|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
jak bedzie jakaś fajna długoterminowa oferta dla nowych konsultantek, to bedę się zastanawiać, czy nie zapisać się 'pod nią' na dane męża bo naprawdę super babka ![]() napisz do niej PW ![]() pozdrawiam
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-12-16 o 10:53 |
|
|
|
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
z tego co ja się orientuje to nie mozna zmienic z dnia na dzień swojego lidera. Jeśli ktoś przez rok nie robił zamówienia to może wtedy dopiero zapisać sie jescze raz... i u kogo innego....
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od katalogu 14/2009 możesz zamówić paczkę z dostawą kurierską za 9,90 zł. Wystarczy, że Twoje zamówienie zostanie złożone przez jeden z kanałów elektronicznych: Internet, Avon Non Stop lub Avon SMS, a jego wartość będzie większa niż 250 złotych*. Uwaga! Do zamówień kurierskich na kwotę mniejszą niż 250 zł i składanych tradycyjnymi kanałami ( na formularzu papierowym lub dyktowane telefonicznie) nadal będzie doliczana opłata w wysokości 28zł. * Do wartości zamówienia będą wliczały się wszystkie produkty doliczane do bazy opustu. |
|
|
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
Akurat po tym incydencie ,który mi sie przydarzył moge zmienic okręg a co za tym (chyba) idzie zmieni mi sie lider.Pan z biura w Oliwie ma by zgłoszony na policje za to ,ze bez wiedzy używa cudzych danych.
nie żebym sie cieszyła, ale tak sie nie robi.Sama na początku sie zdziwiłam ,kiedy w historii zamówień ukazały mi sie faktury ,ktorych nigdy nie zamawiałam.Szukam ,kogos u kogo szybko zdobedę kosmetyki bo aktualny termin dostawy mam na 28.12
|
|
|
|
#3876 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba na nowy rok nie zrobią nam takiej ulgi jak w tamtym kiedy nie było opłaty 10 zł za małe zamówienie
katalog 1 ma niby sporo produktów po niższych cenach, klientki kuszą diamentowe oferty ale czy po świętach będą zamawiać, sama nie wiem...a propos - ma być diamentowa do kat 2 dostępna tylko w internecie, czy okręgi prognozujące nie mają jej już widocznej?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#3877 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj czytałam wywiad w nowej ty albo HT z pania z obsługi magazynu i mowiła o przygotowaniach do świat i i braku opłat za realizacje małych zamowien nawet poniżej 50 zł, ale to tylko wywiad, a nie odgórne postanowienie
|
|
|
|
#3878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaczynam się denerwować. Jak dotąd nie miałam specjalnych kłopotów z Avonem, ale od poprzedniego katalogu mam w brakach zestaw kadzidełek. Klientka na razie czeka, ale podejrzewam, że zrezygnuje, bo pewnie miały być na prezent, a tu na fakturze dalej ich nie ma. Szlag mnie trafia. Dziewczyny pisały, że miały w brakach tą pomarańczową kosmetyczkę, u mnie na szczęście jest, ale nie ma za to kolczyków tych świątecznych i znowu będzie klientka zawiedziona, bo miały być dla córki, która zakochała się w nich widząc je w katalogu. Na dodatek w paczce na pierwszy termin nie włożyli mi do paczki Pur Blanca a na fakturze była, zadzwoniłam, sprawa załatwiona, doślą teraz, ale sam fakt, świecenia oczami przed klientkami.... Zresztą same wiecie... Wybaczcie musiałam się wyżalić... ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Tak, jeśli twoje zamówienie jest większe lub równe kwocie 250 zł i złożysz je przez internet, telefonicznie lub Avon sms wtedy koszt przesyłki kurierskiej to 9,90 zł. Możesz też złożyć zamówienie regularne i wtedy za przesyłkę nic nie płacisz. Edytowane przez malbar Czas edycji: 2009-12-16 o 11:24 |
|
|
|
|
#3880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeżeli chodzi o szybkie zdobycie kosmetyków - to podjedź do COK'u w Gdyni
|
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny za odp.
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
a ten brak 4 par kolczykow to produkcja zakonczona? |
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
jamapi dziekuje
|
|
|
|
#3885 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja we wczorajszej paczce nie dostełam błyszczyka do ust, mimo,że był naliczony na fakturze.
