |
#3896 |
Raczkowanie
|
A macie dziewczęta już plany na sylwestra?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam... W zeszłym roku mieliśmy z TŻ balować ale ja się rozchorowałam.. Ale mimo wszystko było bardzo miło
![]() A w tym roku to ja mam coś wymyślić.. i kurczę, powiem Wam, że całkiem o tym zapomniałam :P:P Hmm.. Myślałam nad jakąś oryginalną imprezą.. jakiś bal czy coś :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Hey Laseczki
![]() No od tej sprawy z Besio trochę się tu posypało, Tadzieusz już tu nie zagląda, Kachaaa też coś nie zagląda, nie wiem co się dzieje ![]() ![]() Ja w sumie miałam plany, miałam jechać na imprezę albo do zakopca ale plany nie wypaliły niestety ![]() ![]() A wy jakie plany?? Kali dziś labuje, napisz na czym byliście w tym kinie ![]() Madzia a jak tam na magistarce? fajna masz grupę?? Kurcze nawet nie pamiętam czy już o tym pisałaś ![]() ![]()
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem.
![]() Alex zarobiona jest. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
Alex ale się rozpisałaś, nie ma co ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.