Tak sobie pomyślałam , wpisujcie braki na 3 termin i weźmy sobie jako rekompensatę za te wszystkie upokorzenia w w odchodzącym roku po prezencie od Avonu. Co Wy na to? Może to niezbyt uczciwe, ale ja aż pałam zemstą.
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat miałam wszystko ok, nawet bez braków, ale nie powiem - pomysł godny zastanowienia
|
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
![]() porzeczka2602 ja też zagłosowałam i zagłosuję jeszcze .już nie mogę doczekać się wieczora, bo wtedy otrzymam paczuszke
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pytanie do konsultantek avon
Witam jezeli chodzi o pomoc w danym temacie to Avon powinien spradzwicz IP komputeraz z którego poszło zamówienie.Jezeli laska korzystała wczesniej z tego samego IP to wydaje mi sie ,ze uda ci sie sprawe rozwiązac posądzając ją o wykorzystywanie twoich danych osobistych bez twojej zgody.
Ja miałam tydzień temu taki przypadek.Zauważyłam dziwne faktury w mojej historii zamówien i odrazu napisałam do AVONU o rozwiązanie problemu ,bo to nie były moje zamówienia.Okazało sie ,ze pewien Pan ,ktory prowadzi biuro regionalne zamawiał kosmetyki jako ja ,po to ,zeby miec wieksza własną premię.Avon postawił sprawę jasno i w chwili obecnej czekam na stosowne pismo z którym mam uda sie na POLICJĘ i zgłosic nielegalne zachowanie tego pana z biura. |
|
|
|
#3889 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
ja paczke z drugiego terminu bede miała dopiero w piątek, jak dobrze pojdzie.... eh, a 3 termin wisi pod znakiem zapytania.... zobaczymy jaki prezent bedzie...
Jak na razie nie mm zadnych braków ani nieomówień, wiec nie mam co narzekać
|
|
|
|
#3891 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15888379]ja już mam pakę
![]() nawet wszystko ok zazdroszcze
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
Mam ogromną prośbę czy któraś z Was ma do odsprzedania wycofany już krem Moisture 24? Niestety mój zapas właśnie mi się kończy, na allegro też nie mogę znaleźć
Ponawiam też zadane jakiś czas temu pytanie czy znalazłyście może jakiś odpowiednik tego kremu innej firmy? |
|
|
|
#3893 |
|
Wtajemniczenie
|
Od kiedy zaczyna się 3 termin zamówień?
Nadal nic na stronie nie ma o tych prezentach za zamowienia w 3 terminie, boję się ,że z tego się wycofali.
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też tak myslę ,że się z tego wycofali, ale i tak mam zamówienie na ten III termin.
|
|
|
#3895 |
|
Wtajemniczenie
|
ajj za Waszą namową i dobrą opinią skusiłam się na zestaw SKARBY AFRYKI, mam nadzieję, że nie będę żałować hihi biedny TŻ właśnie pobiegł do COKu.
|
|
|
|
#3896 |
|
Raczkowanie
|
Witam, kobietki, czy ten krem który jest za poziom 1000zł. i nosi nazwę Anew Reversalist DAY 50ml to ten, który dostępny jest w kat.02 na stronie początkowej? Czy mam rację? Bo chcę go sprzedać i nie wiem jak sprecyzować wypowiedź, żeby to na pewno był ten krem. Dlatego pytam. proszę o odp!
|
|
|
|
#3897 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłałam Ci PW
|
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, chciałam się upewnić.Czyli wstrzymam się z zamawianiem do jutra, ale niestety muszę na COK, bo normalny termin regularnej dostawy jest po Świętach. Tylko jak się zamawia na COK to tam jeszcze przez kilka dni wyskakuje w strefie termin 2, ale w razie czego będę się awanturować.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

nie żebym sie cieszyła, ale tak sie nie robi.Sama na początku sie zdziwiłam ,kiedy w historii zamówień ukazały mi sie faktury ,ktorych nigdy nie zamawiałam.
katalog 1 ma niby sporo produktów po niższych cenach, klientki kuszą diamentowe oferty ale czy po świętach będą zamawiać, sama nie wiem...